Laboratuvarımı seviyorum :) Şeker yüklemesine geldim korka korka. Bol limonlu çok lezzetli bir şey içirdiler bana.Utanmasam bir bardak daha isticem. İnşallah sonuçlarım güzel çıkar.
2 haftadır doktorumun verdiği diyeti yapıyordum.taaa ki dün akşama kadar
oturdum ve 4 dilim kek yedimçok pişmanım
kızlar oglumun malzeme cantası geldı az once ama buyukmus baya
gule gıle kullansın canım oglum
günaydın kızlar...
tam 3 gecedir uyuyamıyorum bir türlü.tam dalıcam titreyerek uyanıyorum.sabaha karşı uyuyabiliyorum ancak. saat 10 a kadar falan uyuyorum.öğlen gidiyorum işe allahtan.yoksa ne yapardım.neki bu şimdi.hamilelikten mi yoksa ben ciddi ciddi hamilelik depresyonuna mı giriyorum.var mı aranızda benzer şeyler yaşayan?
kızlar günaydınhafzakcım bugünün talihlilerinden biride benim hadi beni ıslatın artık bende ikili hanelere düştüm çok şükür çok mutluyum
hepimiz sağlıcakla tamamlarız inşallah kalan günlerimizi.
SOONNNNNN 99
:119::118::124:
2 haftadır doktorumun verdiği diyeti yapıyordum.taaa ki dün akşama kadar
Oturdum ve 4 dilim kek yedimçok pişmanım
merhaba anneler bende 2012haziran annesiyim arada gelip okuyorum yazdıklarınızı nostalji yapıyorum
inş saglıkla kavusursunuz bebeklerinize :118: :124:
bende sıze gelıp okuorm
tecrubelerınızden faydalanmak ıcın
bır de ozenıorm kı sıze ne guzel kavusmussunz yavrularınıza
ayyyyyyyyyy bende bende bende ıstıorm ıkılı hatta teklı hanelere dusmek
e ozmn ilk seni kutlayalım. darısı da başımıza sağlıkla ve hayırlısıyla....
hayırlııı olsuuunn 2 haneli şafağın canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:
Inşallah
::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119
Tebrikler mnsroz, ben de heyecanla bekliyorum; az kaldı benim de..
Darısı son 9 günlere inşallah..
:)))
canım darısı başına
Destycim teşekkürler canım,darısı bekleyenlerin başına inş
Hafzakcım ne renkli bir mesajsaolasın göbüşdaşım
Arzucum saol canım,darısı senin gibi bekleyenlere inşSon dokuza kalmadan doğururuz bence Düşünmesi bile yetiyor çıldırmak için
pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
keske sımdı 32.haftada olaydık
canım bizim topiğimizde sabit bi listemiz var 1 yıllık bi topik hamiş kalan arkadaşlarımızın halayı vardır ama bu bişey mii kota dolana kadar halayımızı çekeriz çok renklidir bizim topik
Benimde ordan alışkanlık bir sürü yaptım olsun canımmm kaç kere 100'den düşücez kiii ama dimiiiiiiiiiiiiii
Tırnak makası çok tatlı bayıldım. Güle güle kullan canımSELAMMM ANNİŞLERRR VE PTIRICIKLARI
e- bebek te güzel indirim var bu gün hemen aldıkları paylaşıyorum size
pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
keske sımdı 32.haftada olaydık
Evet evet artık birçok yerde onu veriyorlar, ben o kadar severek içmiştim ki; eşim çok merak etmişti, sonunda ona da ayımıştım azıcık.(
Kızlar birsey sorucam ne olur bır akıl verin ben hamile kalmadan önce göbeğimdeki tüyleri alıyordum hamıle kaldıktan sonra da adlım ama bayağı oldu şimdi büyüdü bayağı karnım sizce bır sakıncası olurmu ?
cnm göbegine küçük küçük sürersen sir ağdayı küçük agda beziylede çekersen bişi olmaz diye düşünüyorum. minik minik ve çok yavaş bi şekilde yapabilirsin bence. ama yinede çok emin degilim tabii :26:
Çok kararsız kaldım ya böle de hiç hoş durmuyor açıkcası onu etkilemz sonuçta dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?