kızlar yardım edin ya. moralim bozuk ya. off kaç kere gittim geldim bi beşik alamadım ya. belise bakcamtım dönerken. 60*120 lik orda var demişti burdan bi arkadaş. ama kapanmıştı. yolu boşuna uzattım iyice moralim bozuldu. yarın dinlenmek istiyordum. bu durumda bir daha gitcem yarın belise
ikeadan verdim sipariş ama hala tereddütlüyüm. ikeanınki sünger sadece çünkü
kızlar ya isim konusundda karasızım kız ismini bulmuştum ne güzel hazırdı ismimiz
dedemizin adı ERHAN bu isim garanti ama ben kullanamam sırf hatır olsun diye kimlikte süs kalacak yani
onun yanına bulduklarım
ENSAR
TAHA YADA TALHA
EYMEN
YUSUF
ENES hepsinin anlamıda çok güzel
KIZÇELERİ OLACAKLAR
kızım için baktığım isimlerdi malesef pipican kandırık yapınca kaldı
ZEHRA MİNA yada AZRA MİNA koymayı düşünüyodum
BERRA
FEYZA
SENA
ZÜMRA
ESİLA
RANA
FERİHA
ESLEM
YÜSRA
NİLBERRA
REYYAN
HÜSNA
SİZLERDE FİKİR SAHİBİ OLURSUNUZ BUNLARDA ANALAMLI VE GÜZEL İSİMLER TAVSİYE EDERİMM
merhaba oglum olsaydı eymen koyacaktım cok ta guzel anlamı var.arastırabılırsın.
endişelenme bence yarın doktora sor ama banada arda oluyor geçiyor geçmiyorsa sıkıntı olur dikkat et genede dinlen senarkadaşlar merhaba benim iki gündür ara ara alt tarafımdan bıcak saplanır gibi ağrılar giriyoo normal mi sizce?benim durumumda olan var mı?yarın kontrolüm var ama çok endişelendimmmm
bicak saplanir gibi olan o agri banada olmustu birkac kez.doktoruma sordugum zaman rahmin buyuyor olmasina yormustu.anlik minik agrilar ama can yakiciydi,arkadaşlar merhaba benim iki gündür ara ara alt tarafımdan bıcak saplanır gibi ağrılar giriyoo normal mi sizce?benim durumumda olan var mı?yarın kontrolüm var ama çok endişelendimmmm
ahh cnm neden canını sıkıyosun bosver kımle gıdıyosa gıtsın
sende kafana gore takıl ıstedıgını al yap daha ne ıstıyosun
yaa hep peşinde olsa benm dedigim olcak dese dahamı ıyı
hıc takılma bebegını uzme kendı ıstedıgını yap derım benm
ben hamıle kaldım kalalı bırgn kayınvalıdemle basbasa kaldım demedıgını bırakmadı sırf uzmek ıcınne nispetler ne laf sokmalar anlatamam , dıger gelınıyle dıger torunuyla kıskandırmaya calıstı benı yaptıklarını anlatsam agzın acık kalır o kadar belliki benı huzursuz etmek istedigi icin yaptıgı tansiyonum dustu carsıda oturdum kaldım yere inan 3 gün kendime gelemedim sonrada amaaannnnn dedim Allah eşimle bebegimle huzurumuzu bozmasında gerisi boşşşşş hıcc takılmmamaya calısıyorum ınan
kim ne düşünüse düşünsün sende once kendını bebegini dusun bence
ınan dıbınden ayrılmaması daha kotu olurdu
sağol canım, ne güzel anlamışsın durumumu, aynen öyle bir durum oldu ki sen ben eşimi küstürtmüşüm gibi..yani yapılan çok kırıcı o ayrı ama annesidir nihayetinde öyle suratına teli kapatacak torun göstermeyecek gibi şeyler de asla istemem..keşke hiç yaşanmasaydı bütün bunlar..neyse artık olan oldu, dediğin gibi durup beklemeye karar verdim..canım ya boşver canını sıkma sen araya girme onlar anne -evlat nereye kadar uzatacaklar düzelir
benim eşimde annesini çok üzer hiç karışmam ama ewe dönünce eşime çok kızarım biraz damardan girerim, bizimde olacak o bana öyle yapsa hoşuna gidrmi falan diye bakıyorum 2 saat sonra düzelmiş bile..
bence bebişin olunca dayanamaz gelir eşin yokken gelir yine gelir anne yüreği dayanmaz çünkü..
sen hiç canını sıkma biliyorum arada kalıyosun ve karşı tarafın seni suçladığını dşünüyosuun salla gitsin sen bebişii düşün moral bul
bi aç gün sıkıntıı geçer düzelir bak göreceksin,kendini başka şeylerle oyala üzülme bebişin için
ben yusufu beğendim,erhanın yanına güzel oluyor bencekızlar ya isim konusundda karasızım kız ismini bulmuştum ne güzel hazırdı ismimiz
dedemizin adı ERHAN bu isim garanti ama ben kullanamam sırf hatır olsun diye kimlikte süs kalacak yani
onun yanına bulduklarım
ENSAR
TAHA YADA TALHA
EYMEN
YUSUF
ENES hepsinin anlamıda çok güzel
KIZÇELERİ OLACAKLAR
kızım için baktığım isimlerdi malesef pipican kandırık yapınca kaldı
ZEHRA MİNA yada AZRA MİNA koymayı düşünüyodum
BERRA
FEYZA
SENA
ZÜMRA
ESİLA
RANA
FERİHA
ESLEM
YÜSRA
NİLBERRA
REYYAN
HÜSNA
SİZLERDE FİKİR SAHİBİ OLURSUNUZ BUNLARDA ANALAMLI VE GÜZEL İSİMLER TAVSİYE EDERİMM
harvey karp di mi, ben de okudum onu, bir arkadaşımın bir aylık bebeği var, harvey karp yöntemlerinden epey faydalandılar. Farklı farklı akımlar var işte, yaşam şekline ve bebeğe göre karar vermek gerek diye düşünüyorum. O yüzden bir çok şey için henüz kararımı vermedim (emzik, kundak, sallama,kucak zamanları...) benimki sanırım pek doğal yöntemleri alamayacak çünkü çalışıyorum ve mecbur birine bırakacağım ama evde olsaydım daha doğal yöntem ağırlıklı büyütürdüm belki...ben bebeği sallamanın olumlu olduğunu biliyorum. bebeğin beyninin içinde bir sıvı varmış onun dağılmasına sebeb oluyormuş. zaten bebek karnımızda sürekli sallanıyor. yani anne karnındaki ortamın rahatlığını hissetmesine de sebeb oluyormuş. bu arada mahallenin en mutllu bebeği die bir kitap okuyorum yabancı bir doktor yazmış. kundaklamayı saçma bulurdum ama doktor bebek için kundaklama ve sallamanın bebek için gerekliliğine değinmiş ve sebeblerini açıklamış. bebekler yrıca sessiz ortamda uyumayı sevmezlermiş çünkü anne karnı çok gürültülüymüş saç kurutma makinesi çmaşır makinesi gb sesleri sevme sebebleri anne karnındaki ortamı hatırlamalarıymış. bebek çok şiddenli ağlıorsa kundaklayın hafif değil hızlı sallayın kulağına güçlü şekilde hişşşşşşşşşşşşşt deyin ağlamasını kesecektir diyor yazar.
çok arada bir bi defa oluyor, öyle sık sık oluyorsa ara doktorunu bence canımarkadaşlar merhaba benim iki gündür ara ara alt tarafımdan bıcak saplanır gibi ağrılar giriyoo normal mi sizce?benim durumumda olan var mı?yarın kontrolüm var ama çok endişelendimmmm
slm kızlar bugün idrar tahlili yaptırdım 3-4 lökosit ve bakteri çıkmış herşey normal ama idrar bulanık diyo eritrosit falan yok. gerçi laboratuvarda normal plastik bardağa verdim örneği kapaklı falan değildi aslında güvenilir bir yer ama bilemedim. doktor randevum 1 hafta sonra da fikri olan varmı önemli mi acaba? kan değerlerim de demir hapına rağmen birazcık düşük çıkıyor. siz bişey yapıyor musunuz kan değerleri normal olsun diye? şu idrar testiyle ilgili de fikri olan mı varmı merak ettim kızlar...
kızlar ateşim yine yükseldi
38.4 bu sefer
bir yandan üşüyorum bir yandan yanıyorum.
eşim nöbetçi eczaneden minoset almaya gitti. umarım düşürür. karnım da çok sıcak
umarım bebeğim etkilenmiyordur.:2:
arkadaşlar merhaba benim iki gündür ara ara alt tarafımdan bıcak saplanır gibi ağrılar giriyoo normal mi sizce?benim durumumda olan var mı?yarın kontrolüm var ama çok endişelendimmmm
sabah gittim sallanan beşiklere de baktım. boyası ahşabı içime sinmedi. ikeadan almaya karar verdim. ama şu anda da içindeki yatak sorunu var. onu nasıl aldın. hangisi.
arkadaşlar merhaba benim iki gündür ara ara alt tarafımdan bıcak saplanır gibi ağrılar giriyoo normal mi sizce?benim durumumda olan var mı?yarın kontrolüm var ama çok endişelendimmmm
arkadasım o arkadas bendım.ben babyhope besık aldım.60*120 beyaz.ınternetten bakabılırsın g.g.yor dan ama ben yasadıgım sehırden daha uyguna aldım.buyuk sehırden haylı haylı bulabılırsın.belısın mobılyasının daha ınce oldugunu soyledıler bana bende vazgectım babyhope gercekten cok guzel hem kansorojen madde ıcermıyor hemde fıyatı cok cok uygun belısten.
bende almadım yatagı ıkeadakı ıcıme sınmedı bıraz daha arastırcam bakalım
ben bebeği sallamanın olumlu olduğunu biliyorum. bebeğin beyninin içinde bir sıvı varmış onun dağılmasına sebeb oluyormuş. zaten bebek karnımızda sürekli sallanıyor. yani anne karnındaki ortamın rahatlığını hissetmesine de sebeb oluyormuş. bu arada mahallenin en mutllu bebeği die bir kitap okuyorum yabancı bir doktor yazmış. kundaklamayı saçma bulurdum ama doktor bebek için kundaklama ve sallamanın bebek için gerekliliğine değinmiş ve sebeblerini açıklamış. bebekler yrıca sessiz ortamda uyumayı sevmezlermiş çünkü anne karnı çok gürültülüymüş saç kurutma makinesi çmaşır makinesi gb sesleri sevme sebebleri anne karnındaki ortamı hatırlamalarıymış. bebek çok şiddenli ağlıorsa kundaklayın hafif değil hızlı sallayın kulağına güçlü şekilde hişşşşşşşşşşşşşt deyin ağlamasını kesecektir diyor yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?