2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bebeişimolsun bebeklerin çok tatlı maşallah çok şirinler Allah bağışlasın

Geçmiş olsun canım. Biraz dikkat edeksin bundan sonra. Doğuma da az kaldı zaten
canım ben Isparta'yım da karışık marka bebek ürünleri satan bi yerden aldım bilindik bi yer değil yani
Hımm anladım. Ben de buradakilerle sıkı pazarlık yapıcam. Ama önce marka ve modele karar vermem lazım

İki gündür miniğim içerde kendine yer açma çalışmaları yapıyor. Karın derim gerilmekten bir hal oldu. Gece de uyuyamadım. Oturdum sinirden ağladım. Sabah karşı sızmışım. Sabah bizim yumurcak hemen egzersizlere başladı. GÜn boyu durmuyor bu çocuk. Dışarda da böyle olursa napıcam ben

Paşama anne-bebek bakım ürünlerini aldım nihayet. Artık bir iki ufak eşya, hastane çıkışı ve büyük eşyaları kaldı. İyi ki önceden hallediyorum. Sanırım 7-8 aya halim kalmayacak öyle fıldır fıldır gezmek için.

ben bu cumartesi ayrıntılıya gidicem orda ölçümler daha ayrıntılı olur tabi.doktorum ikili testimde ve afp testinde bebeğin parmağına kadar saydı omurgaya ense kalınlığına görbildiği iç organlara baktı ama öyle kol bacak uzunluğunu falan ölçmedi.ama ayrıntılıda bakılır mı bilmem.yinede senin genetik problemin nedeni ile her muayenede çok detaya iniyorlardır diye düşünüyorum.

Kalçadaki magnezyum eksikliğindenmiş son aylarda dedi dr yürüyemez hale bile gelebilirsin dedi magnezyum verdi bana ama böbrekde devam eden ağrın varsa söyle mutlaka sıkıntılı durum olmasın da

İnsanları çok takmıyorum çünkü saçmalıyorlar biliyorum fakat konuşuyorlar işte diy mi? çok haklısın kilo almasanda besleyemiyorsun çocuğu diyeceklerdi kesin
Şu tepki çok saçma ama "aaa elin mi şişti olmaması lazım doktorunla görüştün mü aaa çok ama şişliğin yüzün gözünde şişmiş normal değil bu kadar, benim bi tanıdığım vardı o da böyleydi bebeğini kaybetti...."direk yüzüme karşı aldığım bir tepkiydi bu mesela iş yerinde..
Kızı o anda ki ben aşırı sabırlı ve mümkün olduğu ölçüde güleryüzlü kalp kırmayan biri olarak görüyorum kendimi, öyle bir tersledimki o bebek öldü deyince kaybetmişim kendimi
bunu söyleyende yaklaşık bir sene önce 30 kilo felan aldı hamileliğinde

kıslar nasılsınız..benim karın ağrılarım var bugün nedense belimde ağrıyo..kalça ağrıları zaten hep var.şimdiden böyleyim son aylar ne yapcam bilmiyorum

Neee resmen sinir bozucu insanlar bebek öldü de ne demek el yüz şişliğinden bebek mi ölür müşş Hey Allah'ım yaa insanları anlamak mümkün değil valla hakedenin kalbini kırıcaksın cnm yoksa aynı patavazsızlıklarına devam ederler.

kalçadaki magnezyum eksikliğindenmiş son aylarda dedi dr yürüyemez hale bile gelebilirsin dedi magnezyum verdi bana ama böbrekde devam eden ağrın varsa söyle mutlaka sıkıntılı durum olmasın da

canım geçmiş olsun
ana kucağının resmini paylaşan arkadaşım seyzen var 1 sayfa geride onun hamilelik dolayısıyla böbreğinde problem oluştu onunla bilgi alışverişinde bulunabilirsin o şuan tedavi aşamasında

ne guzel buyutmussun den ııce masallah
sanırım ılk dogumu sen yapıcaksın hazıranda

Kalçadaki ağrı bende de var yatakta dönemiyorum bazen :S Bir daha ki gidişimde ben de doktora söylemeyi düşünüyorum magnezyumsa çözümü alalım bakalım..

herkese merhaba,

Bebek yatağı beşiği veya park yataklarla ilgili karar veren oldu mu aranızda ben kafayı ymek üzereyim e bebekte nuna marka park yatak alıcaktım haftasonu ama sallanmıyor sadece yatak özellikli acaba sallanan mı almak gerek, sallanan beyaz mobilya beşiklerden mi alsam yoksa sallanan park yatak mı, oda yapıp yapmamakta da kararsızım çünkü en az 2 sene yanımda yatar gibi geliyor, bana bir fikir ya ne zor lmadı sallanan alırız dıyoruz da alınanları da nereye koycaz:)

Sezeryanla doğum yapacak olanların bir kısmının doğumu mayısta olacak sanırım. Ben mecburi sezeryan olacağım için doğumumu şu an için 25 mayıs düşünüyor doktorum.

Benim doktorum sezeryan için bir şey demedi ama doğum tarihimi 30 Mayıs olarak verdi..
Beni de sezeryana alma ihtimalleri çok yüksek hatta 32. haftadan sonra her an alabilirler..

bu seçenekler var ne yapsam ki:)

Eklentiler

• $dplio7qaia.webp
    6 KB · Görüntüleme: 24
  • $lNUN-80746_1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $graco-contour-electra-oyun-park-yatak-new-2012.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $lPIE-PS133L-G_1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 21

bendede kan uyusmazlıgı var bırkac yerde okudum ben sanırım devlet bır kısmını oduyormus.mor receteye yazılıyor sanırım.yarın doktora gıdecegım 28,haftada test yapılıp yapılacak galıba bırde bebegın kan grubuna gore dogumdan 72 saat ıcerısınde yapılması gerekıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…