2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar merhaba :) ben de haziran annesiyim inşallah kan testi sonucum 276 bebek var dedi laboratuvardaki adam sizce de öyle mi? aranızda mıyım yani artık ben dee

Beta - HCG mIU/ml 1-2 haf 5 500
Beta - HCG mIU/ml 2-3 haf 100 5000
Beta - HCG mIU/ml 3-4 haf 500 10000
Beta - HCG mIU/ml 4-5 haf 1000 50000
Beta - HCG mIU/ml 5-6 haf 10000 100000
Beta - HCG mIU/ml 6-7 haf 15000 200000

senin bebik de 2-3 haftalık görünüyor maşallah erken öğrenmişsin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım

tebrikler, evet bebek varortalama iki günde bir ikiye katlanıyor ama maalesef bayrama denk geliyorsun. Bayramdan sonra dr.a gidersin bir güzel keseni görürsün

evet bayrama denk geliyor bakalım kısmet artık kalp atışı ne zaman duyulur işten izin almak da sıkıntı ikisini bir arada halledebilir miyim acaba?? :106: o zaman beni de listeye ekler misiniizz

tebrikler, evet bebek varortalama iki günde bir ikiye katlanıyor ama maalesef bayrama denk geliyorsun. Bayramdan sonra dr.a gidersin bir güzel keseni görürsün

evet bayrama denk geliyor bakalım kısmet artık kalp atışı ne zaman duyulur işten izin almak da sıkıntı ikisini bir arada halledebilir miyim acaba?? :106: o zaman beni de listeye ekler misiniizz

adetim 3 gün gecikti idrar testi yaptım silik bir çizgi dün akşam da kan testi verdim sonuç bu çok şükür

listeye dahil olmak için yaş 24 ilk bebek tahmini doğum tarihi 25/06/2013

Değerin iyi, kaç haftalık olduğunu dr. sana söyler, yarın ya da yarından sonra dr.a gidersen keseyi de görebilirsin diye tahmin ediyorum.
insallah pazartesi gunune randevumu aldim bu gece sehir disindan misafirim geliiyo oyuzden daha erken gidemicem ama sabirsizlaniyorum
tebriklerrr :))))) geç öğrenmişsin senn, benim sat 9 eylül, 2 haftadır biliyorum hamile olduğumu
evet gec kaldik bizz supriz yapti melegim
canım tebriklerhayırlı olsun
son adet tarihine göre hesapladığımda 5+6 günlük hamilesin
en doğru sonucu doktorun söyleyecektir yine
hamilelik takvimi yapsana sende..
evet hemen yapmaliyim

amin cumlemziin insallah

listeye şimdi de girebilirsin, kalp atışı 6-7. haftada duyulur

canımmm dur sakin olll benim 18 mm idi ve bomboştu sen 15 mm den bahsediyosun bence bebeğin seninle bazıları 9. Haftasında görüyolar bebeği hiç üzülme canım stres yapma kesinlikle bol bol dua et biliyorsan meryem suresi oku

canım ben doktora 6+0 da gittim bu tür bişeyden bahsetmedi.var yada yok demedi.bana verdiği ultrason resmindede böyle bir şekil yok.sadece yuvarlak siyah bir kese var.endişelenmeli miyim?:26:

kızlar merhaba :) ben de haziran annesiyim inşallah kan testi sonucum 276 bebek var dedi laboratuvardaki adam sizce de öyle mi? aranızda mıyım yani artık ben dee

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
istersen 2 gün sonra testini tekrar et,değerinin artıp artmadığını kontrol etmiş olursun hemde...

Arkadaşlar çin takvimine baktınız mı hiç?
Cinsiyetlerle alakalı tabiki Rabbim bilir + Sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil ama..
Ben mesela şimdi eylülde hamile kaldım 27 yaşındayım erkek gözüküor.
Zaten ben eylül 6 da adet oldum, yumurtlama günüme göre 56 sına kadar full tempo çalıştım sonra
sanırım yoruldum bıraktım. ekim 8 de hamileliliğimi öğrendim..
Ağustos ya da ekimde hamile kalmış olamam yani..

Canım aslında hamile kalmaya niyet ettiğinde başlanır folik asite..Ama vücutta depolanmadığı için hamile kaldığında da kullanmaya başlayabilirsin..Folik asit bebeğin omurilik gelişimi için önemli bir takviye..Zaten bir süre sonra bıraktırıyorlar..

Arkadaşlar herkesten yorum almak istiyorum bebeğinizi ailelerinize söylediniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyosunuz?

gurbette olduğum için hergün annemle internetten konuşuyorum. Adetim kızlığımdan beri çok düzenlidir. Evlendiğimden beri de annem benden daha sıkı takip ediyodu adetimi hergün soruyodu olmadın mı daha diye :)) Yani saklamanın imkanı yok. O abime ve teyzem yerindeki yan komşumuza da söylemiş söyleme dedim duruşamamış işte inşallah bu silsile uzayıp gitmez. Kalp atışlarını duymadan hatta 10. hafta dolmadan kimseye söylemek istemiyorum. Eşimin ailesinden kimsenin bildiği yok. Eşim zaten hiçbişeyini söylemez o yüzden bu durumu haber vermememizi garipsemicekler :) Türkiye'ye annemleri ziyarete gideceğimiz zaman bile gitmemizden bi gün önce haber verdi o da Allah'a ısmarladık demek için :)))

Bi de burda düğün-dernek vs. ortamında kiminle tanışsam hamile misin diyodu.Gören de 10 yıllık evliyim sanır :)) Daha 4 ay dün doldu. Kültür meselesi demekti bizde ilk kez gördüğün birine sorulmaz yani ayıp sonuçta. Hamileliğimden beri kimseyle görüşmedim ama inşallah yalan söylemek zorunda kalmam.

Evet bence aramızdasın..

Mide bulantılarım çok olduğu için artık takip edemiyorum..Takip edebildiğim kadarıyla bakınıyorum neler var diye..Herşey çok güzel gidiyor ah şu bulantılar olmasa

şimdi 2-3 haftalık heralde 7, haftayı beklemek geç mi olur ilk kez doktora gitmek için??

İşten izin almam problem oluyo demiştin herhalde. folic asit falan başlasan iyi olur ama belki eczacıya söylesen o da yardımcı olur. Annelerimiz zamanında böylemiymiş canım 4.-5. ayda giderlermiş doktora kanaman falan olmadığı sürece bi problem olmaz herhalde...

ben de öyle düşünüyorum ya doktora gitmeyi de sevmem zaten bayram dönüşü giderim artık 7. haftada falan

Mide bulantılarım çok olduğu için artık takip edemiyorum..Takip edebildiğim kadarıyla bakınıyorum neler var diye..Herşey çok güzel gidiyor ah şu bulantılar olmasa

Çok geçmiş olsun canım rabbim sabrını versin bulandıkça bebişinin hala seninle olduğuna dair bir işaret verdiğini düşün...

Çok geçmiş olsun canım rabbim sabrını versin bulandıkça bebişinin hala seninle olduğuna dair bir işaret verdiğini düşün...

evet haklısın öyle düşünmeye çalışıyorum sadece..Allahım sağlıklı olsunda ben çekerim bunları diyorum..Zamanda geçmiyoki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…