2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
alcakmısınız bu ateşölçerden ben de alayım siz alcaksınız acaba bunu kullanan var mı hiç sorsak memnunlar mı?

Oğlum

Günlerce

"vur vur inlesin, anne baba dinlesin"

tadında yaptığım tezahüratlar işe yaradı ki artık sabah benimle gözlerini açıyorsun yatana kadar durmuyorsun Fındık oğlum tepik atmadığın doktor, hemşire kalmadı. Daha şimdiden battaniyen için seçim yaptın beğendiğin renge tepik attın korkuyorum senden

Tabii ki bunlar birer tesadüf ama seviniyorum oğlum, cennet kokunu içime çekmek için sabretmek zor geliyor ama sen sakın acele etme büyü güzelce tombik tombik gel yanıma. Tepiklerinden hiç şikayetim yok sadece ikimizin paylaştığı bir sır gibi geliyor bu.. Mutlu oluyorum fındığım aynı hız devam

Son düzenleme:
masslh mslllh canm cok tatlılar hele kızına bayıldım erkek annesı olarak esımede gosterdım bak gelınımızı buldum dıe
duyrulur annesı ama ıkı erkek kardeste gozumu korkutmadı degıl ha
Canım koku felan yok çok şükür sende varmı koku felan:26:
bende koku var malesef bu hafta ıcı ıdrar testı yaptırccam keske saglık ocagı yapsaydı

aaa çok iyi.bence koldada bir problem olmaz.senin özel durumundan dolayı bu kadar sıkı ölçüm yapıyorlar kimbilir bizim cm cm kol bacak mı ölçülüyor.

Sizin muayenelerde ölçüm nasıl yapılıyor ya her muayenede beyni inceleniyor kafatası kemiği ölçülüyor bacak boyu kol boyu
her şeyi ölçülüyor bende herkese yapılıyor sanıyordum:26:
belkide dediğin gibidir

Kızlar böbrek civarında ağrı çeken var mı bi de kalçasında

bende midemde uyuşma hissediyorum doktorum bugün söyledi
Artık iç organların böyle sıkışacak bebek büyüyor kese büyüyor dedi
Kalçamdaki ağrıyıda söyledim doktora magnezyum yazmış

Ayy canım ya allah yardımcın olsun işin zor
Ya anneler hisseder ya gerçektende banada öyle geliyor sağlıklı gibi zekası aklı yerindedir inş
mervem maşallah seninde bebişine canım..annesi iyi besliyor demekki kuzuyu
Sezenim bak doğruyu söyle iyi demi ağırlığı

canım ben Isparta'yım da karışık marka bebek ürünleri satan bi yerden aldım bilindik bi yer değil yani

tatlım ben iki hafta önce rahatsızlandım çok ağrım vardı. böbrek büyümesi dedi dr. enfeksiyonda vardı ağrı geçmeseydi böbrek kanalına tel takacaklardı neyseki enfeksiyonum geçti büyüme de kontrol altında. gebelikte böbrek büyümesi sık görülüyormuş çoğu gebe farketmezmiş ama bazılarında ağrı olurmuş bi ultrasonda baktır derim :44: üşütme sakın bol bol da su iç. ben ilaç içmek istemedim günde 3,5 lt su içtim enfeksiyonum öyle geçti geçmiş olsun

canım sonuçta ne kadar kullanacağını ve nerede kullanacağını en iyi sen biliyorsun. o yüzden iyi kötü diye bişey yok, dezavantaj da. senin işini görecekse bence gayet makul bir araba gibi görünüyor. dediğin gibi hafif olması çok büyük bir avantaj.

mobilya zaten en temel şey, biz hala karar veremedik. ben ıslak mendil, krem, şampuan işine hiç girmiyorum şimdilik çünkü ne kadar geç alırsam o kadar taze olur gibi geliyo :)

biz şimdilik bebek arabası, battaniye, yorgan, hastane çıkışı, alt değiştirme gibi şeyleri alabildik.

uyku seti, göğüs pompası, beşik, kozmetik, havlu, gecelik biçiminde lohusa kıyafeti gibi ihtiyaçlarımıza hala vakit ve para ayıramadık.

bu arada göğüs pompasını doğumdan önce almak ne kadar gerekli sizce_??????

Canım sen nasıl oldun soramadım snei
böbreklerindeki ağrı geçtimi?:26:

Zaten dr ultrasona gönderdi gün aldım ben de çekilecem cnm ya tabi stent takılması gerekebiliyomuş bazı durumlarda

ooooooooooooo
burda uyumayan hamısler oluo sanırım bu saatte
bende bugun uyuyamadım kızlar
bı bakayım dedım sızler napıosunuz
az once oglum bı tekmeledıkı ay cok mutlu oluorz o hareket ettıkce ben ya

hadı bakalım ben yıne yatayım da
yoksa sabh aglarım forumda cok uykum var dıe
herkese ıyı geceler kızlar
karnınızın uzerıne yatmayın
ben farkında olmadfan bazen ole buluorm kendımı

ben çekiyorum canım geçen yoldan gelirken böbreklerim mahvetti beni ara ara ağrıyr neden bilmiyorum pek üstünede durmadım kalçamda başladı bu ara anlamadım oturup kalkarken ağrıyor acıyor resmen neden olabilir ki acaba

bebek arabasına karar veremeyenlere bir önerim var biz eşimle çok beğenerek aldık cok para ödemek istemedik exor baby aldık
sürüşü falan gayet güzel

Kızlar merhaba gece kuşu modundayız bizde oğluşumla..tepikler havada uçuşuyor,pat küt içerisi yıkılıyor :))
Arabamızı kurdu babişimiz,ehee evin içinde boş arabayı gezdirir olduk,deli gibi bu arada sevcey canım arabamıza anakucağını takınca hafif sallanma gibi oluyor ama o da çok önemsenecek bir sallanma değil...o yüzden bahsettiğin şey hepsinde olan bir durum sanırım... biz çok sevdik arabamızı hatta hemen AnnesininKuzusu blogumda da yazdım ayrıntılarını..öpüyorum hepinizi kısçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…