2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kendısıyle konusmuorm canım okutmam da
ama sole bı durum var ben kendımı uzmuorm
sorun cıkıo mutlak evlılıkte ya
hıc sorunsuzda olmuo malesef
bıde dun dustum merdıvenden dr a gıtmedım ama bebegım hareket edıo dıe
ınsallah bısı yoktr

ben zaten bebek büyüsün diye yemiyorum :)) iştahıma engel olamıyorum sadeceee
aslında abartılı yemiyorum ama normalde de biraz fazla yesem ben hemen kilo alan birisiyimdir.. :44:
doktorum diyetisyene git dedi bana.. bu arada ilk aylar çok tuzlu şeyler yedim.. (turşu gibi)
onlar beni şişirdi iyice.. şimdi o tarz şeyleri yemiyorum, tuzu azalttım kilo almam bile yavaşladı şükür..
tuz çok önemli kızlarr.... çok dikkat edin... erken doğuma bile sebebiyet verebiliyoo...
ama artık daha da dikkat etcem yemememek içinn

Günaydın kızlar ben şifayı kaptım göğsüm yanıyo, öksürüyorum ciğerlerim acıyo yapmadığım bitkisel şey kalmadı ama geçecek gbi değil doktora bile gidecek halim yok var mı öneriniz

tabi her evlilikte olur ufak sorunlar ama işte kocişlerimizin hamilelik dönemimizdeyken dikkat etmeleri şartttt

bu arada sen yine de bir doktora görün istersen
gerçi Allahın izniyle bişi olmaz ama işte kontrol amaçlı olarak

arzu_mu başlarda kullanıyordu sanki aklımda öyle kalmış önlem olarak.
Nasılsın ? Ne alemde tansiyonun?

Teşekkür ederim cnm tansiyon ilacına başladık biz
çünkü sürekli yüksek
ayrıntılı ultrason sonucunda doktorum günde bir tane coraspin içmemi söyledi :44:

Çok geçmiş olsun cnm Ben 9. haftada grip olmuştum çok ağır annem o zaman sırtıma ve göğsüme elma yağı sürüp havlu koyup yatırdı beni 2gün boyunca yaptı hiç birşyeyim kalmadı ama iyice terlemen lazım bunu yaptıktan sonra yatakta çıkma
Günaydın kızlar ben şifayı kaptım göğsüm yanıyo, öksürüyorum ciğerlerim acıyo yapmadığım bitkisel şey kalmadı ama geçecek gbi değil doktora bile gidecek halim yok var mı öneriniz

Teşekkür ederim cnm tansiyon ilacına başladık biz
çünkü sürekli yüksek
ayrıntılı ultrason sonucunda doktorum günde bir tane coraspin içmemi söyledi :44:

İlaçla düzene girdi mi bari tansiyonun?
Birde hamilelikte ilaç kullanılmaz derledi hep. Ben ömrümde şu an kullandığım kadar ilaç kullanmadım ki.

Bende bugün kan verdim yine. Bakalım 1 aydır tiroidciklerim ne alemde.:44:İnşallah yeniden ilac dozunu arttırmaya gerek kalmaz. Laboratuvardakiler tanıdı artık beni. Oooo 1 ayda büyümüş karnın diye karşılıyorlar beni. Poğaça, çay, meyve suyu, muhabbet.

kızlar, çocuk doktoru tavsiyesi ve yorumları için topik var mı? anasayfadan arıyorum bulamadım bir türlü..varsa linki atabilir misiniz

grip olsa gene iyi göğsüme bıçaklar saplanıyor

evet girdi ama coraspine başlamadım daha ilaç kullanmaya korkuyorum
inşallah kalmaz canım benmde sağlık ocağındaki ebe çok ilgili kapıya kadar geçiriyor her seferinde
kendi deneyim ve bilgilerini paylaşıyor
bence acilen doktor olup muaynehane açmalı

günaydın kızlar,ben de sizin gibi bebişimin çizelgesi çıkmıyor,denedim olmadı.neyse şuan 21. haftadayız çok şükür.diğer hafta cumartesi bizimde kontrolümüz var.inşallah herşey yolunda gider.37.haftamda izne ayrılmak istiyorum,inşallah ozamana kadar dayanabilirim,benim işbiraz riskli hastalarla bir arada olduğum için... doğum izni bizi vurur inşallah,dört gözle bekliyorum.

Hamilelil günlüğünü imza alanına ekleye tıklayacaksın canım:))

kızlar sanırım dogum ıznının 24 hafta olması bu gun netlesıcek
ınsallah bızde faydalanırız ne ıyı olurrrrrr

Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir diye yazı çıkıyor,neyse bende böyle idare ediyim artıkın :)

merhaba keep hazırlıkları tamamlayanları gördükçe saçımı başımı bir de eşimin saçını yolmak istiyorum
eşim alışveriş konusunda hem ilgisiz,hem bilgisiz olması yetmez gibi bir de birçok şeyi gereksiz de görüyor. yani yine evi dişi kuş yapacak.
sağlık ocağına ben de 21. haftaya kadar kayıt olmamıştım. o hafta gittim ve kayıt oldum tam zamanında gitmişim. hemşire hısım çıktı.
bakan ne zaman açıklma yapmış ki ben cumartesi günü olumlu haberler aldım

Bir bir sürü şeyi internetten aldık canım, o yüzden böyle çabucak bitti..bizde de tam tersi, eşim bi ton gereksiz şey alma peşinde saatlerce netten bişiler bakıyor..iş yerinde bi kaç yeni çocuğu olmuş arkadaşı var, sanırım onların gazıyla bakan geçen hafta açıklama yapmıştı sanıyorum, ben de netten okumuştum. Bu arada ne iyi olmuş sağlık ocağında akraba çıkması

teşekkür ederim cnm tansiyon ilacına başladık biz
çünkü sürekli yüksek

günaydın ayrıntılı utrason sonucu doktorum banada coraspirin verdi . 28. Haftamda tekrar konntrole gidicem tansiyorn için banada tuz fazla tüketme dedi

Kızlar şu 24hafta doğum izni kabulolsun olsun ne oluuur. geçen hafta bakan açıklama yaptı yasa tasarısı hazırmış başbakana da sunmuş hatta çocuk yapmayı teşvikedici birsürü güzel madde yazmışlar çok umutlandm . Benim bebişime bakacak kimsem yok, polisim çalışma saatlermz yoğun ve ev kredimiz var bende ücretsiz izne ayrılamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…