teşekkür ederim arkadaşım.valla 2 gün çıkmıycam yataktan.kızlar merhaba,herkese hayırlı cumalar.bu güzel günde hepimizin duaları kabul olsun inşallah.geçmişi okuyup bitirdim sonunda
seyzen; canım çok geçmiş olsun,umarım ilaçlarla geçer rahatsızlığın,operasyona gerek kalmaz
desty; canım güle güle kullan aldıklarınızı:)bende hafta sonu ikeadaydım ama ne alacağımı bilemedim.saf saf bakındım etrafaiki çıngırak alıp döndüm eve canım zahmet olmazsa aldıklarını resimli olarak kodlarıyla paylaşabilir misin?:26:
denizkizi57; canım detaylın iyi çıkmış gözün aydın :) kistte inşallah bi dahaki kontrolüne kadar geçer canım
golgen; canım eviniz için üzüldüm,ucuz atlatmışsınız su baskınını.çok geçmiş olsun.şu halimizdeyken ekstra bi iş çıkınca bende çok sinir oluyorum.zaten günlük işlerimizi zor zar yapıyoruz.benimde mutfaktaki lavobomun altını bu hafta iki kez su bastı.haydi herşeyi topla temizle tekrar tekrar
Cucucan ; canım güle güle kullan bebek arabanı,hayırlı olsun
ranana; canım ekon inşallah güzel çıkıcak,dualarımız seninle canım
arzu_mu; canım tuzladaki Cemıle Şevket Semt polıklınıgı dediğin yer,prefabrik olan yer mi?bende tuzladayım.randevu alınarak mı gidiliyor?neler yaptırabiliriz orda,muayene var mı?
asesulfam;nurcom; kızlar babam için dilediğiniz şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim
uconn;canım başınız saolsun öncelikle,sanada çok geçmiş olsun.dinlen hafta sonu bol bol
keeper; canım güle güle kullansın bebişin karyolasını,bencede bizim sevgililerimiz artık minik bebişlerimiz olucak.eşimde dün öyle söyledi bana,artık ben değil bebişimizmiş sevgilisi
Canım herşeyine baktıysa tamam o zaman, kendini sıkıntıya sokma. Her doktorun yöntemi farklı. Önemli olan hayati derecede önemli ve öncelikli olanlara bakması. Benim doktor da perinatologdu, bebek yüzüstü yatarken kalbini iyi göremedim diye 10 dk sonra baktı. Damarları, kordonu,plesantayı, suyunu, kaslarını ve damarlarını inceledi. Ne kadar ayrıntı ve detay o kadar fazla ücret oluyor.
Allah rahmet eylesin
Selam kizlar,
Bir suredir aktif degilim gecmisi okuyamadim konulara hakim degilim ama minikusun sikintili durumunu gordumAllah bebise acil sifalar versin insallah hersey kendiliginden duzelmeye baslar.
Bebek arabasini aldim concord neo travel sistem 1.128 liraya jokerden aldik, suan kampanya var almak isteyen varsa ve haberiniz olmayabilir diye haber vermek istedim.
Sut pompasi konusunda cevremdekiler medelayi onerdi birde elektirikli ve cift yonlu olsun dediler.
İnternetdeki arastirmalarimda ise ameda dan cok memnun olanlari duydum ama piyasada hic gormedim, bilgisi olan var mi?
Msnroz, canim bende merak ediyorum neden cift pompali olmasini gerektigini tek tek yapinca acaba cok mu zaman aliyordur,birde baban nasil iyi mi?
Selam kizlar,
Bir suredir aktif degilim gecmisi okuyamadim konulara hakim degilim ama minikusun sikintili durumunu gordumAllah bebise acil sifalar versin insallah hersey kendiliginden duzelmeye baslar.
Bebek arabasini aldim concord neo travel sistem 1.128 liraya jokerden aldik, suan kampanya var almak isteyen varsa ve haberiniz olmayabilir diye haber vermek istedim.
Sut pompasi konusunda cevremdekiler medelayi onerdi birde elektirikli ve cift yonlu olsun dediler.
İnternetdeki arastirmalarimda ise ameda dan cok memnun olanlari duydum ama piyasada hic gormedim, bilgisi olan var mi?
Msnroz, canim bende merak ediyorum neden cift pompali olmasini gerektigini tek tek yapinca acaba cok mu zaman aliyordur,birde baban nasil iyi mi?
Merhaba tatlim benim doktorum da ayni seyi soyledi gecen hafta gittigimde bebisimin durusu uygun degildi 2 hafta sonraki randevumda muayne ucreti icerisinde inceliycek organlari filan ama detayli ultrasona ayri girmeye gerek gormedi burda okuyunca bende merak ettim simdi girmek lazimmiydi acaba
canım çok teşekkürler, iyi ki haber verdin. jokeri gören e-bebek de boş durmamış, yalnızca arabayı 850 tl'ye indirmiş, büyük damping :))
ben de tam istediğim renk kalmamış jokerde diye üzülürken e-bebek'i gördüm, ilgilenenler için paylaşmak istedim, yalnızca bir günlük bir kampanya...
canım çok teşekkürler, iyi ki haber verdin. jokeri gören e-bebek de boş durmamış, yalnızca arabayı 850 tl'ye indirmiş, büyük damping :))
ben de tam istediğim renk kalmamış jokerde diye üzülürken e-bebek'i gördüm, ilgilenenler için paylaşmak istedim, yalnızca bir günlük bir kampanya...
canım nerelerdeydin senmerak etmeye başlamıştım:18:özletme kendini bu kadar
bebek araban hayırlı olsun,çok iyi indirime girmiş.anakucağı dahil fiyatımı bu?ben acele mi ettim acaba:44:concord neo 'yuda beğenmiştim:26:neyse kısmet değilmiş.güllerinide gördüm çok güzeller buarada
canım bende düşünüyorum avent yada medelayı,ama çift yönlülerinde fiyatı fazla geliyor banabence çift yönlü ve elektrikli olması zaman açısından iyi özellikle çalışanlar için daha kısa sürede daha hızlı sonuç alabilirler.canım ameda e-bebekte satılıyor.bi arkadaşım kullanıyor şuan onu.
babam eve çıktı çok şükür canım,biraz sıkıntılı ama zamanla atlatıcak inşallah...
Tesekkurler :), senin aldigin arabada cok guzel bende ikisi arasinda kaldim hatta katlamasi falan daha guzel puseti ve anakucagida daha genis gibi bebeconfortun, concordaki tek fark biraz daha hafif ve 10 santim kadar daha yuksekde duruyor ikiside oldukca basarili arabalar.
Biraz internetden bakindimda aventden memnun olmayan cok kisi var hatta bir bayanda avent varmis arkadasinda medela arkadasinin pompasi ile saginca arada cok fark oldugunu aventde cok uzun surede az sut sagarken medelada cok kisa surede daha fazla sut ciktigini soyluyordu,onun yalancisiyim.
Ameda ile medela ama profesyonele yakinmis herkes cok memnun hatta ameda hakiinda hic olumsuz birsey okumadim hatta medeladan fiyati biraz daha uygun.Senin arkadasin memnun mu ameda dan?
E-bebekde suan indirimdeymis 269 liraydi , gitti gidiyorda 210 liraya buldum sifirini ama guvenilebilirmi bilemedim.Ay ne karisik islermis ya hic bukadar kafa karisikligi yasiyacagimi dusunmemistim araba,sut pompasi derken ama az parada degil insan karsiligini almak istiyor.
Babana acil sifalar diliyorum cok sevindim eve cikmasi cok iyi :), tabi suan iyilesme evresinde biraz zorluk yasicak
agir bir ameliyat yasadi ama sonra cok iyi olacak.
Ya sende 25. Haftadasin of cogu gitti azi kaldi karnin nasil buyudu mu cok? ya onlar kocaman kiz oldular :) ben halen 3 aylik hamile gibiyim cok dar birsey giymedigim surece kimse anlamiyor saniyorumki 3 haftam daha var karnimin belirmesine birde bebegimin boyu 1 bucuk hafta onde gidiyor nereye sakladin diye dalga geciyorlar.
kızlar günaydın,ben şuan hastanedeyim.şeker yüklememi yaptırıyorum.koluma katater taktılarsaatte bir 2 kez kan alıcaklar.aç karnada aldılar.korkulacak hiç bişey yok.beni sadece kan tuttuğu için endişeliydim.2 saat burdayım.aç karna ve çok hareket etmeden beklemem gerekiyor.ben daha öncede yaptırdığımdan tecrübeliyim zaten.bende insülin direnci var.yine bu testle teşhis edilmişti.
Sabah kötü bişey oldu ama.2 haftadır sol elim ve kemikleri çok ağrıyordu.kaçkere burda paylaşıcaktım herseferinde unutmuşum.bu sabah ise kalktığmda yine sol elimi yumruk yapıp kapatamadım acıdan.sanki yüzük parmağım kırılmış gibi çok acıyordu.çok korktumşimdi geçti biraz.neden olmuş olabilir sizce?benim bebiş kalsiyumu benim parmaklarımdan mı yiyor acep:26:
canım bende anlamadım,seninkide farklıymış.ağrın nerdeyse tüm vücudunu dolaşmış.beni sadece sol elimin kemiklerinde.sürekli uyuşuyor ve ağrıyordu.bu sabah ise son noktadaydı ağrısı.şuan kendi hastanemdeyim ama doktorum amerikadaymış.onada soramıcambuarada ben calsiyum ve magnezyum hapı kullanmıyorum.doktorum vermedi...
sonuclarin guzel cikmis cnm gozun aydin
darisi bizlere artik
randevu almadan gitmisitin dimi gungorene
cnm bu e bebek ne zmn indirime girmiş haberin var mı? concord 17.sinde indirime girmeyecekmiydi yaa?? bende bu indirimi bekliyordum 17 sinde olcak diye...sen şimdi söyleyince şok olduum...yaa ben ortalama renk istiodum,şimdi oğluşum olcak Allah izin verirse,ilerde kzım olursa onada aynı arabayı kullanırım diye düşünüyordum...renk seçenekleri kısıtlanmıış bu arada sen hangi renk aldın cnm?
Canım herşeyine baktıysa tamam o zaman, kendini sıkıntıya sokma. Her doktorun yöntemi farklı. Önemli olan hayati derecede önemli ve öncelikli olanlara bakması. Benim doktor da perinatologdu, bebek yüzüstü yatarken kalbini iyi göremedim diye 10 dk sonra baktı. Damarları, kordonu,plesantayı, suyunu, kaslarını ve damarlarını inceledi. Ne kadar ayrıntı ve detay o kadar fazla ücret oluyor.
Allah rahmet eylesin
kızlar günaydın,ben şuan hastanedeyim.şeker yüklememi yaptırıyorum.koluma katater taktılarsaatte bir 2 kez kan alıcaklar.aç karnada aldılar.korkulacak hiç bişey yok.beni sadece kan tuttuğu için endişeliydim.2 saat burdayım.aç karna ve çok hareket etmeden beklemem gerekiyor.ben daha öncede yaptırdığımdan tecrübeliyim zaten.bende insülin direnci var.yine bu testle teşhis edilmişti.
Sabah kötü bişey oldu ama.2 haftadır sol elim ve kemikleri çok ağrıyordu.kaçkere burda paylaşıcaktım herseferinde unutmuşum.bu sabah ise kalktığmda yine sol elimi yumruk yapıp kapatamadım acıdan.sanki yüzük parmağım kırılmış gibi çok acıyordu.çok korktumşimdi geçti biraz.neden olmuş olabilir sizce?benim bebiş kalsiyumu benim parmaklarımdan mı yiyor acep:26:
selam kızlar
bizde hastaneden çıktık şimdi, şeker yüklemesini atlattık sonuçları 12 de alacakmışız, bizde hastanede beklicegimize bebek magazasına uğrayalım dedik oğluşumla
bu arada 2 bardak şekerli su içirdiler neydi öyle şerbet şerbettttıyyyy neyse bittii gittiii... sonuçlarda inş iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?