2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canımm dün gece saat 2 de eşimi yataktan kaldırdım,ztn karar vermiştik concord neo yu almaya ama indirimi bekliyorduk..bu kadar düştüğünü görünce hiiç kaçırmak istemedim..valla senin sayende oldu biraz da burdan haber vermeseydin belki hiç haberim bile olmayacaktı..o yüzden sana ayrıca çook teşekkürederiz :)
Bu arada demek benimde istediğim sahra rengini sen aldınn,hımmmm seni gidi seniii.. şaka bir yana ben baktığımdada mor ve mavi rengi vardı... bizde nasılsa erkek olcak diye mavisini alalım dedik..ilerde kızım olursa da o da mavisini kullanılır napalım..çok da dert etmedim,bu kadar düşmüşken kaçırmak istemedik...

bence çok değil,doktorun beni görse napardı acabasopayla kovalardı sanırımbence kilo aldığından değilde şekerin çıktığından seni diyetisyene yönlendirmiş olabilir:44:

evet canım hem şeker için hem kilon için diye vurguladı dr. ben hayatımda hiç diyet yapmadım çok garip geliyor bir şeylere dikkat etmek ne sinir şeymiş napalım her şey tatlı oğlum için :)

sağolasın canım. dün arkadaşımla konuştum o da atlatmış hamilelikte. rahatlattı beni sağolsun. biraz diyet gerisi kolay dedi...

bugün bi baş ağrısı ki kızlar gözlerimi açamıyorum önerilerinizi bekliyorum ( akşama masaj yapması için eşime beklemek dışında, haa bide eşarp da bağladım )

mrb kızlar benim akıntım baya fazla iç çamaşırımı ıslatacak kadar ve birde rengi sarımsı fakat kötü kokulu değil ve kaşıntı yapmıyo benim gibi olan varmı bu arada bol su içiyorum ben günlük 2-2.5 acaba enfeksiyonmudur bilgisi olan varmı annişler ???

bugün bi baş ağrısı ki kızlar gözlerimi açamıyorum önerilerinizi bekliyorum ( akşama masaj yapması için eşime beklemek dışında, haa bide eşarp da bağladım )

geçmiş olsun canım buzdolabı poşetine buz koyup başına koyabilirsin ben genelde öğle geçiriyorum

canım benim de öyle ya, kaşıntı yapmıyor, idrar tahlillerim hep temiz çıkıyor, bol su içmeye devam...problem olduğunu sanmıyorum en son ne zaman idrar tahlili yaptrdın?

canım benim de öyle ya, kaşıntı yapmıyor, idrar tahlillerim hep temiz çıkıyor, bol su içmeye devam...problem olduğunu sanmıyorum en son ne zaman idrar tahlili yaptrdın?

en son 5 ay önce yaptırıdım canım ama herhangi bir kasıkta ağrı filan yok idrar yollarında olsa yanma ve kasıkta ağrı yapar diye biliyorum inşallah kötü bişey değildir normaldir böyle olması

canım bende 2,5 hafta önce falan bu şikayetle gitmiştim doktora,çamaşırım aşırı derecede ıslanıyordu sarı renkte bir akıntıydı ama kaşıntı yada yanma gibi başka şikayetim yoktu gittim yinede doktora,test yapıldı enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ilaç kullanırken başladı kaşıntı ve yanma, şimdi ilacım bitti ama ben geceleri bile kalkıp su içiyorum heran tekrar enfeksiyon kapacakmışım gibi geliyor,umarım senin enfeksiyon değildir

Geçmiş olsun kızlarr

en son 5 ay önce yaptırıdım canım ama herhangi bir kasıkta ağrı filan yok idrar yollarında olsa yanma ve kasıkta ağrı yapar diye biliyorum inşallah kötü bişey değildir normaldir böyle olması

uzun zaman olmuş canım ya sen yine de ilk gittiğinde iste doktorundan en yakın ne zaman gidiceksin?

nasıl çıktı canım sonuçlar?

Hayırlı uğurlu olsun oğlişinin beşiği canım çok şık
Evet canım inşallah hiç olmazsa en az hasarla atlatacaksınız belki diğer anomaliler gibi buda ortadan kalkacak bilemeyiz
Umudunu kaybetme

Ay canım doktorun neden öyle tepki vermiş çok anormal derecede kilo almışsında sanki bence normal
Nerelerdeydin yahu sen:26:Merak etmeye başlamıştım seni hayırlı uğurlu olsun arabanız sağlıcakla kullansın asya bebek
Canım çıktımı sonuçlar?bize yaz muhakkak

O sarı akıntıdan bendede var ya normal olduğunu düşünmüştüm çünkü dediğin gibi kokusuz ve kaşıntı felan yok beni rahatsız etmiyo:26:

Canım çok sevindim baban iyiymiş dahada iyi olur inşallah çabucak toparlanır tekrar çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha göstermesin

O sarı akıntıdan bendede var ya normal olduğunu düşünmüştüm çünkü dediğin gibi kokusuz ve kaşıntı felan yok beni rahatsız etmiyo:26:

aynısından bende de var uzun zamandır.drum pek ciddiye almamıştı başlarda.idrar tahlili fln istemedi.enf.olsa koku,yanma vs gibi şikayetlerde olurdu demişti.sonra ben 3 ayımın içindeyken başka bi dra gittim ve onda idrar tahlilinde enf. çıktı bir antibiyotik kullandım.sonra kendi druma gttim bu ilacı kullanıp ona da söyledim.kesinlikle buna hiç gerek olmadığını özellikle ilk 3 ayda ilaç kullanımını desteklemdiğini söyledi.yineledi koku,acı gibi şikayetlerin olursa ilerleyen dönemlerde bunun üzerine gideriz diye.şu an bende akıntımla mutlu mesut devam ediyorum gebeliğime.bilmiyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı?druma güveniyorum bilgi ve deneyim açıısndan ama yine de ara ara kafam karışıyo.

Aynen doktorlar zaten akıntıya koku yanma acı kaçıntı eklenirse enfeksiyon olma durumu söz konusu diyorlar
Benide rahatsız etmiyor bir kaç arkadaşımdan daha duymuştum gebelikleri boyunca bu sarı akıntının olduğunu
Ama doktoruma söylemedim ben pazartesi kontrolümüz ve şeker yüklememiz var o zaman söylerim unutmazsam eğer stresten

geçmiş olsun canım inşallah enfeksiyon değildir ilaç kullanmak istemiyorum hamileyken bebişe bişey olur diye

bende normal olduğunu düşünüyorum ama yinede kafama takılıyo herhangi bi rahatsızlık vermiyo ıslaklık hissi dışında yinede söylemek lazım dr canım her ihtimale karşı ben geçen hafta söylemeyi unuttum sen unutma ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…