2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ohhh ohh canım boşver ya ağladığına değer mi Allahını seversen.Peşinde kuyruk olup bilmişlik yapacağına
Bırak sen kafana göre takıl zevkine göre seç beğen al.Bide onun nazını niyazını mı çekeceksin
İsabet olmuş valla.Hem eşine karşıda haklı tarafsın sen bu işten karlı çıktın bence

oluyor canım ara ara,ölçmden ölçüme de değişiyor, misal bugün ölçülse belki gününde çıkar iki hafta sonra ileri geçer vs. Bizim haftalarda ufak tefek oynamalar oluyor sorun değil

kan değeri hamilelerde biraz düşük çıkar zaten, kan hapını ihmal etme ama canım. İdrar da sık rastlanan bi durum, bol su iç

0-3 ay al canım bence, iki hastane çıkışı+3-4 tulum ve 1-2 pijama takımı yazıyor listelerde.

Ben üst, düğme değil de hani panço gibi oluyor ya onlardan alıyorum, onlar bir güzel oluyor :) Bir de önü hafif kısa modeller de göbek yukarı kaldırsa da çirkin durmuyor

gaz olma ihtimali de yüksek canım. Benim ne zaman öyle şeyler olsa sonradan gaz olduğu ortaya çıkıyor

çok üzgünüm kızlar, dün k.validemle yaşadığımız sorunu anlatmıştım. Eşim gelince k.validemi aradı, "bu kaçıncı oldu siz bizi istemiyorsunuz" dedi. Bu yapılanların(anlattığımdan daha fazlası ve öncesi de var) yapılanların bana değil kendisine olduğunu düşünüyor ve büyük çoğunlukla da görümcemin yaptırdığını düşünüyor. K.valideme rest çekti, bir daha görüşmeme kararı aldı. Torununu göstermeyecekmiş Dün bütün gün ağladım, gece sıkıntıdan ikimiz de uyuyamadık. K.valideden fln geçtim eşimi o kadar üzgün görmek beni mahvetti. Ben hiç ailemde böyle tartışma görmemiştim, çok ağır geldi. Eşim "benim annem öldü artık" dedi. Nasıl bu hale geldi anlamadım...Bana da aramayı,görüşmeyi yasakladı bu arada, k.validemin yüzüne telefonu kapattı. Ben arayıp konuşmak istiyorum ama ortalığı karıştırıp eşimi daha da üzmek istemiyorum. Onca akrabaya, benim aileme fln bu durumlar nasıl açıklanır, ne diyeceğiz of of of Doğuma şurada birkaç ay kalmış, çözülür mü ki bu sorunlar...

Son düzenleme:

canım ya boşver canını sıkma sen araya girme onlar anne -evlat nereye kadar uzatacaklar düzelir
benim eşimde annesini çok üzer hiç karışmam ama ewe dönünce eşime çok kızarım biraz damardan girerim, bizimde olacak o bana öyle yapsa hoşuna gidrmi falan diye bakıyorum 2 saat sonra düzelmiş bile..
bence bebişin olunca dayanamaz gelir eşin yokken gelir yine gelir anne yüreği dayanmaz çünkü..
sen hiç canını sıkma biliyorum arada kalıyosun ve karşı tarafın seni suçladığını dşünüyosuun salla gitsin sen bebişii düşün moral bul
bi aç gün sıkıntıı geçer düzelir bak göreceksin,kendini başka şeylerle oyala üzülme bebişin için

günaydın tetelerr

çok acıktım ya sizde aynı oluyomusunuz uykum da var bari pazar günü çok uyuyum diyorum
pipican uyutmuyor (ayyy çok garip geliyo bu saatten sonra pipican demek)
neyse ben mutfağaa kaçar babamız uyuyooo oohhh miisss
ben mamalar hazırlıyım sonra onları bi güzel hüpleteliim

şimdi nete baktım biraz. sallamakda doğru değil dio.

annem sen çalışıyorsun, sallanırsa rahat edersin dedi. off ya. bilemedim. tecrübesizlik kötü ya

Canim; bebek bakiminda isleri zorlastiran bebegi boyle seylere alistirmak. Kesinlikle sallama. Sallanmaya alisan bebek ilerleyen aylarinda gece her uyandiginda sallanmayi veya beslenmei ( belenmekten ziyade memene yapismayi diyelim) ister. Bebege kendi kendine uyuma aliskanligi kazandirirsan yetiskin insan gibi uyandiginda tekrar kendisi uyuyabilir.

geridönüşümkutusu : ben beşiğimi ikeadan aldım. hatta tüm oda takımını ordan aldık. benim doktorlardan duyduğum ve bilimsel açıklamalarda takip ettiğim bebeğin sallanmaması gerektiği yönündeydi. ilk birkaç ay belki daha sıkıntı çekiliyormuş ama sonrasında senelerce rahat edecekmişiz. hatta hep aynı yerde uyuması gerektiği, odasını yatağını beşiğini neyse artık en başından itibaren tanıması ve içindeyken sallama gibi dışardan destek almadan tek başına uyumayı öğrenmesinin sonrasında işleri çok kolaylaştıracağını okudum hep. bu sebeple beşiğim sallanmıyor.

kızlar ya acil yardım. şimdi netten ikeanın beşiğini alıyorum. içine yatakda ordan alcam. ama dün yatakları incelememiştim. hangi yatağı iyidir ikeanın. acil yardım bekliorum

sabah gittim sallanan beşiklere de baktım. boyası ahşabı içime sinmedi. ikeadan almaya karar verdim. ama şu anda da içindeki yatak sorunu var. onu nasıl aldın. hangisi.

sabah gittim sallanan beşiklere de baktım. boyası ahşabı içime sinmedi. ikeadan almaya karar verdim. ama şu anda da içindeki yatak sorunu var. onu nasıl aldın. hangisi.

ben yatak almadım. eşim yataş, altın yatak yatsan gibi markaların bebek yataklarına da baktıktan sonra karar vermek istedi ama biz orda yatak baktığımızda VYSSA VACKERS sanırım böyle yazılıyordu diye bir yatak beğenmiştik.

Kızlar umarım iyisinizdir bakamadım uzun zamandır

geçen hafta şeker yüklemem vardı şükür bi şey çıkmadı, bebiş 1 kilo olmuş ve 35 cm olmuşş,

arkadaslar bır suredır takıp edemıyorum sızleri umarım hepınız ıyısınızdır.bende bır haftadır bacak agrılarımdan dolayı yatıyorum.bazen kasıklarımda da oluyor ama sanırım vucut doguma hazırlanıyormus catı genıslıyormus.bır hafta falan annem kaldı yanımda ınanın erken dogum yapacagım dıye korkuyorum.eksıklerımın hepsını tamamlamıstım.bebegımın ve kendıme aıt esyaları yıkayıp annemle cantamı hazırladık ne olur ne olmaz dedı annem aklım sende kalıyor herhangı bırsey olursa kolayca esyalarını alıor gıderız hastaneye dedı.tabıkı allah korusun gununde dogum yapmak ısterım ama rahımden amelıyatlı oldugum ıcın korkuyorum.kızımın hergecen gun hareketleri hızlı oluyor.tam gobek delıgımın sag tarafına kafası mı poposumu bılemedıgım bır yerını dayamayı gelenek halıne getıren kızım bunu yolda yururken yapınca canımı cok acıtıyor bende yolda durup tenha bır kosede baslıyorum karnımı ellemeye o da korkup yer degıstiriyor.bırgun bırı gorup napıyo bu delı kadın dıyecekler.ah bu canlar bızı ne hale sokuyor.herkes kendıne ve mınık canına ıyı baksın saglık ve sıhatle olun ınsallah.

kızlar ya isim konusundda karasızım kız ismini bulmuştum ne güzel hazırdı ismimiz
dedemizin adı ERHAN bu isim garanti ama ben kullanamam sırf hatır olsun diye kimlikte süs kalacak yani
onun yanına bulduklarım
ENSAR
TAHA YADA TALHA
EYMEN
YUSUF
ENES hepsinin anlamıda çok güzel

KIZÇELERİ OLACAKLAR
kızım için baktığım isimlerdi malesef pipican kandırık yapınca kaldı
ZEHRA MİNA yada AZRA MİNA koymayı düşünüyodum
BERRA
FEYZA
SENA
ZÜMRA
ESİLA
RANA
FERİHA
ESLEM
YÜSRA
NİLBERRA
REYYAN
HÜSNA
SİZLERDE FİKİR SAHİBİ OLURSUNUZ BUNLARDA ANALAMLI VE GÜZEL İSİMLER TAVSİYE EDERİMM

ben bebeği sallamanın olumlu olduğunu biliyorum. bebeğin beyninin içinde bir sıvı varmış onun dağılmasına sebeb oluyormuş. zaten bebek karnımızda sürekli sallanıyor. yani anne karnındaki ortamın rahatlığını hissetmesine de sebeb oluyormuş. bu arada mahallenin en mutllu bebeği die bir kitap okuyorum yabancı bir doktor yazmış. kundaklamayı saçma bulurdum ama doktor bebek için kundaklama ve sallamanın bebek için gerekliliğine değinmiş ve sebeblerini açıklamış. bebekler yrıca sessiz ortamda uyumayı sevmezlermiş çünkü anne karnı çok gürültülüymüş saç kurutma makinesi çmaşır makinesi gb sesleri sevme sebebleri anne karnındaki ortamı hatırlamalarıymış. bebek çok şiddenli ağlıorsa kundaklayın hafif değil hızlı sallayın kulağına güçlü şekilde hişşşşşşşşşşşşşt deyin ağlamasını kesecektir diyor yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…