Geçmiş olsun canım. Biraz dikkat edeksin bundan sonra. Doğuma da az kaldı zatenkızlar merhaba,doktorum eşimi aramış ve büyük haberi vermişgebelik şekerim çıkmış test sonuçlarına göre.vatana milete hayırlı olsun çıkmasa şaşardım zaten.diyetisyene yönlendirmiş beni.hoşçakal şeker,çikolata,hamurişleri,kızartmalar,pastalar
Hımm anladım. Ben de buradakilerle sıkı pazarlık yapıcam. Ama önce marka ve modele karar vermem lazımcanım ben Isparta'yım da karışık marka bebek ürünleri satan bi yerden aldım bilindik bi yer değil yani
ben ped kullanmıyorum hamıle kalmadan once bıle doktor kulanma demıstı hava alması onemlı, hele parfumluler fln cok zararlı
mecbur kalıyosan da kotex guzel pamuklu terletmıyo
Cok tesekkurler Yine de kullanmasam daha iyi ama altim hep islak gibi Cok rahatsiz ediyo beni bu akinti olayi
Sizin muayenelerde ölçüm nasıl yapılıyor ya her muayenede beyni inceleniyor kafatası kemiği ölçülüyor bacak boyu kol boyu
her şeyi ölçülüyor bende herkese yapılıyor sanıyordum:26:
belkide dediğin gibidir
ben çekiyorum canım geçen yoldan gelirken böbreklerim mahvetti beni ara ara ağrıyr neden bilmiyorum pek üstünede durmadım kalçamda başladı bu ara anlamadım oturup kalkarken ağrıyor acıyor resmen neden olabilir ki acaba
Cok tesekkurler Yine de kullanmasam daha iyi ama altim hep islak gibi Cok rahatsiz ediyo beni bu akinti olayi
Doktorlar bi iki arkadasa gunluk ped yerine gazli bez onerdi canim aklinda bulunsun..
Cnm kilo almasaydın da diyeceklerdi ki çocuk besleniyor mu kilo alman lazım ooo bitmez bu laflar boşver nasıl istiyorsan öyle yaşa hamileliiğini bende kimseye kilo aldın demem eskiden yarım kilo alsam laf ederlerdi aa kilo mu aldın evet 500 gr nasıl göz varsa insanlarda yemeye devam ne kaldı ki zaten şurda sanırım karnımız biraz daha büyüyünce de yemek yemekte zorlanıcaz tadını çıkar boşveeerrrr
Ayrıca hamilelikte insanın yüzü gözü eli ayağı heryeri şişer bu doğal bir süreçç şişmeyincwe sormaları lazım ay sinirlendim şimdi
Sen hamileliğin yemenin içmenin tadını çıkar cnmmm
İnsanları çok takmıyorum çünkü saçmalıyorlar biliyorum fakat konuşuyorlar işte diy mi? çok haklısın kilo almasanda besleyemiyorsun çocuğu diyeceklerdi kesin
Şu tepki çok saçma ama "aaa elin mi şişti olmaması lazım doktorunla görüştün mü aaa çok ama şişliğin yüzün gözünde şişmiş normal değil bu kadar, benim bi tanıdığım vardı o da böyleydi bebeğini kaybetti...."direk yüzüme karşı aldığım bir tepkiydi bu mesela iş yerinde..
Kızı o anda ki ben aşırı sabırlı ve mümkün olduğu ölçüde güleryüzlü kalp kırmayan biri olarak görüyorum kendimi, öyle bir tersledimki o bebek öldü deyince kaybetmişim kendimi
bunu söyleyende yaklaşık bir sene önce 30 kilo felan aldı hamileliğinde
kalçadaki magnezyum eksikliğindenmiş son aylarda dedi dr yürüyemez hale bile gelebilirsin dedi magnezyum verdi banaama böbrekde devam eden ağrın varsa söyle mutlaka sıkıntılı durum olmasın da
canım geçmiş olsun
ana kucağının resmini paylaşan arkadaşım seyzen var 1 sayfa geride onun hamilelik dolayısıyla böbreğinde problem oluştu onunla bilgi alışverişinde bulunabilirsin o şuan tedavi aşamasında
ne guzel buyutmussun den ııce masallah
sanırım ılk dogumu sen yapıcaksın hazıranda
Doktorlar bi iki arkadasa gunluk ped yerine gazli bez onerdi canim aklinda bulunsun..
Tesekkurler:) Deneyebilirim sanirim bende
ben çekiyorum canım geçen yoldan gelirken böbreklerim mahvetti beni ara ara ağrıyr neden bilmiyorum pek üstünede durmadım kalçamda başladı bu ara anlamadım oturup kalkarken ağrıyor acıyor resmen neden olabilir ki acaba
Aynen bizde de ayni Gece surekli uyandiriyor beni:)
Kızlar, size dün bir soru sormuştum, cevap alamadim, günlük ped kullaniyor musunuz?
Canım ben eskiden de sürekli günlük ped kullanırdım şimdi daha çok kullanıyorum çünkü çamaşır yetiştirmek mümkün değil..
Ama ben her tuvalete gittiğimde değiştiririm mutlaka hatta gece kalktığımda bile yani bir tane pedi bir saat bile kullanmamaya dikkat ediyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar..
ya bız ne zaman 32. Haftada olcaz ya
ben 32 haftalık olmak ıstıorm
Sezeryanla doğum yapacak olanların bir kısmının doğumu mayısta olacak sanırım.Ben mecburi sezeryan olacağım için doğumumu şu an için 25 mayıs düşünüyor doktorum.
merhaba annecikler ve bebişler:))son aşımı da oldum .2.sorum oluck sizekan uyuşmazlığı iğnesini doktorum yapackmış.yani de.özel olrk mı alınyr devlet ödyrmu ne kadr civarı ve özelde dahamı pahalı olur..bunu merak ediyrmda..bilisi olan aydınlatırsa sevinrm öpldnz..
Sezeryanla doğum yapacak olanların bir kısmının doğumu mayısta olacak sanırım.Ben mecburi sezeryan olacağım için doğumumu şu an için 25 mayıs düşünüyor doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?