surat yapamam herhalde, eşime ayıp olur ama şaka yollu duygu sömürüsünün dibine vurmayı düşünüyorumayyyy okurken sinirlendim.ne cins bir kayınvalide.ama aslında bir yandanda iyi o seni istemiyorsa sen napıcaksın onu.kayınvalide insanlar arasında çokta istenen bişey değildir yani:)al kocanı çık alışverişine.karışanın olmaz görüşenin olmaz.bence koy mesafeni rahatla o sonuçta oğlunu görmek için gelip gitmek zorunda sana.bak sen surat yapınca rahat edebiliyor mu...
valla bilmiorumda benimki yükselmeye başladı. galiba benim çıkcak. :18:
buralarda temizliğe yardım için aylarca birini aramıştık bulamamıştık bilmem ki bakıcı daha kolay bulunur mu..bi ara öğrenci düşündüm, bizim fakültede çocuk gelişiminde fln ikinci öğretim öğrenciler var. Olmaz mı ki onlar,bunu ben bi ara yine düşünmüştüm okuldaki arkadaşlardan biri "sakın öğrenci düşünme" demişti ama niye olduğunu söylememişti:44:sonuçta benim işim günde 3-4 saat topu topu, bana mantıklı gelmişti..
aslında komşu falan varsa çevrende onlarada baktırabilirsin. şöle ev hanımı olup, tecrübeli güvenilir birini bulsan. belki onlar daha iyi bakar.
benim kayınvalide 68 yaşında. ne kadar güvenebilirim bilmiorum. istekli olsaydı güvenirdim gene. birde isteksiz olunca ne olacak bilmiorum. doğsunlar da düşünürüz artık.
keep sende bi komşu teyze bulheryere onla git
buralarda temizliğe yardım için aylarca birini aramıştık bulamamıştık bilmem ki bakıcı daha kolay bulunur mu..bi ara öğrenci düşündüm, bizim fakültede çocuk gelişiminde fln ikinci öğretim öğrenciler var. Olmaz mı ki onlar,bunu ben bi ara yine düşünmüştüm okuldaki arkadaşlardan biri "sakın öğrenci düşünme" demişti ama niye olduğunu söylememişti:44:sonuçta benim işim günde 3-4 saat topu topu, bana mantıklı gelmişti..
eh di mi, olur da bizi çağırırsa da bilmem ne teyze ile yün almaya gideceğiz diyim
ayy çok benziyorlar bunlar birbirine..
Benim kayınvalide bir gün misafirlerle oturduğumuz sohbet ettiğimiz bir anda eşimin evlenmesi için uygun gördükleri birinden bahsediyor..
O zamanlar biz sevgiliyiz ama takan kim.. Başka birini beğenmişler onunla evlensin istemişler, eşim ilgilenmemiş tabii..
Herkesin içinde gözümün içine bakarak "Yalan mı söyleyeyim bundan güzeldi o kız, bankacıydı" falan dedi :S
Şok oldum, Dedim ki "söyle o zaman oğlunla evlenmeyecek kadar akıllı mıydı? Aptal mıydı?" :S
zeyyyno doğrusun canım ama ben yapamıyorum, safım galiba bu tür konularda azıcık taktik bilsem böyle olmazdı..
İşin kötüsü ailesi söz konusu olunca eşim de arkamda değil zaten pek çok konuda değil..
bir yerde okudum geniz akıntısı olmasın diye kullanın diyodu.iki yastık mı o niye ki,ter iyidir ama sonrasında üşütmeden duş alıp hemen üstünü değiştirirsen daha çabuk atlatırsın. Umarım geçer çabucak
sağolçok geçmiş olsun,ben sadece parol kullandım o da grip falan değildim bel ağrısı için kullanmıştım .umarım bir an önce iyileşirsin,öksürük için bal zencefil karışımı yapabilirsin ama zencefili gebeler kullanabilir mi bilmiyorum.istersen bi araştır
ben 3. ayımdan beri çift yastık kullanıyorum..nefes almakta zorluk çekiyorum ,hatta geçen gün 4 yaşındaki oğlum yanımda yatıyordu.gecenin bir yarısı beni uyandırıp ^^anne zombi gibi nefes alıyorsun ^^dedi..
kırmızı ile olan kısma güldüm çok.
ben avcılarda bi hamile mağazasından sepetteki pantolonlardan aldım bir tane. 20 tl idi. bi tane büyük beden satan bi yerden kadife pantolon aldım ama onu çok giyemedim. memnun kalmadım. o da 20 tl idi sanırım. birde lcw den kot aldım. o da 30 tl idi. elbise tarzı bişiler almak istiorum ama hamile mağazalarında çok pahalı gerçekten. yaz gelsede evdeki hazır elbiselerimi giysem diye istiorum. ama o kadar sıcaklara kalmadan doğururuz zaten
benim de aynen öyle, geçen kış giydiğim kıyafetler bacağımdan geçmiyor şu an ööyle ortalarda bi yerlerde kalıyorlarbende defactodan kumaş lcw dan bir kot aldım.ama yetmiyor.ben üst için bikaç parça bişey almak istiyorum.işte ünüforma gibi aynı kıyafetleri giymekten sıkıldım.haftanın 5 gününe yetecek kadat kıyaafetim yok bile:)hamilelikten önce dar giyinen bir insandım.eski kıyafetlerimin içine girmem mümkün değil.
Özdeller bebek giyim var internette rastgele rastladım...Bilgi verebielcek olna var mı siz de bi girin bakın kızlar fiyatlar acayip uygun geldi bana...Ama tedirginim de kaliteli midir ki?
ben bulamadım o siteyi, linki atar mmısın canımamanın fiyatlara bakkgörüntüleri kötü degil ama bilemedim şimdi. disneyin orjinal tulumlarıda var onlarda baya uygunnn :26:
kızlar alırsanız bu siteden bişiler haber verinn nasıl olduyguyla ilgilii
bende bugün gitcem. tükenmiş miannem gelemior diye yarına ertelemiştim ama vazgeçtim bugün gitcem. o kadar yorulmuşumki bu hafta. akşam ilacımı içemeden uyudum ve tuvalete bile uyanamadım.
benim de aynen öyle, geçen kış giydiğim kıyafetler bacağımdan geçmiyor şu an ööyle ortalarda bi yerlerde kalıyorlargünlük kıyafetler neyse de bi toplantı bi görüşme olunca daha şık şeyler giymek gerekiyor ve o şık hamile pantolonları öyle pahalı ki sanki doğumu da kendileri yapıyorlar..Bi de şunun şurasında bir kaç kere giyilecek bir şey için hiç veresim yok o paraları..Bi forumda okumuştum, beli olan pantolon alıp terziye bel kısmını çıkarttırıp lastik vb. gibi taktırıyorlarmış. İyi fikir aslında ama daha denemedim
ben bulamadım o siteyi, linki atar mmısın canım
benim de aynen öyle, geçen kış giydiğim kıyafetler bacağımdan geçmiyor şu an ööyle ortalarda bi yerlerde kalıyorlargünlük kıyafetler neyse de bi toplantı bi görüşme olunca daha şık şeyler giymek gerekiyor ve o şık hamile pantolonları öyle pahalı ki sanki doğumu da kendileri yapıyorlar..Bi de şunun şurasında bir kaç kere giyilecek bir şey için hiç veresim yok o paraları..Bi forumda okumuştum, beli olan pantolon alıp terziye bel kısmını çıkarttırıp lastik vb. gibi taktırıyorlarmış. İyi fikir aslında ama daha denemedim
evet gerçekten ucuz, bildik markaların ürünleri bile diğer yerlerden daha ucuz görünüyorİndirimli bebek ürünleri indirimli bebek kıyafetleri indirimli bebek arabaları indirimli bebek giyim Özdeller Bebe
canım link bu, fiyatlar inanılmaz ucuzz :26:
üst aldım ben, hamile mağazalarındaki üst modeller hoşuma gitmedi zaten, her zaman alışveriş yaptığım yerlerden large beden, bol kesim şeyler aldım ama alt sıkıntılı,büyük beden olsa bile beli olmuyor bele çare bulmak lazımbende öyle düşüne düşüne aylar geçirdim ama artık havada ısınıyor bir iki gömlek alsam iyi olur.ya da normal giyimde large beden falan bulabilirsem bakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?