2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
herkese günaydın kızlar. hepimize mutlu güzel bir gün diliyorum...yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz haftasonuuuuuuu

geç kalmak üzereyim. daha giyinmedim bile. işe gitmek istemiyorum

günaydın kızlarrrrrrrr
cok sukur 24. haftaya geldık sonunda
bıde yarın cuma

herkese günaydın kızlar. hepimize mutlu güzel bir gün diliyorum...yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz haftasonuuuuuuu

günaydın kızlar..:79:
burdada hava parçalı bulutlu, içini sıkıyor insanın.. evde miskinlik yapmak vardı yaf

pazar günlerini iple çekiyorum bendee..
gün gün şafak sayınca eksilmiyor gibi günler..
haftasonuna odaklanmak daha iyi oluyor sanki..kendimi kandırayım ben

kızlar günaydın hafzakcım bugünün talihlilerinden biride benim hadi beni ıslatın artık bende ikili hanelere düştüm çok şükür çok mutluyum
hepimiz sağlıcakla tamamlarız inşallah kalan günlerimizi.

SOONNNNNN 99

:119::118::124:

Son düzenleme:
Laboratuvarımı seviyorum :) Şeker yüklemesine geldim korka korka. Bol limonlu çok lezzetli bir şey içirdiler bana. Utanmasam bir bardak daha isticem. İnşallah sonuçlarım güzel çıkar.

ayyyyyyyyyy bende bende bende ıstıorm ıkılı hatta teklı hanelere dusmek

Laboratuvarımı seviyorum :) Şeker yüklemesine geldim korka korka. Bol limonlu çok lezzetli bir şey içirdiler bana. Utanmasam bir bardak daha isticem. İnşallah sonuçlarım güzel çıkar.

inş güzel çıkar sonuçların.. vallahii çok şanslısın tokoyayım.. sabah sabah miss gibi limonatanıda içmişsin, hadi iyisinnn

okuyunca tırstım ya. bilgisizlik ne güzel. rahattım şimdiye kadar :)

ben o yüzden hiç okumadım. bunu söylediğim için çok utanıyorum ama bazen bilmemek daha iyi :)

Günaydın anneler

Bugün kızım mesanemi keşfetti üstüne çıkıp zıplıyo hehralde
Keşke cuma olsaydı bugünnn yaa

ben de tek çılgın benim kızım sanıyordum. bazen direkt orayı hedef alıp tekmeliyor sanki, bigün altıma kaçırıcam diye korkuyorum :)

e ozmn ilk seni kutlayalım. darısı da başımıza sağlıkla ve hayırlısıyla....

2 haftadır doktorumun verdiği diyeti yapıyordum.taaa ki dün akşama kadar
oturdum ve 4 dilim kek yedimçok pişmanım

günaydın kızlar...
tam 3 gecedir uyuyamıyorum bir türlü.tam dalıcam titreyerek uyanıyorum.sabaha karşı uyuyabiliyorum ancak. saat 10 a kadar falan uyuyorum.öğlen gidiyorum işe allahtan.yoksa ne yapardım.neki bu şimdi.hamilelikten mi yoksa ben ciddi ciddi hamilelik depresyonuna mı giriyorum.var mı aranızda benzer şeyler yaşayan?

hayırlııı olsuuunn 2 haneli şafağın canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm

:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:

Inşallah
::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119

laboratuvarımı seviyorum :) şeker yüklemesine geldim korka korka. Bol limonlu çok lezzetli bir şey içirdiler bana. Utanmasam bir bardak daha isticem. Inşallah sonuçlarım güzel çıkar.

bendeeeeeeeeeee aynı senin gibi limonata içtim sankiii verseler yine içerdimm hiç itiraz etmezdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…