2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
KIZLAR AÇLIK KAN ŞEKERİM :73 TOKLUK KAN ŞEKERİM :107 çıktı nasıl sizce değerler

kızlar sizleri takip ediyorum maşallah bütün eksikleri neredeyse tamamladınız biz de henüz hiçbişey alamayanlardanız, eşim daha erken bakınırız diyip erteleyip duruyor ama bu haftassonu mobilyalar için ikna edicem pazar mobilyasını halledicem zaten aklımda model var sitelerden gidip bakalım araba fln hiç aklımda model yok ben hafif modellere bakınıyorum hep kendim kaldırıp indiremem diye

Amazon.com: The First Years Jet Stroller, City Chic: Baby

bunun gibi , ne düşünüyosunuz buna da azcık büyünce binemez mi ne gibi dezavantajları olabilir sizce?

kızlar bizde cuma günü ayrıntılı ultrasona giridk çok şükür 3 bebişiminde herşeyi normal çıktı 2 oğluşum 1 kızım olacak kısmetse
resimleri de ekliyorum

1.resim kızım
2.ve 3. resimler oğluşlarım

Son düzenleme:
Ayrıntılım herşeyim tamam, yavrumu görmeye gidicez en son 30 ocakta gittik merdivenlerden düşünce, şubattaki olağan kontrolümü iptal ettik, martta çağırdı olağan kontrol için yani.

geçmiş olsun
ben de korkuyorum düşmekten. 1 kaç kez atlattım düşme tehlikesi. Bugün de minibüste ezilme tehlikesi yaşadım

Bu mothercare amma ünlü ama bir ben rastlamadım bu mağazaya

çıldıriciiiiimmmmmmmm
şekere kadar almışsınız
çok güzeller

sonucun güzel çıkmış bunu da atlattın hayırlı olsun
arkadaşın şanslıymış gerçekten. normal doğumun doğalını yapmış. ne mutlu ona

maşallah
fındık burunlarını yerim ben onların

Son düzenleme:
Maşallah Çok tatlılar, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

amin canım sağol hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

maşallah
fındık burunlarını yerim ben onların

sağol rezenecim şimdiden bu kadar seviyoruz doğunca heryerini yeyip bitiririz herhalde

amanınnnn ay üçüde çok tatlıııı maşallahhhh , aynı anda 3 bebekkk allahımm bu nasıl bir şeyyy :111:

sağol canım bu bir mucize dimi canım Rabbim hepimizin yavrusunu korusun

Ayyy amanın çoook tatlılar yeyim ben onlayıııııııııııı :122: , kızın gerçekten de güzelliğiyle ben kzıım diyo maşallah oğluşlarına da kızına da

Kuzum vapurdan iniyorsun hani Büyük bir cami varya Adıda Yeni cami hatta ama kendisi eski baya
o Caminin arkasına geç biraz yürü sağa dön Vakıfbank var dönerciler felan var ordan dümdüz yürü yürü 5-6 dakika
Tam karşında Havuzluhan 4-5 katlı bir yer üstündede yazıyor zaten çok basit bulması

Canım koku felan yok çok şükür sende varmı koku felan:26:

Bizde bugün doktordaydık gene hafiften gergindim ben çok şükür kızımız iyiydi
Elini yüzüne koymuş öylecek uzanmış yatıyordu.Şeker yüklememiz vardı ama o umruma bile gelmedi
Çok şükür minnoşumun iyi olduğunu gördüm o yetti bana
Genede midem ayaklandı epey o şerbetli şeyi içerken
Ondada sıkıntı çıkmadı.Bugünüde atlattık.Minnoşum 700 gr olmuş bu arada

Ayyy amanın çoook tatlılar yeyim ben onlayıııııııııııı :122: , kızın gerçekten de güzelliğiyle ben kzıım diyo maşallah oğluşlarına da kızına da

Ayy ben bunları yerimmmm canım bunlar çok tatlı kızında ayrı bir tatlı valla

teşekkür ederim kızlar sağolsun prensesim ben burdayım diyor nazlı nazlı:))

canım geçmiş olsun atlattın şekeri üff bende korkuyorum o iğrenç şeyi içmeye yaa bende martın başında gitcem
oyy maşallah kuzucuğuna büyümüşşş

Sorma ya benim mide çok hassas kaç defa kusacaktım zor tuttum kendimi
Epey cebelleştim tansiyonum felan düştü
ama atlattık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…