canım sanırım joker'in kampanyasına rest çekmiş e-bebek. büyük ihtimalle yarın yapacağı kampanyanın çok daha altında bir fiyata bugünden kampanyaya girdi. dün gece birkaç renk vardı, şu anda daha da azalmış. ben sahrasını aldım. şayet var olan renklerden işine yarayan varsa bence hiç kaçırma.
bence çok değil,doktorun beni görse napardı acabasopayla kovalardı sanırım bence kilo aldığından değilde şekerin çıktığından seni diyetisyene yönlendirmiş olabilir:44:
Bencede çok değil bende 5.5 aldım nette hangi siteye baksam bu haftamda 6-8 kilo aralığında alınması normal yazıyor.Bide şu varki bki değeri önemli. Benim yakın arkadaşım son ay hiç kilo almamış bebişi beslemiş her hamile kendine özeldir cnm bnm canını hiç sıkma
bugün bi baş ağrısı ki kızlar gözlerimi açamıyorum önerilerinizi bekliyorum ( akşama masaj yapması için eşime beklemek dışında, haa bide eşarp da bağladım)
sağolasın canım. dün arkadaşımla konuştum o da atlatmış hamilelikte. rahatlattı beni sağolsun. biraz diyet gerisi kolay dedi...
mrb kızlar benim akıntım baya fazla iç çamaşırımı ıslatacak kadar ve birde rengi sarımsı fakat kötü kokulu değil ve kaşıntı yapmıyo benim gibi olan varmı bu arada bol su içiyorum ben günlük 2-2.5 acaba enfeksiyonmudur bilgisi olan varmı annişler ???
canım benim de öyle ya, kaşıntı yapmıyor, idrar tahlillerim hep temiz çıkıyor, bol su içmeye devam...problem olduğunu sanmıyorum en son ne zaman idrar tahlili yaptrdın?
mrb kızlar benim akıntım baya fazla iç çamaşırımı ıslatacak kadar ve birde rengi sarımsı fakat kötü kokulu değil ve kaşıntı yapmıyo benim gibi olan varmı bu arada bol su içiyorum ben günlük 2-2.5 acaba enfeksiyonmudur bilgisi olan varmı annişler ???
canım bende 2,5 hafta önce falan bu şikayetle gitmiştim doktora,çamaşırım aşırı derecede ıslanıyordu sarı renkte bir akıntıydı ama kaşıntı yada yanma gibi başka şikayetim yoktu gittim yinede doktora,test yapıldı enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldımilaç kullanırken başladı kaşıntı ve yanma, şimdi ilacım bitti ama ben geceleri bile kalkıp su içiyorum heran tekrar enfeksiyon kapacakmışım gibi geliyor,umarım senin enfeksiyon değildir
en son 5 ay önce yaptırıdım canımama herhangi bir kasıkta ağrı filan yok idrar yollarında olsa yanma ve kasıkta ağrı yapar diye biliyorum inşallah kötü bişey değildir normaldir böyle olması
selam kızlar
bizde hastaneden çıktık şimdi, şeker yüklemesini atlattık sonuçları 12 de alacakmışız, bizde hastanede beklicegimize bebek magazasına uğrayalım dedik oğluşumla
bu arada 2 bardak şekerli su içirdiler neydi öyle şerbet şerbettttıyyyy neyse bittii gittiii... sonuçlarda inş iyidir.
Hayırlı uğurlu olsun oğlişinin beşiği canım çok şıkİnsan eşi ile geçirdiği ilk sevgililer gününün en özeli olduğunu sanıyor, ta ki bebeğinin varlığını hissedene kadar.
Benim en güzel sevgililer günüm dündü, eşim ve ben en çok sevdiğimize, seveceğimize hediye almaya kadar verdik ve artık oğlumun bir karyolası ve yatağı var :) ) )Eki Görüntüle 633692 Eki Görüntüle 633691
Evet canım inşallah hiç olmazsa en az hasarla atlatacaksınız belki diğer anomaliler gibi buda ortadan kalkacak bilemeyizAramıza hoşgeldin, teşekkür ederim..
Yaşım 32 oluyor mayısta, sanırım doğum günü hediyesi olacak miniğim bana..
Evet ilk gebeliğim ve oğlum olacak kısmetse..
Ben ilk şoku atlattıktan sonra daha iyiyim şimdi..
En önemli nedeniyse erken dönem teşhis.. Bu tür sorunları olan çocukların bir kısmı doğumdan sonra sıkıntı yaşamaya başladıklarında fark ediliyor..
Hatta karşılaştığım bir örnek kadın, 32 haftalık hamile bebeğinin iki böbreği de sorunlu buna bağlı olarak akciğerler gelişmemiş ve suyu bitmek üzere özelde gittiği doktoru fark edememiş..
Şimdi ise bebeği erkenden alınacak..
Yani ben şükrediyorum, sıkıntılı bir süreç de olsa en az zararla atlatmak için elimizden geleni yapacağız..
Ay canım doktorun neden öyle tepki vermiş çok anormal derecede kilo almışsında sanki bence normalmerhaba kızlar,
dün dr.daydık şeker yüklememiz vardı 50 mg lık. açlık 90 çıktı bu iyi ama tokluk 160 çıktıp.tesi 100mg lık yükleme yapılacak...
bebişim 770 gr olmuş. çooookkk tatlıydı minik oğlum :)
ben 62 kg ile hamile kaldım dün dr.da 69,3 kg geldim dr. çok kilo almışsın şeker ölçümünden sonra diyetisyene yollayacağım seni, dedi. nesi çok bilmiyorum. 6 ay bitti 8 kg bile almadım çok mu bu şimdi?
Nerelerdeydin yahu sen:26:Merak etmeye başlamıştım seni hayırlı uğurlu olsun arabanız sağlıcakla kullansın asya bebekSelam kizlar,
Bir suredir aktif degilim gecmisi okuyamadim konulara hakim degilim ama minikusun sikintili durumunu gordumAllah bebise acil sifalar versin insallah hersey kendiliginden duzelmeye baslar.
Bebek arabasini aldim concord neo travel sistem 1.128 liraya jokerden aldik, suan kampanya var almak isteyen varsa ve haberiniz olmayabilir diye haber vermek istedim.
Sut pompasi konusunda cevremdekiler medelayi onerdi birde elektirikli ve cift yonlu olsun dediler.
İnternetdeki arastirmalarimda ise ameda dan cok memnun olanlari duydum ama piyasada hic gormedim, bilgisi olan var mi?
Msnroz, canim bende merak ediyorum neden cift pompali olmasini gerektigini tek tek yapinca acaba cok mu zaman aliyordur,birde baban nasil iyi mi?
Canım çıktımı sonuçlar?bize yaz muhakkakselam kızlar
bizde hastaneden çıktık şimdi, şeker yüklemesini atlattık sonuçları 12 de alacakmışız, bizde hastanede beklicegimize bebek magazasına uğrayalım dedik oğluşumla
bu arada 2 bardak şekerli su içirdiler neydi öyle şerbet şerbettttıyyyy neyse bittii gittiii... sonuçlarda inş iyidir.
O sarı akıntıdan bendede var yanormal olduğunu düşünmüştüm çünkü dediğin gibi kokusuz ve kaşıntı felan yok beni rahatsız etmiyo:26:
aynısından bende de var uzun zamandır.drum pek ciddiye almamıştı başlarda.idrar tahlili fln istemedi.enf.olsa koku,yanma vs gibi şikayetlerde olurdu demişti.sonra ben 3 ayımın içindeyken başka bi dra gittim ve onda idrar tahlilinde enf. çıktı bir antibiyotik kullandım.sonra kendi druma gttim bu ilacı kullanıp ona da söyledim.kesinlikle buna hiç gerek olmadığını özellikle ilk 3 ayda ilaç kullanımını desteklemdiğini söyledi.yineledi koku,acı gibi şikayetlerin olursa ilerleyen dönemlerde bunun üzerine gideriz diye.şu an bende akıntımla mutlu mesut devam ediyorum gebeliğime.bilmiyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı?druma güveniyorum bilgi ve deneyim açıısndan ama yine de ara ara kafam karışıyo.
canım bende 2,5 hafta önce falan bu şikayetle gitmiştim doktora,çamaşırım aşırı derecede ıslanıyordu sarı renkte bir akıntıydı ama kaşıntı yada yanma gibi başka şikayetim yoktu gittim yinede doktora,test yapıldı enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldımilaç kullanırken başladı kaşıntı ve yanma, şimdi ilacım bitti ama ben geceleri bile kalkıp su içiyorum heran tekrar enfeksiyon kapacakmışım gibi geliyor,umarım senin enfeksiyon değildir
O sarı akıntıdan bendede var yanormal olduğunu düşünmüştüm çünkü dediğin gibi kokusuz ve kaşıntı felan yok beni rahatsız etmiyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?