yaa kızlar ben bakıyorum bakıyorum kesemin resmine, içinde minicik bi yuvarlak var ve tırtıklı bişi, yani bebeğimi görüyorum ben.. göz yanılması mı acaba? ama görüyorum gerçekten.. kesem 16.1 mm (pazartesi) :44:canımmm dur sakin olll benim 18 mm idi ve bomboştu sen 15 mm den bahsediyosun bence bebeğin seninle bazıları 9. Haftasında görüyolar bebeği hiç üzülme canım stres yapma kesinlikle bol bol dua et biliyorsan meryem suresi oku
ne zaman başladı canım bulantıların??
şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
yaa kızlar ben bakıyorum bakıyorum kesemin resmine, içinde minicik bi yuvarlak var ve tırtıklı bişi, yani bebeğimi görüyorum ben.. göz yanılması mı acaba? ama görüyorum gerçekten.. kesem 16.1 mm (pazartesi) :44:
yaa kızlar ben bakıyorum bakıyorum kesemin resmine, içinde minicik bi yuvarlak var ve tırtıklı bişi, yani bebeğimi görüyorum ben.. göz yanılması mı acaba? ama görüyorum gerçekten.. kesem 16.1 mm (pazartesi) :44:
merhaba Arzu :)
biz kalp atışını duyduk hamdolsun 12.10.12 de :)
kızlar herkese selamlar...bizde bugün doktora gittik kalp atışını da duyduk bebeğimizi de gördük...nasıl bir heyecan yaşadığımı en iyi siz anlarsınız..öyle elim ayağım birbirine dolandı kı resmimizi almayı da unuttumm:26:bide oğlum da geldi benle..diyoki annee kardeşimi burdamı doğurucan şimdiçok güldük doktorla..bu arada doktor 6+1 dedi ve karından baktı..kalp atışını alamayız dedi ilkden ama açar açmaz duyduk çok şükür doktor bile şaşırdı
darısı sizlerin de başına
arzu, yeni listeyi ilk sayfaya koysan daha iyi olmazmı,
yeni yaptığın liste baya arada kaldı çünkü
kızlar sizlerdede gaz sancısı çok oluyormu
merhaba arkadaşlar benim yaş:30 sat:2 eylül ilk çoçuğum olacak nasip olursa nisanda 8 haftalık kalbi atmadığı için kürtaj oldum. geçen haftadan pazartesiye kadar midem çok kötüydü iki dündür iyi ve hiç bulantı yok bu yüzden tedirginim ilk randevuyu bilerek pazartesi gününe aldım 7.hafta bitsin diye öyle gideyim sizce yarın doktora gideyim mi çok tedirginim....
şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
arzu_mu kuzu nerelerdesin,nasılsın,bebişin nasıl ??? belki unutmussundur beni mart annelerinden.topiği senin actıgını görünce cok cok mutlu oldum Rabbim bebişini sana bagıslasın.çok öptüm kendine ve miniğe cok iyi bak Allaha emanet ol
birde benimki nie küçük yahu sizinkinden geç döllenmemi olmuş ki benimki 11 mm di daha pazartesi şimdi anca 13 olmuştur
doktor gördümü canım ben resmini almadım keşke alsaydım resmi daha net oluyor muş ben hiçbişey anlamadım zaten kesenin kenarlarını anca anladım o bike zor gözüküyordu
birde benimki nie küçük yahu sizinkinden geç döllenmemi olmuş ki benimki 11 mm di daha pazartesi şimdi anca 13 olmuştur
çoook sevindimmHa bu arada kalp atışlarını ben de gördüm bugün ve de duydum hatta..
Kan pıhtılaşmasına karşı ıgneler verdı doktorlar; onlara da baslayacagım.
Bu defa ınsallah saglıkla sonuçlansa gebelıgım ne mutlu olurdum, biliyor musunuz..
İnsan bır kez kayıp yasayınca, hep korku oluyor.
Bır de son muayeneye gore az gelısmıs geldı bana 6 gunde sadece 1 mm buyumus..
Bu kadar kucukken olçme hataları cok olur, dıye avutuyorum kendımı..
Bakalım kızlar, Rabbım herkesın kalbıne gore versin..
O ne derse o olacak...
Bu arada akşam eşime artık soylemeyı dusunuyorum...
Bakalım ne tepki verecek..
Aslında daha beklesem ıyı olur ama
iğnelerı ona yaptırıcam; sımdı bu ıgneler ne alaka der, dıye mecburen bugun soyleyecegım...
Bakalım hayat bize neler getirecek..
Acılı zor gunler mı; mutlu ve huzurlu gunler mı dusecek payımıza;
yaşayalım
ve
görelim...
göğüsler hamileliğin gayet farkında bende :) aşırı gaz hali ve kabızlık... ve ben normalde kabızlık hiç yaşamazdım. sanırım içtiğim progestan da etki ediyor buna. her bünye farklı diyorlar ama işte insan rahat edemiyor napcaz böyle bakalım :)
derya o kadar evhamlısın ki artık sayende bende evham yapıyorum. benim keselerim daha küçük, benimkinde de bebek görünmedi, üstelik ben martta 10 haftalık bebeğimi kaybettim. içimi rahat tutmaya olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ne zaman yazdıkladrını okusam bende panik oluyorum. allah aşkına kendini de beni de olumsuz etkileme olucaa varsa da olmıcak bu düşüncelerden. iyi düşünelim iyi güzel olsun herşey..
Ha bu arada kalp atışlarını ben de gördüm bugün ve de duydum hatta..
Bu defa ınsallah saglıkla sonuçlansa gebelıgım ne mutlu olurdum, biliyor musunuz..
O ne derse o olacak...
iğnelerı ona yaptırıcam; sımdı bu ıgneler ne alaka der, dıye mecburen bugun soyleyecegım...
yaşayalım
ve
görelim...
kızlarr doktora gidiyorum ben şimdi ilk kez keseyi göreceğim,belki bebişi de..çok heyecanlıyım..dua edin bana..
hanımlarrr bende sımdı sonuclarımı aldım hamileyim Rabbime binlerce sukur
beta hcg 1393.61 cıktı doktora henuz gıtmedim
sat 6 eyluldu degerim normalmi?
kac haftalik acaba?
canım ben doktora 6+0 da gittim bu tür bişeyden bahsetmedi.var yada yok demedi.bana verdiği ultrason resmindede böyle bir şekil yok.sadece yuvarlak siyah bir kese var.endişelenmeli miyim?:26:
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
istersen 2 gün sonra testini tekrar et,değerinin artıp artmadığını kontrol etmiş olursun hemde...
canım aynı günüz:) ben 22sinde gidecegim kalp atışı için...ama heralde şimdi de duyulur
Gaz bende de var yaww :) Progestanı bende içiyorum. Akşam 2 tane sabah 1 tane. Bende kabızlık değilde tam tersi ishal yaptı baştan ama şimdi herşey normal. Vücut birden alışamadı heralde. Progestanı ne kadar kullanıcaksın ?
Ha bu arada kalp atışlarını ben de gördüm bugün ve de duydum hatta..
O ne derse o olacak...
yaşayalım
ve
görelim...
Yolk sac gestasyonel kese içinde ikinci ve daha küçük bir kese olarak gebeliğin yaklaşık 5. haftasında izlenebilir.
Yolk sac'ın kesin işlevi aydınlatılamamakla birlikte erken gebelikte bebeğe ait kan hücrelerinin yapımından sorumlu olduğu düşünülmektedir.
Gestasyonel kese çapı transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar.
Ben 5+2 de gördüm yolk sac'ı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?