2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Meraba arkadaşlar bu hafta çok yoruldum bi de yrn kayınvalidem ve eltilerin haftasonu için bana geleceğini öğrendim şimdi işten sonra sabaha kadar temizlik ve yemek beni bekliyor belim de kopuyor bi yandan

cnm allah kolaylık versin hazır biseylerr alsan yemek için hamileykende misafir hiççççççç cekilmiyoooooo doğrusu

canım hepimiz bebeğimizi beklediğimiz şu süreçle elbette sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelebilecek mi endişesi yaşıyoruz
heleki şu duygusallığımızın en yoğun olduğu süreçte yaşadıklarını senin kadar anlayamasakta kalbim seninle
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua dan başka ne gelir elden Rabbimin her şeye gücü yeter onun izniyle inşallah atlatır yavrucağın bu sıkıntıları

canım aslında ben yaptrdım ama devlette, şimdi özel bi kurumda da yaptrmak istyrm elmde cd..vs olsun istyorum detaylı görmek istyorum bebeğimi, Faruk Ekiciyi duydum aradım aradığın günün ertesi güne sıra alabiliyosun öyle çok yoğun deil ama pahalı geldi biraz bana 320 dedi, 15 dk bakıyo dedi , biraz daha araştrmaya devam ediyorum.

ben istanbul şişli de oskar diye bir yerde prof. selçuk özden de yaptırdım.Kendisi sakarya üniversitesi tıp fakultesinin de prof.u .Çoook iyi referanslar aldım.Ama malesef ücreti pahalı.300 tl .incelemesi yarım saati geçti.ama incik cıncık herşeyine baktı

Kızlaar hepinize selaaam...biz bebişimle iyiyiz,minnak ayaklarıyla annesini tepikliyor :) "niye tekmeliyorsun oğlum anneyi" diorum munzur munzur babamızda içerden dio ki sanki annesi istemiyor tekmelemesini...tekmelesin diye can atıyorsun diyor bana ne diyiiim haklı vallaa..her tekmesine kurban olurum..maşallah yavrucuklarımıza...

Bu arada herkes bir ayrıntılı da ve fahiş fiyatlardan bahsediyor...benim doktorumda ayrıntılı olarak ultrasondan inceledi,başka bir doktor fln önermedi bu ayrıntılı için...ve her zmnki muayene ücretimizi verip çıktık... 300 tl. lerden fln bahsediyorsunuz ben şaşırıyorum..ben mi bi yer kaçırdım acaba :18:

Ben yine yazmaya devam ediyorum...Geçen gün ufak çapta bebişim için aldıklarımdan bahsettim AnnesininKuzusu blogumda... Böylelikle hem yaşadıklarımı yazıp unutmuyorum,hem de bebeğime anı bırakıyorum... hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz annecikler ve güzel bebişleri...

canım nerelerdesin?merak ettim seni:26:dün kontrolün vardı:44:

Canım gezmekten yerimde dursam keşke.
Şimdi oturdum daha.

Dün kontrolümüz güzel geçti çok şükür her şey yolunda. 600 gr 31,5 cm olmuş oğluşum. 24+1 dik dün. Şeker yüklememi 26 haftalıkken yaptırmamı istedi. Oğluşuma hediyeler verdi doktor tetesi.

Benimkinin her zaman ki gibi elleri yüzündeydi. Bir ara tek elini indirdi ayağını yakalamak için uğraştı. Bizde durduk hep beraber onu izledik, sonunda başardı.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
dün dr.daydık şeker yüklememiz vardı 50 mg lık. açlık 90 çıktı bu iyi ama tokluk 160 çıktı p.tesi 100mg lık yükleme yapılacak...
bebişim 770 gr olmuş. çooookkk tatlıydı minik oğlum :)
ben 62 kg ile hamile kaldım dün dr.da 69,3 kg geldim dr. çok kilo almışsın şeker ölçümünden sonra diyetisyene yollayacağım seni, dedi. nesi çok bilmiyorum. 6 ay bitti 8 kg bile almadım çok mu bu şimdi?

canım görüyorum malum yerdenkıskanıyorumdabenim için de gezdoğum gününü birde burdan kutlayayım,nice senelere

kontrolünüzün güzel geçmesine sevindim,maşallah oğluşuna canım31,5 cm olmuşanladım canım ozaman ben sana göre erken yaptırıyorum ohalde.genelde test tarihlerimiz aynı oluyordu.bende yarın yaptırcam kısmetse,24+1 olucam.

o minik ayaklarını yerim oğluşunun,o kadar akrobatik hareketlerini göremedim benimkinin ama eminimki oda yapıyordur içerde

Merhaba tatlim benim doktorum da ayni seyi soyledi gecen hafta gittigimde bebisimin durusu uygun degildi 2 hafta sonraki randevumda muayne ucreti icerisinde inceliycek organlari filan ama detayli ultrasona ayri girmeye gerek gormedi burda okuyunca bende merak ettim simdi girmek lazimmiydi acaba

anladım cnm bende pek giremiyorum zate aklımdaydın denk gelmişken sorim dedim dikkat et kendine kuzumhmm anladım değişti yani hayırlısı olsun cnm ne yapacaksın Rabbim ne verirse razıyız kendini fazla yorma bende de ara ara cok sancı oluyor baş ağrılarım geçti çok şükür bizde bu ayın sonunda eko yapılacak inşallah sonuçlar güzel olursa daha iyi olacağız bende seni ve bebişini kocaman öptüm tatlım Rabbime emanetsiniz

bence çok değil,doktorun beni görse napardı acabasopayla kovalardı sanırımbence kilo aldığından değilde şekerin çıktığından seni diyetisyene yönlendirmiş olabilir:44:

kızlar detaylı ultrason uzmanlık gerektiren bir dal,benim doktorum doç. olmasına rağmen bu konuda uzman değil.bunu yapan doktorlar perinatolog uzmanları ve aletleride ona göre gelişmiş oluyor.amaç Allah korusun bebekte bişey varsa erken tespit edip mümkünse önlemini almak.ve renkli doppler denilen cihaz oluyor genelde bu cihazlar ve bebeğe giden damarlara kordona bakılıyor kırmızı-mavi renklerde gösterek kan akışına bakılıyor.organlara bakılıyor özellikle kalp ve beyine.eğer doktorunuzun bu konuda uzmanlığı varsa elbetteki oda yapabilir detaylıyı.bana kalırsa herkes imkanı doğrultusunda kendisine en uygun yeri bulup yaptırmalı.

Son düzenleme:
kizlar tasari meclis alt komisyonundan gecmis yakinda meclis genel kuruluna sunulacakmis veee toplam 24 hafta dogum izni geliyorrrrrbize yetisir insalllah haberlerde gundemde bu konu bugun.ucretli dogum izni kizlar.kamuda kres zorunluluguda gelicekmis.ne diim daha ben duygulandim oturdum agladim sevincimden

detaylı ultrasonumu Dr.Eyüp Ekici yaptı benim,çok memnun kaldım.tavsiye ederim..

Ben Detaylı ultrasonu Ankara da Servet Ünsal tıp merkezinde Dr Ali ipek e yaptırdım 185 lirayı galiba tam hatırlamıyorum ama çooooookkk memnun kaldım çok dikkatli bir doktor hiç bir detayı kaçırmıyor2 renkli resim cd ve rapor da verdi. Tavsiye ederim.

mrb kızlar nasılsınız minukuş nasıl takip edemiyorum sizleri inş iyi haberlerle gelmişlerdir

MİNİKUSS:
Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun güç kuvvet versin inşallah bebeğinde senin kadar güçlüdür ve bunu da atlatır dua et dua edelim Tabbim sağlık versin sağlıklı sorunsuz bi şekilde kucağına Almayı nasip etsin güclü ol Rabbimden ümidini kesme inşallah senin ve bebeğin için çok güzel şeyler olur sizi RABBİME emanet ediyor ikinizide öpüyorum cnm

Bencede çok değil bende 5.5 aldım nette hangi siteye baksam bu haftamda 6-8 kilo aralığında alınması normal yazıyor.Bide şu varki bki değeri önemli. Benim yakın arkadaşım son ay hiç kilo almamış bebişi beslemiş her hamile kendine özeldir cnm bnm canını hiç sıkma

İnşAllah geçer bizim iki ayı yaz tatiline geliyor gerçi ama gelecek doğumlar için faydalı olur inşAllah

umarim biran once gecer aksam aksamcok sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…