canım iyisin yinede sen, ben şu ana kadar 1 adet zıbın aldım o kadar,hediye falanda getiren olmadı şimdiye kadar,sadece babaannesi 1 yelek ördü işte hepsi bu, rüyalarıma giriyor artık bebek doğuyor ve hiiiçç birşeyi yok :) annem bişey alma erken deyip duruyor bende bekliyorum
bende hızlı kilo alanlardanım. emin olmamakla birlikte 10 kilo aldım. ben çalıştığım için beslenmeme dikkat edemedim ve ekmek ağırlıklı beslendim. artık dikkat etcem dedim. bugday ekmeği yiyorum. onu da az yiyorum. ama 2 gündür deli gibi hamur işi yedimdün birileri hamur işi bişi getirmişti işe. 5 parça o şeylerden yedim. ufak parçada değil. yedikten sonrada oğlum iki saat aralıksız oynadı durdu.
bugünde gene işyerinde tatlı bişi getirmişlerdi. ağır bi tatlı. iki tane yedim. yetmedi eve gelirken pastaneden 3 tane daha aldım hemen yedim.
bu zamana kadar ne tatlıya ne tuzluya düşkün olmadım. ama bu iki üç gündür canım çok tatlı çekior. birde deli gibi kivi yiyorum.
20 kiloyla bitirsem hamileliği gene şükrederim heralde. korkuyorum kendimden
KIZLAR ABLAM 6 AY ÖNCE DOĞUM YAPTI ONDAN YÜZDEYÜZ ALINMASI GEREKEN ŞEYLERİN LİSTESİNİ İSTEDİM,KENDİSİ LÜZUMLU LÜZUMSUZ HERŞEYİ ALDI PİŞMAN OLDU, ONNA GÖRE LİSTE HAZIRLADI SİZİNLEDE PAYLAŞAYIM BELKİ KARARSIZ OLANLARINIZ VARDIR...
BEBİŞİMİN İHTİYAÇLARI
-beşik,beşik yatağı
-ana kucağı
-oyuncak(bez,ses çıkaran,renli,ışıklı olabilir)
-şampuan,bebek yağı,banyo köpüğü,pişik kremi
-bebek bezi(yenidoğan)
-biberon(yenidoğan 1 numara)
-emzik(yenidoğan 1 numara,damaklı slikon uç)
-emzik kutusu,
-alt açma bezi(kullan at)
-ıslak mendil(ilk 3 ay ''uni baby'' saf su ve pamuk olduğu için zararsız)bol miktarda:)
-tırnak makası, törpü,saç fırçası takımı (bebklere özel)
-banyo süngeri (selilozik olması tercih)
-küvet,küvet filesi
-dijital ateş ölçer
-OTRİ burun aspiratörü
-terbezi,kundak
-bebek çantası
-hastane çıkışı(yenidoğan)
-iç zıbın
çıt çıtlı badi (uzun kol)
-çorap(uzun olsun)
-penye battabniye
-şapka ,eldiven(penye,lastiği sıkı olmasın)
-pijama takımı (kolları kendinden eldivenli olması rahat ettirir)
-havlu ,bornoz
-patikli pantolon
ANNESİNE:)
-bol miktarda ped
-göğüs pedi
-hasta bezi
-pijama takımı, sabahlık
-emzirme sütyeni(en az iki tane)
MARKA VE MİKTAR BİLDİRMEDİM KIZLAR REKLAM OLMASIN SİZİN TERCİHİNİZE KALMIŞ
UMARIM İŞİNİZE YARAR
renee diye bi şurup var biraz rahatlatıyo dr bana 3 şişe yazmıstı zararı yok bi dene istersen cnm
Bende senin haftandan da önce başlamıştı hala da çekiyorum, mutlaka başını yüksekte tutarak yat.. azar azar ve sık sık yemeye çalış.. ağır şeyler yeme.. şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Bir de günde bir adet soda içmek bana iyi geliyor..
bizim babamızda duygusuz sözlü olarak bişey yok ama uyurken falan elini karnıma koyup okşuyor
dün sabahda cimcimem sanki biliyomuş gibi eşim karnıma elini koyar koymaz ,babasına cilve yapıyo galıba bi oynayıp durdu
eşimde ilk defa öyle bişey yaşadı kendi kendine güldü bende hiç bişey demedim uyuyomuş gibi yaptım
son aya bırakmaya niyetim yok zaten milleti ayaklandırdım bişey yok diye diye :) bu ay bişeyler almaya niyetliyim bakalım. son zamanlarda alışveriş çok sıkıntı oluyormuş, paso wc ararsın diyolar :)
bu fiyatlar harika ya.
netten bişi almaya cesaret edemiorum yagüzelmiş aldıkların. aslında ben şimdi alsam daha iyi ama daha çok genişler miyim ki
Ben de doğum alışverişi için ilk kez internetten alışveriş yaptım.. Daha öncesinde bilgisayar bile almışlığım var netten.. hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar..
Fiyat ve model uygun gibi geldiyse kampanya hala devam ediyor unnado da.. Doremi'nin kampanyası..Henüz kampanya bitmediği için kargoya verilmemiş.. Gelince kalitesini de yazarım ama dışarıda bu fiyatlara olanlar kötüydü iyisine denk gelmedim.. Ben sadece sabahlık alırım üzerine.. Evdekiler ya saten ya da polar bu takıma uygun değil..
bende aynı canım ya kılomu söylemeye utanıyorumama boy var allahtan pek belli etmiyorum
sabah sıkış pıkış uyanıyorum wc de ne yesem diye düşünüyorum
iştah tavan yaptı anlayacağın:26:
kilomu söylemem ama 9 kiloyu almış bulunmaktayım bunun 2 kılosu bebişe keseye ait nasılsa deyip kendimi rahatlatmaya çalışsamda
nafilee :18: ama yemektende alamıyorum kendimibenim dr. karışmıyor ama sağlık ocağındaki ebe kızıyor
şimdiye kadar her ay 1 kılo alıyodum bu ay 3 kilo almışım
biraz dikkat edeyim diğer ay bari az çıkıym diyorum ama bakalımm
,
nasıl alcaksın o senın tercihin ama göğsn altına kadar düğme vs... muhakkak olsun derim emzirmek için rahat olur
oyyy maşallah cimcimeyee benim prensesim ne yapıyo acaba benım şeker yuklememede 4 gün kaldı nasıl içecem o iğreç şeyi bilmiyorum
benim mide yanmam 4aylıkken başladı canım ya ama dişimi sıktım 6. ayda gaviscon kullanmaya başladım
dr. her öğün 3 kapak alabilirsin dedi bana fazla gelsi gibi
ben dayanamadığım yerde ve gezmeye falan gideceğim zaman rahat ediym diye içiyorum
1 tatlı kaşığı kadar anca içiyorum içer içmez faydasını görüyorum
mervecim, şeker yeni yırtmış biri olarak söylüyorum pirinç pilavından da uzak durmak gerekiyor. hem şeker için hem kalori için. bulgur pilavı yiyebilirsin ama çok abartmadan... ekmek ben de severim, çavdar ekmeği olunca daha az yiyorum ve daha tok tutuyor.
canım sayende ben de sipariş ettim bi tane. iyi de olsa kötü de olsa bikaç gün işimizi görür heralde. çok teşekkürleeeeer...
ahaha ayrıntılıyı yaptırdın mı
Bnm karnımda birden çıktı zaten bitek göbek var kocaman ama daha hamile pantolonu bile almadım öncekiler büyük bile geliyor :)
ahhh canm yaptırdım cok sukur
nısa hastanesınde yaptırdım sonuclar ıyı cıktı ama epey olaylı oldu
randevulu alıyolarmıs ama benm vaktım yoktu onların verdıgı tarıhte gec kalmıs oluyodum bınbir rica ile ertesi gun yapabiliriz ama erken gel ve cok bekleyebilirsin garantisni veremeyiz dediler
mecbur gittim sabah yok randevusuz alamayız dediler
dedim dün kac kere aradım gelebilirsin dediler fln bi dunya tantana, neyse yapalım bu seferlık dediler
bu seferde işlemlerimi yaparken 175 dedi kadınyuhh dedim dün aradım kac kere 142 dediniz yok aksam degişti fiyatımız biişy yapamam diyo halbukı aksamda aradm ben soylemedınız fıyat ıcın geldım bilmemne sonra git muhasebeyle konus dediler dedim ok
gittim muhasbeye anlattım durumu cok anlayısla karsıladılar bizim hatamız o yuzden sızden 142 alalım ediler bı kagıt yazdı verdı
cokda beklemedım sukurler olsun rahatladım valla
biraz geriden gidiyoruz oglumla sat tan eminmisin fln dedi ama cok onemsencek bı fark yok cok takılmadık bızde hersey Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?