2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ay bi tane yenge konusu var onu okuyorum şimdide uff üzüldüm yemin ederim
Sende okudun mu?Ayy bu görümcelere deli oluyorum bende görümce adayıyım ama
İnsanlar neden her şeye burnunu sokmak zorunda hissediyorlar kendilerini Neyseee
Evet evet biliyorum seni bazende yorumlarını beğeniyorum çünkü bende gelincilerdenim

AMan cnm derdi olmayan mı var dünyada derdi veren derman ikameye Rabbim herkesin yardımcısı olsun sen öyle topuklara gitme en iyisi biz zaten hassas bir donemdeyiz valla beni üzen dizileri bile izlemiyorum artık sende minnakını duşun annesi daha küçük o şimdiden dertlerle uzme onuda hadi Gül bakim:)))

Aman da aman Allah muhabbetinizi arttırsın analı kızlı ohh ohh:):)
Canım çok sevindim ya doktorunun öyle demesine maşallah kızına o zaman
Sende kafana takma bak doktorunda güzel şeyler söylemiş bence bir problem yok
Ve snein bebeğin sapasağlam

Benim kızımda hem nazlı hemde tembelllll

amin canım hepimize inşallahkalpteki ışık içinde canım ,doktorunda önemsemediyse sende düşünmemeye çalış.üzme kendini sakın.geçecektir Allahın izniyle...

Evet ya valla takmıyorum cnm kizimla öyle mutluyum ki bu guzel anlarımı böyle seyler icin hahvetmek istemiyorum ben biliyorum geçecek kızım cok iyi ve sağlıklı kanımız düşmeye başlamış kan ilacına başladım iste sende canını sıkma az bı zamanımız kaldı Rabbim şifalar versin sorunsuz bir sekilde atlatirsin inşallah

geçmiş olsun arkadaşım bende de durumlar aynı gebelik şekerim çıktı maalesef bugün glikometre aldık ve ölçümlere başladık ilk tecrübe korkutucu olsa da bende alıştım sanırım yarın diyetisyene gideceğim bende sen gitmişsin nasıl bir diyet önerdi çok katı değildir umarım neyse ki az zamanımız kaldı inşallah diyetle insüline gerek kalmadan atlatırız bu dönemi...

O konuya üzülüp ağladım zaten :) valla ben görümceyim, görümcem de yok. böyle olanları anlayamıyorum

Amin cnm inşallah doktor teyzesi cok ugrasti fotograf çekmek icin ama hiç durmuyo ki valla kızınız beni pesinden koşturuyor bı poz vermedi dedi cok hareketli kuzum ya:))) evet doktoruma güveniyorum ben takdir zaten Allahın sıkıntı yok yani:)))

Senin kiz pek Nazlı annesi eee uzun yollardan geldi annesinin de Birtanesin olsun o kadar bence o çıkınca acısını cikarticak gibi:)))

ya aslında tek bu topiği takip ediorum. bi topikim daha var arada girdiğim. ama o ara siz yoktunuz ben yalnız kaldım sıkıldım. forum takipe girdim. bu yenge konusuyla üzüldüm işte. yalnız bırakmayın beni

ya aslında tek bu topiği takip ediorum. bi topikim daha var arada girdiğim. ama o ara siz yoktunuz ben yalnız kaldım sıkıldım. forum takipe girdim. bu yenge konusuyla üzüldüm işte. yalnız bırakmayın beni

Tmm hadi öyle oldun bakalım bı daha seni üzen o topuklara fitme artık burdayiz yanliz degilsin cnm kafana da takma hersey imtihan Rabbim yardımcısı olsun o kisinin de bizlerinde

Şuanbana musade bı duş alayım kizimla yağlanalim bu arada babamızda gelir kendine iyi bak tabiki minnakina da görüşmek üzere öpüldünüz :)))

ayy ii benim gibi olanda varmış rahatladım çok fena bi durummuş ya1
ayyy kızçenle ismin çok güzel uymuş ,eşinin ismine uygun değil aa oğluşuma bugün bi kaç isim daha buldum
MİRZA
URAS
KAYRA
BERTUĞ
ARAS
RÜZGAR
GÖKBERK

canım ya dalini önermyolar katkı maddesi çokmuşşş..
DALAN diye bebek sabun tozu varmış ben obdan almayı düşünüyrum...
ama dalin de çok güzel kokuyor..

selam kızlar ben bugünlerde sık tuvalete çıkar oldum sizde de böyle mi?

hemde nasıll gündüzleri geçtim ben normaldede gece 2 kere kalkarım bide hamile olunca bazen 5 kereyi buluyoruz
eşim yataktan atacak bi gün korkuyorum:18:

Bak sen yaramaza maşallah annesi Allah nazarşlardan esirgesin kuzucuğunu
Valla canım bazı arkadaşlarım çok şikayetleniyor işte bebeklerinden bahsederken
Bizi yoruyor uğraştırıyor diye aman işim ne sanki tabi bakıp büyüteceğim demek geçiyor içimden bi an

biz bunu benim alerjim yüzünden bir senedir kullanıyoruz, diğer hipoalerjenikler hep fos çıktı ama dalinin deterjanından çok memnunum,sanırım bebiş de memnun kalır

Kızlar gerçektende bu dalinin sıvı deterjanında çok mu kimyasal madde var bende onu almayı düşünüyordum
Granül sabunda makinayı tıkıyormuş bozuyormuş galiba sizler neyi tercih edeceksiniz bu deterjan konusunda:26:

He ya teyzesi cok yaramaz:))

Tabi ya tatli yorgunluklar iyi oldun onlarda gecelerimiz günlerimiz feda olsun seni gördüğüme sevindim iyi olmanıza daha da cok sevindim esım isten gelir simdi bana musade gorusunceye kadar iyi bak kendine ve prensesimize öpüldünüz ikinizde Hayirli geceler cnm

canım sanada geçmiş olsun.diyet katı değil fazla bile,bazı ara öğünleri eksik yedim hatta bugün.hamile olduğumuzdan dolayı herşey bol bol ama şeker ve hamurişi yok.

sabah kalkar kalkmaz ılık su

sabah=peynir,4 zeytin,katı yumurta,2 dilim tam bugday ekmek,süt,ve söğüş sebze
ara= 6 ceviz (bana çok geldi yiyemedim)
öğlen=3 köfte kadar et,tavuk yada balık,salata az yağlı,2 dilim tam bugday ekmek,yoğurt
ara=peynirli tost
akşam=sebze yemeği,salata,yoğurt,2 dilim tam buğday ekmeği
ara=30 fındık ( ben okadar yiyemedim)

hergün yarım saat yürüyüş,2 L su,ve istediğin bir öğünde 1 tane meyve,haftada 2 öğün kurubaklagil.1 dilim ekmek yerine 1 kepçe çorba yada 2 kaşık bulgur pilavı yiyebilirsin.
valla ayrıntısına kadar hepsini yazdım sana ve ilgilenen diğer arkadaşlara.boşuna para vermegerçekten işin uzmanına gittim ben,haftaya da kontrolüm var.

Canım sende kendini fazla özletme lütfen arada gel iki kelam edelim
Bende sizi öpüyorum.Allah'a emanet olun kendine ve minnağa iyi bakk

Kızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
çok kilo aldım ya ben hani hepimiz sekerr den suphendik
tam tersi bende şeker çok düşük çıktı.hipoglisemi var ve şeker
olmasından çok daha kötü.kan şekerim sürekli düştüğü için çok yokusu
ve geçici olarak şekeri duzeltiomusum buda kilo almam sebep olurmus
Bebeğin anne karnında olmesine sebep oluomus ne yazık ki.
Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm
için .ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuorm.çok çok üzüldüm.
5 kilo vermem lazım ama kan şekerinin de hiç düşmemesi lazım bilmiorm ya

evet cekiniliyor iste.benim korkumda o yuzden allah korusun erken bir durum olursa hazirda olmak.en iyi hijyen ev ortaminda ama bende yok o beceri

ben de sabun aldım hacışakirin ama ilk kıyafetlerini yaıkıycam sadece ondan sonra omo baby aldım onunla yıkarım diye düşünüyorum
arkadasım sabunlar ve sıvı deterjanlar hiç leke çıkarmıyor demişti gercektende doğru kusmuk lekesini bile çıkarmıyor

Canım benim dur hemen öyle en kötüsünü düşünme
Kim söyledi sana böyle bir şeyi doktorun mu söyledi
Yoksa internetten mi okudun bebek kaybına yol açacağını
Allah korusun.Bence diyetine uyup yediklerine dikkat edersen bir sorun teşkil etmeyeceği kanaatindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…