2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

son aya bırakmaya niyetim yok zaten milleti ayaklandırdım bişey yok diye diye :) bu ay bişeyler almaya niyetliyim bakalım. son zamanlarda alışveriş çok sıkıntı oluyormuş, paso wc ararsın diyolar :)

KIZLAR ABLAM 6 AY ÖNCE DOĞUM YAPTI ONDAN YÜZDEYÜZ ALINMASI GEREKEN ŞEYLERİN LİSTESİNİ İSTEDİM,KENDİSİ LÜZUMLU LÜZUMSUZ HERŞEYİ ALDI PİŞMAN OLDU, ONNA GÖRE LİSTE HAZIRLADI SİZİNLEDE PAYLAŞAYIM BELKİ KARARSIZ OLANLARINIZ VARDIR...

BEBİŞİMİN İHTİYAÇLARI
-beşik,beşik yatağı
-ana kucağı
-oyuncak(bez,ses çıkaran,renli,ışıklı olabilir)
-şampuan,bebek yağı,banyo köpüğü,pişik kremi
-bebek bezi(yenidoğan)
-biberon(yenidoğan 1 numara)
-emzik(yenidoğan 1 numara,damaklı slikon uç)
-emzik kutusu,
-alt açma bezi(kullan at)
-ıslak mendil(ilk 3 ay ''uni baby'' saf su ve pamuk olduğu için zararsız)bol miktarda:)
-tırnak makası, törpü,saç fırçası takımı (bebklere özel)
-banyo süngeri (selilozik olması tercih)
-küvet,küvet filesi
-dijital ateş ölçer
-OTRİ burun aspiratörü
-terbezi,kundak
-bebek çantası
-hastane çıkışı(yenidoğan)
-iç zıbın
çıt çıtlı badi (uzun kol)
-çorap(uzun olsun)
-penye battabniye
-şapka ,eldiven(penye,lastiği sıkı olmasın)
-pijama takımı (kolları kendinden eldivenli olması rahat ettirir)
-havlu ,bornoz
-patikli pantolon

ANNESİNE:)
-bol miktarda ped
-göğüs pedi
-hasta bezi
-pijama takımı, sabahlık
-emzirme sütyeni(en az iki tane)

MARKA VE MİKTAR BİLDİRMEDİM KIZLAR REKLAM OLMASIN SİZİN TERCİHİNİZE KALMIŞ
UMARIM İŞİNİZE YARAR

tesadüfi olarak 50 mg şeker yüklemesi olmadan önceki hafta biraz tatlı yemiştim ve abur cubura girmiştim, hooop tokluktaki şeker 160 çıktı. 4 günlük dikkat sonrası değerlerim normal çıktı. mesela beyaz ekmeği kestim, çaya 1 şeker atarken yarıma indirdim. tatlıya çok düşkün değilim zaten. kısacası sürekli dikkat etmek gerekiyor ama arada kaçak olabiliyor o nedenle böyle yediğin zaman 4 - 5 gün daha dikkatli olarak dengeleyebilirsin bence...

tatlım ellerine sağlık, çok güzel bir liste olmuş. benim hala emin olmadıklarım var, burun aspiratörü, oyuncak gibi şeyler... ama çok makul bir liste bu, lüzumsuz birçok şeyi çıkarmış gibi geldi bana...

renee diye bi şurup var biraz rahatlatıyo dr bana 3 şişe yazmıstı zararı yok bi dene istersen cnm

sağol canım evde var o ilaçtan ben hamile kalmadan öncede reflü sorunum olmuştu tereddüt etmiştim içip içmemekte teşekkür ederim içeyim bugün

sağol canım sodayıda deneyeceğim, bendede çoktandır var ama bu kadar şiddetli değildi 2 gündür mahvetti beni...

yok anacım ben bile elimi karnıma çok koyduğumda çek elini çocuğu rahatsız etme diyor.seninki galiba duygularını pek belli etmek istemiyor sen uyurken çaktırmadan seviyor bebeğini:)

benim mide yanmam 4aylıkken başladı canım ya ama dişimi sıktım 6. ayda gaviscon kullanmaya başladım
dr. her öğün 3 kapak alabilirsin dedi bana fazla gelsi gibi
ben dayanamadığım yerde ve gezmeye falan gideceğim zaman rahat ediym diye içiyorum
1 tatlı kaşığı kadar anca içiyorum içer içmez faydasını görüyorum

[/QUOTE]

canım benimde var bayadır ama dayandım bu güne kadar,doktorada söylemedim ilaç kullanmayayım diye ama dün gece mahvetti beni en azından senin gibi yaparım bende az az içerim

son aya bırakmaya niyetim yok zaten milleti ayaklandırdım bişey yok diye diye :) bu ay bişeyler almaya niyetliyim bakalım. son zamanlarda alışveriş çok sıkıntı oluyormuş, paso wc ararsın diyolar :)

bende ailemin yanına memleketime gideceğim birkaç güne kadar,yüklü bir alışveriş düşünüyorum :) evet son aylara bırakınca hem zor olacak hareket edemeyeceğiz niye engel oluyolarsa bize

bu fiyatlar harika ya.

netten bişi almaya cesaret edemiorum ya güzelmiş aldıkların. aslında ben şimdi alsam daha iyi ama daha çok genişler miyim ki

Ben de doğum alışverişi için ilk kez internetten alışveriş yaptım.. Daha öncesinde bilgisayar bile almışlığım var netten.. hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar..
Fiyat ve model uygun gibi geldiyse kampanya hala devam ediyor unnado da.. Doremi'nin kampanyası..Henüz kampanya bitmediği için kargoya verilmemiş.. Gelince kalitesini de yazarım ama dışarıda bu fiyatlara olanlar kötüydü iyisine denk gelmedim.. Ben sadece sabahlık alırım üzerine.. Evdekiler ya saten ya da polar bu takıma uygun değil..

canım sayende ben de sipariş ettim bi tane. iyi de olsa kötü de olsa bikaç gün işimizi görür heralde. çok teşekkürleeeeer...

Ben şimdiden yarınki kahvaltı menümü hazırladım bile inşallah
Söyle kız utanma kilonu hadi merak ettim:26:

Amanın pirinç pilavındanda olduk iyimi
Neyse Allahtan bulgur pilavınıda severim
Benim şeker yüklemesinde problem çıkmadı
Ama tabi kiloma dikkat etmem laızm artık

ahaha ayrıntılıyı yaptırdın mı

ahhh canm yaptırdım cok sukur
nısa hastanesınde yaptırdım sonuclar ıyı cıktı ama epey olaylı oldu
randevulu alıyolarmıs ama benm vaktım yoktu onların verdıgı tarıhte gec kalmıs oluyodum bınbir rica ile ertesi gun yapabiliriz ama erken gel ve cok bekleyebilirsin garantisni veremeyiz dediler
mecbur gittim sabah yok randevusuz alamayız dediler
dedim dün kac kere aradım gelebilirsin dediler fln bi dunya tantana, neyse yapalım bu seferlık dediler
bu seferde işlemlerimi yaparken 175 dedi kadın yuhh dedim dün aradım kac kere 142 dediniz yok aksam degişti fiyatımız biişy yapamam diyo halbukı aksamda aradm ben soylemedınız fıyat ıcın geldım bilmemne sonra git muhasebeyle konus dediler dedim ok
gittim muhasbeye anlattım durumu cok anlayısla karsıladılar bizim hatamız o yuzden sızden 142 alalım ediler bı kagıt yazdı verdı
cokda beklemedım sukurler olsun rahatladım valla
biraz geriden gidiyoruz oglumla sat tan eminmisin fln dedi ama cok onemsencek bı fark yok cok takılmadık bızde hersey Allahtan

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilodan bahsedilmiş ağırlıklı ben 71.5 kilo ile hamile kaldım şimdiye kdr sadece 2 kilo aldım ama doktorum buna bile çok kızdı sizin gibi kendimi de kısamam çünkü ne tatlı yerim ne kek ne hamur işi ne et yumurta süt hiç birini sevmem çok nadir bazen tatlarına bakarım 2 öğün yemek bile bana fazla gelir oda hamile olmadan önce tek öğünle gezerdim :))) ama çok kolay kilo alırım. Boyda yok 1.60ım inş 80 kiloyu bulmam yuvarlanarak gezerim sanırım :))) bu arada hep 59 kiloda olurdum doğum kontrol hapları sağ olsun 11 kilo aldırdı veremeden hamile kaldım (

58 le hamıle kaldım ama ılk 3 ay bulantılardan 55 e dustum son 2 ayda da 6 kılo alıp 61 kıloya cıktım
doktorum cok fazla dedı bırden sıstım sankı
6 kılodan daha fazla almıs gıbı duruyorum bırde karnım cok yok maesefff totom kocaman oldu gobusum yerıne

Bnm karnımda birden çıktı zaten bitek göbek var kocaman ama daha hamile pantolonu bile almadım öncekiler büyük bile geliyor :)

Bnm karnımda birden çıktı zaten bitek göbek var kocaman ama daha hamile pantolonu bile almadım öncekiler büyük bile geliyor :)

masslh ne guzel hep bayılmısıımdır arkadan hıc bısı yok once top gıbı karın
ama bnm popo ve gobegım yarısıyo hatta onde gıdıgo gobusten:18:

iyi yaptırmışsın. ben 100 e yaptırdım ama bir daha doppler için uğraşıorum hala. 4 d li gördün mü bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…