2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yaw kendine dert ettiğin şeye bak şekerim.gelmezse gelmesin yaşıtın ,tecrübeli olan bir arkadaşın yok mu onunla çık alışverişe zaten alacağın şeyleri kv belkide taşıyamayacak.Bn haftaya arkadaşımı alıp gidicm alışverişe.Kafa dengi biriyle gitmek daha eğlenceli ve zevklidir,bnce bir arkadaşını ayarla onunla çık,sen bnle şuraya buraya gelirmisin dersen ona muhtaç olduğunu gösterirsen o da bundan zevk alıp , zaten gelmek de istemiyorsa bahaneler bulup duracaktır.Bnce çok da bağlı olma,kendi işini kendin veya arkadaşın ablan vs. varsa onlarla halletmeye çalış.Bunlarada zülüp bebğini hiiçç üzme şekeriim.senin valide rahat sanırım boşver

canım o k.valideli alışverişleri pek sevdiğim söylenemez çünkü bir ton şeye dikkat etmek zorunda kalıyor insan kırma etme onu söyleme buna dikkat et... genelde eşimle yaptık biz alışverişlerimizi mutlu mutlu ama hani k.valide ile ortak bir payda olsun (torun için fln), birlikte zaman geçirmiş olalım vs. diye istiyordum ben, yoksa lazım olduğundan değil. Hani bi paylaşım olsun diye...neyse olmasın artık ne yapayım

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun,ben sadece parol kullandım o da grip falan değildim bel ağrısı için kullanmıştım .umarım bir an önce iyileşirsin,öksürük için bal zencefil karışımı yapabilirsin ama zencefili gebeler kullanabilir mi bilmiyorum.istersen bi araştır

Bende aynı durumdayım 52 ile başkadım 62 yim ama nasıl olcakta 70 ile bitiricezzumarım öyle olur ama napsakki

ahhh kızlar benim hamilelik önceki kilomla siz hamileliği kapatacaksınız inşallah..bende 90 la kapatsam sevinicem şuan 82 yim:2::2::18:

canım yaa dert ettiğin şeye bak..ne güzel işte gelmesinler,bulaşmasınlar sana..ben şahsen gelmemelerinden mutluluk duyarım,hele birde plan yapıp da sonra cayarlarsa daha keyif alırım çünküüü birdaha onları istememek için eşime karşı bahanem olurzaten benim nicke bakarsan anlarsın.türkçesi kötü gelin demek.kocamın taktığı bir lakap

ayy çok benziyorlar bunlar birbirine..
Benim kayınvalide bir gün misafirlerle oturduğumuz sohbet ettiğimiz bir anda eşimin evlenmesi için uygun gördükleri birinden bahsediyor..
O zamanlar biz sevgiliyiz ama takan kim.. Başka birini beğenmişler onunla evlensin istemişler, eşim ilgilenmemiş tabii..
Herkesin içinde gözümün içine bakarak "Yalan mı söyleyeyim bundan güzeldi o kız, bankacıydı" falan dedi :S
Şok oldum, Dedim ki "söyle o zaman oğlunla evlenmeyecek kadar akıllı mıydı? Aptal mıydı?" :S

zeyyyno doğrusun canım ama ben yapamıyorum, safım galiba bu tür konularda azıcık taktik bilsem böyle olmazdı..
İşin kötüsü ailesi söz konusu olunca eşim de arkamda değil zaten pek çok konuda değil..

ben 3. ayımdan beri çift yastık kullanıyorum..nefes almakta zorluk çekiyorum ,hatta geçen gün 4 yaşındaki oğlum yanımda yatıyordu.gecenin bir yarısı beni uyandırıp ^^anne zombi gibi nefes alıyorsun ^^dedi..

köye giderse yazın gider zaten. o zamanda ben doğum izninde olurum. ama bence gitme amacı işten kaçmak :) diyorum bu zamana kadar gitmedin şimdi niye gitcen. ben seni kızım gibi gördüm ondan gitmeyi aklımdan geçirmedim dior :) bahaneye bak. hakikaten iyi olmamak gerekior. kızın gibi gördüysen esas o zaman gitmesi gerekir zaten. ki sürekli gitsin demiorum. arada yazın bizi yalnız bırakabilirdi en azından. ki o tam tersiydi. hatta öle komik kıskançlıklar yaptı ki , oğluyla değil kocasıyla evlenmiştim sanki

kendi kanı ama ben iyi bakacağından emin değilim. bu kayınvalidelikte bi hormon salgılanıyor sanırım. kendi kanı manı düşünmüolar :) öle olsa şimdiden düşünürler.

ya hatta diorum görüntülü bebefon mu alsam. gerçi dersteyken nasıl bakcam ki. ama aklım kalacak çocukta o kesin.

ahsenn göbek deliğinden konuşuyorduk. o çıkabiliomuş. bende bugün öğrendim.

senin cevap süpermiş, bizim adayın tek olayı ev kızı meziyetleri olması valla, öyle güzel bankacı fln olaydı ağzımdan burnumdan gelirdi muhtemelen benim de eşimin de:44: gerçi bankacı da bankacı olmaktan kaybederdi

aa fıtıklı gibi mi ne güzel duruyo içerde niye çıkıyo ki acaba ilk defa duydum ne zaman çıkıyomuş peki daha bizde hiç hareket yok hatta baya bi içerde :)

valla bilmiorumda benimki yükselmeye başladı. galiba benim çıkcak. :18:

k.valide hormonu süpermiş var valla herhalde Ben de şimdi bakıcı seçeneği gündeme gelince onları araştırıyordum ama görüntülü bebefon işi görmez sanırım nannycam ler var, internete fln bağlanıyor derste çaktırmadan telden bakılabilir mi bilmem..bizim bilgi işlem var okulda boş boş oturuyorlar internet başında, düşünsene demişim onlara arada benim çocuğu bi kontrol edin diye mantık sınırlarından taşıyorum galiba

ayyyy okurken sinirlendim.ne cins bir kayınvalide.ama aslında bir yandanda iyi o seni istemiyorsa sen napıcaksın onu.kayınvalide insanlar arasında çokta istenen bişey değildir yani:)al kocanı çık alışverişine.karışanın olmaz görüşenin olmaz.bence koy mesafeni rahatla o sonuçta oğlunu görmek için gelip gitmek zorunda sana.bak sen surat yapınca rahat edebiliyor mu...

aslında komşu falan varsa çevrende onlarada baktırabilirsin. şöle ev hanımı olup, tecrübeli güvenilir birini bulsan. belki onlar daha iyi bakar.

benim kayınvalide 68 yaşında. ne kadar güvenebilirim bilmiorum. istekli olsaydı güvenirdim gene. birde isteksiz olunca ne olacak bilmiorum. doğsunlar da düşünürüz artık.

bakırköyde hamile giyimi ebru var cnm ben ordan pantolon aldım çok memnun kaldım

sağol canım.internetten baktım ebrunun fiyatlarına bir pantolon 100-150 tl yuh dedim.ama bulamazsam el mahkum almak zorundayım.f

kırmızı ile olan kısma güldüm çok.

sağol canım.internetten baktım ebrunun fiyatlarına bir pantolon 100-150 tl yuh dedim.ama bulamazsam el mahkum almak zorundayım.f

ben avcılarda bi hamile mağazasından sepetteki pantolonlardan aldım bir tane. 20 tl idi. bi tane büyük beden satan bi yerden kadife pantolon aldım ama onu çok giyemedim. memnun kalmadım. o da 20 tl idi sanırım. birde lcw den kot aldım. o da 30 tl idi. elbise tarzı bişiler almak istiorum ama hamile mağazalarında çok pahalı gerçekten. yaz gelsede evdeki hazır elbiselerimi giysem diye istiorum. ama o kadar sıcaklara kalmadan doğururuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…