2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım benım allah razı olsun senden bende sezeryan ıstıyordum ama cokta korkuyordum vallaaaahii içimi cok rahatlattın sarılasım geldı sana yaa :):):)

Kızlar neden sezeryandan korkuyorsunuz yaaa hiç bişi hissetmiceksiniz sonrasında ağrınız olabilir o da her operasyon gibi ben hiç korkmuyorumm
Benim ayrıntılı ultarason raporumda beklenen doğum tarihi 4 haziran gözüküyor ama o değişir tabi sanırım eğer 4 haziran gözüküyorsa (ben sezeryan olucam ) bide sezeryandan dolayı atar 26-27 mayıs gibi olabilir diye hesaplıyorum kendi kendime
Zaman hiç geçmiyorum hully'cim sana katılıyorum şu an ki hedefim 28 haftalık olmak sonra 32

mutlu_mutlu mesajını aldım ilgin için teşekkürler ama ben özel yazamıyomuşum mesajlarım yeterli değilmiş öyle dediler :44: Isparta'lı değilim evlilik sebebiyle geldim eşim Isparta'lı sen nerelisin?

benim içimdeki bebeği çıkarıp yiyesim var yaa göbeğimin üstünden çıkardığı kafasını poposunu ellerini koparıp ısırıp yutcam biraz da midemde dursun

selam hanımlar nasılsınız ?

doğum konusu beni de geriyor büyük ihtimal sezeryan olucam bende tabi biraz daha erken alacaklar bebeği 34- 35. hafta gibi deniliyor .. benim dayanmamam bağlıymış

mayıs annesi olacağız bu gidişle

Benım dogum tarıhım 11 haziran ama soyle bır sorun var benım 1 hafta gec dollenme nasıl olucak hıc bılemıyorum doktorumla da konusmadım sezeryan ıstyrom ben dedıgm de yasak yapamam demez

Hayatım bısey hıssetmeyecegız ama ınsan dusununce strese gırıyor ıste allahım hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın

Benim ilkim normal doğumla oldu bunu da normal istiyorum doktorum da normal doğum öneriyor :))

Ben tedavi ile gebe kaldım benım tafssıyemle arkadasım da benım doktoruma gıttı 39 haftada sezeryan yaptı 34 35 hafta cok erken ben o kadar erken almasına ızın vermem

aaa
sezeryan 10 gun once mi oluo ?

aslında şimdi çoğu anne normal doğum sürecini bekliyor, bir kaç tanıdığımın ilk doüumları sezaryen olduğundan ikinci bebekleri de sezeryanla alınacaktı sancıları başladı öyle sezeryana alındılar.. keşke bebeğin keyfini bekleyerek sezaryanı yapsa tüm doktorlar bir sorun yoksa..

Benım dogum tarıhım 11 haziran ama soyle bır sorun var benım 1 hafta gec dollenme nasıl olucak hıc bılemıyorum doktorumla da konusmadım sezeryan ıstyrom ben dedıgm de yasak yapamam demez

Benim adet tarihime göre 2 hafta önden giden bir hamileliğim var asıl benimki sürpriz yapacak sanırım, normalde 10 haziran civarı olması gerekirken mayıs sonu da olabilir hayırlısı bakalım

Ben tedavi ile gebe kaldım benım tafssıyemle arkadasım da benım doktoruma gıttı 39 haftada sezeryan yaptı 34 35 hafta cok erken ben o kadar erken almasına ızın vermem

benim omurgamda sorun var canım, şimdiden ağrılarım çok arttı ve eğilmeye başladı omurgam bebeği taşıyamayacağımdan dolayı yataktan kalkamadığım zamanlar gelecek.. ondan dolayı erken alınacak bebek tabi umut kesmiyorum ben dayanabildiğim kadar dayanayacağım nasıl bir süreç olduğunu bilmiyorum ama çok hasar almazsam bende beklemek istiyorum ..

Selam güzel anne adayları!!

5 haftalık uzuuuuun bir aradan sonra yarın kontrol günümüz ve inşallah bebişimle görüşecegiz en güzel şekilde. Ayrıntılı ultrason yaptırma zamanımız henüz geldi ama yarın yapılır mı ya da yeni bir randevu tarihimi verir doktorumuz şuan için kestiremiyorum.Hepiniz benden daha tecrübelisiniz muhtemelen bu safaları yaşadıgınız için umarım sizler gibi bende saglıklı haberler alarak dönerim kontrolümüzden.

Buarada sizinle paylaşmak istedigim bire yazıda var ilgilenirseniz;

Müzik bebeği zeki yapar mı?

ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİN SESLERE TEPKİSİ...

Anne karnında gelişen bebeğin dış dünyaya; seslere ve ışığa olan tepkisi annelerin ilgisini çeken bir konu. Özellikle, o anne karnında gelişmeye devam ederken, anne adayı doğru beslenmek ve sağlıklı yaşamak dışında daha neler yaparak bebeğine gelişimine destek olabileceğini düşünür. Anne karnındaki bebeğe müzik dinletmek de tam da bu noktadan hayatımıza giren bir eylemdir. Müzik bebeğin zeka, duygu ve fiziksel gelişimini nasıl etkiler? Anne karnındaki bebek kaçıncı haftadan itibaren müzik dinleyebilir? Bebeğin gelişimi için ne tür müzik dinletmekte fayda vardır? Dış dünyadan gelen müzik sesleri, fetusun kulaklarına ulaşır mı? Sese ve müziğe anne rahminde bebek tarafından verilen cevaplar nelerdir?

Tüm bu sorulara cevap veren bir yazı:
Anne Olunca Anladm - Bebeim Byrken - ANNE KARNINDAK BEBEN SESLERE TEPKS...

Canım benım gecmıs olsun insallah cok hasar almadan gonlunce gebelıgını bıtirirsin

Benim adet tarihime göre 2 hafta önden giden bir hamileliğim var asıl benimki sürpriz yapacak sanırım, normalde 10 haziran civarı olması gerekirken mayıs sonu da olabilir hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun canım bebegın ısmı ELİF mi olucak adasım benım saglıcakla gelsınler insallah

Ben yazını okumadan önce koltukta uzanıyordum,ilk zamanlar klasik müzik dinliyordum epeydir dinlemediğimi düşündüm sonra açtım klasik müziği kulaklıklarıda karnıma dayadım,bir süre sonra o daa neeeee bizimki nasıl tekme atıyoor,o tekmeliyor ben gülme krizine giriyorum... çook komikti yaaaa gerçekten duyuyor sesleri minnoşlar,tekme atan ayaklarını yesinler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…