ben 11.10. geçtiğimiz perşembe gördüm kalp atışını çok heyecan verici :) mutlaka haber ver gelince duyduğun zaman ki heyecanını paylaş bizimle hayırlısıyla inşallah..
kesemizi gördük evet, kalp atışı için de 31/10 da çağırdı.. ama ben 23/10 da başka bi doktordan randevu alıp gidicem, şuanki doktorumdan memnun değilim. belki 23'ünde duyarız kalp atışlarınıNektar!!!
Evet buraya yeni yazdım ondandır
Siz keseyi gördünüz mü kalp atışları için ne zaman gideceksiniz
Benim doktorum hep karından baktı
Haftaya bebeği görmek için çağırdı kalp atışı için bayramdan sonra dediöf ya çok uzun
Bide hamileliğini öğrenenler ailelerine söyledimi, ne zaman söylemeyi düşünüyo???
şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
kesemizi gördük evet, kalp atışı için de 31/10 da çağırdı.. ama ben 23/10 da başka bi doktordan randevu alıp gidicem, şuanki doktorumdan memnun değilim. belki 23'ünde duyarız kalp atışlarını
sen gördün mü keseyi?
anneme ben idrar testinde gördüğüm an söyledim :))
Arkadaşlar herkesten yorum almak istiyorum bebeğinizi ailelerinize söylediniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyosunuz?
canım merak ettim bu yolk sacı nedir?
Arkadaşlar herkesten yorum almak istiyorum bebeğinizi ailelerinize söylediniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyosunuz?
canım kaç haftalık bebişin?
benim normalde 6+3 olmam gerekiyor ama dün 5+3 çıktı, kese kocaman 1,46 yolk da gördük ama kalp atışı yok daha inşallah çıkarkaç haftalık canım son adet tarihin kaç yani bebği gördün mü peki kese kaç mm bende göremedimde o yüzden soruyorum doktor bana normal dedi bence cnını sıkma
doğum günün kutlu olsun da kendine yaşlı diyip bize ayıp etme bakalımBUGÜÜÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMM:))23 OLDUKK ARTIK YAŞLANIYORUZ
veeee en güzel hediyem göbüşümde
yarın kalp atışı için dr. gidicem heyecandan ölecem inşallah güzel haberlerle dönecez teyzoşlarr
canım, Allah yardımcımız olsun, bende de kese var, henüz kalp atışını duyamadık, öncesinde bir düşük bir kimyasal gebeliğim var. İnşallah evlatlarımızı sağlıkla kucaklarız.Senin için de dua edeceğimşimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
tebrik ederimhanımlarrr bende sımdı sonuclarımı aldım hamileyim Rabbime binlerce sukur
beta hcg 1393.61 cıktı doktora henuz gıtmedim
sat 6 eyluldu degerim normalmi?
kac haftalik acaba?
güzel haberlerle gell :))kızlarr doktora gidiyorum ben şimdi ilk kez keseyi göreceğim,belki bebişi de..çok heyecanlıyım..dua edin bana..
bayramdan önce duymak istiyorum benn, eşim kayınvalidemlere de söylemiş, bayramda bi ton soru soracaklar.. kalp atışını duymuş olursak (iiinşallah) içim daha rahat olur..Yok ben keseyide görmedim henüz doktorum pek aceleci değil çoook rahat biri ama ben merak ediyorum
Sen salı günü duyarsın inşallah kalp atışlarını
Sen duyarsan bende olmadı başka bir yere daha giderim
Ama bayramdan sonraya kalacak gibi
Ailelerimize söylemek için kalp atışlarını bekliyoruz da heyecan yaptık
tebriklerrr :))))) geç öğrenmişsin senn, benim sat 9 eylül, 2 haftadır biliyorum hamile olduğumuhanımlarrr bende sımdı sonuclarımı aldım hamileyim Rabbime binlerce sukur
kac haftalik acaba?
hanımlarrr bende sımdı sonuclarımı aldım hamileyim Rabbime binlerce sukur
kac haftalik acaba?
canım benim şimdilik eşim ablalarım ve annem biliyor.kalp atışlarını duyana kadar söylemeyi düşünmüyoruz başkalarına...
hanımlarrr bende sımdı sonuclarımı aldım hamileyim Rabbime binlerce sukur
kac haftalik acaba?
tebrikler, evet bebek varkızlar merhaba :) ben de haziran annesiyim inşallahkan testi sonucum 276 bebek var dedi laboratuvardaki adam sizce de öyle mi? aranızda mıyım yani artık ben dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?