2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
teşekkür ederim arkadaşım.valla 2 gün çıkmıycam yataktan.

amin canım sağol...

Selam kizlar,
Bir suredir aktif degilim gecmisi okuyamadim konulara hakim degilim ama minikusun sikintili durumunu gordum Allah bebise acil sifalar versin insallah hersey kendiliginden duzelmeye baslar.

Bebek arabasini aldim concord neo travel sistem 1.128 liraya jokerden aldik, suan kampanya var almak isteyen varsa ve haberiniz olmayabilir diye haber vermek istedim.

Sut pompasi konusunda cevremdekiler medelayi onerdi birde elektirikli ve cift yonlu olsun dediler.
İnternetdeki arastirmalarimda ise ameda dan cok memnun olanlari duydum ama piyasada hic gormedim, bilgisi olan var mi?
Msnroz, canim bende merak ediyorum neden cift pompali olmasini gerektigini tek tek yapinca acaba cok mu zaman aliyordur,birde baban nasil iyi mi?

canım nerelerdeydin senmerak etmeye başlamıştım:18:özletme kendini bu kadar
bebek araban hayırlı olsun,çok iyi indirime girmiş.anakucağı dahil fiyatımı bu?ben acele mi ettim acaba:44:concord neo 'yuda beğenmiştim:26:neyse kısmet değilmiş.güllerinide gördüm çok güzeller buarada

canım bende düşünüyorum avent yada medelayı,ama çift yönlülerinde fiyatı fazla geliyor banabence çift yönlü ve elektrikli olması zaman açısından iyi özellikle çalışanlar için daha kısa sürede daha hızlı sonuç alabilirler.canım ameda e-bebekte satılıyor.bi arkadaşım kullanıyor şuan onu.

babam eve çıktı çok şükür canım,biraz sıkıntılı ama zamanla atlatıcak inşallah...

canım çok teşekkürler, iyi ki haber verdin. jokeri gören e-bebek de boş durmamış, yalnızca arabayı 850 tl'ye indirmiş, büyük damping :))

ben de tam istediğim renk kalmamış jokerde diye üzülürken e-bebek'i gördüm, ilgilenenler için paylaşmak istedim, yalnızca bir günlük bir kampanya...

Merhaba canım,benim doktorum riskli gebelik uzmanıymış tabi bunu bilerek doktorumu seçmedim..yaklaşık yarım saat inceledi... iç-dış organlarını inceleyip herşeyin normal olduğunu söyledi... ama bu muayenemiz için ekstra ücret almadı..bunun dışında ayrıntılı ne yapılıyor onu bilmiorum... doktorum gerek görmedi heralde ama yinede bir soracam bir dahaki kontrolümde...

cnm bu e bebek ne zmn indirime girmiş haberin var mı? concord 17.sinde indirime girmeyecekmiydi yaa?? bende bu indirimi bekliyordum 17 sinde olcak diye...sen şimdi söyleyince şok olduum... yaa ben ortalama renk istiodum,şimdi oğluşum olcak Allah izin verirse,ilerde kzım olursa onada aynı arabayı kullanırım diye düşünüyordum...renk seçenekleri kısıtlanmıış bu arada sen hangi renk aldın cnm?

Ben umraniye jokerden aldim her renk vardi dis kismi siyah icide kirmizi olandan aldim tek bir tane kalmisti gerci, e bebekden aliriz diye bekliyorduk ama ayni fiyat oldugunu gorunce beklemiyelim dedik hatta daha ucuza geldi e bebekde 1.200 liraya geliyor, jokerde 1.128 liraya geliyor ana kucagiyla beraber.
850 tl ise ebebekde anakucagi olmadanki fiyati.

Tesekkurler :), senin aldigin arabada cok guzel bende ikisi arasinda kaldim hatta katlamasi falan daha guzel puseti ve anakucagida daha genis gibi bebeconfortun, concordaki tek fark biraz daha hafif ve 10 santim kadar daha yuksekde duruyor ikiside oldukca basarili arabalar.
Biraz internetden bakindimda aventden memnun olmayan cok kisi var hatta bir bayanda avent varmis arkadasinda medela arkadasinin pompasi ile saginca arada cok fark oldugunu aventde cok uzun surede az sut sagarken medelada cok kisa surede daha fazla sut ciktigini soyluyordu,onun yalancisiyim.
Ameda ile medela ama profesyonele yakinmis herkes cok memnun hatta ameda hakiinda hic olumsuz birsey okumadim hatta medeladan fiyati biraz daha uygun.Senin arkadasin memnun mu ameda dan?
E-bebekde suan indirimdeymis 269 liraydi , gitti gidiyorda 210 liraya buldum sifirini ama guvenilebilirmi bilemedim.Ay ne karisik islermis ya hic bukadar kafa karisikligi yasiyacagimi dusunmemistim araba,sut pompasi derken ama az parada degil insan karsiligini almak istiyor.
Babana acil sifalar diliyorum cok sevindim eve cikmasi cok iyi :), tabi suan iyilesme evresinde biraz zorluk yasicak
agir bir ameliyat yasadi ama sonra cok iyi olacak.
Ya sende 25. Haftadasin of cogu gitti azi kaldi karnin nasil buyudu mu cok? ya onlar kocaman kiz oldular :) ben halen 3 aylik hamile gibiyim cok dar birsey giymedigim surece kimse anlamiyor saniyorumki 3 haftam daha var karnimin belirmesine birde bebegimin boyu 1 bucuk hafta onde gidiyor nereye sakladin diye dalga geciyorlar.

canım gece kuşu oldun sanırım,uykun mu kaçtıbende alsaydım eğer içi kırmızı olanı alıcaktım.zevklerimiz aynıymış:)arkadaşım ilk önce e-bebekten lansinoh markasını aldı ama ilk aydan 2 kez bozulunca ürünü iade alıp yerine ameda aldılar,memnunlar sanırım.
Bende yeni girdim 25. Haftama,aramızda 12 gün var.ama ben geç döllenme nedeniyle zaten haftamla uyumlu değilim.hep küçük çıkıyorumama değiştirmedim yinede takvimimi.büyük ihtimal sezeryan olacağım için zaten tarihler farklı olacak kısmetse.senin kızın boyu tabi önden gider,anası uzun:)benimkide inşallah babaya çeker azıcık.göbüşe gelince zaten var olan göbeğim şimdilerde azıcık hamile göbeği gibi gözüküyor sanırımama hala dikkat etmeyenler beni kilolu sanabilirsen zayıf başladığından bide iç karnın genişse göstermeyebilir.bi kaç haftaya kadar çıkar merak etme:)

Son düzenleme:
kızlar günaydın,ben şuan hastanedeyim.şeker yüklememi yaptırıyorum.koluma katater taktılarsaatte bir 2 kez kan alıcaklar.aç karnada aldılar.korkulacak hiç bişey yok.beni sadece kan tuttuğu için endişeliydim.2 saat burdayım.aç karna ve çok hareket etmeden beklemem gerekiyor.ben daha öncede yaptırdığımdan tecrübeliyim zaten.bende insülin direnci var.yine bu testle teşhis edilmişti.
Sabah kötü bişey oldu ama.2 haftadır sol elim ve kemikleri çok ağrıyordu.kaçkere burda paylaşıcaktım herseferinde unutmuşum.bu sabah ise kalktığmda yine sol elimi yumruk yapıp kapatamadım acıdan.sanki yüzük parmağım kırılmış gibi çok acıyordu.çok korktumşimdi geçti biraz.neden olmuş olabilir sizce?benim bebiş kalsiyumu benim parmaklarımdan mı yiyor acep:26:

Günaydın kızlar.

Canım bende çok yaşadım bu sorunu, Önce kolumda başladı kımıldatamadım, sonra bacağıma geçti. Özellikleri akşamları yürümekte zorlandım. Sonra parmaklarıma geçti. Yumruk yapamıyordum. Gün içinde biraz açılıyordu ama akşam olunca daha fazla arıyordu. Kalsiyum ve magnezyum da kullanıyordum. Doktor kullanmaya devam et dedi sadece. Ama şuan iyiyim, hepsi de geçti. Sen de bir süre dayan sonra geçecektir.

canım bende anlamadım,seninkide farklıymış.ağrın nerdeyse tüm vücudunu dolaşmış.beni sadece sol elimin kemiklerinde.sürekli uyuşuyor ve ağrıyordu.bu sabah ise son noktadaydı ağrısı.şuan kendi hastanemdeyim ama doktorum amerikadaymış.onada soramıcambuarada ben calsiyum ve magnezyum hapı kullanmıyorum.doktorum vermedi...

Sanırım kullanman gerekiyor. Geçti dedim ama sol bileğim kavonoz kapağı falan açarken hala ağrıyor, zorlamaya gelmiyor. Aynı seninki gibi benimde küçük parmağım sanki kırılmış gibi acıyordu. Felç geçirmiş gibi uyuşuyordu ellerim. Bir yerde hamileliğin kaslara olan baskısından ve kasların gevşemesinden olabileceğini okumuştum.

canım sanırım joker'in kampanyasına rest çekmiş e-bebek. büyük ihtimalle yarın yapacağı kampanyanın çok daha altında bir fiyata bugünden kampanyaya girdi. dün gece birkaç renk vardı, şu anda daha da azalmış. ben sahrasını aldım. şayet var olan renklerden işine yarayan varsa bence hiç kaçırma.

ysmc canım benimki ana kucaksız olanı. ana kucaği icin 250 daha odemem gerekiyordu. yani 1100e gelecekti fakat ana kucaginda acele etmek istemedim, o sırada aynı rengin ana kucagi yoktu cunku. simdi de alsam mı kararsızım.

aradım dr. asistanı konuşştu. doppleri ayrı yapıoruz sistemde ne görünüyorsa onu yapıyoruz dedi. ben ayrıntılı ultrason dediğim için sadece ayrıntılı yapılmış. doppler yapılmamış. onun için ayrı ödeme yapmak gerekior muş.

pazartesi doppler için devlet hastanesine gitcem. bakalım randevu alabilecek miyim.

birde kız doppleri olağan dışı durumlarda yapılıomuş gibi konuştu. niçin istediki doktorunuz dedi. bende kontrol dedim. ayrıntılıyı da kontrol için istedi dedim.

bende kansızlık var. doktorum ondan dolayı istemiş olabilir mi acaba?

günaydın canım sen elim ağrıyo deyince hemen yazmak istedim benim yaklaşık bir aydır sol elim ağrıyor sanki zorlamışım gibi ama hiçbirşey olmadı eminim..durduk yerde niye ağrıyor diye düşünüyordum..hamilelikten olabilir mi gerçekten acaba?çok ilginç yani eğer öyleyse

selam kızlar

bizde hastaneden çıktık şimdi, şeker yüklemesini atlattık sonuçları 12 de alacakmışız, bizde hastanede beklicegimize bebek magazasına uğrayalım dedik oğluşumla
bu arada 2 bardak şekerli su içirdiler neydi öyle şerbet şerbetttt ıyyyy neyse bittii gittiii... sonuçlarda inş iyidir.

inşallah canım
bardaktamı içirdiler bana hazırından şişeden içirdiler içine limonda katılmıştı fena değildi tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…