kızlar merhaba :) ben de haziran annesiyim inşallahkan testi sonucum 276 bebek var dedi laboratuvardaki adam sizce de öyle mi? aranızda mıyım yani artık ben dee
tebrikler, evet bebek varortalama iki günde bir ikiye katlanıyor ama maalesef bayrama denk geliyorsun. Bayramdan sonra dr.a gidersin bir güzel keseni görürsün
tebrikler, evet bebek varortalama iki günde bir ikiye katlanıyor ama maalesef bayrama denk geliyorsun. Bayramdan sonra dr.a gidersin bir güzel keseni görürsün
Beta - HCG mIU/ml 1-2 haf 5 500
Beta - HCG mIU/ml 2-3 haf 100 5000
Beta - HCG mIU/ml 3-4 haf 500 10000
Beta - HCG mIU/ml 4-5 haf 1000 50000
Beta - HCG mIU/ml 5-6 haf 10000 100000
Beta - HCG mIU/ml 6-7 haf 15000 200000
senin bebik de 2-3 haftalık görünüyor maşallah erken öğrenmişsin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
insallah pazartesi gunune randevumu aldim bu gece sehir disindan misafirim geliiyo oyuzden daha erken gidemicem ama sabirsizlaniyorumDeğerin iyi, kaç haftalık olduğunu dr. sana söyler, yarın ya da yarından sonra dr.a gidersen keseyi de görebilirsin diye tahmin ediyorum.
evet gec kaldik bizz supriz yapti melegimtebriklerrr :))))) geç öğrenmişsin senn, benim sat 9 eylül, 2 haftadır biliyorum hamile olduğumu
evet hemen yapmaliyimcanım tebriklerhayırlı olsun
son adet tarihine görehesapladığımda 5+6 günlük hamilesin
en doğru sonucu doktorun söyleyecektir yine
hamilelik takvimi yapsana sende..
değerin 139 bin 361 değil mi? o halde 5-6 haftalık gebesin demektir.Rabbim tamamına erdirsin inş. canım
listeye şimdi de girebilirsin, kalp atışı 6-7. haftada duyulurevet bayrama denk geliyor bakalım kısmet artıkkalp atışı ne zaman duyulur işten izin almak da sıkıntı ikisini bir arada halledebilir miyim acaba?? :106: o zaman beni de listeye ekler misiniizz
listeye şimdi de girebilirsin, kalp atışı 6-7. haftada duyulur
şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
Yolk sac gestasyonel kese içinde ikinci ve daha küçük bir kese olarak gebeliğin yaklaşık 5. haftasında izlenebilir.
Yolk sac'ın kesin işlevi aydınlatılamamakla birlikte erken gebelikte bebeğe ait kan hücrelerinin yapımından sorumlu olduğu düşünülmektedir.
Gestasyonel kese çapı transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar.
Ben 5+2 de gördüm yolk sac'ı.
kızlar merhaba :) ben de haziran annesiyim inşallahkan testi sonucum 276 bebek var dedi laboratuvardaki adam sizce de öyle mi? aranızda mıyım yani artık ben dee
Haklısın ama insanın içini kurt kemiriyo bide devlet hastanesinde doğru düzgün ilgilenmediler hiçbir öneride bilgilendirmede bulunmadı bile mesela folik asit kullanacakmıyım? o yüzden yarın gitcem özel hastanede daha iyi bilgilendiriyolar bundan bir yıl önce birbuçuk aylık hamileyken düşük yaptım o yüzden bunda biraz pimpirikleniyorum merak ettiğim herşeyi sorucam yine gözükmezse de artık bekliycem içimi ferah tutcam çünkü bu site sayesinde baya bi bilgi edindim çok iyi oldu içim rahatladı zaten şuan :)
Arkadaşlar herkesten yorum almak istiyorum bebeğinizi ailelerinize söylediniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyosunuz?
senin bebik de 2-3 haftalık görünüyor maşallah erken öğrenmişsin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
şimdi 2-3 haftalık heralde 7, haftayı beklemek geç mi olur ilk kez doktora gitmek için??
İşten izin almam problem oluyo demiştin herhalde. folic asit falan başlasan iyi olur ama belki eczacıya söylesen o da yardımcı olur. Annelerimiz zamanında böylemiymiş canım 4.-5. ayda giderlermiş doktora kanaman falan olmadığı sürece bi problem olmaz herhalde...
Mide bulantılarım çok olduğu için artık takip edemiyorum..Takip edebildiğim kadarıyla bakınıyorum neler var diye..Herşey çok güzel gidiyorah şu bulantılar olmasa
ne zaman başladı canım bulantıların??Mide bulantılarım çok olduğu için artık takip edemiyorum..Takip edebildiğim kadarıyla bakınıyorum neler var diye..Herşey çok güzel gidiyorah şu bulantılar olmasa
Çok geçmiş olsun canım rabbim sabrını versin bulandıkça bebişinin hala seninle olduğuna dair bir işaret verdiğini düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?