Herkese güzel sağlıklı mutlu haftalar inşallah...
Sevcey benimki de öyle bir problem yok. ben alırken sormuştum teşhir ürünü hafif sallanıyor bir problemi mi var yoksa hepsi mi böyle diye. adam da hepsinin böyle olduğunu hatta sistemleri itibariyle benzer arabalarında aynı şekilde olduğunu söyleyip başka bir model araba göstermişti o da sallanıyordu. hem bi de içi boş ya ondan da gözüne batmış olabilir senin. endişe etme bir sorun yok güle güle kullanın kızının mercedesini
günaydın kızlarrr
cumartesi seker yüklemesi yapıldı (fakat sonucu alamadım bugun kısmetse ögrenicem ) idrar ve kan tahlili de verdim
e bebek mağazasından sepet besik aldım yatak odasına koymak için , bebek bezi,alt aşma bezi,unibaby yenidoğan ıslak mendili ,ateşölcer indirimdeydi bunlar ebebek mağazasında ... artık çogu seyini hazırladım sayılır , dolapları ve beşiği hazırdı zaten , birtek tül işini halletmem lazım , sonra sıra bana gelcek,
lohusa tacı, terliği , gecelik , atlet falan... doğuma kadar bitirmek isitiyorum , beni kasmasın sonrasındaaa
ne cok eksik var düşündükceee alalh yardımcımız olsun valaa , bisürü sey aldım halaaa da alınacaklar var.
dünde biraz temizlik yaptım amanınnnn artık iyice yorulmaya başladım kızlar ben yaa , son aylara doğru ne oalcak hiç bilmiyorum , keskee evde otursam diyroummm ama nerdeeeeeeee
neyseeeeee sizler nasılsınız bakalımm
Çok acıktım mutfağa gidip kendime leziz yemekler yapacağım
Battı balık yan giderr amaaannn
benim gibi hiç bişey almamış anneleri telaşa düşüreceksin:18:
günaydın kızlar hayırlı haftalar
aramızda coraspin kullanan varmı?
günaydınnn kızlarrrr :122::124:
yeni bir haftaya girdik hayırlısıyla. umarım herkes çok çok iyidir...
gölgencim aldıklarını güle güle kullan, sevcey canım seninde bebişin arabası hayırlı olsun.
bende araba işini en sona bıraktım. büyük ihtimalle mamas&papas alacagım.
gölgen cnm sen sepeti ne kadara aldın birde içinde yatagı falan var mıı yoksa boş sepet şeklinde mi alıyorsun :44:
günaydın kızlar
tam gecmısı okuyamadım ama sanırım bu sabah ayrıntılı ultrasona gırecek bır arkadas vardı
guzel haberler ve resımler beklıoorz
golgencım neler aldın sen daha gormedım hemen bakıorm
ıdrar da kokudan bahsedılms bende de var
herkese ıyı haftalar
yıne her zaman kı cumlemı kurayım
keske bugun cuma olsaaaaaaaaaaaa
sagolun canlar , sepetin içinde kılıfı var canım netten e bebek mağazasından görebilirsin , ayaklı sallan tarzda bisey 4-5 ay iade eder beni
kızlar simdi sonuçlarımı ögrendim kansız cıkmısım , aynı zamanda tokluk sekerim 149 cıkmış idrarda da biraz lökosit cıkmış :26: bol su içmemi söyledi , ayrıca bu hafta 100 mg seker yüklemesi yapılacakmış tekrar offfff canım sıkıldı
Günaydın arkadaşlar geçmişte bazı arkadaşlar çamaşırlarında ıslaklıktan bahsetmiş, idrar o arkadaşlar doktorla da konuştum damla damla sızıntı olabilir ayakta kalınca normal dedi, bizim de haftasonu misafirlerimiz vardı çok yorulmuşuz kendime gelemedim
Bu sıkıntı evet.. Günlük kullanmamaya çalışıyorum ama kullanmayıncada olmuyor, sürekli değiştiriyorum, çalışıyorum sonuçta ayaktada kalıyoruz bol bolda oturuyoruz çamaşır değiştirme şansı yok.. Sıkıntılı bir durum bu..
canım peki fiyatı nette yazan mı burda 85 tl diyorlardıı :26:
Eki Görüntüle 635647
çok net bir fotoğraf vermedi doktor. aslında video da daha güzelleri var.
bu arada az önce neredeyse zehirlenecektim. ocaktaki su taşmış ocak sönmüş. aklıma geldi de kalktım.
Bizde henüz bir şey almadık.Geçen hafta sonu bebek arabalarına bu hafta sonu da yatak odasına baktık fikir edinmek için.
Bebek arabasında ben concord neo yu beğendim eşim orbitbaby yi. Yalnız orbitbaby çok pahalı.Eşimi ondan vazgeçirmekle uğraştım bütün 1 hafta ve başardım.
Bu arada sen bugün ayrıntılıya gidecektin değil mi?:44:
Bu haftalarda net foto vermezlermiş tatlım bana doktorum öyle demişti fakat seninki gayet net, çok beğendim.
Rabbimin güzel mucizesi, su damlasından insan süliyetine..
Maşallah berakallah anasına da yavrusuna da..
Ben martın ilk haftası görücem oğluşumu yani şimdi 23+4 haftadayım aaa takvime baktım haftaya cumartesi 2 mart çok sevindim an itibariyle:)randevu almam lasım:)))))
26. hafta 2 günlük olucaz :)
günaydınnn kızlarrrr :122::124:
yeni bir haftaya girdik hayırlısıyla. umarım herkes çok çok iyidir...
gölgencim aldıklarını güle güle kullan, sevcey canım seninde bebişin arabası hayırlı olsun.
bende araba işini en sona bıraktım. büyük ihtimalle mamas&papas alacagım.
gölgen cnm sen sepeti ne kadara aldın birde içinde yatagı falan var mıı yoksa boş sepet şeklinde mi alıyorsun :44:
şükürler olsun güzel haberlerle geldim. sabah 9 da ayrıntılı ultrasona girdim. bütün ölçümleri yapıldı. 10 dakikadan fazla kalbi inceledi doktor. 10 dakikaya yakın da beyine baktı. damarlar, kan akışı, ciğerler bütün iç organlara baktı. 500 gr olmuş yüzü, gözü, burnu inceledi. parmakları saydı, kemik uzunluklarını ölçtü. 3 tane miyom vardı. en büyüğü 3 cm olmuş. İnşallah artık küçülür.
benim o iyi geçti
resimini birazdan ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?