2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ikeadaki beşiklere baktıktan sonra tekrar baktım ona. bana da sağlam gelmedi. emin olamadım aslında. annemle bakayım diorum o yüzden. birde e bebektekinin altında bi aparatla sallanan hale gelmiş. ikeadakilerede öle bişi mi taksak. bende ille sallıcam demiorumda ya gerekirse diye endişeliyim. ayağımda sallarım artık.

aslında mothercare deki sepet beşikte hoşuma gitti. karyolaya ek olarak alacaksın. heryerde sallanabilir. puset olarakda kullanılabilir.

Merhaba Hayirli Pazarlar kizlar nakletmiş iyisinizdir inşallah beni soracak olursanız cok şükür iyiyim ben hala hiç kilo almadım siz kaçar kilo aldınız acaba hepinizi cok öpüyorum Rabb'ime emanet olun ))

topikkten gidermisin lütfen

10 kilo aldım galiba

cnm banada sonuçlar normal gibi geldi. doktora salı günü göstericem. çanta konusunda bende karar veremiyorum. sırt çantası daha kullanışlı gibi ama hastaneyede sırt çantası götürmek istemiyorum. sadece hastane içinde ayrıca çanta almak istemiyorum. ilkkez bir konuda karar veremiyorum gerçekten can sıkıcı bir durummuş

canım terligi ve geceligi henüz almadım. 2 tane pijama takımı aldım L beden her ihtimale karşı ama geceligi seçtim begendim son haftalara bıraktım.onu kilo durumuna göre alıcam çünkü büyük dursun istemiyorum üzerimde malum foto çekilcez bebişimizle üzerimde çok büyük durmasın tam olsun istiyorum. terligi lohusa tacını ve geceligi takım yaptım. resim koyim yine sana
2 tacı da alıcam birini hastanede birini evde takıcam.

Eklentiler

• $gjg.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $terrlik(2) (1).webp
    4 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_6912.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51

ben hastaneye ufak valiz götürmeyi düşündüm. valiz dediğim öle tekerlekli falan değil. elle taşınanalardan.

bunun gibi bişi. bunun adicesi var bende. onu götürmeyi planlıyorum

kızlar hepinize merhabalar. Dün bebişimin beşiğini kurduk demiştim bugünde fotolarını ekliyorum. Bu içindeki yan korumalardan başka bi çift daha alıcam bunları çok beğenmedim ama şimdilik taktım daha cibinlik de alcam....
Kızlar ya ben 4 gündür evden çıkmıyorum aslında çıkasımda yok ama çok skıldım ya hiç bişey bana eğlenceli gelmiyo hem sıkılıyorum hem böyle kukuman kuşu gibi oturuyorum evde :26: arabamız olsaydı eşimle bi sahil havası alalım derdim ama şimdi otobüsle gitmek bu soğukta sokaklarda dolaşmak hiç cazip gelmıyo neden böyle oldum ki ben msikin miskin

Eklentiler

• $857483_10151440514863739_1445893572_o.webp
    17 KB · Görüntüleme: 40
  • $858022_10151440514983739_464695166_o.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $859766_10151440515048739_1262122016_o.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $860856_10151440514548739_740685191_o.webp
    10 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Ahh canım çok cicymiş taçların ve terliğin bayılırım böyle şeylere
Bende son haftaya bırakacağım dediğin gibi kilo durumundan dolayı
sonumu pek hayır görmüyorum
Henüz hastane çantası olayına el atmadım valla
Daha oda var var var varrr ne çok şey var
Resim için teşekkür ederim bu arada bebeğim

cnm bende az önce geldim eve baya bir çanta baktım sayılır , son kararımı verdim bebek için çok büyük olmayan yandan askılı bir çanta alıcam, günlük bayan çantası gibi, hastane içinde iki ayrı çanta yapıcam, benim ayrı bebegin çantası ayrı olacak. kendim için ekstra çanta almak zorunda kalmıcam çünkü zaten büyük çantalarım var..

Ayy çok güzelmiş beşik gerçekten kullanan temizce kullanmış.güle güle kullanın
Canım ben cibinliğini aldım ama içime sinmedi gibi şöyle masalsı bişey istiyorum nerden bulacağım onu bilmiyorum
Havuzluhandan aldım cibinliği 35 tlye.uyku seti için havuzluhana bakabilirsin 180-200 tl arası ve çok çok kaliteli fiyatlarıda uygun
beğendiklerim var gidip alacağız eşimle inşallah

Zeynoom yarın benim şeker yüklemem var inşallah sabahları hala benim bulantılarım devam ediyo 11'e kadar felan
O içirilen şey mide bulantısı yapıyormu acaba:26:

cnm benim ne demekkkk begenmene sevindim, lohusashop diye yazarsan google dan sende alabilirsin. fiyatları uygun.
bende çanta olayında biraz tökezledim ama son kararımı verdim nihayet, resmen bebişlere çeyiz hazırlıyoruz gibi hissediyorumm

Zeynoom yarın benim şeker yüklemem var inşallah sabahları hala benim bulantılarım devam ediyo 11'e kadar felan
O içirilen şey mide bulantısı yapıyormu acaba:26:

cnm bende yapmadı ama içtikten sonra 1 saat bekledim ya, ondan sonra tekrar kan alırken özellikle sordular bulantın oldu mu diye bende yok olmadı dedim.. demekki olabiliyor bazı kişilerde. :44:kokulu bişi dil zaten sadece çok aşırı tatlııııı

Hemen tıklayıp inceliyorum sağol canım
Evet ya buda bebek çeyizi işte ama çoook zevkli bir iş

Anladım canım korkulacak bişeyde yokmuş pek
İnşallah bende kazasız belasız atlatırım şu şeker yüklemesi olayını
Zaten heyecanlıyım minnoşum nasıl acaba
Allah'ım inşallah kilo almıştırr

Cnm annemler bi memleketten gelseler soluğu Havuzluhanda alıcam bende ama bi gelemediler, ama yakında gelcekler sanırım sürpriz yapacaklar bana, annem, eşim beraber gitcez gezicez artık ben de heyecanla orayı fethedeceğim günü bekliyorum

Oooo süpermiş ne güzel annenler gelecek desene
Keşke benim annemde gelse sıkılıyorum özlüyorum valla
Çok yalnızım Neysee..
Evet havuzluhana girince kendimi kaybediyorum
Haftaya kapsamlı alışverişimiz var inşallah
kıyafet alışverişini uyku setini ve battaniyesini felan alacaız
Çok heyecanlıyım ve günler geçmiyorrrr

Çok acıktım mutfağa gidip kendime leziz yemekler yapacağım
Battı balık yan giderr amaaannn

hayırlı olsun nerden aldın beşiğini diye sormuştum ama hatırladım sonra. çok güzelmiş beşik. hem çekmecesi var. hemde çekmecelilerin bazısı basit duruyor. bu güzelmiş baya.

Son düzenleyen: Moderatör:
cibinlik bende almak istiorum. ama ikeadakini pek beğenmedim

Ay cnm ben de aynen yanlızım işte alışverişe gidemiyorum hiç bikaç yere gittim o da yakınımdaki bebe mağazaları, yanımda bi yoldaşım olsa neler neler yapıcam da işte o yüzden annemler gelir gelmez bütün bebe mağazalarını talan etcem. Havuzluhanı çok merake diyorum bide eminönünde vapurdan inince nerde nasıl gidiliyo bilmiyorum?
Bide evde durdukça yemek yeme krizlerine giriyorum sürekli bişey yemek istiyorum haftasonumu da evde geçirdim depresyona girdim 2 günde yarın işe gitmeyi hiç bukadar istememiştim öf bunu da dedim ya valla iyi değilim ben

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
bugün hava yağmurluydu bizde evdeydik..yaz gelse bi an önce gezsek tozsak:) şubatın 20 sinde cemre düşecekmiş havaya ısınıcakmış havalar diye eşime söylüyorum bugün,çocuk gibisin,oturup bunamı seviniyosun şimdi diyor:)))
yaşamayan bilmez ev bunalımını dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…