Ben gördüm bunu A101'de ama markayı araştırdın mı?
yoksize sordum o yüzden.
masslh mslllh canm cok tatlılar hele kızına bayıldım erkek annesı olarak esımede gosterdım bak gelınımızı buldum dıekızlar bizde cuma günü ayrıntılı ultrasona giridk çok şükür 3 bebişiminde herşeyi normal çıktı 2 oğluşum 1 kızım olacak kısmetse
resimleri de ekliyorum
Eki Görüntüle 636289 Eki Görüntüle 636292 Eki Görüntüle 636293
1.resim kızım
2.ve 3. resimler oğluşlarım
bende koku var malesef bu hafta ıcı ıdrar testı yaptırccam keske saglık ocagı yapsaydıCanım koku felan yok çok şükür sende varmı koku felan:26:
aaa çok iyi.bence koldada bir problem olmaz.senin özel durumundan dolayı bu kadar sıkı ölçüm yapıyorlar kimbilir bizim cm cm kol bacak mı ölçülüyor.
Kızlar böbrek civarında ağrı çeken var mı bi de kalçasında
Ayy canım ya allah yardımcın olsun işin zorkızlar merhaba,doktorum eşimi aramış ve büyük haberi vermişgebelik şekerim çıkmış test sonuçlarına göre.vatana milete hayırlı olsun çıkmasa şaşardım zaten.diyetisyene yönlendirmiş beni.hoşçakal şeker,çikolata,hamurişleri,kızartmalar,pastalar
Ya anneler hisseder ya gerçektende banada öyle geliyor sağlıklı gibi zekası aklı yerindedir inşCnm bence bebişin sapasağlam ultrasonda tam ölçemiyolar sanırım , takma kafana daha çooook büyüyüp gelişecekler minnoşlarımız, herhangi bi gerilik varsa da daha yolun yarısındayız çok zaman var düzelir mutlaka doğana kadar
Sezenim bak doğruyu söyle iyi demi ağırlığımervem maşallah seninde bebişine canım..annesi iyi besliyor demekki kuzuyu
450 Liraya nereden aldın hangi mağazadan? Ben de dün nette gördüm 445 tl ye ama karar veremediğim için almadım. Ben bu ürünü toker mağazalarında sormuştum. Bebek arabasını neden bu kadar taktım kafama anlamıyorum. Normalde öyle tamahkarlıklarım falan yoktur ama buna kafayı taktım iyisi olsun diye.
Bebeğim de sabahın nurunda kalktı ve resmen karın derilerimi ittirdi. Annesini de kızdırdı bu hareketiyle. Tekmeyi falan aştı bu çocuk. İtme hareketiyle kendine yer mi açıyor, içeride geriniyor mu anlamadım
Kızlar böbrek civarında ağrı çeken var mı bi de kalçasında
kızlar sizleri takip ediyorum maşallah bütün eksikleri neredeyse tamamladınız biz de henüz hiçbişey alamayanlardanız, eşim daha erken bakınırız diyip erteleyip duruyor ama bu haftassonu mobilyalar için ikna edicem pazar mobilyasını halledicem zaten aklımda model var sitelerden gidip bakalım araba fln hiç aklımda model yok ben hafif modellere bakınıyorum hep kendim kaldırıp indiremem diye
Amazon.com: The First Years Jet Stroller, City Chic: Baby
bunun gibi , ne düşünüyosunuz buna da azcık büyünce binemez mi ne gibi dezavantajları olabilir sizce?
tatlım ben iki hafta önce rahatsızlandım çok ağrım vardı. böbrek büyümesi dedi dr. enfeksiyonda vardı ağrı geçmeseydi böbrek kanalına tel takacaklardı neyseki enfeksiyonum geçti büyüme de kontrol altında. gebelikte böbrek büyümesi sık görülüyormuş çoğu gebe farketmezmiş ama bazılarında ağrı olurmuş bi ultrasonda baktır derim :44: üşütme sakın bol bol da su iç. ben ilaç içmek istemedim günde 3,5 lt su içtim enfeksiyonum öyle geçti geçmiş olsun
tatlım ben iki hafta önce rahatsızlandım çok ağrım vardı. böbrek büyümesi dedi dr. enfeksiyonda vardı ağrı geçmeseydi böbrek kanalına tel takacaklardı neyseki enfeksiyonum geçti büyüme de kontrol altında. gebelikte böbrek büyümesi sık görülüyormuş çoğu gebe farketmezmiş ama bazılarında ağrı olurmuş bi ultrasonda baktır derim :44: üşütme sakın bol bol da su iç. ben ilaç içmek istemedim günde 3,5 lt su içtim enfeksiyonum öyle geçti geçmiş olsun
ben çekiyorum canım geçen yoldan gelirken böbreklerim mahvetti beni ara ara ağrıyr neden bilmiyorum pek üstünede durmadım kalçamda başladı bu ara anlamadım oturup kalkarken ağrıyor acıyor resmen neden olabilir ki acabaKızlar böbrek civarında ağrı çeken var mı bi de kalçasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?