Canim bende suan karyola arastirmasi icerisindeyim aslinda sallanabilen bir karyola alacaktim mobilyacilari gezdim ama kullanilan malzeme sunta ve mdf kullanilan yapitiricilarda bebege zararliymis.Ya masif yada agac olmasi gerekiyor ikea ve mothercare deki besikler saglikli ama sallanmiyor, e bebekdeki o agac sallanan babyjem marka besigi dusundum ama cok mu basit bana pek saglam gelmedi ben soyle 3 yada 4 yasina kadar yatabilsin istiyorum.
Bebegi sallamak istemiyorum ama huyuna gore degisiyor
Merhaba Hayirli Pazarlar kizlar nakletmiş iyisinizdir inşallah beni soracak olursanız cok şükür iyiyim ben hala hiç kilo almadım siz kaçar kilo aldınız acaba hepinizi cok öpüyorum Rabb'ime emanet olun))
Canım sonuçların normal gibi doktorun ne dedi
Ben bu çanta konusunda kararsızım şöyle ayıcıklı çiçekli böcekli bişey almayacağım kesin
Bir iki model gördüm chiccoda felan aklım karıştı baya.spor modeller var hep:26:
Yeni aldıkların hayırlı olsun şekerim
Terliğin modeli nasıl bide geceliğin bedenini nasıl almak lazımki allah bilir kaç kgyle bitireceğim gebeliği
cnm banada sonuçlar normal gibi geldi. doktora salı günü göstericem. çanta konusunda bende karar veremiyorum. sırt çantası daha kullanışlı gibi ama hastaneyede sırt çantası götürmek istemiyorum. sadece hastane içinde ayrıca çanta almak istemiyorum. ilkkez bir konuda karar veremiyorumgerçekten can sıkıcı bir durummuş
canım terligi ve geceligi henüz almadım. 2 tane pijama takımı aldım L beden her ihtimale karşı ama geceligi seçtim begendim son haftalara bıraktım.onu kilo durumuna göre alıcam çünkü büyük dursun istemiyorum üzerimde malum foto çekilcez bebişimizleüzerimde çok büyük durmasın tam olsun istiyorum. terligi lohusa tacını ve geceligi takım yaptım. resim koyim yine sana
2 tacı da alıcam birini hastanede birini evde takıcam.
cnm banada sonuçlar normal gibi geldi. doktora salı günü göstericem. çanta konusunda bende karar veremiyorum. sırt çantası daha kullanışlı gibi ama hastaneyede sırt çantası götürmek istemiyorum. sadece hastane içinde ayrıca çanta almak istemiyorum. ilkkez bir konuda karar veremiyorumgerçekten can sıkıcı bir durummuş
canım terligi ve geceligi henüz almadım. 2 tane pijama takımı aldım L beden her ihtimale karşı ama geceligi seçtim begendim son haftalara bıraktım.onu kilo durumuna göre alıcam çünkü büyük dursun istemiyorum üzerimde malum foto çekilcez bebişimizleüzerimde çok büyük durmasın tam olsun istiyorum. terligi lohusa tacını ve geceligi takım yaptım. resim koyim yine sana
2 tacı da alıcam birini hastanede birini evde takıcam.
ben hastaneye ufak valiz götürmeyi düşündüm. valiz dediğim öle tekerlekli falan değil. elle taşınanalardan.
Eki Görüntüle 635123
bunun gibi bişi. bunun adicesi var bende. onu götürmeyi planlıyorum
kızlar hepinize merhabalar. Dün bebişimin beşiğini kurduk demiştim bugünde fotolarını ekliyorum. Bu içindeki yan korumalardan başka bi çift daha alıcam bunları çok beğenmedim ama şimdilik taktım daha cibinlik de alcam....
Kızlar ya ben 4 gündür evden çıkmıyorum aslında çıkasımda yok ama çok skıldım ya hiç bişey bana eğlenceli gelmiyo hem sıkılıyorum hem böyle kukuman kuşu gibi oturuyorum evde :26:arabamız olsaydı eşimle bi sahil havası alalım derdim ama şimdi otobüsle gitmek bu soğukta sokaklarda dolaşmak hiç cazip gelmıyo neden böyle oldum ki ben msikin miskin
Ahh canım çok cicymiş taçların ve terliğin bayılırım böyle şeylere
Bende son haftaya bırakacağım dediğin gibi kilo durumundan dolayı
sonumu pek hayır görmüyorum
Henüz hastane çantası olayına el atmadım valla
Daha oda varvar var varrr ne çok şey var
Resim için teşekkür ederim bu arada bebeğim
Zeynoom yarın benim şeker yüklemem var inşallah sabahları hala benim bulantılarım devam ediyo 11'e kadar felan
O içirilen şey mide bulantısı yapıyormu acaba:26:
cnm benim ne demekkkk begenmene sevindim, lohusashop diye yazarsan google dan sende alabilirsin. fiyatları uygun.
bende çanta olayında biraz tökezledim ama son kararımı verdim nihayet, resmen bebişlere çeyiz hazırlıyoruz gibi hissediyorumm
cnm bende yapmadı ama içtikten sonra 1 saat bekledim ya, ondan sonra tekrar kan alırken özellikle sordular bulantın oldu mu diye bende yok olmadı dedim.. demekki olabiliyor bazı kişilerde. :44:kokulu bişi dil zaten sadece çok aşırı tatlııııı
Ayy çok güzelmiş beşik gerçekten kullanan temizce kullanmış.güle güle kullanın
Canım ben cibinliğini aldım ama içime sinmedi gibi şöyle masalsı bişey istiyorum nerden bulacağım onu bilmiyorum
Havuzluhandan aldım cibinliği 35 tlye.uyku seti için havuzluhana bakabilirsin 180-200 tl arası ve çok çok kaliteli fiyatlarıda uygun
beğendiklerim var gidip alacağız eşimle inşallah
Cnm annemler bi memleketten gelseler soluğu Havuzluhanda alıcam bende ama bi gelemediler, ama yakında gelcekler sanırım sürpriz yapacaklar bana, annem, eşim beraber gitcez gezicez artık ben de heyecanla orayı fethedeceğim günü bekliyorum
kızlar hepinize merhabalar. Dün bebişimin beşiğini kurduk demiştim bugünde fotolarını ekliyorum. Bu içindeki yan korumalardan başka bi çift daha alıcam bunları çok beğenmedim ama şimdilik taktım daha cibinlik de alcam....
Kızlar ya ben 4 gündür evden çıkmıyorum aslında çıkasımda yok ama çok skıldım ya hiç bişey bana eğlenceli gelmiyo hem sıkılıyorum hem böyle kukuman kuşu gibi oturuyorum evde :26:arabamız olsaydı eşimle bi sahil havası alalım derdim ama şimdi otobüsle gitmek bu soğukta sokaklarda dolaşmak hiç cazip gelmıyo neden böyle oldum ki ben msikin miskin
Oooo süpermiş ne güzel annenler gelecek desene
Keşke benim annemde gelse sıkılıyorum özlüyorum valla
Çok yalnızımNeysee..
Evet havuzluhana girince kendimi kaybediyorum
Haftaya kapsamlı alışverişimiz var inşallah
kıyafet alışverişini uyku setini ve battaniyesini felan alacaız
Çok heyecanlıyım ve günler geçmiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?