2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bakan Cuma akşamı açıklama yaptı 24 hafta olucak artı farklı bir partide 28 istedi.
Olmayacak birşey yok.

Kamu kurumuna kreş zorunluluğu, bebek bakım evleri açılması..
Kreş masrafı desteği, doğum parası ile ilgili iyileştirme çalışması..
Nufus bitti gidiyor kontrol altına almalıyız telaşındalar..
Herşey çok güzel olacak..

Sadece özel kurumlara yapamayabiliriz yani kesin belli değil dedi, umudunuzu kaybetmeyin,olumlu olacak inşallah..

Bu kilo olayını bende senin gibi anlamış değilim tatlım hep değişken halde 26. Hafta içindyiz 6-7 kilo arası gidip geliyoruz
Şişmeler gazlar mahvediyor, doktorumda gayet iyi dedi ama ben memnun değilim pazartesi şeker yüklemem var korkuyorum birşey çıkarsa diye sütlü tatlıya çikoltaya çok düşkünüm:18:

Gaz var o kesin de tartıda bu kadar fark etmesi beni tedirgin etti..
Ben şeker yüklememi yaptırdım sınırın biraz üstü çıktı.. bir yükleme daha yapılacak..
tahmin etmiştim yüksek çıkacağını çünkü son zamanlarda ben de tatlılara sarmıştım..

Kilo, gaz, hazırlıklar falan derken 3. trimestera giriyoruz.. zaman ne kadar da çabuk geçiyor.. yavaş sanırken..

Ben baya taktım kafaya şu şeker olayını herkes korkma diyor ama ne biliym, demek seninde biraz üstü çıktı biraz dikkatle halledilebir canım ama sorun edilcek birşey yok çok şükür

Bende akşamları heleki meyvayı kaçırdıysam çatlama durumuna geliyorum yemicem artık birşey ne kadar ağzıma tıksalarda

Bana kalsa yarın doğurucam o kadar az kaldı gibi geliyor

Kızlar,
Doktordan döndüm, biz bugün 24 + 0'ız. ama bebiş öndeymiş. 25+2 çıktı yani 9 gün önde bu sebeple kızımın tahmini doğum tarihi 3 haziran.
805 gram olmuş.
boyu da 34 cm
15 gün sonra şeker yüklemesine çağırdı.

işlem yapılmadan 2 saat önce bişey yemeyi keseceksin dedi. (Yani sabah kahvaltı edip gidebileceğim) kan alacaklar, sonra şekerli suyu içeceksin, o arada bişey yemek sakız çiğnemek çok aktivite yok dedi. 1 saat sonra tekrar kan alınacak çıkan sonuçlara göre de bakıcaz dedi.

bizden haberler bu kadar. heee bir de benim aldığım toplam kilo 6.5 kilo. boyun uzun normal dedi. 175 boyundayım.

herkese sevgiler, bebişlerinize öpücükler teyzesinden...

Ben bütün sıkıntıların üzerine şekerle falan uğraşmak istemiyorum o yüzden eve tatlı girişini yasakladım..
benim bütün öğünlerim eskiyle aynı aslında tek fark şimdi ekmeksiz yemek yemiyorum.. Tam buğday ekmeğine döndük ama sanırım onu da fazla tüketiyorum..
Zaten ufak tefeğim iyice hantallaşırım gibi geliyor..

Geçen bir arkadaşımla pastaneye girdik yol üstünde.. İçimden canavar çıktı sanki her şeye saldırasım geldi..
Arkadaşım şekerimi bildiği için zorla çıkardı beni ama çıktığımda ağzımın suyu akıyordu :S

Tontiş olmuş annesi bebeğin maşallah

selam kızlarrrrrrr... uzuuuuun bi aradan sonra merahaba.. geçmişe bakmam mümkün değil bir aydır yoktum ..umarım önemli bişey kaçırmadım .. herkes iyidir bebişler ve göbüşler büyümüştür inşallah ... ki benm öyle oldu .. 23. haftamdayım ve 7 kilo aldım .. ama ben zaten fazla kiloyla baslamıstım .. doktorum bu kadarına bile baya kızıyor.. son aylarda daha çok alıcakmışız.. herkes iyi deilmi .. biz oğluşumla çok iyiyiz Allaha şükür ..

Off off aynı dertten müzdaribiz şu tatlıyı kesebilsem en azından kilo alımını daha dengeleyebilirim gibi geliyor, heleki arada bastıran açlık hissi yokmu hayıııır diyorum bunu bebiş yapmıyor senin pisboğazlığın duuur

Slm hamiş anneler kilo alımından bahsedilmiş,bnde şimdiye kadar 7 kilo aldım,inş doğurana kadar 15 kiloyu geçmeem sonrasında nasıl vericem diye düşünüp duruorum,kilo almaya çok müsait ama vermeye çok zor bir bünyem var...
Bu arada bizimde haftaya şeker yüklememiz olacak,inş herşey yolunda gider...
Sizlere bir sorum olacak bebişlerimiz yenidoğduğun da uzun kollu tulumlu yoksa kısa kollu giydireceksiniz?acaba bunları yenidoğan mı yoksa 0-3 ay için olanındanmı alsam karar veremedim?sizler nasıl aldınız?

Eşimle meslektaşmışsınız canım
kilolar naısl gidiyor kızlar, benim 10 kilo olmuş, 15 le kapatabilsem keşke, ama özellikle
bu aylardan sonra daha çok alınıormuş, bakalım hayırlısı

Off bende 71 kilo olmuşum ne ara aldım bu kadar kiloyu anlamadımşu ekmeği bırakamıyorum yedikçe yiyesim geliyor
Ne yapacağım bilmiyorum

benim ilk yüklemede 160 çıkmıştı, inşallah 100 mg lık olanın normal çıkar canım.
gerçekten psikolojimiz çok hassas şu dönemde. dr. şekere dikkat et dediği zamandan beri acayip tatlı yiyesim var :) doğuma yuvarlana yuvarlana gitmezsem iyidir :))

ooo keep. :) maşallah sana. yoktun ama bütün işleri halletmişsin :)

benimde eşim hiç karnımı falan sevmiordu çok bozuluordum. bu ara oğlum nasıl diye falan soruyor nasıl mutlu oluyorum. aslında mutlu olmamız kolayda erkekler anlamıyor :)

bana zaman hiç geçmio ya

bende hızlı kilo alanlardanım. emin olmamakla birlikte 10 kilo aldım. ben çalıştığım için beslenmeme dikkat edemedim ve ekmek ağırlıklı beslendim. artık dikkat etcem dedim. bugday ekmeği yiyorum. onu da az yiyorum. ama 2 gündür deli gibi hamur işi yedim dün birileri hamur işi bişi getirmişti işe. 5 parça o şeylerden yedim. ufak parçada değil. yedikten sonrada oğlum iki saat aralıksız oynadı durdu.

bugünde gene işyerinde tatlı bişi getirmişlerdi. ağır bi tatlı. iki tane yedim. yetmedi eve gelirken pastaneden 3 tane daha aldım hemen yedim.

bu zamana kadar ne tatlıya ne tuzluya düşkün olmadım. ama bu iki üç gündür canım çok tatlı çekior. birde deli gibi kivi yiyorum.

20 kiloyla bitirsem hamileliği gene şükrederim heralde. korkuyorum kendimden

Ben 55kilo ile gebe kaldım suan da 60 kıloyum sizler ne guzel kılo alıyosunuz boyle olunca bebegım gelısmıyo mu acaba neden kılo alamıyorum1 hafta sonra seker yuklemem var bakalım ben kılo alamıyorum insallah oglum buyumustur

10 kilo almışsında kaç kiloyla hamile kaldın ki canım oda önemli yani?
Bende geçen 6 aydan sonra ilk defa kek çırptım ve bi oturuşta 6 dilim kek yedim
kendime yuhhh diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…