aaaa ne 2-3 saatı ben cok daha sık gıdıyorum vebende de koku var ama ben kullandıgımız ılaclardan kaynaklanıyo dıye dusundum ayrıca benden hıc ıdarar testı ıstemedı doktorum gıdıp yaptırım barı seker yuklemesı ıcınde 1 ay sonra gıdıcem :26:2-3 saatte bir gitmem gerekior tuvalete. idrarımda kokuyordu. şeker yüklememde idrar testide yaptırdım. sonuçlar normal çıkmadı. henüz doktoruma gösteremedim.
canm ben cok sık gıdıyorum ve damla halınde degıl bıldıgın normal yapıyorum yanıAynen valla canım 5 dakikaya gidiyorum ama yaptığımdada bişey yok iki damla
zeyyyno;
canım güle güle kullan aldıklarını,hakkaten keşke seninle gezebilsek sen ne alınacağını çok iyi biliyorsunnerden aldın canım netten mi?
canım çok tşk ederimmm begenmene sevindim
ben önce netten bakıyorum sonra nerelerde bulunur diye çevremdekilerden yerlerini ögrenip gidip bakıyorum... o an ya alıyorum yada daha sonra netten sipariş ediyorum.
Kizlar haftasonum araba bakmakla gecti. Bebek arabasi bakiyorum surekli. Baktikca aklim karisiyor ve fiyat artiyor. Graco, britax ve concordda gozum kaldi resmen. Ama cok pahalilarBaktigim modeller sunlar:
Kraft penta 6: 600 tl. Tek basina 12 kg , yani cok agir. Bu yuzden vazgectim
Chicco simply city: 550 tl. Hafif ve pratik. Bir cok aksesuari var. Ama gorunusu basit ve adi, cabuk bozulacak gibi. Nette de iyi seyler okumadim. Vazgectim
Pierre cardin 2080: 500 tl. 6 kg agirligi var. Cift yon. Tekerlekler 360 derece donuyor, suspansiyon iyi. Kapaninca az yer kapliyor. Hafif ve pratik. Fiyati da cok iyi.
Graco fusio: 800 tl. Sahane araba. Katlamasi super, azicik yer kapliyor. Sadece ana kucagi monte edip kullanabiliyorsun.Manevra ve suspansiyon iyi. Ama pahali geldi bana
Britax b-agile: 850 tl. Bu arabada gozum kaldi. Hem saglam, hem hafif hem de pratik. Katlaninca cok az yer kapliyor. Acmasi kapamasi kolay. Sadece ana kucagini takip kullanabiliyorsun. Ama bu daha da pahali
Concord neo: 1100 tl. Bebek arabalarinin mercedesi. Britaxdaki ozellikler var ve cok daha sik ve konforlu gorunuyor. Ama hepsinden daha pahali.
Tum arabalarda oto koltugu olan anakucagi da var. Yani bunlar puset ve anakucagi birlikte set fiyati. Hepsi 5 nokta emniyet sistemli, su gecirmez ve kolay temizlenen kumas. 360 derece donen tekerlekler. Bir arabaya 1 milyar vermek mantikli mi bilemedim. Esim uygun bir sey alalim besigini yatagini da aliriz ustune, bir bebek arabasina o kadar vermeyelim diyor. Benim aklim britaxda. Bize maliyetli olacak ama kullanimi cok pratik.
Pierre cardin de hafif ve pratik ama goruntu daha basit tabi ki. Ne yapsam bilemedim
kızlar benim bazen çamaşırım idrar kaçırmış gibi ıslanıyor.sanki idrarı sızdırmış gibi oluyor. uzun süredir bu ıslaklığı çözmeye çalışıyorum ama başaramadım. düz kaslar gevşediği için idrar kaçırma olabilirmiş diye biliyorum. kegel egzersizi öneriyorlar. yapmaya çalışıyorum ama onda da zorlanıyorum. düşünüyorum geceleri o kadar su içememe rağmen tuvalete çıkmazken neden gündüz sızıntı oluyor acaba. Ayakta durunca idrar kesesine baskı mı oluyor acaba. siz ne dersiniz? yaşayan var mık aynı durumu:26:
Bende de oluyor bu durum. Cok su iciyorum. Geceleri de kalkiyorum wc icin bu yuzden. Doktora sordum. Renkte anormallik, koku ve kasinti yoksa sorun degil dedi. BAzen camasirim batmis oluyor resmen. Alistim artikmrb kızlar benim akıntım baya fazla iç çamaşırımı ıslatacak kadar ve birde rengi sarımsı fakat kötü kokulu değil ve kaşıntı yapmıyo benim gibi olan varmı bu arada bol su içiyorum ben günlük 2-2.5 acaba enfeksiyonmudur bilgisi olan varmı annişler ???
Ben de o durumdayim su an. Ucretsiz izin alacagim icin masraflari en aza indirmeye calisiyorum. Begendiklerimle etiketleri arasinda kaliyorum o yuzden. Nedense hep pahali seyleri begeniyorumya para kısmını geçtim sadece seçme kısmı bile o kadar yorucuki. hangisi iyi vs. onu düşün bunu düşün kafam çatlıyor. moralim bozuluyor almadan çıkıyorum :)
Esim de oyle diyor. Neredeyse ayni digerleriyle, bunu alalim ustune yatagini besigini aliriz yine de digerlerinin fiyatini gecmez diyor. Ne gerek var o kadar para vermeye diyor. Icimden bir ses de ayni fikirde. Ama diger ses oglusuma feda olsun bunu alalim diyordiğerleri seni bütçesel olarak zorlayacaksa en üstteki 3lü içinden pierre cardin'i al derim ben
Kizlar haftasonum araba bakmakla gecti. Bebek arabasi bakiyorum surekli. Baktikca aklim karisiyor ve fiyat artiyor. Graco, britax ve concordda gozum kaldi resmen. Ama cok pahalilarBaktigim modeller sunlar:
Kraft penta 6: 600 tl. Tek basina 12 kg , yani cok agir. Bu yuzden vazgectim
Chicco simply city: 550 tl. Hafif ve pratik. Bir cok aksesuari var. Ama gorunusu basit ve adi, cabuk bozulacak gibi. Nette de iyi seyler okumadim. Vazgectim
Pierre cardin 2080: 500 tl. 6 kg agirligi var. Cift yon. Tekerlekler 360 derece donuyor, suspansiyon iyi. Kapaninca az yer kapliyor. Hafif ve pratik. Fiyati da cok iyi.
Graco fusio: 800 tl. Sahane araba. Katlamasi super, azicik yer kapliyor. Sadece ana kucagi monte edip kullanabiliyorsun.Manevra ve suspansiyon iyi. Ama pahali geldi bana
Britax b-agile: 850 tl. Bu arabada gozum kaldi. Hem saglam, hem hafif hem de pratik. Katlaninca cok az yer kapliyor. Acmasi kapamasi kolay. Sadece ana kucagini takip kullanabiliyorsun. Ama bu daha da pahali
Concord neo: 1100 tl. Bebek arabalarinin mercedesi. Britaxdaki ozellikler var ve cok daha sik ve konforlu gorunuyor. Ama hepsinden daha pahali.
Tum arabalarda oto koltugu olan anakucagi da var. Yani bunlar puset ve anakucagi birlikte set fiyati. Hepsi 5 nokta emniyet sistemli, su gecirmez ve kolay temizlenen kumas. 360 derece donen tekerlekler. Bir arabaya 1 milyar vermek mantikli mi bilemedim. Esim uygun bir sey alalim besigini yatagini da aliriz ustune, bir bebek arabasina o kadar vermeyelim diyor. Benim aklim britaxda. Bize maliyetli olacak ama kullanimi cok pratik.
Pierre cardin de hafif ve pratik ama goruntu daha basit tabi ki. Ne yapsam bilemedim
günaydın kızlarrr
cumartesi seker yüklemesi yapıldı (fakat sonucu alamadım bugun kısmetse ögrenicem ) idrar ve kan tahlili de verdim
e bebek mağazasından sepet besik aldım yatak odasına koymak için , bebek bezi,alt aşma bezi,unibaby yenidoğan ıslak mendili ,ateşölcer indirimdeydi bunlar ebebek mağazasında ... artık çogu seyini hazırladım sayılır , dolapları ve beşiği hazırdı zaten , birtek tül işini halletmem lazım , sonra sıra bana gelcek,
lohusa tacı, terliği , gecelik , atlet falan... doğuma kadar bitirmek isitiyorum , beni kasmasın sonrasındaaa
ne cok eksik var düşündükceee alalh yardımcımız olsun valaa , bisürü sey aldım halaaa da alınacaklar var.
dünde biraz temizlik yaptım amanınnnn artık iyice yorulmaya başladım kızlar ben yaa , son aylara doğru ne oalcak hiç bilmiyorum , keskee evde otursam diyroummm ama nerdeeeeeeee
neyseeeeee sizler nasılsınız bakalımm
450 Liraya nereden aldın hangi mağazadan? Ben de dün nette gördüm 445 tl ye ama karar veremediğim için almadım. Ben bu ürünü toker mağazalarında sormuştum. Bebek arabasını neden bu kadar taktım kafama anlamıyorum. Normalde öyle tamahkarlıklarım falan yoktur ama buna kafayı taktım iyisi olsun diye.ben Pierre cardin aldım pazarlık yaptık 450 ye verdi şimdilik memnunum kullanınca da memnun kalırım inşallah bence araba için çok abartmaya gerek yok puset alırız sonra bu bile ağır geldi bana
Günaydın herkese. Cumartesi Forum istanbuldaki E-bebek mağazasına gittik ve kızıma concord neo yu aldık. Sahara rengini aldık. Renk kalmamış ya, kapış kapış gidiyor herhalde. Ortak renk olsun istedim. Gerçi aldığım üründe teşhir ürünüydü.
Concord alanlara bir sorum olacak. Puseti taktığınızda, pusette hafif bir sallanma oluyormu? Sanki bizimkisinde var. İskelete yeni kutudan çıkartıp verdiler ama ana kucağı ve puseti teşhirden verdiler. O yüzden her yerini ayrıntılı inceledik eve getirince. Eğer sizinkinde öyle bir şey yoksa e-bebeği arayıp stoklarına geldiğinde değiştirmeyi talep edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?