2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benimki burda derken bu evde :) birlikteyiz :)

Sezeryanla doğum yapacak olanların bir kısmının doğumu mayısta olacak sanırım. Ben mecburi sezeryan olacağım için doğumumu şu an için 25 mayıs düşünüyor doktorum.
Tokoyaycığım canım banada doktorum kesinlikle sezeryan dedi benimkide 20 mayıstan sonra her an gelebilir mayıs annesi olacağız bu gidişle:):)
Minikkuş bendede çok fazla ağrı oluyor doktora söyledim magnezyum yazdı kulanıorum 2 gündür sende söyle boş yere ağrı çekme
Benim doktorum sezeryan için bir şey demedi ama doğum tarihimi 30 Mayıs olarak verdi..
Beni de sezeryana alma ihtimalleri çok yüksek hatta 32. haftadan sonra her an alabilirler..
İnşalla canım 32. haftayıda geçirirsiniz
Ben de aynısını beğendim, kısmetse bundan alıcam ben de..

Ben aldım bile o beşiği ve dolabını çok güzel tavsiye ederim renk tonu o kadar hoşki
Tam minnoşuma göre

Son düzenleme:
kızlar merhaba,bu hafta annemlerdeyim.aranıza pek katılamasamda ara ara cepten okuyorum sizleri,umarım herkesler iyidir:)gebelik şekerim çıktığından bende diyetisyen araştırıyorum.anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı?birde ben hala tetenoz aşımı olmadım.geç mi kaldım sizce?cuma yaptırmayı düşünüyorum:44:

bebeşimolsun sende ateşölçme topiğindemiydin

zaman zaman takılıyodum canım bikaç ay ateş ölçtüm ama olmadı bende bırakmıştım

Hoşbulduk şekerim nasılsın iyimisin
Ayy sorma şuan midem fena sıkışıyo prenses midemi sıkıştırıyor valla
Kafamı atıyo bacakmı sallıyo anlamıyorumkii:):)

iim canım napim aynen nefesim daralıyo midem ağzımda sanki
ahh yaramazlarr hayırla sağlıkla bi doğsalar:)

sorma sen hadi üçüzsün ya ben tek halimle ne biçim nefesim sıkışıyo valla
iç organlarım felan 1 ay sonraki halimi düşünemiyorum
İnşallah canım ya valla sabırsızlanıyorum bazen
hele bi doğsun inş sağlıklı olduğunu göreyim ahh o yeter bana
Heyecanlanıyorum düşününce doğduğu anı felan kalbim küt küt atıyor sendede oluyormu:):)

Canım 25. hafatay kadar vuruluyor ilk dozu
doktoruna danış istersen

bende 1 ay sonraki halimi düşünemiyorum:))
inşallah canm bende sabırsızlanıyorum minnoşlarımı kucağıma almak için
bende nasıl heyecan oluyor sormaaaa hep doğum anı geliyo aklıma
bide erken olcak ya tarih olarak nisan mayıs ama ne zaman belirsiz çok heyecanlı

Günaydın canlarım ayyy iyi ki varsınız yaaaa( İçim size nasıl bir sevgi ile doldu anlatamam. Çok gergininm sinirliyim patlamak üzereyim. Okula gitmek istemiyorum çok tahammülsüzümmmmm:'( Ağlamak istiyorum. Kocişle de tartıştık dün akşam . İş yerinde benim adam yıllardır takık bir kadın var. Ben 1,5 yıl önce 2. evliliğimi yaptım. Kadın hala peşinde kocamın. 4 yaş da büyük bizimkinden koca kart ne olacak ( Kocama güveniyorum ama ikimizi bir araya getirmemek için gösterdiği çaba beni çileden çıkarıyoooorrrrrrrrr((27:

ayyy
bende kocamla kavgalıyımö hatta kusum
sebebını bıle ınan hatırlamıorm
ya sorun etme
adam tabıkı bır araya getrmek ıstemez senın uzulecegını dusunerek

Uff ne bileyim Hully kıskançlık deliye döndürüyor beni. Kocam o zaten benim elimin altındaydı istesem onu tercih ederdim ben seni seçtim onu boşyere kafana takıyorsun diyor ama kadının onursuzluğu beni delirtiyor. Kocamı dövmek istiyorum:))))

dogru demıs
ıstese onunla evlenırdı senınle degıl
hıc kıskanma arkadasım kadında bısı degıl kendını onemlı zanedıcek
bu konuyu kocana acma bıle kendı degerını dusurme kocanıda kıskandıgını bellı etme cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…