Myom, rahim adelesinden gelişen , halk arasında "ur" diye bilinen iyi huylu bir tümördür.miyom ne kı ozur dılerım tam olarak bılgım yok bu konu ıle ılgılı
ama ınsallah onemlı bısı degıldır
Merhaba hanımlar uzun zamandır yoktum buralarda herks iyidir umarım, ara ara minikkuşu takip için giriyordm Allahın izniyle çok güzel habelerini alıcaz
Bebiş hazırlıklarından konu açılmış biz bebek arabasını alalı baya olmuştu çokşükçr o derdim kalmadı ama geçtiğimiz hafta içi bizde Maskoya gidip bebek odasını halledip siparişini verdik çok şükür buda aradan çıkmış oldu şimdiden gitmemiz iyş olmuş yaklaşık 1,5 ay sonra teslim olucakmış bizde o zamana kadar biraz daha rahat dolanırım herhalde en büyük derdim bitti çünkü
Allah sizizde hanımlar oda konusunda hönlünüze göre versin hanımlar gerçekten zor iş
Bazen bu kasar masrafa hazırlığa düğün yapılırdı hayra geçerdi demiyor değilim herşey çok pahalı :44:
Tatlım ben araba konusunda Mamas&Papas Urbo tercih ettim halada bu kararımdan çok memnunum hala evin içinde dolandırıp duruyorumherkes concord cu ama bilmiyorum özellikle ben bunu terch ettim tipi nedense çok hoşuma gidiyor ayrıca özellik ve kullanış açısından çok pratik
Myom, rahim adelesinden gelişen , halk arasında "ur" diye bilinen iyi huylu bir tümördür.
Selamlar canım hayırlı olsun arabanız ve mobilyanız,
Mamas&Papas Urbo arabayı bende çok beğeniyorum ama buna uygun oto koltuğu araştırdınızmı hiç merak ettim?
sagolun canlar , sepetin içinde kılıfı var canım netten e bebek mağazasından görebilirsin , ayaklı sallan tarzda bisey 4-5 ay iade eder beni
kızlar simdi sonuçlarımı ögrendim kansız cıkmısım , aynı zamanda tokluk sekerim 149 cıkmış idrarda da biraz lökosit cıkmış :26: bol su içmemi söyledi , ayrıca bu hafta 100 mg seker yüklemesi yapılacakmış tekrar offfff canım sıkıldı
bakmakta araştırmak da alışveriş yapmanın yarısı sayılır. en azından fikriniz var. eşim hiç oralı değil. ne zaman alacağız çok merak ediyorum. dur daha erken deyip duruyor
bunu çok az kullanabilirsin yanılmıyorsam.
ekstra birşey olmuş galiba
sen ayrıntılıyı yaptırdın galiba
peki 27. haftada ne için gideceksin:44:
anneler nasılsınız nasıl gidiyor tepiklenmeler ne gelişmeler var minikuş ne yaptı takip edemedim kaç gündür memelkete felan gittik eşimle orada da giremedim
herkese günaydın kızlar.Hepimize güzel bir hafta olsun inş. bu hafta doktora gidecek annelerimizi güzel haberler beklesin mutlu mutlu ayrılsınlar hastaneden. minikkuşumuza da güzel haberler gelsin.bebişi ona süpriz yapsın :) Allahım yüzünü güldürsün inşAllah canım arkadaşım...
Merhaba hanımlar uzun zamandır yoktum buralarda herks iyidir umarım, ara ara minikkuşu takip için giriyordm Allahın izniyle çok güzel habelerini alıcaz
Bebiş hazırlıklarından konu açılmış biz bebek arabasını alalı baya olmuştu çokşükçr o derdim kalmadı ama geçtiğimiz hafta içi bizde Maskoya gidip bebek odasını halledip siparişini verdik çok şükür buda aradan çıkmış oldu şimdiden gitmemiz iyş olmuş yaklaşık 1,5 ay sonra teslim olucakmış bizde o zamana kadar biraz daha rahat dolanırım herhalde en büyük derdim bitti çünkü
Allah sizizde hanımlar oda konusunda hönlünüze göre versin hanımlar gerçekten zor iş
Bazen bu kasar masrafa hazırlığa düğün yapılırdı hayra geçerdi demiyor değilim herşey çok pahalı :44:
Tatlım ben araba konusunda Mamas&Papas Urbo tercih ettim halada bu kararımdan çok memnunum hala evin içinde dolandırıp duruyorumherkes concord cu ama bilmiyorum özellikle ben bunu terch ettim tipi nedense çok hoşuma gidiyor ayrıca özellik ve kullanış açısından çok pratik
Hanımlar birşey sormak istiyorum haftaya 27. Haftamıza grdiğimizde şeker yüklememiz var acaba yaptıran hamişler giderken aç mı tok mu oluyoruz??:44:
Günaydın herkese. Cumartesi Forum istanbuldaki E-bebek mağazasına gittik ve kızıma concord neo yu aldık. Sahara rengini aldık. Renk kalmamış ya, kapış kapış gidiyor herhalde. Ortak renk olsun istedim. Gerçi aldığım üründe teşhir ürünüydü.
Concord alanlara bir sorum olacak. Puseti taktığınızda, pusette hafif bir sallanma oluyormu? Sanki bizimkisinde var. İskelete yeni kutudan çıkartıp verdiler ama ana kucağı ve puseti teşhirden verdiler. O yüzden her yerini ayrıntılı inceledik eve getirince. Eğer sizinkinde öyle bir şey yoksa e-bebeği arayıp stoklarına geldiğinde değiştirmeyi talep edicem.
merhaba kızlar
sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. Hemen sizede bilgi vericem :) aç karnına kan aldılar hemen sonrasın 50gram lekerli su içtim 1 saat sonra tekrar kan aldılar.
Dün akşam bir arkadaşım doğum yaptı sizinle onu paylaşmak istiyorum kızlar normal doğum oldu :) c.tesi günü nisanı gelmiş yavaş yavaş ta sancılar başlamış egzersiz çalışması yapmış bol bol doğum koçu tutmuştu onlar doğum koçunu aramış gelmiş bakmış hersey normal beklıcez daha var demiş pazar sabahı artık sancılar dahada sıklaşmış ama açılma olmamış pazar akşamı 5 e kadar beklemişler yine bı bakmış ki doğum koçu 5 cm olmuş açılma hemen hastaneye gitmişler banada mesaj atmıştı tabı bende bu halde doğru hastaneye :) arkadaşımı oturtmuştu plates topunun üzerine sancı geldikçe kalkıp yatagın başından tutunup nefes alıp veriyordu çok fazla kalamadım bn yanında da heyecan yaptı bende de :18: Saat 9 gibi artık açılma 10 cm olmuş almışlar doğumhaneye hemen çatala da oturtmamışlar takı bebeğin kafası görünene kadar ondan sonra ıkınma ve nefesle bırlkte pırttt diye çıkmış bizim oğlan 3600 gram doğdu 38. Haftasında ve arkadaşımı biraz önce aradığımda benden daha ıyı bır durumdaydı diyeblirim sesi öle neşeliki elif dedi sakın sezeryan düşünme işte hepsi bu kadar nasıl özendim ona nasıl bır güç aldım ondanki sormayın gitsin ve üstelik hiç dikiş bile atılmamış rabbım hepimize böyle doğum yapmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?