2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben 11.10. geçtiğimiz perşembe gördüm kalp atışını çok heyecan verici :) mutlaka haber ver gelince duyduğun zaman ki heyecanını paylaş bizimle hayırlısıyla inşallah..

şimdiden heyecan bastı zaten beni:) haber veririm yarın inşallah güzel haberler veririm:)

kesemizi gördük evet, kalp atışı için de 31/10 da çağırdı.. ama ben 23/10 da başka bi doktordan randevu alıp gidicem, şuanki doktorumdan memnun değilim. belki 23'ünde duyarız kalp atışlarını
sen gördün mü keseyi?

anneme ben idrar testinde gördüğüm an söyledim :))

Dualarımız seninle...kendini çok fazla üzme haftaya kadar ama...
illa boş olacak diye birşey dememiş çünkü doktor...
umarım iyi olur herşey..

kızlarr doktora gidiyorum ben şimdi ilk kez keseyi göreceğim,belki bebişi de..çok heyecanlıyım..dua edin bana..

Yok ben keseyide görmedim henüz doktorum pek aceleci değil çoook rahat biri ama ben merak ediyorum
Sen salı günü duyarsın inşallah kalp atışlarını
Sen duyarsan bende olmadı başka bir yere daha giderim
Ama bayramdan sonraya kalacak gibi

Ailelerimize söylemek için kalp atışlarını bekliyoruz da heyecan yaptık

Arkadaşlar herkesten yorum almak istiyorum bebeğinizi ailelerinize söylediniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyosunuz?

hanımlarrr bende sımdı sonuclarımı aldım hamileyim Rabbime binlerce sukur
beta hcg 1393.61 cıktı doktora henuz gıtmedim
sat 6 eyluldu degerim normalmi?
kac haftalik acaba?

canım merak ettim bu yolk sacı nedir?

Yolk sac gestasyonel kese içinde ikinci ve daha küçük bir kese olarak gebeliğin yaklaşık 5. haftasında izlenebilir.

Yolk sac'ın kesin işlevi aydınlatılamamakla birlikte erken gebelikte bebeğe ait kan hücrelerinin yapımından sorumlu olduğu düşünülmektedir.

Gestasyonel kese çapı transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar.

Ben 5+2 de gördüm yolk sac'ı.

canım kaç haftalık bebişin?

kaç haftalık canım son adet tarihin kaç yani bebği gördün mü peki kese kaç mm bende göremedimde o yüzden soruyorum doktor bana normal dedi bence cnını sıkma
benim normalde 6+3 olmam gerekiyor ama dün 5+3 çıktı, kese kocaman 1,46 yolk da gördük ama kalp atışı yok daha inşallah çıkar

doğum günün kutlu olsun da kendine yaşlı diyip bize ayıp etme bakalım benim kardeş seninle yaşıt daha üniversitede. Onun altını değiştirmişliğim, banyo yaptırmışlığım mama yedirmişliğim var (çalışan anne çocuğu olunca, bakıcı gelmeyince mecbur)

canım, Allah yardımcımız olsun, bende de kese var, henüz kalp atışını duyamadık, öncesinde bir düşük bir kimyasal gebeliğim var. İnşallah evlatlarımızı sağlıkla kucaklarız.Senin için de dua edeceğim

kac haftalik acaba?
tebrik ederim. Değerin iyi, kaç haftalık olduğunu dr. sana söyler, yarın ya da yarından sonra dr.a gidersen keseyi de görebilirsin diye tahmin ediyorum.

kızlarr doktora gidiyorum ben şimdi ilk kez keseyi göreceğim,belki bebişi de..çok heyecanlıyım..dua edin bana..
güzel haberlerle gell :))

bayramdan önce duymak istiyorum benn, eşim kayınvalidemlere de söylemiş, bayramda bi ton soru soracaklar.. kalp atışını duymuş olursak (iiinşallah) içim daha rahat olur..

kac haftalik acaba?
tebriklerrr :))))) geç öğrenmişsin senn, benim sat 9 eylül, 2 haftadır biliyorum hamile olduğumu

Arkadaşlar herkesten yorum almak istiyorum bebeğinizi ailelerinize söylediniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyosunuz?

hayır daha söylemedik bayramda inşallah..telefonda söylemek istemedim..aslında kalp atışını duyduktan sonra istiyorum ama bayramdan sonraya randevu verdi doktor dayanamam o kadar:) İnşallah Allah'ım izin verir bebişimizin sağlıklı olmasına..

adetimden 3-4 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu 8 gün sölemedik keseyi görene kadar çatladım o arada :)

kac haftalik acaba?

canım tebriklerhayırlı olsun
son adet tarihine göre hesapladığımda 5+6 günlük hamilesin
en doğru sonucu doktorun söyleyecektir yine
hamilelik takvimi yapsana sende..

kızlar merhaba :) ben de haziran annesiyim inşallah kan testi sonucum 276 bebek var dedi laboratuvardaki adam sizce de öyle mi? aranızda mıyım yani artık ben dee

Annem ile Ablama söyledim sadece bugün anneannem ve kuzenim mesaj çekti hayırlı olsun evladın die:)
Yani ipin ucu kaçtımı kaçıyor zaten ben de koy verdim gittim :)
Ama eşim tarafından kimsenin bilgisi yok.

canım benim şimdilik eşim ablalarım ve annem biliyor.kalp atışlarını duyana kadar söylemeyi düşünmüyoruz başkalarına...

kac haftalik acaba?

değerin 139 bin 361 değil mi? o halde 5-6 haftalık gebesin demektir.Rabbim tamamına erdirsin inş. canım

Beta - HCG mIU/ml 1-2 haf 5 500
Beta - HCG mIU/ml 2-3 haf 100 5000
Beta - HCG mIU/ml 3-4 haf 500 10000
Beta - HCG mIU/ml 4-5 haf 1000 50000
Beta - HCG mIU/ml 5-6 haf 10000 100000
Beta - HCG mIU/ml 6-7 haf 15000 200000

kızlar merhaba :) ben de haziran annesiyim inşallah kan testi sonucum 276 bebek var dedi laboratuvardaki adam sizce de öyle mi? aranızda mıyım yani artık ben dee
tebrikler, evet bebek varortalama iki günde bir ikiye katlanıyor ama maalesef bayrama denk geliyorsun. Bayramdan sonra dr.a gidersin bir güzel keseni görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…