herkese günaydın,
yarı uykulu yarı uyanık geldik masamıza oturduk bugün yine.neyse hafta sonuna 2 gün kaldı diyerekten güç toplamaya çalışsakta bu kapalı yağmurlu puslu havalarda imdatttt diye bağırmak geliyor içimden
günaydın kızlar..:79:
burdada hava parçalı bulutlu, içini sıkıyor insanın.. evde miskinlik yapmak vardı yaf
pazar günlerini iple çekiyorum bendee..
gün gün şafak sayınca eksilmiyor gibi günler..
haftasonuna odaklanmak daha iyi oluyor sanki..kendimi kandırayım ben
kızlar günaydın hafzakcım bugünün talihlilerinden biride benim hadi beni ıslatın artık bende ikili hanelere düştüm çok şükür çok mutluyum
hepimiz sağlıcakla tamamlarız inşallah kalan günlerimizi.
Laboratuvarımı seviyorum :) Şeker yüklemesine geldim korka korka. Bol limonlu çok lezzetli bir şey içirdiler bana. Utanmasam bir bardak daha isticem. İnşallah sonuçlarım güzel çıkar.
kızlar günaydın hafzakcım bugünün talihlilerinden biride benim hadi beni ıslatın artık bende ikili hanelere düştüm çok şükür çok mutluyum
Laboratuvarımı seviyorum :) Şeker yüklemesine geldim korka korka. Bol limonlu çok lezzetli bir şey içirdiler bana. Utanmasam bir bardak daha isticem. İnşallah sonuçlarım güzel çıkar.
günaydın kızlar...
tam 3 gecedir uyuyamıyorum bir türlü.tam dalıcam titreyerek uyanıyorum.sabaha karşı uyuyabiliyorum ancak. saat 10 a kadar falan uyuyorum.öğlen gidiyorum işe allahtan.yoksa ne yapardım.neki bu şimdi.hamilelikten mi yoksa ben ciddi ciddi hamilelik depresyonuna mı giriyorum.var mı aranızda benzer şeyler yaşayan?
kızlar günaydın Hafzakcım bugünün talihlilerinden biride benim Hadi beni ıslatın Artık bende ikili hanelere düştüm çok şükür çok mutluyum
Hepimiz sağlıcakla tamamlarız inşallah kalan günlerimizi.
laboratuvarımı seviyorum :) şeker yüklemesine geldim korka korka. Bol limonlu çok lezzetli bir şey içirdiler bana. Utanmasam bir bardak daha isticem. Inşallah sonuçlarım güzel çıkar.