bebek arabasına karar veremeyenlere bir önerim var biz eşimle çok beğenerek aldık cok para ödemek istemedik exor baby aldık
sürüşü falan gayet güzelEki Görüntüle 636643
Güle güle kullanın canım kaça aldınız peki:26:
500 liraya hızlıal.comdan aldık
Canım sen nasıl oldun soramadım snei
böbreklerindeki ağrı geçtimi?:26:
kızlar merhaba,doktorum eşimi aramış ve büyük haberi vermişgebelik şekerim çıkmış test sonuçlarına göre.vatana milete hayırlı olsun çıkmasa şaşardım zaten.diyetisyene yönlendirmiş beni.hoşçakal şeker,çikolata,hamurişleri,kızartmalar,pastalar
salınız sallanmasın, bebişleriniz bol bol tepiklesin
Gece yarısı 3 gibi uyandık biz,dürtek dürtek dürtek,tepik tepik tepik arada bi dönüor gene dönüor gene dönüor:)
Ben bu çocuğa gece ile gündüzü nasıl anlatıcam a dostlar:)
salınız sallanmasın, bebişleriniz bol bol tepiklesin
Gece yarısı 3 gibi uyandık biz,dürtek dürtek dürtek,tepik tepik tepik arada bi dönüor gene dönüor gene dönüor:)
Ben bu çocuğa gece ile gündüzü nasıl anlatıcam a dostlar:)
Aynen bizde de ayni Gece surekli uyandiriyor beni:)
Kızlar, size dün bir soru sormuştum, cevap alamadim, günlük ped kullaniyor musunuz?
merhaba annecikler ve bebişler:))son aşımı da oldum .2.sorum oluck sizekan uyuşmazlığı iğnesini doktorum yapackmış.yani de.özel olrk mı alınyr devlet ödyrmu ne kadr civarı ve özelde dahamı pahalı olur..bunu merak ediyrmda..bilisi olan aydınlatırsa sevinrm öpldnz..
Geçmişler olsun canım..
Dedimki hayatım boyunca hep rejim, hep diyet... Hamileyim ve hamileliliğimin sonuna kadar serbest takılıcam herbirşeyleri yicem gönlümce yok anam olmuyor
alışmışsın rejime diyete perhize artık adı herne ise.. Karşı koyamadığın bir büyüme var sağın solun eşrafın "aaa melike ellerin mi şiş senin,yüzün mü şişti senin.....maşallah Hamza bebek adı gibi gelior herhalde göbekin çok büyümüş......vs vs..." Ben çözemedim bu tipleri normal olan hamilelikte eriyip bitip zayıflıktan çöp şiş olmak mı?
Yok eğer öyle ise kendileri hiç öyle olmadılar ama biz öyle moral bozmak falan öğrenmedik.. Kilo alana bile kilo almışsın deyip kalp kırmayı öğrenmedik..
Benim şekerim çıkmadı ama ben gene de yiyemiyorum,yiyemiyorum
Kızlar, size dün bir soru sormuştum, cevap alamadim, günlük ped kullaniyor musunuz?
Aynen bizde de ayni Gece surekli uyandiriyor beni:)
ben ped kullanmıyorum hamıle kalmadan once bıle doktor kulanma demıstı hava alması onemlı, hele parfumluler fln cok zararlı
mecbur kalıyosan da kotex guzel pamuklu terletmıyo
teyzeleer ben oğluşuma bunu aldım
Eki Görüntüle 636694
unnado da 170 tl 3 taksit. benim kargo bedava kampanyam da vardı. katlanıyor, sallanıyor, titreşiyor, müziği var, üç kademeli, yıkanıyor ve 18 kg a kadar taşıyormuş. tavsiye ederim kızlar bi inceleyin almayı düşünüyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?