2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Maşallah kızçene cnm büyümüş de serpilmiş kilosu çok iyi nazar değmesin. Havuzluhanı tarif ettiğin için de saol kolaymış gerçekten de zaten vakıfbank deyince az çok anladım yerini...

gözün aydın.700 gr maşallah 1 kiloya yaklaşıyorlar benimki daha 500 gr bile olmadı herhalde.bacak boyu hakkında bişey dediler mi bu gidişinde?inşallah normale dönmüştür.

Maşallah kızçene cnm büyümüş de serpilmiş kilosu çok iyi nazar değmesin. Havuzluhanı tarif ettiğin için de saol kolaymış gerçekten de zaten vakıfbank deyince az çok anladım yerini...
Teşekkürler canım.eli yüzündeydi yavrumun pek bi masumdu
gözün aydın.700 gr maşallah 1 kiloya yaklaşıyorlar benimki daha 500 gr bile olmadı herhalde.bacak boyu hakkında bişey dediler mi bu gidişinde?inşallah normale dönmüştür.

Sağol canım evet düzelmiş şimdide kol boyu geriden geliyor
Neden böyle oluyor anlamıyorum
Ama tehlike yok galiba:26lsa doktorum muhakkak söylerdi

ben son aşamada gidiorum ama. :) evde olduğumda daha çok gidiorum :)

çok iyiii 10 üzerinden 10
canım bende şimdi baktım 140mı en yüksek değer. benim:açlık 74 tokluk 129 çıkmış..

canım hayılrı sağlıklı bi şekilde kucağına al bebişlerini..maşallah onlara..üç kardeş beraber oynarlar içerde..ama anne dışarda ne yapar bilinmez 3 çocuğu aynı odada bile tutmak zorken

doppler yapılmamıştı ya bana. yaptırmasam aklım kalcaktı. yaptırsam bütçem sarsılıor :) üsküdar devlet hastanesine gittim bugün. doppler için hemen gün verdiler. yoğun bir hastane değil. bi kaç güne kadar yaptırcam dopplerimi.

birde benim dr. kağıda yazmış zaten ayrıntılı ultrason + doppler diye. bilmişlik yapmayıp kağıdı da götürseydim böle iki iş çıkmayacaktı bana.

aaa çok iyi.bence koldada bir problem olmaz.senin özel durumundan dolayı bu kadar sıkı ölçüm yapıyorlar kimbilir bizim cm cm kol bacak mı ölçülüyor.

kızlar merhaba,doktorum eşimi aramış ve büyük haberi vermişgebelik şekerim çıkmış test sonuçlarına göre.vatana milete hayırlı olsunçıkmasa şaşardım zaten.diyetisyene yönlendirmiş beni.hoşçakal şeker,çikolata,hamurişleri,kızartmalar,pastalar

Cnm bence bebişin sapasağlam ultrasonda tam ölçemiyolar sanırım , takma kafana daha çooook büyüyüp gelişecekler minnoşlarımız, herhangi bi gerilik varsa da daha yolun yarısındayız çok zaman var düzelir mutlaka doğana kadar

cnm geçmiş olsun üzüldüm gerçekten de Allah yardımcın olsun çok dikkat etmen gerek bundan sonra

kızlar ben yokken çok konuşuosunuz. ben gelince susuyorsunuz

a101 marketin ateş ölçeri hakkında yorum istiyorum sizden

Bu ateşölçerler arasında baya fıyat farkı var, bütçesi iyi olanlar braun kulaktan ölçer var onu tavsiye ediyolar ama benim gibi sınırlı bütçeliler için dijital ölçerler yeterli olur weevell veya chicconun var 17 18 liraya

Ben de kızımın kıyafet işini bitirdim en son mothercaredan 3 lü çıtçıtlı body ve çoraplarını da aldımm indirimdeydi, önümüzdeki ay da bakım seti, çantası , altaçması falan alıcam sonra da beşiği, uyku seti ve nevresim takımını alıp bitiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…