kızlar lohusa pijamasını lohusa pijaması olarak mı alacaksınız yoksa önden düğmeli normal bir pijama mı
güle güle giy arkadaşım fiyatını yazabilir misin peki? ben baktım 120-150 arası pahalı geldi 3lü lohusa takımları.kayınvalidem istanbuldan ucuza sanırım bulmuş almış bi tane kalın penye emzirme delikli lohusa yani fiyatını sormadm ama ben bulamadm uygun...3lü takım istiyorum alıcam sanırım bi tane pahalı mahalı :) emzircez sonuçta inşallah bi dönem
kızlaaarrr bi sorum olacak yaa ben bu mide yanması mide suyunun boğaza geri gelmesinden çok çekiyorum özellikle dün geceden beri mahvetti beni,ne yapmalıyım ben? doktorada gitmedim bugün ama sanki bu gecede uyutmayacak beni, 22. hftadayım bu haftalarda böyle bir problem yaşadınızmı arkadaşlarrrr
Ben özellikle lohusa pijaması olarak almadım çünkü o takımlara girdiğinde fiyatlar çok yükseliyor.. Çok ciciler ama benim aldığımda iş görür cinsten..
Unnado'da Doremi'nin indirimi vardı oradan aldım ben M beden aldım sığarım diye düşündüm.. Normalde S beden giyiyorum..
Pijama takımı: 22.90 TL
Gecelik: 18.50 TL
Hastane işi olsun sonrada belki işime yarar diyip bundan aldım..
Uygun bir de sabahlık bakınıyorum, çünkü kesinlikle lazım dedi bir arkadaşım o sabahlığı olmadığı için çok sıkıntı çekmiş...
Doktorlar yürüyüş yaptırıyorlar, altında kocaman hasta bezi.. eşi arkasında dolaşmışlar..
Eki Görüntüle 638075 Eki Görüntüle 638076
Ben özellikle lohusa pijaması olarak almadım çünkü o takımlara girdiğinde fiyatlar çok yükseliyor.. Çok ciciler ama benim aldığımda iş görür cinsten..
Unnado'da Doremi'nin indirimi vardı oradan aldım ben M beden aldım sığarım diye düşündüm.. Normalde S beden giyiyorum..
Pijama takımı: 22.90 TL
Gecelik: 18.50 TL
Hastane işi olsun sonrada belki işime yarar diyip bundan aldım..
Uygun bir de sabahlık bakınıyorum, çünkü kesinlikle lazım dedi bir arkadaşım o sabahlığı olmadığı için çok sıkıntı çekmiş...
Doktorlar yürüyüş yaptırıyorlar, altında kocaman hasta bezi.. eşi arkasında dolaşmışlar..
Eki Görüntüle 638075 Eki Görüntüle 638076
iyi akşamlar annişler! her hafta hamileliğimi internette yazılanlarla takip ediyorum ..bizim ve bebişlerimiz için gelişim süreci,değişiklikler vs. ama 24. hafta dan itibaren hep erken doğumdan artık bunlara hazırlıklı olmamızdan bahsediliyor..kasık ağrısı,bel altı ağrısı yalancı doğum ağrısı bilmem ne off okurken fena oldum..şimdi her ağrıdan sızıdan korkar oldum alt tarafınızda ara ara sızı oluyor mu sizinde? okumasam mı bi daha bilemedim :18:
kızlar benim gibi aranızda hemoroidden şikayetçi var mı
çok fenayım ağrı sızı yok ama kanama var(((((((((((((
ben varım. tam teşhis konmadı ama hamileliğin başında değişik şikayetlerim vardı. gittim muayene oldum. bana bazı kremler verdi. eczacı alırken hemoridin mi arttı dedi.
ağrı falan oluyor zaman zaman. henüz kanama olmadı. şikayetlerim başladığında kremleri sürüorum. sadece çok rahatsız edici olduğunda kremleri kullanıyorum. fazla ilaç almamak için
ooo keep. :) maşallah sana. yoktun ama bütün işleri halletmişsin :)
benimde eşim hiç karnımı falan sevmiordu çok bozuluordum. bu ara oğlum nasıl diye falan soruyor nasıl mutlu oluyorum. aslında mutlu olmamız kolayda erkekler anlamıyor :)
yaa aynı benim eşim daha adam bebeğinin tekmesinden nasiplenmedi.gelip karnıma dokunmaya korkuyor resmen.gıcık oluyorum.erkekler böyle ruhsuz sanırım.biz şimdiden anne olduk onlar ancak bebeği kucağına aldığında baba olabilecekler.
doktorumla telefonda konuştum bir tane fitil ve krem söyledi sadece hamileyken bunu verebilirim dedi geçmezse genel cerraha görün dedi
umarım geçer ağrı çok çok az ama kanama korkutuyo beni çok fazla oluyo
zaten kansızlık var
bence okumamak lazım. ben çok etkileniorum. okuduğum şeyler heran başıma gelecek sanıorum. hep kaygı oluyor. doğum videosu falan hayatımda hiç izlemedim zaten
Ben eskiden hiç kahvaltı yapmazdım hayatımda kahvaltı yoktu
Şimdi kalkar kalkmaz hemen elimi yüzümü yıkıyorum hemen kahvaltıda
ne yiyeceğimi düşünüyorum.yarım ekmek garanti zaten
sonra gene acıkıyorum ara öğün meyve ve çerez
bu sefer akşam oluyor yarım ekmekte akşam yemeğinde götürüyorum
Bu ekmeği nasıl bırakabilirim
diğer kepek ekmeklerde burnuma kokuyor tiksinmişim ufff ne yapacağım bilmiyorum
Sürekli aklım yemeklerde şimdide hayal kuruyorum
aynen bende 10 kilo aldım ve ilk zamanlar multivitaminler yüzünden 1 ayda 4 klio almıştım
şimdi geçen ay 1,5 kilo almışım
doktorum yediklerine dikkat et
deyip duruyor
bende korkumdan her tatlı börek yiyişimde onu hatırlıyorum
,kızlar lohusa pijamasını lohusa pijaması olarak mı alacaksınız yoksa önden düğmeli normal bir pijama mı
KIZLAR PZTESİ GÜNÜ SABAH ŞEKER YÜKLEMEMİZ YAPILDI TABİ SABAH SABAH AÇ KARNINA O ŞEKER BENDE MİDE DENEN BİŞEY BIRAKMASA DA KURTULDUM ÇOK ŞÜKÜR İLK ÖNCE 75 SONRA 88 CIKTI KANDAKİ DEGERİM BENİM MİNİK KIZIM DA MAŞALLAH 700GR 25 CM OLMUS DR AMCASI HAFTASIYLA TAM UYUMLU DEDİ ANNECİGİNE Bİ POZLAR ATTI Kİ SORMAYINTEK TEK PARMAKLARNIN TADINA BAKIYO GİBİ AGZINA GÖTÜRÜP DURUYODU Bİ TARAFTAN ANNECİM SEN BULAN DUR BENİM KEYFİM YERİNDE DER GİBİ AYAKLARINI SALLIYODU MİNİGİM
kızlaaarrr bi sorum olacak yaa ben bu mide yanması mide suyunun boğaza geri gelmesinden çok çekiyorum özellikle dün geceden beri mahvetti beni,ne yapmalıyım ben? doktorada gitmedim bugün ama sanki bu gecede uyutmayacak beni, 22. hftadayım bu haftalarda böyle bir problem yaşadınızmı arkadaşlarrrr
yaa aynı benim eşim daha adam bebeğinin tekmesinden nasiplenmedi.gelip karnıma dokunmaya korkuyor resmen.gıcık oluyorum.erkekler böyle ruhsuz sanırım.biz şimdiden anne olduk onlar ancak bebeği kucağına aldığında baba olabilecekler.
Tamam bende kararlıyım artık çeki düzen vereceğim kendime
Ve bir fikir buldum yemeklerin yanına pilav pişirsem belki
ekmek yeme ihtiyacım kesilebilir deneyeceğim bunu
Şimdide yemek sitelerine bakıyorum
bakıp bakıp gözümü doyurayım bari
ne verdi. bana şurup iki krem vermişti. şurubu kullanmadım. kabız olmamak içinmiş. kremin biri kortos diğeride a ile başılıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?