2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Laboratuvarımı seviyorum :) Şeker yüklemesine geldim korka korka. Bol limonlu çok lezzetli bir şey içirdiler bana. Utanmasam bir bardak daha isticem. İnşallah sonuçlarım güzel çıkar.

Evet evet artık birçok yerde onu veriyorlar, ben o kadar severek içmiştim ki; eşim çok merak etmişti, sonunda ona da ayımıştım azıcık. (
2 haftadır doktorumun verdiği diyeti yapıyordum.taaa ki dün akşama kadar
oturdum ve 4 dilim kek yedimçok pişmanım

İster istemez arada kaçıyor borealis, pişman olma, bir süre daha dikkatli git, dengelersin.. Rahat ol..

kızlar oglumun malzeme cantası geldı az once ama buyukmus baya
gule gıle kullansın canım oglum

Hayırlı ugurlu olsun, cicişlerin olduğu topiğe koysana hully, biz de görelim.. Ben henüz alamadım, her türlü fikre açığım. :)

Arada hepimize oluyordur sanırım.. Bazen ben de uykusuz kaldıgım zamanları hatırlıyorum.
Ama herşeyi de hamilelik depresyonuna bağlamayalım; bunu beynimize yüklersek kendimizi şartlamış oluruz..
Hamilelikte ara ara uykusuzluk normal, depresyon de normal ama bizden uzak olsun... :))

Tebrikler mnsroz, ben de heyecanla bekliyorum; az kaldı benim de..
Darısı son 9 günlere inşallah..

:)))

Son düzenleme:
2 haftadır doktorumun verdiği diyeti yapıyordum.taaa ki dün akşama kadar
Oturdum ve 4 dilim kek yedimçok pişmanım

üzülme canımm moral olur belki bende geçen hafta öğlen ve akşam toplamda 1 pastanın tam yarısını yedimm Sorarsan bende diyetteyim
Sonrasında pişmanlık çok kötü oluyo ama

Son düzenleme:
merhaba anneler bende 2012haziran annesiyim arada gelip okuyorum yazdıklarınızı nostalji yapıyorum
inş saglıkla kavusursunuz bebeklerinize :118: :124:

merhaba anneler bende 2012haziran annesiyim arada gelip okuyorum yazdıklarınızı nostalji yapıyorum
inş saglıkla kavusursunuz bebeklerinize :118: :124:

bende sıze gelıp okuorm
tecrubelerınızden faydalanmak ıcın
bır de ozenıorm kı sıze ne guzel kavusmussunz yavrularınıza

ayyyyyyyyyy bende bende bende ıstıorm ıkılı hatta teklı hanelere dusmek

canım darısı başına

e ozmn ilk seni kutlayalım. darısı da başımıza sağlıkla ve hayırlısıyla....

destycim teşekkürler canım,darısı bekleyenlerin başına inş

hafzakcım ne renkli bir mesajsaolasın göbüşdaşım

Tebrikler mnsroz, ben de heyecanla bekliyorum; az kaldı benim de..
Darısı son 9 günlere inşallah..
:)))

arzucum saol canım,darısı senin gibi bekleyenlere inş son dokuza kalmadan doğururuz bence düşünmesi bile yetiyor çıldırmak için

canım bizim topiğimizde sabit bi listemiz var 1 yıllık bi topik hamiş kalan arkadaşlarımızın halayı vardır ama bu bişey mii kota dolana kadar halayımızı çekeriz çok renklidir bizim topik

Benimde ordan alışkanlık bir sürü yaptım olsun canımmm kaç kere 100'den düşücez kiii ama dimiiiiiiiiiiiiii

pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
keske sımdı 32.haftada olaydık

canım hep aynı dertten muzdaribiz ama sen çok sıkıntı ediyon yaaa bırak boşver ölede bölede günler geçiyo işte hamişliğinin diğer yönlerine odaklan tadını çıkar bugünlerinin

Selam herkeslere. Ohh bakıyorum keyifler iyi, halaylar falan.

İş hayatımda son 1 ay kaldı. Hem güzel bir vesileyle iş hayatımı sonlandıracağım için seviniyorum, hem de yılların verdiği çalışma alışkanlığı sanırım, kendimi boşlukta gibi hissediyorum. Karışık duygular içindeyim.

aaa ne güzelmişnerde bu topik canım,ismi ne?

SELAMMM ANNİŞLERRR VE PTIRICIKLARI

e- bebek te güzel indirim var bu gün hemen aldıkları paylaşıyorum size

Eklentiler

• $bakım seti.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $tırnak makası 2.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $tırnak makası.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 24
Tırnak makası değişik geldi alayım hemencik dedim :)

bakım setinin fiyatı da 57,00 tl büchen marka 80,00 tl den düşmüş alman malı ve tavsiye üzerine aldım bende inş memnun kalırım canta da içinde gördüklerinizin hepsi dahil

SELAMMM ANNİŞLERRR VE PTIRICIKLARI

e- bebek te güzel indirim var bu gün hemen aldıkları paylaşıyorum size
Tırnak makası çok tatlı bayıldım. Güle güle kullan canım

pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
keske sımdı 32.haftada olaydık

Ya evet dört gözle bekliyorum gerçi ben 30. haftadan yıllık iznimide kullanmayı düşünüyorum yol gitmekten bıktım. Rabbim hayırlısıyla tadıyla tuzuyla geçirmeyi nasip etsin inşAllah

Evet evet artık birçok yerde onu veriyorlar, ben o kadar severek içmiştim ki; eşim çok merak etmişti, sonunda ona da ayımıştım azıcık. (

Ben bardağı aldım elime içmeye başladım, eşim yanımda söyleniyor tek dikişte iç alma kokusunu alma diye.
Durdum ben hayatımdan memnunnum çok güzelmiş bu dedim.

Sonuçlarım akşamüstü çıkacak mail atacaklar. Tek sıkıntı midemi çok yaktı sonrasında.

Kızlar birsey sorucam ne olur bır akıl verin ben hamile kalmadan önce göbeğimdeki tüyleri alıyordum hamıle kaldıktan sonra da adlım ama bayağı oldu şimdi büyüdü bayağı karnım sizce bır sakıncası olurmu ?

cnm göbegine küçük küçük sürersen sir ağdayı küçük agda beziylede çekersen bişi olmaz diye düşünüyorum. minik minik ve çok yavaş bi şekilde yapabilirsin bence. ama yinede çok emin degilim tabii :26:

Çok kararsız kaldım ya böle de hiç hoş durmuyor açıkcası onu etkilemz sonuçta dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…