Meraba arkadaşlar bu hafta çok yoruldum bi de yrn kayınvalidem ve eltilerin haftasonu için bana geleceğini öğrendim şimdi işten sonra sabaha kadar temizlik ve yemek beni bekliyor belim de kopuyor bi yandan
Aramıza hoşgeldin, teşekkür ederim..
Yaşım 32 oluyor mayısta, sanırım doğum günü hediyesi olacak miniğim bana..
Evet ilk gebeliğim ve oğlum olacak kısmetse..
Ben ilk şoku atlattıktan sonra daha iyiyim şimdi..
En önemli nedeniyse erken dönem teşhis.. Bu tür sorunları olan çocukların bir kısmı doğumdan sonra sıkıntı yaşamaya başladıklarında fark ediliyor..
Hatta karşılaştığım bir örnek kadın, 32 haftalık hamile bebeğinin iki böbreği de sorunlu buna bağlı olarak akciğerler gelişmemiş ve suyu bitmek üzere özelde gittiği doktoru fark edememiş..
Şimdi ise bebeği erkenden alınacak..
Yani ben şükrediyorum, sıkıntılı bir süreç de olsa en az zararla atlatmak için elimizden geleni yapacağız..
teyzeler doktordan geldikkkk :))))
çok iyiyiz şükürler olsun pek tatlı kızımız
ama böbreğin mesaneye açılan kısmında hafif bir genişleme varmış
önemli boyutta değil dedi doğumdan sonra geçiyormuş
nerdeyse 400 gr olmuş ama boyumuzu söylemeyi unuttu
ayrıca Ankara da olan arkadaşlar detaylı ultrasonunuzu kim yaptı benim doktorum
Özgür Dereni önerdi ayrıca ankara perinatoloji derneğinin de başkanıymış doç.
giden varmı?..
canım nerelerdesin?merak ettim seni:26:dün kontrolün vardı:44:
Canım gezmekten yerimde dursam keşke.
Şimdi oturdum daha.
Dün kontrolümüz güzel geçti çok şükür her şey yolunda. 600 gr 31,5 cm olmuş oğluşum. 24+1 dik dün. Şeker yüklememi 26 haftalıkken yaptırmamı istedi. Oğluşuma hediyeler verdi doktor tetesi.
Benimkinin her zaman ki gibi elleri yüzündeydi. Bir ara tek elini indirdi ayağını yakalamak için uğraştı.Bizde durduk hep beraber onu izledik, sonunda başardı.
Kızlaar hepinize selaaam...biz bebişimle iyiyiz,minnak ayaklarıyla annesini tepikliyor :) "niye tekmeliyorsun oğlum anneyi" diorum munzur munzurbabamızda içerden dio ki sanki annesi istemiyor tekmelemesini...tekmelesin diye can atıyorsun diyor bana ne diyiiim haklı vallaa..her tekmesine kurban olurum..maşallah yavrucuklarımıza...
Bu arada herkes bir ayrıntılı da ve fahiş fiyatlardan bahsediyor...benim doktorumda ayrıntılı olarak ultrasondan inceledi,başka bir doktor fln önermedi bu ayrıntılı için...ve her zmnki muayene ücretimizi verip çıktık... 300 tl. lerden fln bahsediyorsunuz ben şaşırıyorum..ben mi bi yer kaçırdım acaba :18:
Ben yine yazmaya devam ediyorum...Geçen gün ufak çapta bebişim için aldıklarımdan bahsettim AnnesininKuzusu blogumda... Böylelikle hem yaşadıklarımı yazıp unutmuyorum,hem de bebeğime anı bırakıyorum... hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz annecikler ve güzel bebişleri...
:)) Canım benim çok fırsat bulamıyorum koşturmacadan. :)) İYİYİZ TEYZESİ ÇOK ŞÜKÜR ERKEK DEMİŞLERDİ DETAYLIDA KIZ ÇIKTI BİLEMEDİK BAKALIM 25 İNDE KONTROL VAR HAYIRLISI İNŞALLAH. BUGÜN YORULDUM ALT BÖLGEMDE BİR BASKI VAR İNŞALLAHB BİRŞEYB YOKTUR. SEN NASILSIN CANIM BENİM BEBİŞ NASIL ÖPTÜM KOCAMAN:))
merhaba kızlar,
dün dr.daydık şeker yüklememiz vardı 50 mg lık. açlık 90 çıktı bu iyi ama tokluk 160 çıktıp.tesi 100mg lık yükleme yapılacak...
bebişim 770 gr olmuş. çooookkk tatlıydı minik oğlum :)
ben 62 kg ile hamile kaldım dün dr.da 69,3 kg geldim dr. çok kilo almışsın şeker ölçümünden sonra diyetisyene yollayacağım seni, dedi. nesi çok bilmiyorum. 6 ay bitti 8 kg bile almadım çok mu bu şimdi?
Merhaba tatlim benim doktorum da ayni seyi soyledi gecen hafta gittigimde bebisimin durusu uygun degildi 2 hafta sonraki randevumda muayne ucreti icerisinde inceliycek organlari filan ama detayli ultrasona ayri girmeye gerek gormedi burda okuyunca bende merak ettim simdi girmek lazimmiydi acaba
teyzeler doktordan geldikkkk :))))
çok iyiyiz şükürler olsun pek tatlı kızımız
ama böbreğin mesaneye açılan kısmında hafif bir genişleme varmış
önemli boyutta değil dedi doğumdan sonra geçiyormuş
nerdeyse 400 gr olmuş ama boyumuzu söylemeyi unuttu
ayrıca Ankara da olan arkadaşlar detaylı ultrasonunuzu kim yaptı benim doktorum
Özgür Dereni önerdi ayrıca ankara perinatoloji derneğinin de başkanıymış doç.
giden varmı?..
detaylı ultrasonumu Dr.Eyüp Ekici yaptı benim,çok memnun kaldım.tavsiye ederim..
merhaba kızlar,
dün dr.daydık şeker yüklememiz vardı 50 mg lık. açlık 90 çıktı bu iyi ama tokluk 160 çıktıp.tesi 100mg lık yükleme yapılacak...
bebişim 770 gr olmuş. çooookkk tatlıydı minik oğlum :)
ben 62 kg ile hamile kaldım dün dr.da 69,3 kg geldim dr. çok kilo almışsın şeker ölçümünden sonra diyetisyene yollayacağım seni, dedi. nesi çok bilmiyorum. 6 ay bitti 8 kg bile almadım çok mu bu şimdi?
kizlar tasari meclis alt komisyonundan gecmis yakinda meclis genel kuruluna sunulacakmis veee toplam 24 hafta dogum izni geliyorrrrrbize yetisir insalllah haberlerde gundemde bu konu bugun.ucretli dogum izni kizlar.kamuda kres zorunluluguda gelicekmis. ne diim daha ben duygulandim oturdum agladim sevincimden
Bencede çok değil bende 5.5 aldım nette hangi siteye baksam bu haftamda 6-8 kilo aralığında alınması normal yazıyor.Bide şu varki bki değeri önemli. Benim yakın arkadaşım son ay hiç kilo almamış bebişi beslemiş her hamile kendine özeldir cnm bnm canını hiç sıkma
İnşAllah geçer bizim iki ayı yaz tatiline geliyor gerçi ama gelecek doğumlar için faydalı olur inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?