günaydın kızlar hayırlı haftalar
aramızda coraspin kullanan varmı?
KIZLAR AÇLIK KAN ŞEKERİM :73 TOKLUK KAN ŞEKERİM :107 çıktı nasıl sizce değerler
çok iyiii 10 üzerinden 10
gerçektenmii canım yaa normal dimi değerlerim
kızlar bizde cuma günü ayrıntılı ultrasona giridk çok şükür 3 bebişiminde herşeyi normal çıktı 2 oğluşum 1 kızım olacak kısmetse
resimleri de ekliyorum
Eki Görüntüle 636289 Eki Görüntüle 636292 Eki Görüntüle 636293
1.resim kızım
2.ve 3. resimler oğluşlarım
KIZLAR AÇLIK KAN ŞEKERİM :73 TOKLUK KAN ŞEKERİM :107 çıktı nasıl sizce değerler
Ayrıntılım herşeyim tamam, yavrumu görmeye gidicez en son 30 ocakta gittik merdivenlerden düşünce, şubattaki olağan kontrolümü iptal ettik, martta çağırdı olağan kontrol için yani.
Selam kızlar, hepinize bebişlerinizle birlikte güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.. Yarın benimde ayrıntılı ultrasonum var, çok heyecanlıyım.. Umarım güzel geçer.. Bu arada kızımızın tüm ihtiyaçlarını aldık.. Geriye benim için gereken süt sağma makinesi kaldı, onda da medela da karar kıldık.. Bakalım kısmetse onu da bugünlerde alacağız.. He bu arada Mothercare de kışlık sezenu indiriminde olmayan bir kaç ürün daha indirime girmiş, öğle tatilinde gidip aldım.. Bilginize..
çıldıriciiiiimmmmmmmmBen de bebek biblosu yaptırdım iki çeşit..
Çok yakınlarıma büyük biblodan yaptırdım,şeffaf kutuya koydurttum,çok afilli oldu
Bunu da mevlütte dağıtıcaz buzdolabı süsü olarak düşündüm.
Bebek sepet yatağımızı da aldık.Kanz marka..
Kıyafet bir sürü geldi hep hediye ben yazlıkların gelmesini bekliorum.
merhaba kızlar
sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. Hemen sizede bilgi vericem :) aç karnına kan aldılar hemen sonrasın 50gram lekerli su içtim 1 saat sonra tekrar kan aldılar.
Dün akşam bir arkadaşım doğum yaptı sizinle onu paylaşmak istiyorum kızlar normal doğum oldu :) c.tesi günü nisanı gelmiş yavaş yavaş ta sancılar başlamış egzersiz çalışması yapmış bol bol doğum koçu tutmuştu onlar doğum koçunu aramış gelmiş bakmış hersey normal beklıcez daha var demiş pazar sabahı artık sancılar dahada sıklaşmış ama açılma olmamış pazar akşamı 5 e kadar beklemişler yine bı bakmış ki doğum koçu 5 cm olmuş açılma hemen hastaneye gitmişler banada mesaj atmıştı tabı bende bu halde doğru hastaneye :) arkadaşımı oturtmuştu plates topunun üzerine sancı geldikçe kalkıp yatagın başından tutunup nefes alıp veriyordu çok fazla kalamadım bn yanında da heyecan yaptı bende de :18: Saat 9 gibi artık açılma 10 cm olmuş almışlar doğumhaneye hemen çatala da oturtmamışlar takı bebeğin kafası görünene kadar ondan sonra ıkınma ve nefesle bırlkte pırttt diye çıkmış bizim oğlan 3600 gram doğdu 38. Haftasında ve arkadaşımı biraz önce aradığımda benden daha ıyı bır durumdaydı diyeblirim sesi öle neşeliki elif dedi sakın sezeryan düşünme işte hepsi bu kadar nasıl özendim ona nasıl bır güç aldım ondanki sormayın gitsin ve üstelik hiç dikiş bile atılmamış rabbım hepimize böyle doğum yapmayı nasip etsin
kızlar bizde cuma günü ayrıntılı ultrasona giridk çok şükür 3 bebişiminde herşeyi normal çıktı 2 oğluşum 1 kızım olacak kısmetse
resimleri de ekliyorum
1.resim kızım
resimleri de ekliyorum
1.resim kızım
MaşallahÇok tatlılar, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
maşallah
fındık burunlarını yerim ben onların
amanınnnnay üçüde çok tatlıııı maşallahhhh , aynı anda 3 bebekkk allahımm bu nasıl bir şeyyy :111:
resimleri de ekliyorum
1.resim kızım
Kuzum vapurdan iniyorsun hani Büyük bir cami varya Adıda Yeni cami hatta ama kendisi eski bayaAy cnm ben de aynen yanlızımişte alışverişe gidemiyorum hiç bikaç yere gittim o da yakınımdaki bebe mağazaları, yanımda bi yoldaşım olsa neler neler yapıcam da işte o yüzden annemler gelir gelmez bütün bebe mağazalarını talan etcem. Havuzluhanı çok merake diyorum bide eminönünde vapurdan inince nerde nasıl gidiliyo bilmiyorum?
Bide evde durdukça yemek yeme krizlerine giriyorumsürekli bişey yemek istiyorum haftasonumu da evde geçirdim depresyona girdim 2 günde yarın işe gitmeyi hiç bukadar istememiştim öf bunu da dedim ya valla iyi değilim ben
aaaa ne 2-3 saatı ben cok daha sık gıdıyorum vebende de koku var ama ben kullandıgımız ılaclardan kaynaklanıyo dıye dusundum ayrıca benden hıc ıdarar testı ıstemedı doktorum gıdıp yaptırım barı seker yuklemesı ıcınde 1 ay sonra gıdıcem :26:
canm ben cok sık gıdıyorum ve damla halınde degıl bıldıgın normal yapıyorum yanı
hatta sasırıyorum bu kadar sıvının kaynagı nerden dıye
pekı senın ıdrarında da koku varmı
resimleri de ekliyorum
1.resim kızım
Ayyy amanın çoook tatlılar yeyim ben onlayıııııııııııı :122: , kızın gerçekten de güzelliğiyle ben kzıım diyomaşallah oğluşlarına da kızına da
Ayy ben bunları yerimmmm canım bunlar çok tatlı kızında ayrı bir tatlı valla
Bizde bugün doktordaydık gene hafiften gergindim ben çok şükür kızımız iyiydi
Elini yüzüne koymuş öylecek uzanmış yatıyordu.Şeker yüklememiz vardı ama o umruma bile gelmedi
Çok şükür minnoşumun iyi olduğunu gördüm o yetti bana
Genede midem ayaklandı epey o şerbetli şeyi içerken
Ondada sıkıntı çıkmadı.Bugünüde atlattık.Minnoşum 700 gr olmuş bu arada
Maşallah yavruşinee gayette net canım yaEki Görüntüle 635647
çok net bir fotoğraf vermedi doktor. aslında video da daha güzelleri var.
bu arada az önce neredeyse zehirlenecektim. ocaktaki su taşmış ocak sönmüş. aklıma geldi de kalktım.
teşekkür ederim kızlar sağolsun prensesim ben burdayım diyor nazlı nazlı:))
canım geçmiş olsun atlattın şekeri üff bende korkuyorum o iğrenç şeyi içmeye yaa bende martın başında gitcem
oyy maşallah kuzucuğuna büyümüşşş
resimleri de ekliyorum
1.resim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?