ay bende anasınıfı öğretmeniyim benimki daha vahim:)))) o kadar çocuğa gürültüye dayanamadım valla aynen bulantı halsizlik baş aprısı derken ayrıldım mecburen sende iyi hissetmiyosan ayrıl bence
vallla gecen hafta çok kötü olunca ben hemen derslerimin azaltılmasını istedim, şimdi az gidiyorum idare ediyorum ama rapor hala aklımın bi ucunda bir ay daha gidip geliyim de belki izne bir ay kala alırım rapor öğrencilere dayanmak gerçekten çok zor
bu arada topikte ne kadar çok öğretmen varmış böyle.birde yarım gün derler ama çok zor bir meslek tamamen efor isteyen bir iş.allahtan rapor alma gibi bir şansımız var.
vallaha vahim.çocuk doğuracak vakit çocuk mileltinden tiksindim.geçen haftaya kadar hiç sıkıntım yoktu bir haftadır falan sürekli baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yaşıyorum.bazen dizlerim titriyor resmen.bakalım biraz daha idare etmeye çalışıcam olmazsa alıcam mecburen rapor.çünkü bizim iş masa başı işe benzemiyor hiç.
vallla gecen hafta çok kötü olunca ben hemen derslerimin azaltılmasını istedim, şimdi az gidiyorum idare ediyorum ama rapor hala aklımın bi ucunda bir ay daha gidip geliyim de belki izne bir ay kala alırım rapor öğrencilere dayanmak gerçekten çok zor
zor kızlar ya dışardan ohh yarım gün ne güzel öğretmenlik çocuklarla laylay lom oynayıp gelirsin falan diyorlar ama hiçte göründüğü gibi değil dışardakiler anlamıyor malesef
heleki rapor gibi bi imkanımız var çok şükür ben normalde nisan da doğum iznine ayrılcam ama o zamana kadar asla dayanacak gücümün olmadığını dr umda gördü zaten
belkide nisanda doğum yapmış olcam..çoğul gebelikteki izin çok saçma ya normallere 8 hafta çoğullara 10 hafta o 2 hafta çokmuş gibi
sana 16 hafta vermeleri lazım yok ya senin üçüzdü 8x3=24 hafta.kafadan sen işe gitmemelisin.rapor almaklada en iyisini yapmışsın vallaha.
vallaha vahim.çocuk doğuracak vakit çocuk mileltinden tiksindim.geçen haftaya kadar hiç sıkıntım yoktu bir haftadır falan sürekli baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yaşıyorum.bazen dizlerim titriyor resmen.bakalım biraz daha idare etmeye çalışıcam olmazsa alıcam mecburen rapor.çünkü bizim iş masa başı işe benzemiyor hiç.
zor kızlar ya dışardan ohh yarım gün ne güzel öğretmenlik çocuklarla laylay lom oynayıp gelirsin falan diyorlar ama hiçte göründüğü gibi değil dışardakiler anlamıyor malesef
heleki rapor gibi bi imkanımız var çok şükür ben normalde nisan da doğum iznine ayrılcam ama o zamana kadar asla dayanacak gücümün olmadığını dr umda gördü zaten
belkide nisanda doğum yapmış olcam..çoğul gebelikteki izin çok saçma ya normallere 8 hafta çoğullara 10 hafta o 2 hafta çokmuş gibi
kamu gene bi nebze daha ii. ben haftanın 5 günü tam gün 4 e kadar derse giriorum. yaz tatili vs yok. normal çalışan kadar 3 hafta yıllık iznim var sadece15 tatil de yok
Ben de aynısını beğendim, kısmetse bundan alıcam ben de..
dimi valla en güzelini yaptım 40 günlük heyet raporu aldım bi 30 gün daha alcam sonrası izin düşün saçmalığı
bebişlerim 3 aylıkken hemde 3 bebeğimi bırakıp okula başlıcam
bide ilk 6 ay anne sütü diyorlar nasıl hangi şartlarda
masa başındakileri de kıskanıorum. masa başında en azından beslenmeme dikkat ederim die düşünüorum. böle 15 dk. atıştırmaya vakit olmuyor
evet özel tabiki çok daha zor ben özelde çalışsam 3 bebişle çoktan istifa ederdim diye düşünüyorum:))
o zamanda mecburen ücretli izne çıkıcaz.şahsen ben 1 sene izin almayı düşünüyorum.burda ne anne ne kayınvalide bakacak kimsem yok.maddi olarak zorluycak ama çocuğumu bakıcı ellerinde büyütmek istemiyorum en azından ilk yıl...
vallaha bazen ben bile masa başı bir işim olsaydı diyorum bizim yarım gün ama tam güne bedel.eve geldiğimde leşim çıkmış oluyor.hamileylen çalışmak zormuş.hele öğretmen olmak daha zormuş hele hele 1. sınıf okutmak hepsinden zormuş:)
canım ben malesef ücretsiz izin alamam ev kredi borcumuz var o yüzden
tabiki bakıcı çok zor çok şükür annem yanımda o bakacak bebişlerime kısmetse
senn durum çok zor tabi. bi ara ben ikiz sandım bebeğimi. ikiz bile nasıl tırstırtmıştı beni :) üçüz e Allah kolaylık versin sana. ilkler değil mi. başka çocuk yok.
ben aslında çalışmayı seviorum ama çocuklar benim enerjimi alıp götürüo. dinlemiolar ki. başım çatlıo onların konuşmalarından. okul gibi not kaygısı olmadığından da çok ciddiye almıolar.
canım ben malesef ücretsiz izin alamam ev kredi borcumuz var o yüzden
tabiki bakıcı çok zor çok şükür annem yanımda o bakacak bebişlerime kısmetse
1. sınıf zordur evt. yaş ufaldıkça daha zor sanki. gerçi ben en çok ortaokul grubundan şikayetçiyim :) 1 lerde laftan sözden anlamaz ::)
benimde kredim var. ev kredisi. benimde en az iki yıl çalışmama imkanım yok. o da en iyi ihtimalle iki yıl. yanımda kayınvalidem var ama nerdeyse 70 yaşında. çocuğa bakabilecek mi bilmiorum. zaten mırın kırın edio. pek gönüllü değil bakmaya. annem uzakta ve çalışıyor. şu doğum izni uzasa çok ii olcak. en azından çocuk az ele avuca gelir. ufacıkken bırakınca gözüm arkada kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?