boşuna sıkıntı etme canım. çocuğun beşiksiz, malzemesiz kalmaz. birşeyleri almakta ya da karar vermekte zorlanıyorsan parasını bir yere koy çocuk doğunca da alırsın.
ben daha hiç bişey almadığım gibi araştırmıyorum bile doğru dürüst.
ben evlenirken de en sıkıntı ettiğim şey gelinlik olmuştu. diğer herşeyi oluruna bırakmıştım. ev döşerken 3 günde hepsini hallettim.
şu anda bebeğime 5 tane tulum aldım o kadar başka hiç bişeyi yok
ben kaçırmaya başladım ozaman
kızlar bende tuvaletten çıkamıyorum o kadar sık gıdıyorum kı anlatamam normal dıye duymuştum sormadım doktora
bıdahakı randevumada daha cok var aslında gıdıp bı ıdarar testı yaptırsam hıc fena olmaz enfeksiyondan da suphelenmıyo degılım
çok seçenek var. ne alacağımı bilemiorum. ama alıncak da çok şey var. moralim bozuluyor
kızlar bende tuvaletten çıkamıyorum o kadar sık gıdıyorum kı anlatamam normal dıye duymuştum sormadım doktora
bıdahakı randevumada daha cok var aslında gıdıp bı ıdarar testı yaptırsam hıc fena olmaz enfeksiyondan da suphelenmıyo degılım
Tadını çıkarmaya bak canım ya bu anları bir daha kim bilir ne zaman yaşayacağız
Maddi olarak kastediyorsan eğer illa her şeyin pahalısını almak zorunda değilsin canım
Ben öyle yapacağım inş yani bende isterim her şeyin en iyisi onun olsun
mesela 1 milyarlık bebek arabası alamam onun yerine daha makul 250-300 tllik bişey bakacağım
Çünkü masraf o kadar çokki liste kabarık
bak bende ıkeadaki beşik ve dolaptan aldım hatta fotosunuda koyayım sana tavsiye ederim
Aklın karışmasın hiç hem kaliteli hemde fiyatı uygun
Tadını çıkarmaya bak canım ya bu anları bir daha kim bilir ne zaman yaşayacağız
Maddi olarak kastediyorsan eğer illa her şeyin pahalısını almak zorunda değilsin canım
Ben öyle yapacağım inş yani bende isterim her şeyin en iyisi onun olsun
mesela 1 milyarlık bebek arabası alamam onun yerine daha makul 250-300 tllik bişey bakacağım
Çünkü masraf o kadar çokki liste kabarık
bak bende ıkeadaki beşik ve dolaptan aldım hatta fotosunuda koyayım sana tavsiye ederim
Aklın karışmasın hiç hem kaliteli hemde fiyatı uygun
ya para kısmını geçtim sadece seçme kısmı bile o kadar yorucuki. hangisi iyi vs. onu düşün bunu düşün kafam çatlıyor. moralim bozuluyor almadan çıkıyorum :)
ben de az önce eşime şakadan concord neo yu gösterdim. bak indirime girmiş alalım mı dedim. mercedes gibi dedim. yüzü şekilden şekle girdi.
yok dedim almam çok tefarruata gerek yok dedim de sonra rahatladı kendi dedi alırız bişeyler.
ben de öyle 300 civarı bişey alacağım.
Amanın o zaman sende kararsızlık şeysi var desene
İşin zor o zaman yandın
HeheheAynen valla benim eşimde öyle diyor mercedes mi alıyoruz diyor
Bende başlarda alınıyordum küsüyordum eşime.ama alışverişe başladık yavaş yavaş baktım adam haklı
Alınacak o kadar çok şey varki listeye yaz yaz bitiremedim
Bide şu tüp bebekten sonra toparlanamadık 10 bin tlyi geçti
Hala kendimize gelemedik çok şükürki tuttu valla
yok kararsızlıkta sayılmaz. bebek alışverişine gidince kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediorum. hiçbişi hakkında fikrim yokmuş gibi.
hatta bugün şey düşündüm. bu bebek alışverişi hakkında lisans bi bölüm açılıp okunabilir :)
yok kararsızlıkta sayılmaz. bebek alışverişine gidince kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediorum. hiçbişi hakkında fikrim yokmuş gibi.
hatta bugün şey düşündüm. bu bebek alışverişi hakkında lisans bi bölüm açılıp okunabilir :)
ah canım ya ne mutlu size allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
tek sağlığını eksik etmesin Allah'ım, yoksa herşey kolay ver parayı al.
geçenlerde internetten alışveriş sitesine girip 10larca ürünü alışveriş sepetime attım. sonra iki çocuğu olan bir arkadaşa gösterdim. şunu alma buna gerek yok derken 3 tane ürün kaldı listede
Canım netten bak ya araştır valla bende bişey bilmiyordum araştırdım öğrendim
Gurvetteyim tek başımayım kime soracağımda kim bana yardım edecek aman
en güzeli kendi zevkine ve kafana göre almak ben sana bir liste göndereyim bak en lazım olan şeyler yazıyo
Sağol canım benim.
Amann bende öylesilleri sevmiyorum kendileri almış almış koymuş dolaba
Soruncada ona gerek yok buna gerek yok ee neye gerek var ya
seninkide tam bi alemmiş kala kala 3 tane ürün mü kaldı çok güldüm
araştırmayada dermanım olmuyorki. yakın çevremde yardımcı olcak kimsede yokalcaz bi şekilde de. moralim bozuluyor gene de. kıyafetlere bakmıorum bile. onu son ay alcam. yaz bebeği die tulum falan almadım. 5 li zıbın var. 2 hastane çıkışı alırım diorum. yada bir hastane çıkışı. sonra bebeğin gelişimine göre alayım diorum. neyseki internet var. evden çıkmadanda ordan alınabilir. bi taraftanda insan eksiksiz herşey tam olsun istior. ne bilim ya
Tabiki herşeyi mükemmel olsun istiyorum valla
Kızlar sizede öyle oldumu ama ben kendimi unuttum
Önceden hep kendime bakardım kıyafet ayakkabı çanta görünce almak için çıldırırdım
Şimdi umrumda değil ilk önce minnoşuma almak istiyorum aklım hep bebek eşyalarına gidiyor
bende kıyafet alma hediye gelir diyenlere sinir oluyorum. alma alma çıplak kalcak çocuk. hediye gelceği ne malum. gelirse ne gelceği belli mi. hem yine hediye gelirse ne zaman gelceği belli mi :) zaten hiç bişi almadım. hazır indirim varken bi kaç kışlık şeye el atıorum. alma alma diolar sinir oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?