2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba annecikler ve bebişler:))son aşımı da oldum .2.sorum oluck sizekan uyuşmazlığı iğnesini doktorum yapackmış.yani de.özel olrk mı alınyr devlet ödyrmu ne kadr civarı ve özelde dahamı pahalı olur..bunu merak ediyrmda..bilisi olan aydınlatırsa sevinrm öpldnz..

salınız sallanmasın, bebişleriniz bol bol tepiklesin

Canım sen nasıl oldun soramadım snei
böbreklerindeki ağrı geçtimi?:26:

saol canım. ağrılarım geçti enfeksiyonda geçmiş böbrekler takip edilecek 15 günde bir bakılacak ölçülecek acil bi durum olursa müdahale edilecek ama ben iyi hissediyorum kendimi günde 3-3,5 lt su içiyorum çok iyiyim. 3 haftadır gram kilo almadım kabızlık sorunum yok daha enerjik hissediyorum bence bu işin sırrı su :44:

Geçmişler olsun canım..
Dedimki hayatım boyunca hep rejim, hep diyet... Hamileyim ve hamileliliğimin sonuna kadar serbest takılıcam herbirşeyleri yicem gönlümce yok anam olmuyor
alışmışsın rejime diyete perhize artık adı herne ise.. Karşı koyamadığın bir büyüme var sağın solun eşrafın "aaa melike ellerin mi şiş senin,yüzün mü şişti senin.....maşallah Hamza bebek adı gibi gelior herhalde göbekin çok büyümüş......vs vs..." Ben çözemedim bu tipleri normal olan hamilelikte eriyip bitip zayıflıktan çöp şiş olmak mı?
Yok eğer öyle ise kendileri hiç öyle olmadılar ama biz öyle moral bozmak falan öğrenmedik.. Kilo alana bile kilo almışsın deyip kalp kırmayı öğrenmedik..

Benim şekerim çıkmadı ama ben gene de yiyemiyorum,yiyemiyorum

cnm ben özelde doğum yaptım hastanenin bünyesinde oluyo zaten

ister eczaneden al ister hastaneden farketmez 100-150 lira arası bişey

kurum ödemiyor ücretini kendin alıyorsun ama iki yıl önce böyleydi yani

belki değişmiş de olabilir bilemiyorum :44:

ama aklında bulunsun ben ilk doğumumu yaptığımda hastanede o iğne yoktu :18:

zaten bebek senin kan grubunu alırsa yapılmıyor o iğne

neyse belki benim kan grubumu alır düşüncesiyle ve eczaneden alırım düşüncesiyle almamıştım

doğumum da cumartesi akşama doğru olmuştu 4-5 saat sonra da kan grubu için bebekten kan aldılar

ve eşimin kan grubunu almıştı ve iğne gerekiyordu çevre semtlerdeki tüm nöbetçi eczanelere baktık bulamadık

ertesi gün pazardı ve eczaneler yine kapalı olacağı için eşim tüm gece istanbulu karış karış dolaştı ve sabah 6 gibi bulmuş getirmişti

biraz uzattım ama doğum yapacağın hastanede bu iğnenin olup olmadığını mutlaka sor eğer yoksa da tanıdığın bi eczaneyle anlaş derim

çünkü çok önemli ihmale gelmez:18:

Cnm kilo almasaydın da diyeceklerdi ki çocuk besleniyor mu kilo alman lazım ooo bitmez bu laflar boşver nasıl istiyorsan öyle yaşa hamileliiğini bende kimseye kilo aldın demem eskiden yarım kilo alsam laf ederlerdi aa kilo mu aldın evet 500 gr nasıl göz varsa insanlarda yemeye devam ne kaldı ki zaten şurda sanırım karnımız biraz daha büyüyünce de yemek yemekte zorlanıcaz tadını çıkar boşveeerrrr
Ayrıca hamilelikte insanın yüzü gözü eli ayağı heryeri şişer bu doğal bir süreçç şişmeyincwe sormaları lazım ay sinirlendim şimdi
Sen hamileliğin yemenin içmenin tadını çıkar cnmmm

Herkese Günaydın Arkadaşlar,

gün içerisinde kızım çok hareketli hep tekme yiyorum ama gece hiç vurmuyor. yatağa girince hissediyorum, ben uyandıktan sonra hissediyorum ama gece yok, uykum da ağır değil ama belki o da benle uyuyordur heheheheheh :)

Günlük ped : ben kullanmıyorum, doktorum hamilelikte önerilmediğini söylemişti

ateş ölçer : braun alacağım, bütçe braun'a yetmiyorsa bilinen bi marka alınmalı bence, çünkü 15 dakikada bir ölçüm yapmak zorunda olduğumuzda doğru ölçmeli

gögüs pompası : ben doğumdan önce alacağım çünkü sütümüzün gelip gelmeyeceği belli değil. gelmez ise pompayla sağıp arttıkmak önemliymiş, bebekler ilk günlerde sütü arttıracak kadar çok emme gücüne sahip olmuyormuş. süt gelmezse emmeyi bırakıyorlarmış.

Günaydın güzel anneler ve pıtırcıkları Kızlar birşey sorucam benim gibi kan uyuşmazlığı yaşayan arkadaşım varmı acaba burda ?

teyzeleer ben oğluşuma bunu aldım

unnado da 170 tl 3 taksit. benim kargo bedava kampanyam da vardı. katlanıyor, sallanıyor, titreşiyor, müziği var, üç kademeli, yıkanıyor ve 18 kg a kadar taşıyormuş. tavsiye ederim kızlar bi inceleyin almayı düşünüyorsanız

Son düzenleme:

Bücürük Shop Online Çocuk Giyim Mağazası | Caillou | Şirinler | Mickey Mouse | Cars | Spiderman | Anasayfa

bucurugun onlıne aısverıs bultenıne uye olana 15 tl hedıye cekı verıyomus belkı ıse yarar aklınızda olsun anneler

cnm güle güle kullansınn oğluşunnn çok güzelmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…