Benim 4 arkadaşım ve eltim sezeryan oldular. 4 arkadaşımdan 3'ü hastaneden çıktıları günün ertesi fıldır fıldır geziyorlardı.Eltim de sezeryan oldu ve 4 gün sonra alışveriş merkezinde hediye bakıyordu.
Sezeryan o kadar da korkulacak bir şey değil yani.Tek bir arkadaşımın 10 gün kadar eziyeti oldu, o kadar. O kendi de itiraf ediyor benim canım tatlı diye.
Bu arada bende 32 haftalık doğmuşum.Bir süre küvezde kalmışım ama şimdi turp gibiyim. 32 den sonra korkma. Benim şimdilik 25 mayıs görünüyor. Ama ilerleyen zamanlarda birkaç gün daha erkene alınabilir. Benim durumumdan dolayı normal doğuma girmem riskli biliyorsun. Sancılanmadan sezeryana alınmam lazım. Onun için günde oynamalar olacak muhtemelen ilerleyen haftalarda.
Doktorlar bi iki arkadasa gunluk ped yerine gazli bez onerdi canim aklinda bulunsun..
Evet bana önerilen gazlı bez içine biraz pamuk sarmak hem idrar damlama içinde iyi oluyor ve kaşıntı yapmıyor
Kızlar neden sezeryandan korkuyorsunuz yaaa hiç bişi hissetmiceksiniz sonrasında ağrınız olabilir o da her operasyon gibi ben hiç korkmuyorumm
Benim ayrıntılı ultarason raporumda beklenen doğum tarihi 4 haziran gözüküyor ama o değişir tabi sanırım eğer 4 haziran gözüküyorsa (ben sezeryan olucam ) bide sezeryandan dolayı atar 26-27 mayıs gibi olabilir diye hesaplıyorum kendi kendime
Zaman hiç geçmiyorum hully'cim sana katılıyorum şu an ki hedefim 28 haftalık olmak sonra 32
selam hanımlar nasılsınız ?
doğum konusu beni de geriyor büyük ihtimal sezeryan olucam bende tabi biraz daha erken alacaklar bebeği 34- 35. hafta gibi deniliyor .. benim dayanmamam bağlıymış
mayıs annesi olacağız bu gidişle
aaa
sezeryan 10 gun once mi oluo ?
Benım dogum tarıhım 11 haziran ama soyle bır sorun var benım 1 hafta gec dollenme nasıl olucak hıc bılemıyorum doktorumla da konusmadım sezeryan ıstyrom ben dedıgm de yasak yapamam demez
Ben tedavi ile gebe kaldım benım tafssıyemle arkadasım da benım doktoruma gıttı 39 haftada sezeryan yaptı 34 35 hafta cok erken ben o kadar erken almasına ızın vermem
benim omurgamda sorun var canım, şimdiden ağrılarım çok arttı ve eğilmeye başladı omurgam bebeği taşıyamayacağımdan dolayı yataktan kalkamadığım zamanlar gelecek.. ondan dolayı erken alınacak bebek tabi umut kesmiyorum ben dayanabildiğim kadar dayanayacağım nasıl bir süreç olduğunu bilmiyorum ama çok hasar almazsam bende beklemek istiyorum ..
Benim adet tarihime göre 2 hafta önden giden bir hamileliğim var asıl benimki sürpriz yapacak sanırım, normalde 10 haziran civarı olması gerekirken mayıs sonu da olabilir hayırlısı bakalım
Selam güzel anne adayları!!
5 haftalık uzuuuuun bir aradan sonra yarın kontrol günümüz ve inşallah bebişimle görüşecegiz en güzel şekilde. Ayrıntılı ultrason yaptırma zamanımız henüz geldi ama yarın yapılır mı ya da yeni bir randevu tarihimi verir doktorumuz şuan için kestiremiyorum.Hepiniz benden daha tecrübelisiniz muhtemelen bu safaları yaşadıgınız için umarım sizler gibi bende saglıklı haberler alarak dönerim kontrolümüzden.
Buarada sizinle paylaşmak istedigim bire yazıda var ilgilenirseniz;
Müzik bebeği zeki yapar mı?
ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİN SESLERE TEPKİSİ...
Anne karnında gelişen bebeğin dış dünyaya; seslere ve ışığa olan tepkisi annelerin ilgisini çeken bir konu. Özellikle, o anne karnında gelişmeye devam ederken, anne adayı doğru beslenmek ve sağlıklı yaşamak dışında daha neler yaparak bebeğine gelişimine destek olabileceğini düşünür. Anne karnındaki bebeğe müzik dinletmek de tam da bu noktadan hayatımıza giren bir eylemdir. Müzik bebeğin zeka, duygu ve fiziksel gelişimini nasıl etkiler? Anne karnındaki bebek kaçıncı haftadan itibaren müzik dinleyebilir? Bebeğin gelişimi için ne tür müzik dinletmekte fayda vardır? Dış dünyadan gelen müzik sesleri, fetusun kulaklarına ulaşır mı? Sese ve müziğe anne rahminde bebek tarafından verilen cevaplar nelerdir?
Tüm bu sorulara cevap veren bir yazı:
Anne Olunca Anladm - Bebeim Byrken - ANNE KARNINDAK BEBEN SESLERE TEPKS...
Hayırlısı olsun canım bebegın ısmı ELİF mi olucak adasım benım saglıcakla gelsınler insallah
ELİF ismi gercekten cok guzel ve bana hep iyi geldıgını dusunuyorum ismiyle yasasın insallah size hayırlı evlat olsunSağolasın cnm evet elif düşünüyoruz allahın izniyle çok seviyoruz o ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?