2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bilmem ki giydirir mi orası sıcak memleket ama evler soğuk oluyormuş. sormadım ne yaptı merak ettim gece gece.

bilmem ki giydirir mi orası sıcak memleket ama evler soğuk oluyormuş. sormadım ne yaptı merak ettim gece gece.

Olsun maksat yarım elma gönül alma derler ya hani
Sevinmiştir görümce.Dursun lazım olur belki birgün

Boşver yapsınlar onlarda kendilerini öyle mutlu hissediyorlar buna eminim
ama benim k.valide ip bulamıyormuş örgü yapmak için
Yer yarıldıda içine girdi iplikçiler bende enayiyim ya yuttum zaten

bencede yapsınlar ne güzel. ben heves ettim kendim yapayım dedim beceremedim. annem çalışıoyor, kayınvalide de yapamazmış öle dedi. el kadar bişi aslında, hatıra olarak hediye olarak yapmasını beklerdim. ihtiyaçtan değil. 2 tane örgü hediye geldi. bir tane annem bi akrabamıza yaptırtıo kendi yapamadığı için. bir tanede bi akrabama ören yok demiştim :) o hazırlamış. hevesimi aldım yeter. daha olmasada olur :)

bir patik hatıra olarak yapmak istiorum. convers patik. yelek beceremedim bunu bari yapim.

Samyeli'nin Örgüleri: Converse Patiklerin Yapılışı

sen al gönder örsün.
beni kız kardeşimin görümcesi de hamile bugün yarın doğuracak ne annesi ne k.validesi hiç örmemiş. kardeşim üzüldü de ördü bi yelek bi patik.

hiç ören olmayınca üzücü oluyor gerçekten. alana alma , yapana yapma demeyin. hem bebeğinizin kısmetini kapatmayın bakim

mothercare de sepet beşik 85 tl idi. almayı düşünenler için.

ikeadaki beşiğe karar vermiştim giderken. orda e bebekte bi beşik gördüm. ikeadaki gibi ama altında bi aparatla sallanabilior. aklım karıştı gene. aklım karışınca moralim bozuluor e bebeğe giden olursa o beşiğede baksın bana fikrini sölesin lütfen

inşallah canım
bardaktamı içirdiler bana hazırından şişeden içirdiler içine limonda katılmıştı fena değildi tadı

evet canım ya 2 bardak içtim, tadı resmen suya 100 tane şeker atılmış gibiydi ekstra bi tat alamadımm

nasıl çıktı canım sonuçlar?

canım sonuçlarımı doktoruma henüz göstermedim ama bana göre gayat iyi

GLUKOZ 50 GR (1 SAAT)
AKŞ SONUÇ: 71 REFERANS ARALIGI 70-105
50 GR GLİKOZ SONRASI
KAN ŞEKERİ SONUÇ: 109 REFERANS ARALIĞI < 140

BU ŞEKİLDE YAZILMIŞŞ.

Canım çıktımı sonuçlar?bize yaz muhakkak

ÇIKTI CANIM YUKARI YAZDIMMM

CANIM AYNI DURUM BENDE DE VAR BEN GÜNLÜK PED KULLANIYORUM, YOKSA ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM, DOKTORA SORDUM GAYET NORMAL HAPŞIRIP TIKSIRINCA ALTINA BİLE KAÇIRABİLİRSİN DEDİ Kİ ÖYLEDE OLUYOR BAZENNN

ya para kısmını geçtim sadece seçme kısmı bile o kadar yorucuki. hangisi iyi vs. onu düşün bunu düşün kafam çatlıyor. moralim bozuluyor almadan çıkıyorum :)

cnm sen böyle yazdıkça bu kıza bi tane benden lazım diyorumm yapacagın tek şey güzel bir liste hazırlayıp, tek tek almaya başlamak, hangisi daha iyi diye düşünürsen işin içinden çıkamazsın. herkes bişi söler, o daha iyi bu daha iyi diye... ben liste bile yapmadım ne lazımsa karısık bi şekilde almaya başlayıp en son yazdım neler almışım diye bi baktım alacak ciddi bişi kalmamış.
markaların fiyatları az çok belli, ne çok pahalı olanı nede çok ucuz olanı tercih et bence ortalama bişiler her zaman iş görür ...
yine sana tavsiyem işe tekstilden başla, uyku seti, nevresimleri, pike takımı, bornozu gibiii... sonra küveti, ateş ölçeri, vs.. en sonda kendinle ilgili şeylere geç süt sağma mak. süt poşeti, süt saklama gibi... sınıf sınıf ayır yaniiii

herkese iyi pazarlar annişler ve onların tatlı bebişleri

aynen mervecim bende öyleyim.kendime hiç bişey alasım yok,ne var ne yoksa elimde bebeğime bişeyler almak istiyorum.alışveriş merkezlerine gittiğimizde sadece bebek mağazalarına giriyorum okadar.bu mutluluk bana yetiyor.eve gelincede aldıklarımı tek tek sevip kaldırıyorum

bu arada herkese iyi pazarlarrrr

dün yine hastane sonrası baya bir gezdim dolaştım.. tabiki yine alışverişşşşşşşşş

bu kez kendim için biraz şeyler aldım,

2 ad. emzirme sutyeni
2. ad penye sutyen yarım atlet şeklinde olanlardan.
2 ad. pijama takımı aldım.

emzirme atleti (2 ad), iç çamaşırı, gecelik, lohusa tacı ve terlik benim eksik kalanlarım.. onlarıda önümüzdeki hafta halledicem.

birde bebegimin odası için halı ve tül perde aldım (storunu almıştım daha önce)

perdesi dikiliyor şu anda.. halısını da 120x170 ebatlarında olanlardan aldım...

kızlar benim sormak istedigim bişi var, bebek çantasını yandan asmalı mı sırt çantası şeklinde mi almalıyım sizce?
buna karar veremedim bir türlüüüü :44:

evet bana bi sen lazım :) listemi hala tam olarak yapamadım netten uzun uzun araştırmam lazım :)

tekstil işine beşiği almadığım için henüz giremiorum. beşiğide odamı daraltmamak ve beşiği yıpratmamak için hemen almak istemiorum. :)

bebek kıyafetlerini en sona bıraktım. hatta 2 hastane çıkışı alırsam gelişimine göre doğduktan sonra alayım diorum.

ateşölçer küvet falan almak lazım aslında. dün e bebekte küvet file falan elim gitti ama taşımaya erindim almadım. birde mahalledeki 1 milyoncu tarzı yerler oluyor ya. ordaki küvetlerden farklı mıdır bu magazadakiler. e bebek de 22 tl ye vardı bir tane. kalitesinden emin olamadım. taşımakda istemedim almadım .

araba olmayınca alışveriş daha zor

ben evdeki normal sırt çantamı kullanırım diye düşünüorum. alırsam da yeni normal bi sırt çantası alayım diye düşünüorum.

emzirme atleti yada sütyeni nedense bana sıcak gelmior. ama şu andaki çamaşırlarımında hiçbiri olmadığından çamaşır almam lazım acil. bir tane dikişsiz çamaşır diolar ya ondan yarım atlet gibi sütyen aldım. deniorum şu an :) emzirirken göğüs de kolay çıkıor gibi. biraz sıkıor o açıdan rahat değil gibi. belki yenii olduğu içindir. bu rahat olursa bu tarz şeyler almayı düşünüorum.

Canım tekstili almak için illa yatagını almış olman gerekmez kii, odan küçükse zaten en küçük olanı tercih edeceksin yani 60x120, daha küçügü zaten yok. bu ölçüye göre de yatak ve uyku seti alabilirsin. nevresimler zaten ortalama aynı ebatlarda oluyor.. onu beklemene hiç gerek yok..
araban yoksa canım baktıgın herşeyi netten toplu alabilirsin. e-bebekte gördügün küveti netten sipariş ver meselaa... ben gidiyorum bakıyorum eger o an alıp kasada falan uğraşmak istemiyorsam eve gelince netten aynısını alıyorum net büyük kolaylıkk. ben aventin süt sag. makinasını gittim baktım inceledim, netten sipariş verdim geldi mesela... sende zaten bi çok şeye bakmış incelemişsin ama almamışsın.. sonuçta alırken artık ne gelecegini biliyorsun. bu şekilde aldıkça listen azalacak sende daha keyifli bir tombiş olacaksınn :13:

bende sırt çantsı almayı düşünüyorum galiba, daha kolay gibi taşımasıııı

Son düzenleme:

ne pratiksin ya maşallah :) annemde çalışıyor. alışverişe annemle çıkmak istiorum aslında. kumaşlardan çok anlamıorum. kumaş olan şeylerde annem yönlerdirsin istiorum. beşik ölçüsünden tereddüt ettiğimden almadım işte neyse olmadı son anda hepsini netten alcam zaten. e bebekte kargo ücreti ödenior mu

canım e-bebek te 100 tl üzeri kargo bedava diye biliyorum. zaten 3 parça şey alsan 100 tl yi hemen geçiyor

ben birde bu linke bakmanı öneriyorum burdada 75 tl üstü kargo bedava. üstelik e-bebege göre daha uygun sayılır. sadece bu iki siteden bile nerdeyse ne lazımsa alabilirsin.

http://www.bebekbezi.com/

Son düzenleme:

Canim bende suan karyola arastirmasi icerisindeyim aslinda sallanabilen bir karyola alacaktim mobilyacilari gezdim ama kullanilan malzeme sunta ve mdf kullanilan yapitiricilarda bebege zararliymis.Ya masif yada agac olmasi gerekiyor ikea ve mothercare deki besikler saglikli ama sallanmiyor, e bebekdeki o agac sallanan babyjem marka besigi dusundum ama cok mu basit bana pek saglam gelmedi ben soyle 3 yada 4 yasina kadar yatabilsin istiyorum.
Bebegi sallamak istemiyorum ama huyuna gore degisiyor

selam hamişler yine uzun zaman oldu,biraz baktım geçmişe doğru ama tabii hepsini okuyamadım,öncelikle sıkıntılı olanlara acil şifalar diliyorum. genelde artık tepikler ve alışveriş gündemde sanırım,3 gündür bizim zillinin tepikleri bende hissetmeye başladım,hem garip hem de komik oluyo,hoş bi duygu.alışveriş namına ne araştırdım ne de bir şey aldım henüz.alan hamişlerden kopya çekicem annemle kardeşim 1 tane nevresim takımı almışlar, kayınvalidem tülbentten ağız mendili falan yapıyo,bi de yelek örücem dedi ama ben gerek yok yaz çocuğu giydiremem diye,duruma göre ben sana söylerim örersin dedim (bilmem ki iyi mi yaptım). sağlıkta çok şükür sıkıntılarımız bitti sanırım başka çıkmazsa.2li ve 3lü test güzel çıktı,2 hafta sonra ayrıntılıya, martın 15inde de şeker yüklemesine giricem. bu ara tansiyonum bi tuhaf,oynak o kadar.
Çok girip yazacak fırsatım olmasada takip ediliyorsunuz

Son düzenleme:

cnm sende benim gibi yap karyolasını al koy odasına, baktık sallanmak istiyolar gider şu sepetlerden alırız

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bu paylaşım alanı çok faydalı olmuş hele ki biz yeni anne adaylarına hazırlayanların ellerine sağlık...
bende haziran 2013 annesiyim inşallah 22 haftalık gebeyim yeni olduğum için yardımlarınızı bekliyorum herkese sağlıklı günler diliyorum...

Merhaba Hayirli Pazarlar kizlar nakletmiş iyisinizdir inşallah beni soracak olursanız cok şükür iyiyim ben hala hiç kilo almadım siz kaçar kilo aldınız acaba hepinizi cok öpüyorum Rabb'ime emanet olun ))

Bende ne zaman dışarı çıksak kendimi bebek mağazasında buluyorum öyle mutlu oluyormki valla anlatmak mümkün değil
Bende aynen senin dediğin gibi aldıklarımı öpüyorum seviyorum arada bir gidip kontrol ediyorum yerrinde duruyorlarmı diye
Canım sonuçların normal gibi doktorun ne dedi

Ben bu çanta konusunda kararsızım şöyle ayıcıklı çiçekli böcekli bişey almayacağım kesin
Bir iki model gördüm chiccoda felan aklım karıştı baya.spor modeller var hep:26:
Yeni aldıkların hayırlı olsun şekerim
Terliğin modeli nasıl bide geceliğin bedenini nasıl almak lazımki allah bilir kaç kgyle bitireceğim gebeliği

kızlar nası gidiyo hamilelik artık çoğu gitti azi kaldı umarım hepinz bebeklerinizi sağlıklı bi şeklide kucağınıza alırsnz kendinize çok dikkat edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…