:)))) ben de dün kocişimle tartıştım.. aslında o bişi demedi ben kendi kendime gerildim ağladım fln
bu sabah da düşündüm bebişlerimize zarar veriyoruz
tüm gerginliğimizi yaşıyolar
ama işte duygularımıza yenik düşüyoruz bazen :2: :)))
bakın şunu bi sitede okudum sizinle de paylaşayım .. kocişlerinize okutun hemenn
"Babaya Tavsiye
Baba adayı hamileliğin ilerlemesi ile birlikte annede oluşabilecek gebelik dönemi depresyonu karşı anne adayına destek olmalı.Yapılan araştırmalar gebelik döneminde her dört kadından birinin bir dereceye kadar depresyon geçirdiği yaklaşık %10unun da önemli bir depresyon geçirdiğini gösterir."
cnm senin yazını işaretlemiştim yorum yazmak için sonra diger yorumları okuyunca o an senin yorumu işaretledigimi unuttumkusura bakma lütfen ben mesaj yazıncada direk senden alıntı olmuş,
haftana göre 19 kilo çok çok fazla, bir an önce kontrol altına almaya çalış lütfen:26:
dün doktor bana aynen şöyle söyledi, bebegi besleyemicem diye sakın korkma çünkü o içinizdeki bebekler o kadar sömürgen kii kendi ihtiyaçları için iliginize kadar alırlarbiz anneyi korumaya çalışıyoruz aslında sen az yesende o bebek en fazla 100 gr eksik dogar diyor.. anlıyacagın aldıgımız kiloyu kendimize alıyoruz. özellikle akşam 7 den sonra birşey yememeye çalış olur mu
kendısıyle konusmuorm canım okutmam da
ama sole bı durum var ben kendımı uzmuorm
sorun cıkıo mutlak evlılıkte ya
hıc sorunsuzda olmuo malesef
bıde dun dustum merdıvenden dr a gıtmedım ama bebegım hareket edıo dıe
ınsallah bısı yoktr
arzu_mu başlarda kullanıyordu sanki aklımda öyle kalmış önlem olarak.
Nasılsın ? Ne alemde tansiyonun?
Günaydın kızlar ben şifayı kaptım göğsüm yanıyo, öksürüyorum ciğerlerim acıyoyapmadığım bitkisel şey kalmadı ama geçecek gbi değil doktora bile gidecek halim yok var mı öneriniz
Teşekkür ederim cnm tansiyon ilacına başladık biz
çünkü sürekli yüksek
ayrıntılı ultrason sonucunda doktorum günde bir tane coraspin içmemi söyledi :44:
Çok geçmiş olsun cnm Ben 9. haftada grip olmuştum çok ağır annem o zaman sırtıma ve göğsüme elma yağı sürüp havlu koyup yatırdı beni 2gün boyunca yaptı hiç birşyeyim kalmadı ama iyice terlemen lazım bunu yaptıktan sonra yatakta çıkma
İlaçla düzene girdi mi bari tansiyonun?
Birde hamilelikte ilaç kullanılmaz derledi hep. Ben ömrümde şu an kullandığım kadar ilaç kullanmadım ki.
Bende bugün kan verdim yine. Bakalım 1 aydır tiroidciklerim ne alemde.:44:İnşallah yeniden ilac dozunu arttırmaya gerek kalmaz.Laboratuvardakiler tanıdı artık beni. Oooo 1 ayda büyümüş karnın diye karşılıyorlar beni. Poğaça, çay, meyve suyu, muhabbet.
günaydın kızlar,ben de sizin gibi bebişimin çizelgesi çıkmıyor,denedim olmadı.neyse şuan 21. haftadayız çok şükür.diğer hafta cumartesi bizimde kontrolümüz var.inşallah herşey yolunda gider.37.haftamda izne ayrılmak istiyorum,inşallah ozamana kadar dayanabilirim,benim işbiraz riskli hastalarla bir arada olduğum için...doğum izni bizi vurur inşallah,dört gözle bekliyorum.
günaydın haziran (ve ucundan mayıs) anneleriiii uzuuun zamandır iş güç, zor giriyorum. Haftalardır da bebişi göremedim, perşembe randevu var, bakalım neler olacak Sağlık ocağına yeni kayıt yaptırdım, yaptırmayan varsa bir an önce yaptırsın çünkü doktor ve hemşireler demediklerini bırakmadılar Üşengeçlik işte..Cumaya da şeker yüklemem yapılacak, bu arada iki haftadır şekeri kesmeye çalışıyorum ya yalan oluyor.Bebişin neredeyse bütün ihtiyaçlarını tamamladık , bir tek banyo küveti ile nevresim takımı kaldı. Bir de eczaneden alınacak gazlı bez vs. gibi ufak tefekler var.
Şu süt izninin 6 ay olması için dua ediyorum, iş yeri yine mahşer yerine döndü, herkes herkesle kavgalı. Ucu da bana dokunuyor tabiUmarım çıkar, gerçi bakan açıklama yapmış, sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte
hepinizi ve bebişleri öpüyorum
ayy hiç umudum yok benim ondan ama inşallah olur vallahi o kadar güzel olur kikızlar sanırım dogum ıznının 24 hafta olması bu gun netlesıcek
ınsallah bızde faydalanırız ne ıyı olurrrrrr
ayy hiç umudum yok benim ondan ama inşallah olur vallahi o kadar güzel olur ki
Bir bir sürü şeyi internetten aldık canım, o yüzden böyle çabucak bitti..bizde de tam tersi, eşim bi ton gereksiz şey alma peşinde saatlerce netten bişiler bakıyor..iş yerinde bi kaç yeni çocuğu olmuş arkadaşı var, sanırım onların gazıylamerhaba keep hazırlıkları tamamlayanları gördükçe saçımı başımı bir de eşimin saçını yolmak istiyorum
eşim alışveriş konusunda hem ilgisiz,hem bilgisiz olması yetmez gibi bir de birçok şeyi gereksiz de görüyor. yani yine evi dişi kuş yapacak.
sağlık ocağına ben de 21. haftaya kadar kayıt olmamıştım. o hafta gittim ve kayıt oldum tam zamanında gitmişim. hemşire hısım çıktı.
bakan ne zaman açıklma yapmış ki ben cumartesi günü olumlu haberler aldım
teşekkür ederim cnm tansiyon ilacına başladık biz
çünkü sürekli yüksek
ayrıntılı ultrason sonucunda doktorum günde bir tane coraspin içmemi söyledi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?