2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Kültür felan alır kesin uff alttan muayeneden nefret eder oldum nedense yaa
Valla bunca tedavi muayene
vajınusmus mu oldum acep:26:
Söylemesemmi ne:18:

Son düzenleme:
uzun zaman olmuş canım ya sen yine de ilk gittiğinde iste doktorundan en yakın ne zaman gidiceksin?

ewet ilk hamileliği öğrendiğimde iki kere tahlil yaptırmıştım başkada dr istemedi geçen haftaydı kontrolüm ama 22 sinde detaylı ultrasyon var başka dr yapıyo olmadı ona bi söylerim o yönlendirir

kızlar yine epeydir giremedim ama telefondan takipettim hep sizi... Kızlar yakın bi akrabamız çocuğunun beşiğinin yatağının yesyeni durduğunu söyledi bizim almamızı istediklerini söylediler, ilk önce gönülsüzdüm ama bugün eşim gitti aldı getirdi beşiği eve, gerçekten de sapasağlam duruyo, temizledim, tozunu aldım, eşimle yatak odamıza kurduk çokda büyük de değil, altında 2 çekmecesi var tam ideal oldu odamıza.Buarada bizim yatak odamız çok büyüktü ortadan, oda kapılarımızla aynı renk modelde sürgülü kapıyla ayırtmıştım bikaç ay önce yani sürgülü kapıyı çekince 2 küçük oda oldu bitarafını bebek odası olarak ayarladık çok iyi oldu, beşik de güzel,sevdim yani
Şimdi ciciş ciciş uyku seti, nevresim takımı ve üstüne de cibinlik alıcam ha birde çekmece kulplarını değiştircem acaba o bebekli kelebekli kulpları nerden bulabilirim?

Kızlar gelelim akıntı konusuna; yaklaşık bir ay önce benim de sarı süt kesiği gibi akıntım vardı neolur neolmaz diye kültür tahlili yaptırdım Zeynep Kamilde, çok zor bişey değil kulak pamuğunu minicik dokunduruyo alttan okadar. tahlil sonuçlarım normal çıktı, tahlil sonucumu beklemeden ordaki doktor bana vajinal fitil verdi 7 günlük ben de 5gün kullandım sonra kendi doktoruma gösterdim dedi ki bu fitile gerek yoktu, eğer kaşıntı kötü koku yoksa sadece banyo yaparken genital bölgeni bir maşrapa suya bir kapak sirke dök bununla yıka dedi. yani banyo yaptığınızda sirkeli suyla genital bölgenizi yıkarsanız mikrop üremesini engellemiş oluyomuşuz ve dezenfekte etmiş oluyomuşuz ve pamuklu kilot giycez, sıkısık değiştiricez. size tavsiyem bunu deneyin arkadaşlar...

herkese merhaba,hello baby de bugun ve yarın concord neo ve ana kucagı 1.099 lira. yarında e bebekte kampanyada 1.099 lira olacak .taksit imkanıda var :)

Canım beşiğin fotosunu bekliyorummm Eğer mümkünse tabi
Hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
Kültür felan alır kesin uff alttan muayeneden nefret eder oldum nedense yaa
Valla bunca tedavi muayene
vajınusmus mu oldum acep:26:
Söylemesemmi ne:18:

aynen bende senin gibiyim alttan bakıcak diye açıkçası söylemedim o sandalyeden nefret ediyorum kendimi kötü hissediyorum allahım lütfen rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirelim

bebeişinin beşiği hayırlı olsun canım sağlıklı ve mutlulukla uyutursun inşallah ...akıntı konusunda sirkeyi bende duydum en ufak şeyden tırsar oldum valla anne olmak zor iş kendimden önce bebişi düşünüyorum tek dileğim onun sağlıklı olması

bu sabah şeker yüklememi yaptırmıştım,ama sonuçları beklemeden çıktık.hiç sorun yaşamadım.inşallah sonuçlarda iyi çıkar.aslında sonuçlar iyi çıksa bile sanırım benim artık dikkat etmem gerek tuz ve şekere.nasıl azaltıcam bilmiyorum tabikızlar elimin ağrısına ek olarak birde sol kaburgamın hemen alt bitiminde acı ve ağrı oluyor biraz yorulup gezdiğimde.alışveriş yapamaz oldumben şimdiden böyleysem nasıl gezicem eksiklerimi almak için:44:bugün çıkışta mothercare in indirimi varmış oraya geçtik bebişime bissürü ciciler aldım ama nasıl aldım bilmiyorum ağrıdan.öyle saatlerce gezmememe rağmen çok sıkıntı yaşadım ya.nasıl bir acı.nefes aldırmıyor.batıyor kaburgama sürekli.internette baktım sanırım dalak büyümesi oluyor yorulunca.organlar sıkışınca onada yer kalmadı demek.daha ben havuzluhana gidip altını üstünü getirecektimbu ağrıyla imkansız

canım benimde aynen öyle,ağrıması için herhangi bi sebeb yokken her sabah kalktığımda yaşıyorum nerdeyse bu sorunu.bu sabahki daha fenaydı.elimi kapatamadım.haftaya kontrolüm var.sorucam ama acaba tuzdan veya kilo almaktan mı kaynaklanıyordur:44:

Canım çok sevindim baban iyiymiş dahada iyi olur inşallah çabucak toparlanır tekrar çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha göstermesin

amin canım çok saol

selam bugün kontrolümüz vardı oğluşum 23 cm , 505gr olmuş.ultrason yüksek ses dalgalrından oluştuğundan ve kulakları da duyduğundan sürekli kulaklarını kapattı oğluşum.şöyle net bi foto alamadık,bütün ölçümlerimizde iyi çıktı.çok özlemişim kuzumu bakmaya doyamadım:)

bende bugün ikeaya gittim yorgunluktan öldüm. ayrıcada çok kafam karışıo. her alışverişte moralim bozuluyor ya

birde forum istanbulda çok çocuk vardı. ben hepsine gıcık oldum ya. ben çocuk istemiorum dedim eşime depresyona mı giriorum ne. duygusuz bişi oldum. normalde her çocuğu çok severim. şimdi hepsine gıcık oluyorum. kendimi de hiç hamile gibi hissetmiorum. çocuğum olacağı hayal gibi. 4 d fotosunu gördümde daha ısındım çocuğuma. yoksa öle sürekli karnıyla konuşan , seven biride değilim. neden bu kadar duygusuzum ya.

kızlar benim bazen çamaşırım idrar kaçırmış gibi ıslanıyor. sanki idrarı sızdırmış gibi oluyor. uzun süredir bu ıslaklığı çözmeye çalışıyorum ama başaramadım. düz kaslar gevşediği için idrar kaçırma olabilirmiş diye biliyorum. kegel egzersizi öneriyorlar. yapmaya çalışıyorum ama onda da zorlanıyorum. düşünüyorum geceleri o kadar su içememe rağmen tuvalete çıkmazken neden gündüz sızıntı oluyor acaba. Ayakta durunca idrar kesesine baskı mı oluyor acaba. siz ne dersiniz? yaşayan var mık aynı durumu:26:

idrar torbama çok darbe alıorum. henüz olmadı o durum ama olabilirmiş. dur daha altına kaçırcan diyen çok vr

çok seçenek var. ne alacağımı bilemiorum. ama alıncak da çok şey var. moralim bozuluyor

boşuna sıkıntı etme canım. çocuğun beşiksiz, malzemesiz kalmaz. birşeyleri almakta ya da karar vermekte zorlanıyorsan parasını bir yere koy çocuk doğunca da alırsın.
ben daha hiç bişey almadığım gibi araştırmıyorum bile doğru dürüst.
ben evlenirken de en sıkıntı ettiğim şey gelinlik olmuştu. diğer herşeyi oluruna bırakmıştım. ev döşerken 3 günde hepsini hallettim.
şu anda bebeğime 5 tane tulum aldım o kadar başka hiç bişeyi yok

kızlar bende tuvaletten çıkamıyorum o kadar sık gıdıyorum kı anlatamam normal dıye duymuştum sormadım doktora
bıdahakı randevumada daha cok var aslında gıdıp bı ıdarar testı yaptırsam hıc fena olmaz enfeksiyondan da suphelenmıyo degılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…