ya sen 3 tane taşıyorsun çok normallll.
birde bugün gene alışveriş için erken laflarına maruz kaldım. iyice sinir oluyorum bu muhabbete yaa
dimi dimii ama:)) aman napıyım alcaz ve vercez artık doğumdan sonra
ya sorma bende birçok şeyimi erken aldımki üçüz olunca çok ağırlaşırım diye ve iikide almışım şimdi hiçbiyere çıkamıyorum
kv geçen gün diyoki "daha dur hiçbişeyini alma nolur nolmaz belli olmaz herşeye hazırlıklı olun" diyo bu ne demek böyle yaa dost musun düşman mısın hayret bişey çok moralim bozuldu
inşallah üçüde sağlıklı olsun hayırla doğsun güle güle kullansınlar diyeceği yerde "alma alma sakın doğsunlar da alırsın" diyo ben 3 bebekle nereye çıkacaksam doğunca
beşikleri alma 1 günde alınır diyo doğunca eve gelince nerde yatacaklarsa üff çok sinirim bozuk
çoğu yerden uygun gibi geldi bana fiyatşarı felan bayb jem küvetleri felan çok fark varww.indirimlibebe.com/891_u-kirbas-puantiyeli-ikili-kiz-bebe-takim.aspx
şu özdeller denen yere bakarken gördüm bunun aynısını bugün ankara da nişantaşı pazarında sordum 10 lira dediler penyesi filan gayet güzeldi:))
birde bugün gene alışveriş için erken laflarına maruz kaldım. iyice sinir oluyorum bu muhabbete yaa
dimi dimii ama:)) aman napıyım alcaz ve vercez artık doğumdan sonra
ya sorma bende birçok şeyimi erken aldımki üçüz olunca çok ağırlaşırım diye ve iikide almışım şimdi hiçbiyere çıkamıyorum
kv geçen gün diyoki "daha dur hiçbişeyini alma nolur nolmaz belli olmaz herşeye hazırlıklı olun" diyo bu ne demek böyle yaa dost musun düşman mısın hayret bişey çok moralim bozuldu
inşallah üçüde sağlıklı olsun hayırla doğsun güle güle kullansınlar diyeceği yerde "alma alma sakın doğsunlar da alırsın" diyo ben 3 bebekle nereye çıkacaksam doğunca
beşikleri alma 1 günde alınır diyo doğunca eve gelince nerde yatacaklarsa üff çok sinirim bozuk
kızlar resim nasıl yükleyeceğim
cnm ya biz bitaneye yetistiremiyoz sen 3 taneye nasil yetistireceksin kv de yarcimci olcagi yerde köstek olanlardanmi ne
sanki birsey almamis olsan ALLAH korusun bebislerimize birsey olsa iyikide birsey almamisizmi diyecez acaba
ben bile cok agirlastim bir yere gitmek artik iskenceye dönüstü resmen senin rabbim yardimcin olsun insallah bebislerimizde sag saglim dünyaya gelir güle güle giyer cicilerini
yok canım ne yardımı doğunca bile bakmaz anneciğim sağolsun Allah ona sağlık sıhhat versin o bakacak inşallah
amin canım hepimiz inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
cicilerimizi güzelce giydiririz
ben ne kadar olumlu düşünmeye çalışlıyorsam işte malesef onlarda sinir bozuyo
ben hem maddi boyutunuda düşünüyorum biran herşeyi almak mümkün değil önceden aldıklarımın taksitleri bitti bile rahatladık biraz o yönde de anlayış sıfır tabi
Kızlar aksam 8 gibi aniden karnımın sol üst tarafına sancı girdi 1-2 dk ya gecti ama o zaman korkup yatağa girmiştim Uyumusum ve az önce kalktim karnımın tam ortasında hafif agri var ilk kalktığımda yürürken bile zorlandım karnım sanki düsecek gibi oluyodu ama evde gezindikçe hafifledi ama geçmedi simdi de ara ara uğruyobi fikri olan var mi ciddi bisey mi sizce korkuyorum bebegimin hareketleri normal seyrinde ama yine de korku çok var rahat olabilir miyim normal mi bilmiyorum ki icim içimi yiyo
Kızlar aksam 8 gibi aniden karnımın sol üst tarafına sancı girdi 1-2 dk ya gecti ama o zaman korkup yatağa girmiştim Uyumusum ve az önce kalktim karnımın tam ortasında hafif agri var ilk kalktığımda yürürken bile zorlandım karnım sanki düsecek gibi oluyodu ama evde gezindikçe hafifledi ama geçmedi simdi de ara ara uğruyobi fikri olan var mi ciddi bisey mi sizce korkuyorum bebegimin hareketleri normal seyrinde ama yine de korku çok var rahat olabilir miyim normal mi bilmiyorum ki icim içimi yiyo
kızlar şu rahim kasılması nasıl oluyordu. bugün 2-3 kere yaşadım bişi. bebek yer değiştirior dedim ama bu kadar yer değiştirir mi ki. hemde hafif ağrımsılı bi şekilde oluyor. acaba kasılmamı
gecmis olsun cnm sanki kasilmaya benziyor arada banada oluyor aya kalkinca karnim geriliyor kasiliyor bir kac saniye kendime gelemiyorum . bana kalirsa korkma sakin ol derim bu aylarda yalanci sanci yasanabiliyor önemli olan siddeti ve süresi suan icin sende korkacak birsey yok gibi agri siddetin artarsa yada gecmezse uzun süre ozaamn acile gitmeni tavsiye ederim.
ALLAH yardimcin olsun cnm ,amin insallah annenede saglik sihhat versin. haklisin bu isin birde maddi boytunu düsünüyoruz bizde bir an önce alalimki ilerde beziydi iviri ziviri derken cok daha masraf olcak.
sen yinede sanslisin millet kv den cekiyor ben annemdenhep diyorum zaten rabbim benim kayin validemi uzakta vermis ama onun yerine kv den daha beter anne vermis ayni seyleride annem bana diyor hep. arabasini aldik ne gerek var da daha cok erkende bukadar acele edilirmide demedigi kalmiyor. aldigimiz herseyi köse buca sakliyorduk önceleri annem görmesin diye araba olayinda baya bir kizdim sinirlendim kendisine simdi birsey dememeye calsiyor arada kacamak yapiyor tabiki.
keske kayinvalidem söylensede annem bana destek olsa bu insanin daha cok zoruna gidiyor
Artmıyo aksine hafifledigini hissediyorum hatta suan agri bile hissetmiyorum.peki canim bisey sorcam yaklaşık iki aydır Agrı dayim tayinden dolayı geldik ve alışamadım hala ist.u ailemi annemi herseyi cok özlüyorumneyse düsün düsün akabinde kisa bi aglama nöbeti geçirdim o sırada günün ilk ağrısı vurmuştu buda o üzüntünün etkisi olabilir mi?
amin canım inşallah
aaa ciddimi herkes kv den dertli sanıyodum
annemde bazı şeylere çok masraf olmasın açısından söylüyor
bence annende öyledir seni düşündüğü için diyodur anne yüreği işte dayanamıyorlar bizi düşünüyorlar her konuda bizde anne olcaz inşallah belki bizde öyle olcaz kıyamıcaz evlatlarımıza
gecmis olsun cnm sanki kasilmaya benziyor arada banada oluyor aya kalkinca karnim geriliyor kasiliyor bir kac saniye kendime gelemiyorum . bana kalirsa korkma sakin ol derim bu aylarda yalanci sanci yasanabiliyor önemli olan siddeti ve süresi suan icin sende korkacak birsey yok gibi agri siddetin artarsa yada gecmezse uzun süre ozaamn acile gitmeni tavsiye ederim.
ALLAH sabir versin cnm insalalh en kisa zamanda kavusursun ailene. gurbete yalniz olmak hic kolay degil tabiki eee birde üzüntü stres tabikide bebek icin hic degil o senin her yasadigindan etkileniyor. birde aglama krizi gecirince haliyle o sebeb olmus olabilir. üzülünce aglayinca bende etkileniyorum hemen kendisini belli ediyor bendede.
agrinda hafiflemis cok sükür bece korkmana gerek yok ama yinede seni farkli yönlerdirmek istemem sabah doktorunu bir ara sor istersen o seni daha iyi aydinlatacaktir.
bundan sonra üzme kendini herseyden önce bebegini düsün ve aglama sakin bir daha üzme bebisini annesi
hangi modeli nette kalmamıştı. ben en son olmadı netten alırım diye bıraktım geldim. küveti ordan alcaktım ama oda yoktu
IST dan gelmeden bigün önce de böyle bi agrim olmuştu serum vermişti doktor o zaman.üzüntü bizi cok etkiliyo biliyorum ve elimden geleni yapiyorum ama arada da hakim olamıyo insan kendinetsk ederim canim sabah durumun seyrine göre hareket ederim artik.. Allah miniklerimizi bize bağışlasın dua ediyorum baska yapacak birşeyim yok suan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?