aynen. birde bi kaç üye var ateşli kayınvalide ve görümce savunucusu :) her konuda savunuolar. ben de daha gelin ağırlıklı pencereden bkıorum evet , ama haksız yere haksız diorum. bazıları her koşulda savununca sinir oluyorum. ama ben yengeye daha doğrusu aileye cidden kendim yaşamış gibi üzüldüm ya.
çok acı dolu şeyler değil ama üzüldüm genede. yenge mevzusu ya. bi üyenin yengesiyle ilgili bişiler. kendi üzüntülerim az gibi birde derdim var köşesini okuyup dertleniorum :) bugün çok stresliydim zaten
Ohh ne guzel Rabbim iyiliğinizi artırsın inşallah TATLIM arada degisiklik yap takla at cnm:))
Ben de iyiyim kızımda iyi teyzesi bizim kiz pek rahatına düşkün ve bogazli olacak galiba No yemek yerken bide yatarken cok tepik atıyor annesi yesin tepiklerini senin kiz tembel desene annesi yada cok Nazlı teyzesi yesin onu iyi olsunda atmadın Rabbim ikinizide korusun inşallah cnm bizde cocuk uzmanına gittik şimdilik iyi bir ay sonra tekrar gelin birde cocuk doğuncaya kalbine bakarız dedi Çarşamba gunü de kendi doktoruma gittim ben gerek duymuyorum iciniz rahat etsin diye girmişsiniz iyi yapmışsınız ama tekrar gitmeye lüzum yok cok sık karşılaşıyoruz evet iki tane ışık var ama çıkta önemli degil dedi o yüzden icin rahat yaptırdım Rabbim şifa versin ben biliyorum kızım iyi annesini tepiklerini ile rahatlatıyor simdi yine bı tepik geldi bak ya:)))
amin canım hepimize inşallahkalpteki ışık içinde canım ,doktorunda önemsemediyse sende düşünmemeye çalış.üzme kendini sakın.geçecektir Allahın izniyle...
geçmişi oku oku ancak bitirebildimşükür yetiştim size hafta sonu diyetisyene gittim listemi aldım,bugün diyete başladım sonunda aslında dikkat ediyordum bi haftadır fakat bugünden itibaren artık parmağımı delmeye de başladım kan şekerimi ölçmek için.korkuyordum ama alıştım sanırım bir günde.inşallah diyetle düşer değerlerim...
cumartesi modokoya gittik.niye gittiysem hepsi içimde kaldıssadece karyola bakıcaktık ama oda takımlarını görünce dibim düştü.ama neyazıkki evde müsait odam yok istesemde yapamıcam sırf buyüzden taşınsak mı acaba diye düşünmeye bile başladım
minikkuş canım eviniz hayırlı olsun,sağlıcakla oturun inşallah.ama neden mayıs geç değil mi?iyice ağırlaşırsın ozamanlara...
dün bende kartal koçtaştaydım 2 ile 5 arası.bizde sepet aldık dolap içi için.bebeğe oda yapamıcam için kendi gardolabımızı bebiş için düzenlemeye çalışıcaz artık nekadar yeterse.kendi eşyalarımız bile zor sığarken
buluşma işi güzel fikir,ben zaten doğma büyüme küçükyalılıyım.şuan tuzlada oturuyorum.çok uzak olmadığı sürece orta merkezi biyere gelebilirim.kadıköy bence olabilir.bana kalsa pinhan mükemmel fikir ama avrupa yakasındaki arkadaşlar için orta nokta olması gerek.
MMM41 canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.oğluşunda çok tatlı çıkmış.maşallah Nazar
Ay bi tane yenge konusu var onu okuyorum şimdide uff üzüldüm yemin ederim
Sende okudun mu?Ayy bu görümcelere deli oluyorum bende görümce adayıyım ama
İnsanlar neden her şeye burnunu sokmak zorunda hissediyorlar kendilerini Neyseee
Evet evet biliyorum seni bazende yorumlarını beğeniyorum çünkü bende gelincilerdenim
Aman da aman Allah muhabbetinizi arttırsın analı kızlı ohh ohh:):)
Canım çok sevindim ya doktorunun öyle demesine maşallah kızına o zaman
Sende kafana takma bak doktorunda güzel şeyler söylemiş bence bir problem yok
Ve snein bebeğin sapasağlam
Benim kızımda hem nazlı hemde tembelllll
AMan cnm derdi olmayan mı var dünyada derdi veren derman ikameye Rabbim herkesin yardımcısı olsun sen öyle topuklara gitme en iyisi biz zaten hassas bir donemdeyiz valla beni üzen dizileri bile izlemiyorum artık sende minnakını duşun annesi daha küçük o şimdiden dertlerle uzme onuda hadi Gül bakim:)))
ya aslında tek bu topiği takip ediorum. bi topikim daha var arada girdiğim. ama o ara siz yoktunuz ben yalnız kaldım sıkıldım. forum takipe girdim. bu yenge konusuyla üzüldüm işte. yalnız bırakmayın beni
bende aynen senin gibiyim...benim oğluma da 12 ve 17. haftalarda kız dediler...25.haftaya geldim hala inanamıyorum erkek mi diye :) başka doktora gidiyorum artık o da kesin erkek deyince inandım.Artık.Ama senin de değin gibi pipican gayet net gözüküyo :)
kız ismi bulmuştum sare diye ...şimdi hala erkek ismi bulamadım...Kızım selin ben helin eşim selman ...Ne olabilr sence oğlanın ismi
canım ya dalini önermyolar katkı maddesi çokmuşşş..arkadaşlar bu arada, aldıklarımızı ufak ufak yıkayıp ütülememiz gerek... ben bir kaç marka araştırdım detarjan için. sabunlar iyi ama makinaları bozuyormuş diye almadım. dalin in aşağıdaki detarjanını aldım inşallah daha az zararlıdır bebeğime... fiyatı 17,50 tl 2 lt 20 yıkama yazıyor üstünde...
selam kızlar ben bugünlerde sık tuvalete çıkar oldum sizde de böyle mi?
Amin cnm inşallah doktor teyzesi cok ugrasti fotograf çekmek icin ama hiç durmuyo ki valla kızınız beni pesinden koşturuyor bı poz vermedi dedi cok hareketli kuzum ya:))) evet doktoruma güveniyorum ben takdir zaten Allahın sıkıntı yok yani:)))
Senin kiz pek Nazlı annesi eee uzun yollardan geldi annesinin de Birtanesin olsun o kadar bence o çıkınca acısını cikarticak gibi:)))
biz bunu benim alerjim yüzünden bir senedir kullanıyoruz, diğer hipoalerjenikler hep fos çıktı ama dalinin deterjanından çok memnunum,sanırım bebiş de memnun kalırarkadaşlar bu arada, aldıklarımızı ufak ufak yıkayıp ütülememiz gerek... ben bir kaç marka araştırdım detarjan için. sabunlar iyi ama makinaları bozuyormuş diye almadım. dalin in aşağıdaki detarjanını aldım inşallah daha az zararlıdır bebeğime... fiyatı 17,50 tl 2 lt 20 yıkama yazıyor üstünde...
Bak sen yaramaza maşallah annesi Allah nazarşlardan esirgesin kuzucuğunu
Valla canım bazı arkadaşlarım çok şikayetleniyor işte bebeklerinden bahsederken
Bizi yoruyor uğraştırıyor diye aman işim ne sanki tabi bakıp büyüteceğim demek geçiyor içimden bi an
geçmiş olsun arkadaşım bende de durumlar aynı gebelik şekerim çıktı maalesef bugün glikometre aldık ve ölçümlere başladık ilk tecrübe korkutucu olsa da bende alıştım sanırım yarın diyetisyene gideceğim bende sen gitmişsin nasıl bir diyet önerdi çok katı değildir umarım neyse ki az zamanımız kaldı inşallah diyetle insüline gerek kalmadan atlatırız bu dönemi...
He ya teyzesi cok yaramaz:))
Tabi ya tatli yorgunluklar iyi oldun onlarda gecelerimiz günlerimiz feda olsun seni gördüğüme sevindim iyi olmanıza daha da cok sevindim esım isten gelir simdi bana musade gorusunceye kadar iyi bak kendine ve prensesimize öpüldünüz ikinizde Hayirli geceler cnm
bende göremiyorum artık ama kuaför olayıda bana göre değil.1 kere gittim ondada çok çekindim.bir süre aynayla falan idare edicem artık gerisi allah kerim.ben birde hep allah korusun zamanından önce falan doğum olursa her zaman hazır olmak lazım diye düşünüyorum.
Kızlar gerçektende bu dalinin sıvı deterjanında çok mu kimyasal madde var bende onu almayı düşünüyordum
Granül sabunda makinayı tıkıyormuş bozuyormuş galiba sizler neyi tercih edeceksiniz bu deterjan konusunda:26:
Kızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
çok kilo aldım ya ben hani hepimiz sekerr den suphendik
tam tersi bende şeker çok düşük çıktı.hipoglisemi var ve şeker
olmasından çok daha kötü.kan şekerim sürekli düştüğü için çok yokusu
ve geçici olarak şekeri duzeltiomusum buda kilo almam sebep olurmus
Bebeğin anne karnında olmesine sebep oluomus ne yazık ki.
Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm
için .ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuorm.çok çok üzüldüm.
5 kilo vermem lazım ama kan şekerinin de hiç düşmemesi lazım bilmiorm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?