2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bence onunla alakası yokki üzülme boş yere
Bünyeyle alakalı benim vücudum çok müsait kilo almaya o yüzden
Şimdide dikkat etmiyorum açıkçası ve kilolarda kaçınılmaz oluyor

10 kilo almışsında kaç kiloyla hamile kaldın ki canım oda önemli yani?
Bende geçen 6 aydan sonra ilk defa kek çırptım ve bi oturuşta 6 dilim kek yedim
kendime yuhhh diyorum

ilk kilomu bilmiorum maalesef. tahminim 63 :) boy 160. şu an 73 kiloyum. hatta daha fazlayımdır. bu ara çok acıkıorum birde. sabah kahvaltı yapıorum işte. 9.30 gibi falan. 12 ye kadar çok acıkıyorum

ilk kilomu bilmiorum maalesef. tahminim 63 :) boy 160. şu an 73 kiloyum. hatta daha fazlayımdır. bu ara çok acıkıorum birde. sabah kahvaltı yapıorum işte. 9.30 gibi falan. 12 ye kadar çok acıkıyorum

Ben eskiden hiç kahvaltı yapmazdım hayatımda kahvaltı yoktu
Şimdi kalkar kalkmaz hemen elimi yüzümü yıkıyorum hemen kahvaltıda
ne yiyeceğimi düşünüyorum.yarım ekmek garanti zaten
sonra gene acıkıyorum ara öğün meyve ve çerez
bu sefer akşam oluyor yarım ekmekte akşam yemeğinde götürüyorum
Bu ekmeği nasıl bırakabilirim
diğer kepek ekmeklerde burnuma kokuyor tiksinmişim ufff ne yapacağım bilmiyorum
Sürekli aklım yemeklerde şimdide hayal kuruyorum

ben bıraktıysam sende bırakırsın :) bende alışmışım ekmeğe. köfteciye oraya buraya gitsek bile tabakta servis istemeyip mutlaka ekmek arası yiyordum. çok seviorum ekmeği, ekmek arasını, sandviçi :) ama bırakmamız lazım. tam istikrarlı oldum diodum iki gündür cıvıttım gene

Tamam bende kararlıyım artık çeki düzen vereceğim kendime
Ve bir fikir buldum yemeklerin yanına pilav pişirsem belki
ekmek yeme ihtiyacım kesilebilir deneyeceğim bunu
Şimdide yemek sitelerine bakıyorum
bakıp bakıp gözümü doyurayım bari

ben 10 kilo aldım doktorum neredeyse dövecekti benii

Size bişey demiyomu doktorlarınız :44::44:

aynen bende 10 kilo aldım ve ilk zamanlar multivitaminler yüzünden 1 ayda 4 klio almıştım
şimdi geçen ay 1,5 kilo almışım
doktorum yediklerine dikkat et
deyip duruyor
bende korkumdan her tatlı börek yiyişimde onu hatırlıyorum

kızlar lohusa pijamasını lohusa pijaması olarak mı alacaksınız yoksa önden düğmeli normal bir pijama mı

canım iyisin yinede sen, ben şu ana kadar 1 adet zıbın aldım o kadar,hediye falanda getiren olmadı şimdiye kadar,sadece babaannesi 1 yelek ördü işte hepsi bu, rüyalarıma giriyor artık bebek doğuyor ve hiiiçç birşeyi yok :) annem bişey alma erken deyip duruyor bende bekliyorum

benimde eşim hiç karnımı falan sevmiordu çok bozuluordum. bu ara oğlum nasıl diye falan soruyor nasıl mutlu oluyorum. aslında mutlu olmamız kolayda erkekler anlamıyor :)

konuşuyor seviyor ama ultrason resimlerine,videolara ve doktor kontrollerine karşı böyle davranıyor.bakmıyacağım ,gitmeyeceğim diyor. bizimki de böyle işte.

kızlar lohusa pijamasını lohusa pijaması olarak mı alacaksınız yoksa önden düğmeli normal bir pijama mı

ben iki tane pijama aldım.bi bu işi hızlı yaptım. zavallı yavruma bişey alamadım daha.
birisi lohusa pijaması ama spor bir model anne pijaması gibi değil önünde bebek resimleri var
birisi de önden düğmeli normal bir pijama. bedenini rahat aldım.
bir tanesinin fotoğrafı var diğerini annemde bıraktım onun fotosu yok

canım aldığın kilo çok çok normal her gebelik farklıdır ama sağlıklı olan ve önerilende tüm gebelik boyunca 9-13 arası kilo almaktır

çok güzelmiş. nerden ve kaça aldın

ben bi ara çok baktım pijama. erkenden alayım diye. ama sonra bedeninden emin olamadım almadım. gecelik alcak mısınız

KIZLAR PZTESİ GÜNÜ SABAH ŞEKER YÜKLEMEMİZ YAPILDI TABİ SABAH SABAH AÇ KARNINA O ŞEKER BENDE MİDE DENEN BİŞEY BIRAKMASA DA KURTULDUM ÇOK ŞÜKÜR İLK ÖNCE 75 SONRA 88 CIKTI KANDAKİ DEGERİM BENİM MİNİK KIZIM DA MAŞALLAH 700GR 25 CM OLMUS DR AMCASI HAFTASIYLA TAM UYUMLU DEDİ ANNECİGİNE Bİ POZLAR ATTI Kİ SORMAYIN TEK TEK PARMAKLARNIN TADINA BAKIYO GİBİ AGZINA GÖTÜRÜP DURUYODU Bİ TARAFTAN ANNECİM SEN BULAN DUR BENİM KEYFİM YERİNDE DER GİBİ AYAKLARINI SALLIYODU MİNİGİM

kızlaaarrr bi sorum olacak yaa ben bu mide yanması mide suyunun boğaza geri gelmesinden çok çekiyorum özellikle dün geceden beri mahvetti beni,ne yapmalıyım ben? doktorada gitmedim bugün ama sanki bu gecede uyutmayacak beni, 22. hftadayım bu haftalarda böyle bir problem yaşadınızmı arkadaşlarrrr

güle güle giy arkadaşım fiyatını yazabilir misin peki? ben baktım 120-150 arası pahalı geldi 3lü lohusa takımları.kayınvalidem istanbuldan ucuza sanırım bulmuş almış bi tane kalın penye emzirme delikli lohusa yani fiyatını sormadm ama ben bulamadm uygun...3lü takım istiyorum alıcam sanırım bi tane pahalı mahalı :) emzircez sonuçta inşallah bi dönem

internette ve başka iç çamaşırı mağazalarında da güzel modeller görmüştüm. 50 tl ye de güzel modeller vardı lohusa pijaması olarak.
ben bu markanın pijama kalıplarını çok seviyorum. o nedenle aldım.iki tane olmasına gerek yok belki ama terliyorsun diyorlar. değiştirmek gerekebiliyormuş. bi de sezeryan olursa gecelik şartmış.

renee diye bi şurup var biraz rahatlatıyo dr bana 3 şişe yazmıstı zararı yok bi dene istersen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…