2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar lohusa pijamasını lohusa pijaması olarak mı alacaksınız yoksa önden düğmeli normal bir pijama mı

Ben özellikle lohusa pijaması olarak almadım çünkü o takımlara girdiğinde fiyatlar çok yükseliyor.. Çok ciciler ama benim aldığımda iş görür cinsten..
Unnado'da Doremi'nin indirimi vardı oradan aldım ben M beden aldım sığarım diye düşündüm.. Normalde S beden giyiyorum..
Pijama takımı: 22.90 TL
Gecelik: 18.50 TL

Hastane işi olsun sonrada belki işime yarar diyip bundan aldım..

Uygun bir de sabahlık bakınıyorum, çünkü kesinlikle lazım dedi bir arkadaşım o sabahlığı olmadığı için çok sıkıntı çekmiş...
Doktorlar yürüyüş yaptırıyorlar, altında kocaman hasta bezi.. eşi arkasında dolaşmışlar..

Son düzenleme:

kampanya zamanı olduğu için bütün bedenleri yoktu. seçmek zorlaşıyordu.
seçerken lohusa pijaması diye değil de önü kolay açılan bişeylere baktım.
eğer üçlü takım alacaksan 120 tl çok değil aslında sabahlığı var alt üst pijaması ve geceliği var. tabii uygun olanını arayıp bulmak da mümkün.
ben takımlara pek sıcak bakmıyorum. takımlarda illaki beğenmediğim bir parça çıkıyor. o nedenle hepsini farklı almayı tercih ettim. ben sabahlık almayacağım. bi tane gecelik alacağım mecbur. onu da çok fazla para vermem sadece hastanede giyeceğim. eğer dikiş rahatsız ederse evde de kullanırım. ama onun dışında bi daha da giymem sanırım.

Bende senin haftandan da önce başlamıştı hala da çekiyorum, mutlaka başını yüksekte tutarak yat.. azar azar ve sık sık yemeye çalış.. ağır şeyler yeme.. şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Bir de günde bir adet soda içmek bana iyi geliyor..

bu fiyatlar harika ya.

netten bişi almaya cesaret edemiorum ya güzelmiş aldıkların. aslında ben şimdi alsam daha iyi ama daha çok genişler miyim ki

iyi akşamlar annişler! her hafta hamileliğimi internette yazılanlarla takip ediyorum ..bizim ve bebişlerimiz için gelişim süreci,değişiklikler vs. ama 24. hafta dan itibaren hep erken doğumdan artık bunlara hazırlıklı olmamızdan bahsediliyor..kasık ağrısı,bel altı ağrısı yalancı doğum ağrısı bilmem ne off okurken fena oldum..şimdi her ağrıdan sızıdan korkar oldum alt tarafınızda ara ara sızı oluyor mu sizinde? okumasam mı bi daha bilemedim :18:

kızlar ben 3 kilo aldım 21. haftam
ilk bebeğimde 20 kilo almıştım
söylenildiği gibi kolay olmuyor maalesef o kiloları vermek
hele ki bir de emzirme süreci var insanın iştahının oldukça açık olduğu
emzirdikçe acıktığı, hatta bazı anneler o dönemdede kilo alıyorlarmış
aman dikkat diyorum kaliteli beslenelim abartmadan et süt yumurta önemli

bence okumamak lazım. ben çok etkileniorum. okuduğum şeyler heran başıma gelecek sanıorum. hep kaygı oluyor. doğum videosu falan hayatımda hiç izlemedim zaten

mide yanması için bende gaviscon içiyorum ara ara
ama içindeki ölçeğiyle değil ııığğğ tatlı kaşığıyla zor içiyorum
ama çok işe yarıyor

kızlar benim gibi aranızda hemoroidden şikayetçi var mı
çok fenayım ağrı sızı yok ama kanama var (((((((((((((

kızlar benim gibi aranızda hemoroidden şikayetçi var mı
çok fenayım ağrı sızı yok ama kanama var (((((((((((((

ben varım. tam teşhis konmadı ama hamileliğin başında değişik şikayetlerim vardı. gittim muayene oldum. bana bazı kremler verdi. eczacı alırken hemoridin mi arttı dedi.

ağrı falan oluyor zaman zaman. henüz kanama olmadı. şikayetlerim başladığında kremleri sürüorum. sadece çok rahatsız edici olduğunda kremleri kullanıyorum. fazla ilaç almamak için

doktorumla telefonda konuştum bir tane fitil ve krem söyledi sadece hamileyken bunu verebilirim dedi geçmezse genel cerraha görün dedi
umarım geçer ağrı çok çok az ama kanama korkutuyo beni çok fazla oluyo
zaten kansızlık var

ne verdi. bana şurup iki krem vermişti. şurubu kullanmadım. kabız olmamak içinmiş. kremin biri kortos diğeride a ile başılıodu

bende aynı canım ya kılomu söylemeye utanıyorum ama boy var allahtan pek belli etmiyorum
sabah sıkış pıkış uyanıyorum wc de ne yesem diye düşünüyorum
iştah tavan yaptı anlayacağın:26:

kilomu söylemem ama 9 kiloyu almış bulunmaktayım bunun 2 kılosu bebişe keseye ait nasılsa deyip kendimi rahatlatmaya çalışsamda
nafilee :18: ama yemektende alamıyorum kendimi benim dr. karışmıyor ama sağlık ocağındaki ebe kızıyor
şimdiye kadar her ay 1 kılo alıyodum bu ay 3 kilo almışım
biraz dikkat edeyim diğer ay bari az çıkıym diyorum ama bakalımm

kızlar lohusa pijamasını lohusa pijaması olarak mı alacaksınız yoksa önden düğmeli normal bir pijama mı
,

nasıl alcaksın o senın tercihin ama göğsn altına kadar düğme vs... muhakkak olsun derim emzirmek için rahat olur

oyyy maşallah cimcimeyee benim prensesim ne yapıyo acaba benım şeker yuklememede 4 gün kaldı nasıl içecem o iğreç şeyi bilmiyorum

benim mide yanmam 4aylıkken başladı canım ya ama dişimi sıktım 6. ayda gaviscon kullanmaya başladım
dr. her öğün 3 kapak alabilirsin dedi bana fazla gelsi gibi
ben dayanamadığım yerde ve gezmeye falan gideceğim zaman rahat ediym diye içiyorum
1 tatlı kaşığı kadar anca içiyorum içer içmez faydasını görüyorum

bizim babamızda duygusuz sözlü olarak bişey yok ama uyurken falan elini karnıma koyup okşuyor
dün sabahda cimcimem sanki biliyomuş gibi eşim karnıma elini koyar koymaz ,babasına cilve yapıyo galıba bi oynayıp durdu
eşimde ilk defa öyle bişey yaşadı kendi kendine güldü bende hiç bişey demedim uyuyomuş gibi yaptım

mervecim, şeker yeni yırtmış biri olarak söylüyorum pirinç pilavından da uzak durmak gerekiyor. hem şeker için hem kalori için. bulgur pilavı yiyebilirsin ama çok abartmadan... ekmek ben de severim, çavdar ekmeği olunca daha az yiyorum ve daha tok tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…