2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yaa kızlar ben bakıyorum bakıyorum kesemin resmine, içinde minicik bi yuvarlak var ve tırtıklı bişi, yani bebeğimi görüyorum ben.. göz yanılması mı acaba? ama görüyorum gerçekten.. kesem 16.1 mm (pazartesi) :44:

canım hemen nie ümitsizliğe kağılıyorsun kese nasılki bozulmuş kesemi ki boş dedi bende gittim pazartesi bende bebeği göremeim 11mm benimkide ama bana boş felan demedi normal dedi kese gayet iyi dedi bu arada karından mı baktırdın vajinadan baktırsaydın bari hiç üzülmee kızın var hiç olmayanları düşün ne halde olduklarını beterin beteri var boş gebelik tekrarlayan gebelik türü değil en azından çoğu kişi geöiriyor bende iki yıldır uğraşıyorum ama çocuğum olmuyordu ilk defa tuttu bakalım oda normal mi

doktor gördümü canım ben resmini almadım keşke alsaydım resmi daha net oluyor muş ben hiçbişey anlamadım zaten kesenin kenarlarını anca anladım o bike zor gözüküyordu

birde benimki nie küçük yahu sizinkinden geç döllenmemi olmuş ki benimki 11 mm di daha pazartesi şimdi anca 13 olmuştur

merhaba Arzu :)
biz kalp atışını duyduk hamdolsun 12.10.12 de :)

Tebriklerrr.... :)))

Tebriklerr.... :))))

arzu, yeni listeyi ilk sayfaya koysan daha iyi olmazmı,
yeni yaptığın liste baya arada kaldı çünkü

valla çok iyi olur ama daha önce de belirtmiştim
topiği kazen bana devrederken eksık yetkı ıle devrettı sanırım
guncellemeye ızın vermıyor
bırcok kısıye mesaj attım ama hala sonuc alamadım
sorun gıderıldıgınde ılk sayfaya koyacagım
böylece çok daha kolay olacak hepımız ıcın

kızlar sizlerdede gaz sancısı çok oluyormu

eveeetttt, hem de nasıl...

aynı seyı ben de yasadım
ıkıncı dusugu beklemeden gereklı tarama testlerını yaptırdım
dusuk duzeyde de olsa ıgne kullanılması gereken bır kan pıhtılasmam cıktı
bence rısk altında olabılırsın
ben olsam yarın gıderdım
bugun kı doktor da bana eger gebelık belırtılerı bırden kesılırse
mutlaka bana gel, dedi
ne kaybedersin, git ve süphelerını gıder bence

cnm tıbbi olarak 20 mm den sonra hala embrıyo gorulmezse boş gebelık kabul edılıyor
ben 19 mm ıken gorunmemıstı, 3 gun sonra gorunmustu gecen defa kı hamılelıgımde
ınsallah sorun yoktur; tekrar boyle bır sorun yaşamayacağını umuyorum
Allah yardımcın olsun

saol kuzu
hatırlamaz mıyım senı
doppler alıcam dıye tutturmustun :)))
kısmet olmadı mart annesı olmak
ınsallah hazıran ıcın olacak bu kez
Güzel duaların için çook teşekkürler....

birde benimki nie küçük yahu sizinkinden geç döllenmemi olmuş ki benimki 11 mm di daha pazartesi şimdi anca 13 olmuştur

derya o kadar evhamlısın ki artık sayende bende evham yapıyorum. benim keselerim daha küçük, benimkinde de bebek görünmedi, üstelik ben martta 10 haftalık bebeğimi kaybettim. içimi rahat tutmaya olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ne zaman yazdıkladrını okusam bende panik oluyorum. allah aşkına kendini de beni de olumsuz etkileme olucaa varsa da olmıcak bu düşüncelerden. iyi düşünelim iyi güzel olsun herşey..

Ha bu arada kalp atışlarını ben de gördüm bugün ve de duydum hatta..
Kan pıhtılaşmasına karşı ıgneler verdı doktorlar; onlara da baslayacagım.
Bu defa ınsallah saglıkla sonuçlansa gebelıgım ne mutlu olurdum, biliyor musunuz..
İnsan bır kez kayıp yasayınca, hep korku oluyor.
Bır de son muayeneye gore az gelısmıs geldı bana 6 gunde sadece 1 mm buyumus..
Bu kadar kucukken olçme hataları cok olur, dıye avutuyorum kendımı..
Bakalım kızlar, Rabbım herkesın kalbıne gore versin..
O ne derse o olacak...
Bu arada akşam eşime artık soylemeyı dusunuyorum...
Bakalım ne tepki verecek..
Aslında daha beklesem ıyı olur ama
iğnelerı ona yaptırıcam; sımdı bu ıgneler ne alaka der, dıye mecburen bugun soyleyecegım...
Bakalım hayat bize neler getirecek..
Acılı zor gunler mı; mutlu ve huzurlu gunler mı dusecek payımıza;
yaşayalım
ve
görelim...

doktor gördümü canım ben resmini almadım keşke alsaydım resmi daha net oluyor muş ben hiçbişey anlamadım zaten kesenin kenarlarını anca anladım o bike zor gözüküyordu

canım olumsuz düşünme, herşey yolundadır.. muhtemelen geç döllenme olmuştur, 11 mm az değil kii.. stres yapma kendine

çoook sevindimm boncuklar sana ve miniğine
evet, eşine söyle artık.. heyecanın daha çok artacak onunla paylaşınca :))

Gaz bende de var yaww :) Progestanı bende içiyorum. Akşam 2 tane sabah 1 tane. Bende kabızlık değilde tam tersi ishal yaptı baştan ama şimdi herşey normal. Vücut birden alışamadı heralde. Progestanı ne kadar kullanıcaksın ?

onu stres yapmadım ki ölesine söyledimmm :):):): deme öyle yaaa olma panik geçmiş olsun bu arada evet biraz ehvamlıyım sanırım olma arkadaşım valla ya üzüldüm şimdi kimseyi germek değil amacım sadece iyi şeyler duymak haklısın biraz toparlim kendimi:):):):

Bu benim 12 gün önceki ultrasonlarım. 5+2 ydim son adet tarihime göre. Yolk kesesi ve hemen onun dibinde minicik nokta bebekim Yarın da bir pıt pıtlarını duysam. Artık bebek gibi görünmeye başlamıştır, noktalıktan çıkmıştır heralde.

İlk fotoda kırmızı ok çıkarttığım anladığım kadarıyla yolk kesesi, yeşil ok da nokta bebik. Doktor teyzemiz gösterdi hangisi hangisi ama yatarken anlayamadım ki.

Tebrik ederim arzu:)) Darısı bebişini kucağına almaya inşallah...

kızlarr doktora gidiyorum ben şimdi ilk kez keseyi göreceğim,belki bebişi de..çok heyecanlıyım..dua edin bana..

dualarımız seninle canım...güzel haberlerle gel...

hanımlarrr bende sımdı sonuclarımı aldım hamileyim Rabbime binlerce sukur
beta hcg 1393.61 cıktı doktora henuz gıtmedim
sat 6 eyluldu degerim normalmi?
kac haftalik acaba?

tebriklerrr cnm:))))

msnrozcum endişelenmene gerek yok....6+0 da genelde yolk sac gorunmuyormuş...

"Yolk kesesi genellikle vajinal ultrasonografide gebelik kesesi 8-10 milimetre çapına ulaştığında, abdominal ultrasonografide ise gebelik kesesi 16-20 milimetreye ulaştığında gözlenebilir hale gelir. " diyor bi sayfada.
Dolayısıyla 6+0 da daha gebelik kesesi sanırım 8-10 mm ye ulaşmıyor galiba...
Ama bugunlerde doktora gidip baktırırsan sanırım görebilirsin...ama zaten cumartesi gidecektin dimi..ozaman görürsün bence canım kalp atışlarıyla beraber inşallah...:)

sonunda bugün pıt pıtları duydum öyle hızlı çarpıyor ki yavrumun kalbi biz onu izlerken heyecanlandı sanırım, kıpırdamaya bile başlamış

Hepimize nasip olsun sevinçleri..

canım aynı günüz:) ben 22sinde gidecegim kalp atışı için...ama heralde şimdi de duyulur

bilmiyorum canım dr. bir şey demedi. kistlerim olduğundan devam ettirir diye tahmin ediyorum. sabah-akşam 1 er tane içiyorum.

arzum, gözünaydın canım..pıt pıtları görmüşsün
çok şükür herşey yolundaymış..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım
herşey bu sefer güzel olacak Allah'ın izniylee kendinize iyi bakın annesiii

yoktu benım işte ben de gordum bomnostu kesede fasulye gıbıydı seklı yakınlastırıp da baktı hıcbısey gorunmuyodu ( bunu da okuyunca umutlarım hepten kayboldu sanırım bu topşkten ayrılma zamnı yaklasıyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…