selam kızlarr,bugun doktor kontrolüm vardı.bu gün 21+6 olmam gerekti sat a görre.bu zamana kadar hep ultrasonda sat a göre girmişti bebeğim,fakat bugün 1 hafta geride gözüküyor,doktor 1 hafta geride olması önemli değil takip etmemiz gerekli dedii,moralim bozuk.böyle bişey yaşayan var mı?
selam kızlarr,bugun doktor kontrolüm vardı.bu gün 21+6 olmam gerekti sat a görre.bu zamana kadar hep ultrasonda sat a göre girmişti bebeğim,fakat bugün 1 hafta geride gözüküyor,doktor 1 hafta geride olması önemli değil takip etmemiz gerekli dedii,moralim bozuk.böyle bişey yaşayan var mı?
slm kızlar bugün idrar tahlili yaptırdım 3-4 lökosit ve bakteri çıkmış herşey normal ama idrar bulanık diyo eritrosit falan yok. gerçi laboratuvarda normal plastik bardağa verdim örneği kapaklı falan değildi aslında güvenilir bir yer ama bilemedim. doktor randevum 1 hafta sonra da fikri olan varmı önemli mi acaba? kan değerlerim de demir hapına rağmen birazcık düşük çıkıyor. siz bişey yapıyor musunuz kan değerleri normal olsun diye? şu idrar testiyle ilgili de fikri olan mı varmı merak ettim kızlar...
sağol canım.internetten baktım ebrunun fiyatlarına bir pantolon 100-150 tl yuh dedim.ama bulamazsam el mahkum almak zorundayım.f
evet gerçekten ucuz, bildik markaların ürünleri bile diğer yerlerden daha ucuz görünüyor
üst aldım ben, hamile mağazalarındaki üst modeller hoşuma gitmedi zaten, her zaman alışveriş yaptığım yerlerden large beden, bol kesim şeyler aldım ama alt sıkıntılı,büyük beden olsa bile beli olmuyor bele çare bulmak lazım
ben ebrunun mağazasına gittim cnm nette 100 görünen pantolon orda 50 tl di 2 -3 beden kaldı o yüzden böyle indirdik dedi oradaki bayan bakırköye gidersen eğer bi uğra bak bi meydandan aşağı inerken yol üstünde solda var bi de onun tam karşı ara sokağında var ben ara sokaktakinden almıştım
slm kızlar bugün idrar tahlili yaptırdım 3-4 lökosit ve bakteri çıkmış herşey normal ama idrar bulanık diyo eritrosit falan yok. gerçi laboratuvarda normal plastik bardağa verdim örneği kapaklı falan değildi aslında güvenilir bir yer ama bilemedim. doktor randevum 1 hafta sonra da fikri olan varmı önemli mi acaba? kan değerlerim de demir hapına rağmen birazcık düşük çıkıyor. siz bişey yapıyor musunuz kan değerleri normal olsun diye? şu idrar testiyle ilgili de fikri olan mı varmı merak ettim kızlar...
arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak bebeğime hastane çıkışı aldım içinde iki takım kıyafet var yarın iki üç tane daha tulum alim diyorum ama 0-3 aymı alsam 3-6 aymı karar veremedim daha doğrusu hangisi olur bilemiyorum :S yardımcı olursanız sevinirim
benim de aynen öyle, geçen kış giydiğim kıyafetler bacağımdan geçmiyor şu an ööyle ortalarda bi yerlerde kalıyorlargünlük kıyafetler neyse de bi toplantı bi görüşme olunca daha şık şeyler giymek gerekiyor ve o şık hamile pantolonları öyle pahalı ki sanki doğumu da kendileri yapıyorlar..Bi de şunun şurasında bir kaç kere giyilecek bir şey için hiç veresim yok o paraları..Bi forumda okumuştum, beli olan pantolon alıp terziye bel kısmını çıkarttırıp lastik vb. gibi taktırıyorlarmış. İyi fikir aslında ama daha denemedim
canm gıttım aldım besıgımızı cook sukur rahatladım ya magzada da yoksa dıye korkmustum ama vardı epey korkma
bu sefer daha cok ıcıme sındı 3 yasına kadar coook rahat yatar ve gayette saglam ben cok sevdım
ınsalah senınde ıcıne sıner
benimkilerde gelişme yok. bu sütüm olmayacağı anlamına gelir mi?
Kizlad hamilelikte en yuksek ates kac olmal sizce birz once 37.5 e kadar cikti. Birtane parasetomol aldim hemen
almasam cekilecek gibi degil heryerim agriyor cok kotu oldum bugun.
Buarada kayinvalide konusu acilinca kimese benim yazimi gormemis.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?