ben alışveriş yapmaktan nefret ederim. şimdi daha çok nefret ediorum :)
Tabiki herşeyi mükemmel olsun istiyorum valla
Kızlar sizede öyle oldumu ama ben kendimi unuttum
Önceden hep kendime bakardım kıyafet ayakkabı çanta görünce almak için çıldırırdım
Şimdi umrumda değil ilk önce minnoşuma almak istiyorum aklım hep bebek eşyalarına gidiyor
Hahaha
Bide diyorlar ya fazla bişey almayın hemen büyüyor zaten diye tamamda büyüyene kadar ne giyiteceksin gene çıplak mı kalacak Hey yareppimmm
Hiii ne ciddimisin ayy ben uyku uyuyamıyorum bu alışveriş yüzünden
Yani öyle hevesleniyorumki valla hayal kurmaktan uyuyamıyorum
Günler geçsede alışverişe çıksak hep diyorum
Hiii ne ciddimisin ayy ben uyku uyuyamıyorum bu alışveriş yüzünden
Yani öyle hevesleniyorumki valla hayal kurmaktan uyuyamıyorum
Günler geçsede alışverişe çıksak hep diyorum
aynen öyle
onu diyenler hani takım dışarda giymelik cicililer için diyorlar. yoksa tulumdur. pijamadır değil.
ben de hastane çıkışına takmış durumdayım alsam sanki herşeyini almış gibi olacağım.
Aynen yaa valla bendede öyle bir his var onu alsamda rahatlasam diyorum
sanki haftaya doğacakta bebek hey allahım
neden öyle hissediyorsam.
yalnız değilsem normal bir duygu.
bak ne anlatacağım sana. çok gülüyorum şimdi. doğumla düğünü çok benzetiyorum tek farkı ne zaman olacağı belli değiil.
ben önceden lisede derse geç kalmaktan çok korkardım. çalışmaya başladım işe geç kalmaktan korktum. düğünüm yaklaşınca düğünüm için gelinliği tek ihtiyaç olarak saydım ve onu almadan önce ne kabuslar gördüm. neyse aldım bu sefer kuaföre geç kalıyordum rüyalarımda. tabii ki düğüne de.
şimdi rüyalar görüyorum gerçekçi bakalım ona da geç kalacak mıyım Allah korusun. Hastaneye yetişememkten korkuyorum.
sizde de var mı anneanneler bebek bohçası hazırlarmış. annemde onun derdinde.beni gelin etti şimdi bebeğin çeyiz derdine düştü kadıncağız.heheeyok yalnız değilsin kesinlikle bazı olaylar için bazı şeyler simge işte
Bebek için hastane çıkışı düğün için gelinlik doğru valla
Bende rüyamda şöyle görüyorum hep
bizi acil doğuma almışlar ama bebeğe giydirecek hiçbir şeyimiz yok
bir çorabı bile yok eşime kızıyorum tabi
Allah'ım ben onun derdine düşüyorum rüyamda
ama bu rüyayı sürekli görüyorum nedense
Ooo olmazmı canımm annem bide küçük erkek kardeşimide alet ediyor ikide bir bebek mağazasına gidiyorlarmışsizde de var mı anneanneler bebek bohçası hazırlarmış. annemde onun derdinde.beni gelin etti şimdi bebeğin çeyiz derdine düştü kadıncağız.
Ooo olmazmı canımm annem bide küçük erkek kardeşimide alet ediyor ikide bir bebek mağazasına gidiyorlarmış
Örgü işi yapıyormu annen benimki örgüyede başlamış
evet sanki çocuk herşeyi örgü giyecek gibi atlet bile örecek neredeyse
hehepeki örgüden bebek külotu gördün mü sen annem bana işlemiş bebekken dahada saklıyor sandığında
görünce yuhhhh dedim
onu görmedim
o da iyiymişama benim anneannem bize saf tiftik atlet örmüş annem çok hasta olursak bebekken onu giydirirmiş. bilmiyorum saklıyor mu
Bence annenin sandığının derinlerinde duruyordur
Aman eskiden dahada soğukmuş
Şimdi ısınma çok basit bi düğmeyi çeviriyorsun bütün ev ısınıyor
O Örgüleri ne zaman giydireceksek acep
Boşver yapsınlar onlarda kendilerini öyle mutlu hissediyorlar buna eminimheveslerini kırmak istemiyorum da bir yandan. bir yandan da gerek yok diyorum. benim kayınvalidem de çok örer, hergün birtane giydirsem ikinci kez giyene kadar çocuk büyür herhalde
anaaaaaam saat 1.30 olmuş neredeyse. sabah totomu kaldırabilirsem semt pazarına gideceğim. ihraç fazlası ürün satan bi bebek markası varmış. pazarda ürünlerini satıyormuş. kararsızım ama gitmek de istiyorum.
Boşver yapsınlar onlarda kendilerini öyle mutlu hissediyorlar buna eminim
ama benim k.valide ip bulamıyormuş örgü yapmak için
Yer yarıldıda içine girdi iplikçiler bende enayiyim ya yuttum zaten
sen al gönderörsün.
beni kız kardeşimin görümcesi de hamile bugün yarın doğuracak ne annesi ne k.validesi hiç örmemiş. kardeşim üzüldü de ördü bi yelek bi patik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?