2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

selam cnm bende 4 gün önce yaptırdım çok kilo aldığım için erken oldu şeker yüklemem yarın 100 lük yükleme yapılcak ilk yüklemede benim 152 çıkmıştı inşallah benimde yarın iyi çıkar. Bu arada bende 23. haftamdayım ama henüz sadece hastane çıkışımız var onuda ablam hediye aldı :) çünkü dr. umda 26. haftadan önce hiç bişey alma demişti 26. haftaayı sabırsızlıkla bekliyorummm :)

masslh mslllh canm cok tatlılar hele kızına bayıldım erkek annesı olarak esımede gosterdım bak gelınımızı buldum dıe
duyrulur annesı ama ıkı erkek kardeste gozumu korkutmadı degıl ha
teşekkür ederim canım ayyy ne güldüm ya:)))) iki oğluşum kolay vermezler kızımı haberin olsun

ayy maşallah ya.allahım üçü yanyana aynı karında insan düşündükçe şaşıyor.merak ettim kiloları nasıl? doğum ne kadar erken olacak?

sağol canım geçen hafta henüz 500 küsür gr dılar..28.haftaya kadar risk devam ediyormuş en az 32 de doğmasını isteriz dayan dedi drum inşallah çok erken gelmez de dayanırız yavrularımla

canım hayılrı sağlıklı bi şekilde kucağına al bebişlerini..maşallah onlara..üç kardeş beraber oynarlar içerde..ama anne dışarda ne yapar bilinmez 3 çocuğu aynı odada bile tutmak zorken

amin canım sağol hemde nasıl heyerden bir tekme yiyorum sağdan soldan alttan üstten
evet işim zor gerçekten Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

ya yerim dar diye 60 120 lik ikeadan beşik alcaktım ya. nette yorumlara baktım 1 yaşına kadar anca yatabiliomuş onda. ne diosunuz
bende bu besıgı ıstıyorum canm ve almaktada karrlıyım hafta sonu farklı bı magzada aynı olcu ıcın 3 yasa kadar uygundur yazıyodu hıc kafanı arıstırma bence
bende öyle canım yaa 20 dk da bir tuvalete gidiyorum nerdeyse, hemde deli gibi sıkışmış olarak
aslında bıran once test yaptırmak lazım enfeksıyon fln onemlıde hıc sevmıyorum hastane ıslerını sadece oglumu gorcegım zaman kosa kosa gıdıyorum

arkadaşlar aynısı bendede oluyo gebelikte idrar torbasında devamlı bi miktar idrar kalıyomuş sürekli idrara çıktıktan sonra bitmemiş gibi bi his oluyo minik damlalar geliyo wc sonrası büyük ihtimal çamaşırımızda ondan ıslanıyo

ben doldurunca diye biliorum.bence de bi hafta bi haftadır..ben de 1.sınıfım izine çıkıp bebeğime kavuşmak istiyorum ama öğrencilerimden de memnun gibiyim bilemedim :)

iyi akşamlar.ya bende öğretmenimde izin uzarsa sizce doğumdan sonra kullanmak daha iyi değilmi.birazda rapor alsak 1.dönemi kapatabiliriz belki.bende çok hesaplamayı bilmiyorum ama.

ÇİLEK ELBİSEYİ teyzesi balıkesirden aldı havuzluhanda her dükkanda bunu görünce biraz kızdı sinir oldu çünkü o tek sanıyomuş ] seneye bu zamanlar bu pandufları giycez biz[] bu badilerden çok istiyodum aldım rahatladım dışarı çıkma ihtimaliniz varsa kesinlikle internetten almayın çünkü daha uygun 3 badi 10 tl ye satılıyo kumaşlarda harika anneannemizi görünce çılgına çeviren battaniyeportbebe takımımız ben çantayı ayrı istiyordum ama baktıklarımın hepsi çok ağırdı buna karar verdim bornoz takımına bayıldım hele o terlikler yokmuuuuu

Son düzenleme:
iyi akşamlar.ya bende öğretmenimde izin uzarsa sizce doğumdan sonra kullanmak daha iyi değilmi.birazda rapor alsak 1.dönemi kapatabiliriz belki.bende çok hesaplamayı bilmiyorum ama.
Benim dayanacak gücüm kalmadı zaten ücretsiz izin alacağım 32+6 olunca ayrılabiliyormuşuz hayatım

çokkkkk zor ama çok keyifli ya.özellikle her yerden tekme yemek:)23. haftaya gelmişsin canım şurda 32 ye 9 haftan kalmış sık dişini inşallah daha bile beklesinler.

Benim dayanacak gücüm kalmadı zaten ücretsiz izin alacağım 32+6 olunca ayrılabiliyormuşuz hayatım

ücretsiz almayı düşünüyosan bencede al raporu.bizim ev kredisi var o yüzden benim öyle bi şansım yok.gidebildiğim kadar gitcem.umarım şu 24 hafta bi an önce onaylanırda 1.dönemi kapatırım.

yok yok çıkar o 6 günüde.tam 32 haftalık olunca alıyosun.valla ben 3 mayısta çıkıyorum.6 gün falan daha bekleyemem:)

çokkkkk zor ama çok keyifli ya.özellikle her yerden tekme yemek:)23. haftaya gelmişsin canım şurda 32 ye 9 haftan kalmış sık dişini inşallah daha bile beklesinler.

evet canım çok zorlanıyorum artık karnım 9 aylık gibi oldu ağrılarım çoğaldı ama dayancam inşallah
onlarda beklerler inşallah orda sıkılmazlar:)

evet canım çok zorlanıyorum artık karnım 9 aylık gibi oldu ağrılarım çoğaldı ama dayancam inşallah
onlarda beklerler inşallah orda sıkılmazlar:)

çalışmıyorsundur inşallah evde bol bol yatıp dinlenmen lazım senin.bu arada ben bile 1 taneyle 8 kilo falan aldım.sen iyi 10 kilo almışsın.

çalışmıyorsundur inşallah evde bol bol yatıp dinlenmen lazım senin.bu arada ben bile 1 taneyle 8 kilo falan aldım.sen iyi 10 kilo almışsın.

ben öğretmenim canım ama birinci dönemi kapattım şimdi evdeyim heyet raporu aldım bol bol yatıyorum zaten hiçbişi yapacak halim kalmadı
hadi ya iyimi diyosun kiloya bi 10 daha alırım ben

ben öğretmenim canım ama birinci dönemi kapattım şimdi evdeyim heyet raporu aldım bol bol yatıyorum zaten hiçbişi yapacak halim kalmadı
hadi ya iyimi diyosun kiloya bi 10 daha alırım ben

ben bile alırım bir 10 kilo daha:)ne kadar çok öğretmen var topikte.bende öğretmenim.hemde 1. sınıf okutuyorum bu yıl ve kabus yaşıyorum.sürekli halsizlik tansiyon düşmesi falan başladı bu hafta.inşallah düzelir ama düzelemezsem banada rapor yolları göründü.

bu hafta annemle gitcem. onun fikrini alcam. gitmişken alırım belki. marta bişi kalmadı. hazır indirim varken alalım. 20 tl 20 tl dir :)

32. haftada izne çıkacakları kıskandım.

bende kurs gibi bi yerde öğretmenlik yapıorum. her yaştan öğrencim var. 15 tatil diye çocuklar yokru. rahattım. şimdi gene başladılar ve ben çok yoruluyorum. üstüne üstlük saflıkla kendime ek yoğunluklarda çıkardım işyerinde. eve gelince halim kalmıor. bişi yapamıorum. kendime kızıorum nie bu kadar safım die :)

allah yardımcın olsun valla ben 32 ye kadar nasıl dayanıcam gözüyle bakıyorum.

ay bende anasınıfı öğretmeniyim benimki daha vahim:)))) o kadar çocuğa gürültüye dayanamadım valla aynen bulantı halsizlik baş aprısı derken ayrıldım mecburen sende iyi hissetmiyosan ayrıl bence

ay bende anasınıfı öğretmeniyim benimki daha vahim:)))) o kadar çocuğa gürültüye dayanamadım valla aynen bulantı halsizlik baş aprısı derken ayrıldım mecburen sende iyi hissetmiyosan ayrıl bence

vallla gecen hafta çok kötü olunca ben hemen derslerimin azaltılmasını istedim, şimdi az gidiyorum idare ediyorum ama rapor hala aklımın bi ucunda bir ay daha gidip geliyim de belki izne bir ay kala alırım rapor öğrencilere dayanmak gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…