2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın arkadaşlar geçmişte bazı arkadaşlar çamaşırlarında ıslaklıktan bahsetmiş, idrar o arkadaşlar doktorla da konuştum damla damla sızıntı olabilir ayakta kalınca normal dedi, bizim de haftasonu misafirlerimiz vardı çok yorulmuşuz kendime gelemedim

Sağol canım. İçim rahatladı şimdi. Babası da " kızım sana mercedes aldım" diyor.

günaydın arkadaşlar..aranızda kum dökme sorunu yaşayan var mı yada purınol efervesan diye bir ilaç kullanan var mı acaba?

Son düzenleme:

benim gibi hiç bişey almamış anneleri telaşa düşüreceksin:18:

benim gibi hiç bişey almamış anneleri telaşa düşüreceksin:18:

Bizde henüz bir şey almadık. Geçen hafta sonu bebek arabalarına bu hafta sonu da yatak odasına baktık fikir edinmek için.
Bebek arabasında ben concord neo yu beğendim eşim orbitbaby yi. Yalnız orbitbaby çok pahalı. Eşimi ondan vazgeçirmekle uğraştım bütün 1 hafta ve başardım.

Bu arada sen bugün ayrıntılıya gidecektin değil mi?:44:

sagolun canlar , sepetin içinde kılıfı var canım netten e bebek mağazasından görebilirsin , ayaklı sallan tarzda bisey 4-5 ay iade eder beni
kızlar simdi sonuçlarımı ögrendim kansız cıkmısım , aynı zamanda tokluk sekerim 149 cıkmış idrarda da biraz lökosit cıkmış :26: bol su içmemi söyledi , ayrıca bu hafta 100 mg seker yüklemesi yapılacakmış tekrar offfff canım sıkıldı

arkadaslar merhaba eskısı gıbı pek yazma ımkanım olmuyor ama sızlerı takıp edıyorum.umarım herkes ıyidir.yavas yavas kızımın esyalarını tamamlamaya calısıyorum bende.aklıma takılan bır kac urun var bırı ev tıpı anakucagı bole yan yan yada on arka sallanıyor 40 50 tl cıvarı bunun konusunda kararsızım bırde atesolcer hangı marka alacaksınız herkes pahalı bısey almaya gerek yok 20 25 tl lıklerde aynı ısı goruyor zaten tam tamına olcmuyor hıcbırısı dıyor aklım karısıyor.ayrıca hastane cantanıza su manuel fazla sutu atmak ıcın el pompoları bırde sılıkon gogus ucları var onlarda konulması gerek bellı olmaz gogus ucun yara olabılır falan dedıler.sızce bunlar gereklımı.bende bır aydır kızımı gormuyorum.artık tekmelerı barız hatta bı yerı var karnıma dayıyor canım acıyor bazen ya kafası ya poposu anlayamıyorum.ben elımı hafıf hafıf dokunduruncada korkup kacıyor hemen yerını degıstırıyor.bazen oyun oynuyorum benım haftamdakıler bılırler artık herseyı bılınclı yapıyorlar bebeklerımız.ben karnımı acıp bır elımı karnımın sagını kapatıyorum sol ısıklı kalıyor benımkı gelıp karanlık yere vururyor.sonra sol atrafı kapatıyorum o tarafa vuruyor.sımdıden beynını gelıstırebılırsınız dıyordu bır doktor yazısında sızlerde bebklerınızle oyun oynayın.ve ben sunuda alıstırdım karnımı acıp baklıyorum ses yok uzunca sısssssst yapıp karnımı elledıgımde ona yaptıgımı artık bılıyor hareket baslıyor tabı 10 gundur aynı seyı yaptım ona hep sımdı bılıyor ona yaptıgımı.hepınızı optum bebislere ıyı bakın.

şükürler olsun güzel haberlerle geldim. sabah 9 da ayrıntılı ultrasona girdim. bütün ölçümleri yapıldı. 10 dakikadan fazla kalbi inceledi doktor. 10 dakikaya yakın da beyine baktı. damarlar, kan akışı, ciğerler bütün iç organlara baktı. 500 gr olmuş yüzü, gözü, burnu inceledi. parmakları saydı, kemik uzunluklarını ölçtü. 3 tane miyom vardı. en büyüğü 3 cm olmuş. İnşallah artık küçülür.

benim o iyi geçti
resimini birazdan ekleyeceğim

canım peki fiyatı nette yazan mı burda 85 tl diyorlardıı :26:

çok net bir fotoğraf vermedi doktor. aslında video da daha güzelleri var.

bu arada az önce neredeyse zehirlenecektim. ocaktaki su taşmış ocak sönmüş. aklıma geldi de kalktım.

Bu sıkıntı evet.. Günlük kullanmamaya çalışıyorum ama kullanmayıncada olmuyor, sürekli değiştiriyorum, çalışıyorum sonuçta ayaktada kalıyoruz bol bolda oturuyoruz çamaşır değiştirme şansı yok.. Sıkıntılı bir durum bu..

Benim bazen pantolona geçiyor, sürekli çamaşır atıyorum artık makineye, günlük ped kaşıntı yapıyor bende ama gazlı bezi tavsiye ederim içine biraz da pamuk sarabilirsiniz

Bu haftalarda net foto vermezlermiş tatlım bana doktorum öyle demişti fakat seninki gayet net, çok beğendim.
Rabbimin güzel mucizesi, su damlasından insan süliyetine..
Maşallah berakallah anasına da yavrusuna da..
Ben martın ilk haftası görücem oğluşumu yani şimdi 23+4 haftadayım aaa takvime baktım haftaya cumartesi 2 mart çok sevindim an itibariyle:)randevu almam lasım:)))))
26. hafta 2 günlük olucaz :)

bakmakta araştırmak da alışveriş yapmanın yarısı sayılır. en azından fikriniz var. eşim hiç oralı değil. ne zaman alacağız çok merak ediyorum. dur daha erken deyip duruyor

bunu çok az kullanabilirsin yanılmıyorsam.
ekstra birşey olmuş galiba

sen ayrıntılıyı yaptırdın galiba
peki 27. haftada ne için gideceksin:44:

Merhaba hanımlar uzun zamandır yoktum buralarda herks iyidir umarım, ara ara minikkuşu takip için giriyordm Allahın izniyle çok güzel habelerini alıcaz
Bebiş hazırlıklarından konu açılmış biz bebek arabasını alalı baya olmuştu çokşükçr o derdim kalmadı ama geçtiğimiz hafta içi bizde Maskoya gidip bebek odasını halledip siparişini verdik çok şükür buda aradan çıkmış oldu şimdiden gitmemiz iyş olmuş yaklaşık 1,5 ay sonra teslim olucakmış bizde o zamana kadar biraz daha rahat dolanırım herhalde en büyük derdim bitti çünkü
Allah sizizde hanımlar oda konusunda hönlünüze göre versin hanımlar gerçekten zor iş
Bazen bu kasar masrafa hazırlığa düğün yapılırdı hayra geçerdi demiyor değilim herşey çok pahalı :44:

Tatlım ben araba konusunda Mamas&Papas Urbo tercih ettim halada bu kararımdan çok memnunum hala evin içinde dolandırıp duruyorum herkes concord cu ama bilmiyorum özellikle ben bunu terch ettim tipi nedense çok hoşuma gidiyor ayrıca özellik ve kullanış açısından çok pratik

miyom ne kı ozur dılerım tam olarak bılgım yok bu konu ıle ılgılı
ama ınsallah onemlı bısı degıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…