Ben ağdanın kimyasal birşey olduğu için hamilelikte kullanılmaması gerektiğini okumuştum bir yerde. Epilasyon aleti kullanın yazıyordu. Ama illa alman gerekiyorsa, hastane eldiveleri var ya, onları giy eline çok rahat yolabilirsin bence. Çünkü oradaki tüyler kalın değil.
Ben ağdanın kimyasal birşey olduğu için hamilelikte kullanılmaması gerektiğini okumuştum bir yerde. Epilasyon aleti kullanın yazıyordu. Ama illa alman gerekiyorsa, hastane eldiveleri var ya, onları giy eline çok rahat yolabilirsin bence. Çünkü oradaki tüyler kalın değil.
evet eldivende güzel fikir, bak aklıma gelmemişti benimde bu ben epilasyon kullanıyorum ama gebelikte onuda sık kullanmamak gerekiyormuş..ne çetrefilli şu tüy işleri
al benden de okadar bugün kaçamak yaptım gitmedim işe yarın da gitmek istemıyorum ama okadar da yapamam mecbur gitcem öfffffff çalışmak istemıorum evden çalışsam keşke
evet eldivende güzel fikir, bak aklıma gelmemişti benimde bu ben epilasyon kullanıyorum ama gebelikte onuda sık kullanmamak gerekiyormuş..ne çetrefilli şu tüy işleri
Ben sabah olmuştum aşıyı. Akşamına ağrıdı bir tane minoset içtim hemen kesti. Ertesi gün çok hafifti ağrısı. Benim normalde 36,5 olan ateşim aşıdan sonra 37,6 oldu ama. Yanma yaptı hafif bende.
Ağrıdan ziyade 3 gün çok acıdı kolum benim. Üstüme giydiğim şey oraya sürünse aklım çıkıyordu.
cnm benim hafif bir sızı olmuştu ilk sonra hani ağır bişey taşırsın yada spor yaparsında hamlıktan ağrı olur ya o şekilde kolumda az bir ağrı vardı kolumu kaldırırken falan yani öyle büyük bişey olmadı bende demekki senin hiç ağrımayacak belkide geçmiş olsun
Kızlar birsey sorucam ne olur bır akıl verin ben hamile kalmadan önce göbeğimdeki tüyleri alıyordum hamıle kaldıktan sonra da adlım ama bayağı oldu şimdi büyüdü bayağı karnım sizce bır sakıncası olurmu ?
Hayırlı sabahlar canim
Zaten su stresi bi atsam üzerimden belki hersey yoluna gircek te beceremiyorum bi türlü ama bebegim icin yapcam ins :S
IST 'dan gelmeden önce son kontrolümde yine böyle kasilma oluyodu doktorum serum vermişti vitamin ve magnezyumlu ya bunu tamamen unutmusum ayni sikinti vardi o zamanda ve hatta bir şeye Üzülmüssün kendini kasmissin rahimin kasılmış demisti belki de sebep o hala cünkü stres bende heran olan bisey.Ah canim tsk ederim buna da dikkat edicem belki sirf sebep bu kimbilir
sabah geç kalmak üzereyim demiştim. gene stresin doruklarındaydım tabi. karnım kasılır gibi oldu. bende bi şarkı tutturdum bebeğim rahatlasın diye. kasılma yavrum kasılma, alış ananın hallerine... diye
bu arada kızlar firmayı radım. muhasebeyi yani. görev yaptığım yerle muhsebe ayrı yerlerde.
bi arkadaş demişti ya birileri görevini yapmadığı için toplu alıyoruz diye. hakikaten öleymiş. kadın dedi maaş vermioruz ssk verior. bende kredim var vs dedim. aylık lazım bana dedim. dediki çalışmaz raporunu 4 ayın sonunda sgk ya bildirirsen 4 ay sonra alırsınız ama her ay bildirim yaparsak aylık ödeme alabilirsiniz dedi. rahatladım :)
arkadaşlar asker yolu bekleyen kızlar bilir 100 günde düşünce ıslatırlar askerleri burdada yapalımmı 99. Günde olan anne adaylarımıza kutlama yapalım nasıl olacak bilmiyorum ama benimkisi sadece fikir eğlenceli olurdu benim geçti ama daha 100'lü günlerde olan çok arkadaşımız var
ben iple çekemiorum ya ya işim oluyor daha çok yoruluyorum, yada işim olmasa bile 7 de uyanıyorum bu ara. normalde bööle değilim uykuyu çok severim ama tuvalete kalkmaktan 7 den sonra uyuyamıyorum. hafta içi daha çok uyuyorum. :)
kızlar avcılarda loya diye bi çamaşırcı var. lohusa pijaması 3 lü 79 tl idi. indirime girmiş. kumaşı çok güzel sayılmaz. hiç daha önce lohusa pijamalarına bakmadım. o yüzden almadım. ama havuzluhana gitmiş biri burda 120 tl diodu pijamalar için. alsam mı acaba ?
Tırnak makası değişik geldi alayım hemencik dedim :)
bakım setinin fiyatı da 57,00 tl büchen marka 80,00 tl den düşmüş alman malı ve tavsiye üzerine aldım bende inş memnun kalırım canta da içinde gördüklerinizin hepsi dahil
bu arada kızlar firmayı radım. muhasebeyi yani. görev yaptığım yerle muhsebe ayrı yerlerde.
bi arkadaş demişti ya birileri görevini yapmadığı için toplu alıyoruz diye. hakikaten öleymiş. kadın dedi maaş vermioruz ssk verior. bende kredim var vs dedim. aylık lazım bana dedim. dediki çalışmaz raporunu 4 ayın sonunda sgk ya bildirirsen 4 ay sonra alırsınız ama her ay bildirim yaparsak aylık ödeme alabilirsiniz dedi. rahatladım :)