Ben 55kilo ile gebe kaldım suan da 60 kıloyum sizler ne guzel kılo alıyosunuz boyle olunca bebegım gelısmıyo mu acaba neden kılo alamıyorum1 hafta sonra seker yuklemem var bakalım ben kılo alamıyorum insallah oglum buyumustur
10 kilo almışsında kaç kiloyla hamile kaldın ki canım oda önemli yani?
Bende geçen 6 aydan sonra ilk defa kek çırptım ve bi oturuşta 6 dilim kek yedim
kendime yuhhh diyorum
ilk kilomu bilmiorum maalesef. tahminim 63 :) boy 160. şu an 73 kiloyum. hatta daha fazlayımdır. bu ara çok acıkıorum birde. sabah kahvaltı yapıorum işte. 9.30 gibi falan. 12 ye kadar çok acıkıyorum
Ben eskiden hiç kahvaltı yapmazdım hayatımda kahvaltı yoktu
Şimdi kalkar kalkmaz hemen elimi yüzümü yıkıyorum hemen kahvaltıda
ne yiyeceğimi düşünüyorum.yarım ekmek garanti zaten
sonra gene acıkıyorum ara öğün meyve ve çerez
bu sefer akşam oluyor yarım ekmekte akşam yemeğinde götürüyorum
Bu ekmeği nasıl bırakabilirim
diğer kepek ekmeklerde burnuma kokuyor tiksinmişim ufff ne yapacağım bilmiyorum
Sürekli aklım yemeklerde şimdide hayal kuruyorum
ben bıraktıysam sende bırakırsın :) bende alışmışım ekmeğe. köfteciye oraya buraya gitsek bile tabakta servis istemeyip mutlaka ekmek arası yiyordum. çok seviorum ekmeği, ekmek arasını, sandviçi :) ama bırakmamız lazım. tam istikrarlı oldum diodum iki gündür cıvıttım gene
ben 10 kilo aldım doktorum neredeyse dövecekti benii
Size bişey demiyomu doktorlarınız :44::44:
selam kızlar, 50 mg lık şeker yüklemesinde tokluk 160 çıkınca dün 100 mg lık yükleme yapıldı ve çok şükür değerlerim normal çıktı, dr. yine de sen dikkat et tatlıya fazla yönelme, dedi. rahatladım ben de. iki yükleme arasında geçen 4 gün boyunca yediklerime dikkat ettim ve faydasını gördüm. bundan sonra elimden geldiğince de dikkat etmeye çalışacağım yani inşallah ederim :))
bu arada yazılanların hepsini okuyorum okuyorum ve acaba ben çok mu tembelim diyorum. şu ana kadar bebeğim için aldığım 2 tk ve bir tulum :) bir tulum, bir tk ve alt açma da hediye geldi. ilk zaman için kullanacak sepette eltimden gelecek sadece içini diktireceğiz ya da hazır alacağız. bebek yıkama küveti de ablamdan geldi. bu kadar. bakıyorum herkes döktürmüş ne güzel :) ben de başlarım yakında kısmetse artık. nişan alışverişinde çok şık bir pijama takımı almıştık sonradan farkettim meğer loğusa işiymiş, göğüs kısmı niye çıtçıtlı diyordum ben de :) bir tane de hediye geldi. 2 tk loğusa pijamam olmuş oldu. hepsi bu...
benimde eşim hiç karnımı falan sevmiordu çok bozuluordum. bu ara oğlum nasıl diye falan soruyor nasıl mutlu oluyorum. aslında mutlu olmamız kolayda erkekler anlamıyor :)
kızlar lohusa pijamasını lohusa pijaması olarak mı alacaksınız yoksa önden düğmeli normal bir pijama mı
Ben 55kilo ile gebe kaldım suan da 60 kıloyum sizler ne guzel kılo alıyosunuz boyle olunca bebegım gelısmıyo mu acaba neden kılo alamıyorum1 hafta sonra seker yuklemem var bakalım ben kılo alamıyorum insallah oglum buyumustur
ben iki tane pijama aldım.bi bu işi hızlı yaptım. zavallı yavruma bişey alamadım daha.
birisi lohusa pijaması ama spor bir model anne pijaması gibi değil önünde bebek resimleri var
birisi de önden düğmeli normal bir pijama. bedenini rahat aldım.
bir tanesinin fotoğrafı var diğerini annemde bıraktım onun fotosu yok
Eki Görüntüle 638063
bir tanıdığımız aqua markasının bayisiçok güzelmiş. nerden ve kaça aldın
ben iki tane pijama aldım.bi bu işi hızlı yaptım. zavallı yavruma bişey alamadım daha.
birisi lohusa pijaması ama spor bir model anne pijaması gibi değil önünde bebek resimleri var
birisi de önden düğmeli normal bir pijama. bedenini rahat aldım.
bir tanesinin fotoğrafı var diğerini annemde bıraktım onun fotosu yok
Eki Görüntüle 638063
kızlaaarrr bi sorum olacak yaa ben bu mide yanması mide suyunun boğaza geri gelmesinden çok çekiyorum özellikle dün geceden beri mahvetti beni,ne yapmalıyım ben? doktorada gitmedim bugün ama sanki bu gecede uyutmayacak beni, 22. hftadayım bu haftalarda böyle bir problem yaşadınızmı arkadaşlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?