günaydın haziran (ve ucundan mayıs) anneleriiii uzuuun zamandır iş güç, zor giriyorum. Haftalardır da bebişi göremedim, perşembe randevu var, bakalım neler olacak Sağlık ocağına yeni kayıt yaptırdım, yaptırmayan varsa bir an önce yaptırsın çünkü doktor ve hemşireler demediklerini bırakmadılar Üşengeçlik işte..Cumaya da şeker yüklemem yapılacak, bu arada iki haftadır şekeri kesmeye çalışıyorum ya yalan oluyor.Bebişin neredeyse bütün ihtiyaçlarını tamamladık , bir tek banyo küveti ile nevresim takımı kaldı. Bir de eczaneden alınacak gazlı bez vs. gibi ufak tefekler var.
Şu süt izninin 6 ay olması için dua ediyorum, iş yeri yine mahşer yerine döndü, herkes herkesle kavgalı. Ucu da bana dokunuyor tabiUmarım çıkar, gerçi bakan açıklama yapmış, sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte
hepinizi ve bebişleri öpüyorum
ben 24. Haftadayım 19 kilo aldım cnm o da bişey mi :)))
ben 10 kilo aldım doktorum neredeyse dövecekti benii
Size bişey demiyomu doktorlarınız :44::44:
Bu kilo işi benim mantığımı aşmaya başladı..
Düzenli olarak tartılıp kontrol ediyorum, son bir ayda hiç kilo almamıştım toplamda aldığım 9 kilo ile devam ediyordum..
pazartesi 60,7 olarak tartıldım, bugün ise 61,8 ???? nasıl oldu bu?? :S
Normal yiyorum, abur cubur da yok.. iki gün de 1 kilo nasıl aldım anlamadım, daha haftada 1 kilo alacağımız zamanlar olacak.. o zaman ben saatte bir kilo alırım galiba..
Bir de yürüş yapıyorum sözüm ona..
Ben artık hareket edemiyorum kaburgamdaki ağrılar arttı ve yayıldı.. bir taraftan mide yanması.. karnım çok çıktı.. bazen ayakkabılarımı eşim giydiriyor..
Ne kadar çabalasam da ağırlaştım, artık vucudum söz dinlemiyor..
Bu kilo olayını bende senin gibi anlamış değilim tatlım hep değişken halde 26. Hafta içindyiz 6-7 kilo arası gidip geliyoruz
Şişmeler gazlar mahvediyor, doktorumda gayet iyi dedi ama ben memnun değilim pazartesi şeker yüklemem var korkuyorum birşey çıkarsa diye sütlü tatlıya çikoltaya çok düşkünüm:18:
Gaz var o kesin de tartıda bu kadar fark etmesi beni tedirgin etti..
Ben şeker yüklememi yaptırdım sınırın biraz üstü çıktı.. bir yükleme daha yapılacak..
tahmin etmiştim yüksek çıkacağını çünkü son zamanlarda ben de tatlılara sarmıştım..
Kilo, gaz, hazırlıklar falan derken 3. trimestera giriyoruz.. zaman ne kadar da çabuk geçiyor.. yavaş sanırken..
Ben baya taktım kafaya şu şeker olayını herkes korkma diyor ama ne biliym, demek seninde biraz üstü çıktı biraz dikkatle halledilebir canım ama sorun edilcek birşey yok çok şükür
Bende akşamları heleki meyvayı kaçırdıysam çatlama durumuna geliyorum yemicem artık birşey ne kadar ağzıma tıksalarda
Bana kalsa yarın doğurucam o kadar az kaldı gibi geliyor
Kızlar,
Doktordan döndüm, biz bugün 24 + 0'ız. ama bebiş öndeymiş. 25+2 çıktı yani 9 gün önde bu sebeple kızımın tahmini doğum tarihi 3 haziran.
805 gram olmuş.
boyu da 34 cm
15 gün sonra şeker yüklemesine çağırdı.
işlem yapılmadan 2 saat önce bişey yemeyi keseceksin dedi. (Yani sabah kahvaltı edip gidebileceğim) kan alacaklar, sonra şekerli suyu içeceksin, o arada bişey yemek sakız çiğnemek çok aktivite yok dedi. 1 saat sonra tekrar kan alınacak çıkan sonuçlara göre de bakıcaz dedi.
bizden haberler bu kadar. heee bir de benim aldığım toplam kilo 6.5 kilo. boyun uzun normal dedi. 175 boyundayım.
herkese sevgiler, bebişlerinize öpücükler teyzesinden...
Tontiş olmuş annesi bebeğin maşallah
Ben bütün sıkıntıların üzerine şekerle falan uğraşmak istemiyorum o yüzden eve tatlı girişini yasakladım..
benim bütün öğünlerim eskiyle aynı aslında tek fark şimdi ekmeksiz yemek yemiyorum.. Tam buğday ekmeğine döndük ama sanırım onu da fazla tüketiyorum..
Zaten ufak tefeğim iyice hantallaşırım gibi geliyor..
Geçen bir arkadaşımla pastaneye girdik yol üstünde.. İçimden canavar çıktı sanki her şeye saldırasım geldi..
Arkadaşım şekerimi bildiği için zorla çıkardı beni ama çıktığımda ağzımın suyu akıyordu :S
Eşimle meslektaşmışsınız canımKızlar şu 24hafta doğum izni kabulolsun olsun ne oluuur. geçen hafta bakan açıklama yaptı yasa tasarısı hazırmış başbakana da sunmuş hatta çocuk yapmayı teşvikedici birsürü güzel madde yazmışlar çok umutlandm . Benim bebişime bakacak kimsem yok, polisim çalışma saatlermz yoğun ve ev kredimiz var bende ücretsiz izne ayrılamam
kilolar naısl gidiyor kızlar, benim 10 kilo olmuş, 15 le kapatabilsem keşke, ama özellikle
bu aylardan sonra daha çok alınıormuş, bakalım hayırlısı
selam cnm bende 4 gün önce yaptırdım çok kilo aldığım için erken oldu şeker yüklemem yarın 100 lük yükleme yapılcak ilk yüklemede benim 152 çıkmıştıinşallah benimde yarın iyi çıkar. Bu arada bende 23. haftamdayım ama henüz sadece hastane çıkışımız var onuda ablam hediye aldı :) çünkü dr. umda 26. haftadan önce hiç bişey alma demişti 26. haftaayı sabırsızlıkla bekliyorummm :)
günaydın haziran (ve ucundan mayıs) anneleriiii uzuuun zamandır iş güç, zor giriyorum. Haftalardır da bebişi göremedim, perşembe randevu var, bakalım neler olacak Sağlık ocağına yeni kayıt yaptırdım, yaptırmayan varsa bir an önce yaptırsın çünkü doktor ve hemşireler demediklerini bırakmadılar Üşengeçlik işte..Cumaya da şeker yüklemem yapılacak, bu arada iki haftadır şekeri kesmeye çalışıyorum ya yalan oluyor.Bebişin neredeyse bütün ihtiyaçlarını tamamladık , bir tek banyo küveti ile nevresim takımı kaldı. Bir de eczaneden alınacak gazlı bez vs. gibi ufak tefekler var.
Şu süt izninin 6 ay olması için dua ediyorum, iş yeri yine mahşer yerine döndü, herkes herkesle kavgalı. Ucu da bana dokunuyor tabiUmarım çıkar, gerçi bakan açıklama yapmış, sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte
hepinizi ve bebişleri öpüyorum
ne mutlu sana ne aldığını paylaşacak mısın kopya çekelim senden. malzemeler konusunda senin seçimine güveniyorum.
akraba olması bir mucize gibiydi.
eşim ayrıntılı ultrasonda doktor cd verdi onu izle dedim.
ben izlemek istemiyorum dedi.biraz tartıştık
Gaz var o kesin de tartıda bu kadar fark etmesi beni tedirgin etti..
Ben şeker yüklememi yaptırdım sınırın biraz üstü çıktı.. bir yükleme daha yapılacak..
tahmin etmiştim yüksek çıkacağını çünkü son zamanlarda ben de tatlılara sarmıştım..
Kilo, gaz, hazırlıklar falan derken 3. trimestera giriyoruz.. zaman ne kadar da çabuk geçiyor.. yavaş sanırken..
benim ilk yüklemede 160 çıkmıştı, inşallah 100 mg lık olanın normal çıkar canım.
gerçekten psikolojimiz çok hassas şu dönemde. dr. şekere dikkat et dediği zamandan beri acayip tatlı yiyesim var :) doğuma yuvarlana yuvarlana gitmezsem iyidir :))
ooo keep. :) maşallah sana. yoktun ama bütün işleri halletmişsin :)
benimde eşim hiç karnımı falan sevmiordu çok bozuluordum. bu ara oğlum nasıl diye falan soruyor nasıl mutlu oluyorum. aslında mutlu olmamız kolayda erkekler anlamıyor :)
bana zaman hiç geçmio ya
bende hızlı kilo alanlardanım. emin olmamakla birlikte 10 kilo aldım. ben çalıştığım için beslenmeme dikkat edemedim ve ekmek ağırlıklı beslendim. artık dikkat etcem dedim. bugday ekmeği yiyorum. onu da az yiyorum. ama 2 gündür deli gibi hamur işi yedimdün birileri hamur işi bişi getirmişti işe. 5 parça o şeylerden yedim. ufak parçada değil. yedikten sonrada oğlum iki saat aralıksız oynadı durdu.
bugünde gene işyerinde tatlı bişi getirmişlerdi. ağır bi tatlı. iki tane yedim. yetmedi eve gelirken pastaneden 3 tane daha aldım hemen yedim.
bu zamana kadar ne tatlıya ne tuzluya düşkün olmadım. ama bu iki üç gündür canım çok tatlı çekior. birde deli gibi kivi yiyorum.
20 kiloyla bitirsem hamileliği gene şükrederim heralde. korkuyorum kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?