bende normal olduğunu düşünüyorum ama yinede kafama takılıyo herhangi bi rahatsızlık vermiyo ıslaklık hissi dışında yinede söylemek lazım dr canım her ihtimale karşı ben geçen hafta söylemeyi unuttum sen unutma ne diyecek bakalım
uzun zaman olmuş canım ya sen yine de ilk gittiğinde iste doktorundan en yakın ne zaman gidiceksin?
kızlar yine epeydir giremedim ama telefondan takipettim hep sizi... Kızlar yakın bi akrabamız çocuğunun beşiğinin yatağının yesyeni durduğunu söyledi bizim almamızı istediklerini söylediler, ilk önce gönülsüzdüm ama bugün eşim gitti aldı getirdi beşiği eve, gerçekten de sapasağlam duruyo, temizledim, tozunu aldım, eşimle yatak odamıza kurduk çokda büyük de değil, altında 2 çekmecesi var tam ideal oldu odamıza.Buarada bizim yatak odamız çok büyüktü ortadan, oda kapılarımızla aynı renk modelde sürgülü kapıyla ayırtmıştım bikaç ay önce yani sürgülü kapıyı çekince 2 küçük oda oldu bitarafını bebek odası olarak ayarladık çok iyi oldu, beşik de güzel,sevdim yani
Şimdi ciciş ciciş uyku seti, nevresim takımı ve üstüne de cibinlik alıcam ha birde çekmece kulplarını değiştircem acaba o bebekli kelebekli kulpları nerden bulabilirim?
Kızlar gelelim akıntı konusuna; yaklaşık bir ay önce benim de sarı süt kesiği gibi akıntım vardı neolur neolmaz diye kültür tahlili yaptırdım Zeynep Kamilde, çok zor bişey değil kulak pamuğunu minicik dokunduruyo alttan okadar. tahlil sonuçlarım normal çıktı, tahlil sonucumu beklemeden ordaki doktor bana vajinal fitil verdi 7 günlük ben de 5gün kullandım sonra kendi doktoruma gösterdim dedi ki bu fitile gerek yoktu, eğer kaşıntı kötü koku yoksa sadece banyo yaparken genital bölgeni bir maşrapa suya bir kapak sirke dök bununla yıka dedi. yani banyo yaptığınızda sirkeli suyla genital bölgenizi yıkarsanız mikrop üremesini engellemiş oluyomuşuz ve dezenfekte etmiş oluyomuşuz ve pamuklu kilot giycez, sıkısık değiştiricez. size tavsiyem bunu deneyin arkadaşlar...
Kültür felan alır kesin uff alttan muayeneden nefret eder oldum nedense yaa
Valla bunca tedavi muayene
vajınusmus mu oldum acep:26:
Söylemesemmi ne:18:
kızlar yine epeydir giremedim ama telefondan takipettim hep sizi... Kızlar yakın bi akrabamız çocuğunun beşiğinin yatağının yesyeni durduğunu söyledi bizim almamızı istediklerini söylediler, ilk önce gönülsüzdüm ama bugün eşim gitti aldı getirdi beşiği eve, gerçekten de sapasağlam duruyo, temizledim, tozunu aldım, eşimle yatak odamıza kurduk çokda büyük de değil, altında 2 çekmecesi var tam ideal oldu odamıza.Buarada bizim yatak odamız çok büyüktü ortadan, oda kapılarımızla aynı renk modelde sürgülü kapıyla ayırtmıştım bikaç ay önce yani sürgülü kapıyı çekince 2 küçük oda oldu bitarafını bebek odası olarak ayarladık çok iyi oldu, beşik de güzel,sevdim yani
Şimdi ciciş ciciş uyku seti, nevresim takımı ve üstüne de cibinlik alıcam ha birde çekmece kulplarını değiştircem acaba o bebekli kelebekli kulpları nerden bulabilirim?
Kızlar gelelim akıntı konusuna; yaklaşık bir ay önce benim de sarı süt kesiği gibi akıntım vardı neolur neolmaz diye kültür tahlili yaptırdım Zeynep Kamilde, çok zor bişey değil kulak pamuğunu minicik dokunduruyo alttan okadar. tahlil sonuçlarım normal çıktı, tahlil sonucumu beklemeden ordaki doktor bana vajinal fitil verdi 7 günlük ben de 5gün kullandım sonra kendi doktoruma gösterdim dedi ki bu fitile gerek yoktu, eğer kaşıntı kötü koku yoksa sadece banyo yaparken genital bölgeni bir maşrapa suya bir kapak sirke dök bununla yıka dedi. yani banyo yaptığınızda sirkeli suyla genital bölgenizi yıkarsanız mikrop üremesini engellemiş oluyomuşuz ve dezenfekte etmiş oluyomuşuz ve pamuklu kilot giycez, sıkısık değiştiricez. size tavsiyem bunu deneyin arkadaşlar...
günaydın canım sen elim ağrıyo deyince hemen yazmak istedim benim yaklaşık bir aydır sol elim ağrıyor sanki zorlamışım gibi ama hiçbirşey olmadı eminim..durduk yerde niye ağrıyor diye düşünüyordum..hamilelikten olabilir mi gerçekten acaba?çok ilginç yani eğer öyleyse
Canım çok sevindim baban iyiymiş dahada iyi olur inşallah çabucak toparlanır tekrar çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha göstermesin
Canım beşiğin fotosunu bekliyorummmEğer mümkünse tabi
Hayırlı uğurlu olsun
daha nevresimi falan yok ama yarın çeker paylaşırım cnm bugün yoruldum biraz inan arka odaya gitmeye üşeniyorum...
bu sabah şeker yüklememi yaptırmıştım,ama sonuçları beklemeden çıktık.hiç sorun yaşamadım.inşallah sonuçlarda iyi çıkar.aslında sonuçlar iyi çıksa bile sanırım benim artık dikkat etmem gerek tuz ve şekere.nasıl azaltıcam bilmiyorum tabikızlar elimin ağrısına ek olarak birde sol kaburgamın hemen alt bitiminde acı ve ağrı oluyor biraz yorulup gezdiğimde.alışveriş yapamaz oldum ben şimdiden böyleysem nasıl gezicem eksiklerimi almak için:44:bugün çıkışta mothercare in indirimi varmış oraya geçtik bebişime bissürü ciciler aldım ama nasıl aldım bilmiyorum ağrıdan.öyle saatlerce gezmememe rağmen çok sıkıntı yaşadım ya.nasıl bir acı.nefes aldırmıyor.batıyor kaburgama sürekli.internette baktım sanırım dalak büyümesi oluyor yorulunca.organlar sıkışınca onada yer kalmadı demek.daha ben havuzluhana gidip altını üstünü getirecektim bu ağrıyla imkansız
canım benimde aynen öyle,ağrıması için herhangi bi sebeb yokken her sabah kalktığımda yaşıyorum nerdeyse bu sorunu.bu sabahki daha fenaydı.elimi kapatamadım.haftaya kontrolüm var.sorucam ama acaba tuzdan veya kilo almaktan mı kaynaklanıyordur:44:
amin canım çok saol
bende bugün ikeaya gittim yorgunluktan öldüm. ayrıcada çok kafam karışıo. her alışverişte moralim bozuluyor ya
Neden moralin bozuldu hayırdır canım??
kızlar benim bazen çamaşırım idrar kaçırmış gibi ıslanıyor.sanki idrarı sızdırmış gibi oluyor. uzun süredir bu ıslaklığı çözmeye çalışıyorum ama başaramadım. düz kaslar gevşediği için idrar kaçırma olabilirmiş diye biliyorum. kegel egzersizi öneriyorlar. yapmaya çalışıyorum ama onda da zorlanıyorum. düşünüyorum geceleri o kadar su içememe rağmen tuvalete çıkmazken neden gündüz sızıntı oluyor acaba. Ayakta durunca idrar kesesine baskı mı oluyor acaba. siz ne dersiniz? yaşayan var mık aynı durumu:26:
çok seçenek var. ne alacağımı bilemiorum. ama alıncak da çok şey var. moralim bozuluyor
idrar torbama çok darbe alıorum. henüz olmadı o durum ama olabilirmiş. dur daha altına kaçırcan diyen çok vr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?