akşama pasta yicem o yüzden tatlı yemiyorm kendimi akşama saklıyorum :) kızlar bi tatlıya düştüm ben ya dün de kahvaltıda bal kasesinin dibini getrdim resmen utanmasam yalıcaktım :) bunun şekerle bi ilgisi var mıdır sizce? yoksa günlük kalori ihtiyacı artışı mı masumhane :)
Bir süredir böyleyse şekerle ilgisi vardır dilca.
Kesınlıkle o kadar abartı yememeye calıs.
Bal, şekeri aniden yükseltiyor.
Ölçü çok önemli; aslında neyin aşırısına gitsek onda zarar görürüz.
Yemekte de böyle hayatın tüm alışkanlıklarında da..
mnsroz
yok cnm orası değil, eskı merkez sağlık ocagı var ya orası;
sizin eve çok yakın; askerlik şubesinin yanı; Yavuz Pastanesi nin karşısı
mhrs den randevu ıle gıdılıyor,
Tuzla Devlet Hastanesı nın bır polikliniği orası
uzun zamandır yoktu
sımdı yenıden koydular ama herkesın haberı yok sanırım
randevular baya bos
rahat rahat alabılırsın randevu
sen yuruyerek bıle gıdebılırsın yanı
ne olucak, ucretsız ıste
muayene var, hemen her turlu tahlıl var
seker taraması ıcın merkezdekıne yonlendırıyor ama onun dısındakılerı yaptırabılıyorsun
tam kan sayımı-tsh ıvır zıvır, idrar tahlılı vs
bebısın kılosunu vs ogrenebılıyorsun
basrı bey var doktor olarak cok ıyıdır bı de kenan bey var o da ıyıdır
ıhsan bey de var ama ben onu sevmıyorum :)
ben zaten burayı en cok senın bılgın olsun dıye topiğe yazdım
orda oturdugunu bılıyorum cunku
:))
mnsroz
bak mesela su an mhrs de basrı bey e pazartesı randevu alabılırsın
sadece 09:00'daki randevusu dolu.
diğer tüm saatlerı bos
geze geze gıdıp bebısıne baktırırsın
ya da ıstersen mınıbuse bınersın
talep olsun kı kapanmasın ıstıyorum cunku
orası cok rahat ve sakın oluyor
pendık devlet e gıttıgınde bır ordu ınsanla mucadele edıyorsun
tuzla da 3-5 kısı oluyor sadece
cogu ınsan da bılmıyor ondan bos
kadın-dogum ustelık sadece gebelere bakmıyor yanı
Merhabalar;haziran annelerine bugün ilk kez girdim ve ara ara yazdıklarınızı okudum.İnanın bende durumunuza çoook üzüldüm ve umarım herşey iyi bir şekilde sonuçlanır.Benim merak ettiğim bişi var siz kaç yaşındasınız ve bu ilk bebeğiniz mi?
canım işte dün bal yedim kahvaltıda, bugün de akşama saklıyorum aslında günde bir öğünde sadece işte. Nasıl?
bence çok şanlısın kurulunda çok güzel bir ekip var.Bu şekilde kontrollu gidebilmek de herkese nasip olmaz.Umarım sonucu da iyi olur.
Bende 32 yaşındayım ilk gebeliğimde 26 yaşındayken preeklemsi olmuştu...Bende tekrar o günleri yaşamaktan çok korkuyorum.Umarım bu hamilelikte tansiyonum son haftalara doğru gene 20 lere çıkmaz
Canım herşeyine baktıysa tamam o zaman, kendini sıkıntıya sokma. Her doktorun yöntemi farklı. Önemli olan hayati derecede önemli ve öncelikli olanlara bakması. Benim doktor da perinatologdu, bebek yüzüstü yatarken kalbini iyi göremedim diye 10 dk sonra baktı. Damarları, kordonu,plesantayı, suyunu, kaslarını ve damarlarını inceledi. Ne kadar ayrıntı ve detay o kadar fazla ücret oluyor.demek sizin ayrıntılıda yapıldı bu.nette de doppler görüntülerine baktım. bana öle yapılmadı ya.
ayrıntılı iyi geçti. herşeyine tek tek baktı. ama bu akıış,, kan akımı
Allah rahmet eylesingünaydın herkese...
dün eşimin eniştesi vefat etti.cenaze evindeydik geceye kadar.orda baya moralim bozuldu çokta yoruldum.geldiğimde hemen yattım ama uyumak ne kelime kalbim ağzımda atıyor sanki.tansiyonumu ölçtüm 15-8 olmuş.normalde tansiyonum hep yerlerdedir.şaşırdım kaldım.nabzım 110 falan atıyor.sabaha kadar gözümü kırpmadım bebeğime bişey olacak diye.sabah sağlık ocağına gittim bebeğimin kalp atışlarını dinledim rahatladım.hala öyle çarpıntım varki analı kızlı kalbiniz gümbür gümbür dedi ebe:)birde bu kadar çarpıntım varken tetanoz aşımıda oldum.bakalım allah sonumu hayırlara getirsin.neyseki son iş günü.hafta sonu boyunca kalkmadan yatıcam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?