2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben 24. haftayı bitirdim ve 19 kilo aldım.. :)
benü düşünün de mutlu olun.. sonra nasıl vericem bu kiloları hiç bilmiyorum kızlarr

günaydın kızlarrrrrrrrrr

dün akşam kontrolüm vardı, şeker sonucumu gösterdim doktoruma çok güzel dedi

benim bebişin gelişimi yine bir hafta önden çıktı doktorumuzda bu bebiş tam 7 gün erken gelir dedi bu durumda bende mayıs annesi olacagım galibaa ve benim bebiş tam 935 gr olmuş işin en güzel tarafı da son 1,5 aydır dikkat ettigim için kilo almamışım hala 8 kilo dayım:118:
doktordan kocaman bir aferin aldımmmm

Ayy canım doğru söylüyorsun kendimi frenlemeye çalışıyorum ama yok anam yokkkk bir yerden bişey bulup patlayıveriyorum akrep burcuyum ben kızımmmm:)))O zehir vücudum da gezerken gel de sessiz kalll(( ufff uffffff....

oooooooooo
super
kız masallah bebıs neredeyse 1 kılo olmus
allah nazarlardan saklasın

ıyıde o zeır hıc olmasın ıcınde bence bı erkek sevmedıgı deger vermedıgı bı kadından cocuk yapmaz 1
ne guzel evlılıgın var ve o adam senın esın 2
esnı huzurla guzellıkle karsılamayı dusun boyle seyler dusunecegıne 3
sen degıl o kadın senı kıskansın 4
ole herseye de patlama 5
sakın olmak her zaman 1 adım onde yapıo ınsanı

bılmıorm kı
daha dr la konusmadık hıc
senın bellı mı gunun ve nasıl olacagın

Canım benim 12 yaşında bir kızım var onu normal doğurmuştum :)) Bunu da normal istiyorum ama bakalım hayırlısı. Normal olacağından da günü belli değil:))) Kız bebek erken geliyor ama bakalım:)))

Canım benim 12 yaşında bir kızım var onu normal doğurmuştum :)) Bunu da normal istiyorum ama bakalım hayırlısı. Normal olacağından da günü belli değil:))) Kız bebek erken geliyor ama bakalım:)))

masallah allah bagıslasın
ben de 4 martta seker yuklemsı ıcın gıdıcem bakalım ozaman konusurm dr la

:26: pamammmmm anlaştık :2:

zeyyyno
seker yuklemesı yapılırken ultrasona da bakıolar mı yıne

yok cnm şeker yüklemesini labaratuvarda yaptılar,
o gün benim doktorum hastanede olmadıgı için salıyı bekledim. dün akşam gösterdim sonuçları o zaman gel bide bebege bakalım dediii

günaydın haziran (ve ucundan mayıs) anneleriiii uzuuun zamandır iş güç, zor giriyorum. Haftalardır da bebişi göremedim, perşembe randevu var, bakalım neler olacak Sağlık ocağına yeni kayıt yaptırdım, yaptırmayan varsa bir an önce yaptırsın çünkü doktor ve hemşireler demediklerini bırakmadılar Üşengeçlik işte..Cumaya da şeker yüklemem yapılacak, bu arada iki haftadır şekeri kesmeye çalışıyorum ya yalan oluyor.Bebişin neredeyse bütün ihtiyaçlarını tamamladık, bir tek banyo küveti ile nevresim takımı kaldı. Bir de eczaneden alınacak gazlı bez vs. gibi ufak tefekler var.
Şu süt izninin 6 ay olması için dua ediyorum, iş yeri yine mahşer yerine döndü, herkes herkesle kavgalı. Ucu da bana dokunuyor tabi Umarım çıkar, gerçi bakan açıklama yapmış, sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte

hepinizi ve bebişleri öpüyorum

ayyy
bende kocamla kavgalıyımö hatta kusum
sebebını bıle ınan hatırlamıorm
ya sorun etme
adam tabıkı bır araya getrmek ıstemez senın uzulecegını dusunerek

:)))) ben de dün kocişimle tartıştım.. aslında o bişi demedi ben kendi kendime gerildim ağladım fln
bu sabah da düşündüm bebişlerimize zarar veriyoruz
tüm gerginliğimizi yaşıyolar
ama işte duygularımıza yenik düşüyoruz bazen :2: :)))

bakın şunu bi sitede okudum sizinle de paylaşayım .. kocişlerinize okutun hemenn

"Babaya Tavsiye
Baba adayı hamileliğin ilerlemesi ile birlikte annede oluşabilecek gebelik dönemi depresyonu karşı anne adayına destek olmalı.Yapılan araştırmalar gebelik döneminde her dört kadından birinin bir dereceye kadar depresyon geçirdiği yaklaşık %10’unun da önemli bir depresyon geçirdiğini gösterir."

maşallahhh

ben 19. kilomdayım... iştahım çok açık
napcam bilemiyorummm :44: :))

zeyyyno, tebrik ederim, ne kadar büyümüş bebeğin, çok güzel, allah sağlıkla kucağına versin inşallah. ben de bugün doktora gidiyorum kızımı görücem. bakalım bizimki ne kadar olmuş :)))

maşallahhh

ben 19. kilomdayım... iştahım çok açık
napcam bilemiyorummm :44: :))

cnm senin yazını işaretlemiştim yorum yazmak için sonra diger yorumları okuyunca o an senin yorumu işaretledigimi unuttum kusura bakma lütfen ben mesaj yazıncada direk senden alıntı olmuş,
haftana göre 19 kilo çok çok fazla, bir an önce kontrol altına almaya çalış lütfen:26:

dün doktor bana aynen şöyle söyledi, bebegi besleyemicem diye sakın korkma çünkü o içinizdeki bebekler o kadar sömürgen kii kendi ihtiyaçları için iliginize kadar alırlar biz anneyi korumaya çalışıyoruz aslında sen az yesende o bebek en fazla 100 gr eksik dogar diyor.. anlıyacagın aldıgımız kiloyu kendimize alıyoruz. özellikle akşam 7 den sonra birşey yememeye çalış olur mu

zeyyyno, tebrik ederim, ne kadar büyümüş bebeğin, çok güzel, allah sağlıkla kucağına versin inşallah. ben de bugün doktora gidiyorum kızımı görücem. bakalım bizimki ne kadar olmuş :)))

cnm çok tşk ederim aminnnn bakalım senin bebişinde sonuçlarını bekliyoruz yaz mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…