Kızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
çok kilo aldım ya ben hani hepimiz sekerr den suphendik
tam tersi bende şeker çok düşük çıktı.hipoglisemi var ve şeker
olmasından çok daha kötü.kan şekerim sürekli düştüğü için çok yokusu
ve geçici olarak şekeri duzeltiomusum buda kilo almam sebep olurmus
Bebeğin anne karnında olmesine sebep oluomus ne yazık ki.
Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm
için .ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuorm.çok çok üzüldüm.
5 kilo vermem lazım ama kan şekerinin de hiç düşmemesi lazım bilmiorm ya
doğru söylüyorsun aslında ama elimde değil canım valla iyi güldürdün gece gece 'boşver çatlağı patlağı' cümlen süperdi. gözüme pek çirkin göründüler çizik çizik o ne öyle dedim ama alışıcaz artık napalım.
eşinin sabrına hayran kaldım mervecim valla 7 ay kız dile kolay. benimkine kalsa daha sık da olur ama ben haftada bir yeter diyorum napiyim buna da şükür .
Kızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm
Canım geçmiş olsun ne kanaması hayırdır:26: İnşallah tehlikeli bişey yoktur
Bebeğinde çok tatlı bu arada maşallah ona
canım geçmiş olsun neden oldu ki kanaman :44::44:
Oğluşundaa profilden poz vermişşşYerim ben onuuu
geçmişş olsun canım inşallahh geçer neyden kaynakanıyomuşki kanama?? ağır bi iş mi yaptın yoksa:26:
oğluşunada maşallaaaahhh yaa kime benziyoo
maşallah kocaman olmuş oğluşun ...geçmiş olsun canım enfeksiyon filanmı var dikkat et kendine çok geçmiş olsun ...
oy maşallah oğluşuna canım ne güzel poz vermiş..son resimde hele gözleride açık sanki..tam vesikalık poz olmuş:)
canım henüz bakmadım ama aklımda..burada bi arkadaş hiç bakma güzel bişey yok dedi..hevesim kaçmıştı..bi bakayım o zaman..
bence teoman uyar.
geçmiş olssun ya inşallah önemli bişey değildir.bu arada benim kızımın bir resmi bile yok.ne güzel poz vermiş oğluşun böyle.kıskandım şimdi:)
ya bu arada ne güzel bebek odası yapıyorsunuz kızlar.benim bebek odası yapacak yerim yok şimdilik yatak odama beşik alıcam.şifonyer bile sığmıyor odama.neyi nereye koyucam çok meraklardayım.düşündükçe sinir oluyorum.elimde mezura sürekli ölçüm yapıyorum.
bu dört boyutlu mu. değilse niye bu kadar net
geçmişi oku oku ancak bitirebildimşükür yetiştim size hafta sonu diyetisyene gittim listemi aldım,bugün diyete başladım sonunda aslında dikkat ediyordum bi haftadır fakat bugünden itibaren artık parmağımı delmeye de başladım kan şekerimi ölçmek için.korkuyordum ama alıştım sanırım bir günde.inşallah diyetle düşer değerlerim...
cumartesi modokoya gittik.niye gittiysem hepsi içimde kaldıssadece karyola bakıcaktık ama oda takımlarını görünce dibim düştü.ama neyazıkki evde müsait odam yok istesemde yapamıcam sırf buyüzden taşınsak mı acaba diye düşünmeye bile başladım
minikkuş canım eviniz hayırlı olsun,sağlıcakla oturun inşallah.ama neden mayıs geç değil mi?iyice ağırlaşırsın ozamanlara...
dün bende kartal koçtaştaydım 2 ile 5 arası.bizde sepet aldık dolap içi için.bebeğe oda yapamıcam için kendi gardolabımızı bebiş için düzenlemeye çalışıcaz artık nekadar yeterse.kendi eşyalarımız bile zor sığarken
buluşma işi güzel fikir,ben zaten doğma büyüme küçükyalılıyım.şuan tuzlada oturuyorum.çok uzak olmadığı sürece orta merkezi biyere gelebilirim.kadıköy bence olabilir.bana kalsa pinhan mükemmel fikir ama avrupa yakasındaki arkadaşlar için orta nokta olması gerek.
MMM41 canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.oğluşunda çok tatlı çıkmış.maşallah Nazar
Maşallah annesiGeçmiş olsun.. İfadesi çok ciddi beyimizin
iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben hala kötüyüm şu k.valide-görümce muhabbetimden (evet hala geçemedi o konu ve hayır takmamayı da hala başaramadım). Yine büyüklük bende kalsın, eşim üzülmesin diye aradım k.validemi, gittik aldık bi yere oturup konuştuk..Eşimle ne eski konulara girdiler, işte eşimin yeterince onları arayıp sormaması, yanlış anlaşılmalar fln..Bana gelince, sordum niye bana gelmek istemiyorsun diye, döndü bir surat "ben seninle ne konuşayım" dedi! Sonra bu komşu kızlarının ona sıcak davrandığını, benim kapıdan girince sadece hoş geldin deyip yanağından öptüğümü, öyle onlar gibi sarılmadığımı,beni soğuk bulduğunu bir de 5 sene önce görümcemin benim için yaptığı sandığı beğenmeyip kaldırdığımı (kocaman nişan sandığı, içinde diğer çeyizlerle kilerde duruyor, böyle altın yaldızlı, incik boncuklu, bizim eve hiç bir şekilde uymayacak bir şey) ve son olarak evimde bazen kitaplık vb.eşyaların gözüne battığını kalkıp düzenlemek istediğini söyledi...en son da "Allah var bir saygısızlığını görmedim bunlar yani" dedi,hastalanırsam tabi gelirmiş ama normal zamanda onun da bir sosyal hayatı varmış...Bir de kimse görümcenin lafını açmadığı,imasını etmediği halde 3-4 kere "benim aklıma X giremez, benim düşüncelerim bunlar,X'in değil,X birşey derse ona cevabını verip sizi savunurum ama ben kendim de düşünürüm" deyişi vardı ki komedi dizisi gibiydi...Nihayetinde birbirimizi daha çok görelim dedik ayrıldık sanki tatlıya bağlanmış gibi ama eşim de ben de öyle bir kırıldık ki olmaz artık.. Midem sürekli kasılıyor, kusmalarım arttı doğru düzgün birşey yiyemiyorum..Gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah ağlayarak uyandım..Kadınla sosyopat kızı bir güzel hamilelik depresyonuna soktular beni sanırım
Evet canım baktım, ben ilk linktekini daha çok beğenmiştim ama ikinci de yaz için uygun olabilir..
Ben açtırıp bakmıştım ufak gelmedi bana.. Ama zaten çok büyük olmasını istemediğim için iş görür diye düşünmüştüm..
Ben bu battaniyeleri karyolasında üzerini örtmek için evde kullanırım diye düşünmüştüm..
Dışarısı ve puset için daha basit bir şeyler bakmayı düşünüyorum..
Ama ikisi de çok güzel, kaliteli ve yumuşacık :))
iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben hala kötüyüm şu k.valide-görümce muhabbetimden (evet hala geçemedi o konu ve hayır takmamayı da hala başaramadım). Yine büyüklük bende kalsın, eşim üzülmesin diye aradım k.validemi, gittik aldık bi yere oturup konuştuk..Eşimle ne eski konulara girdiler, işte eşimin yeterince onları arayıp sormaması, yanlış anlaşılmalar fln..Bana gelince, sordum niye bana gelmek istemiyorsun diye, döndü bir surat "ben seninle ne konuşayım" dedi! Sonra bu komşu kızlarının ona sıcak davrandığını, benim kapıdan girince sadece hoş geldin deyip yanağından öptüğümü, öyle onlar gibi sarılmadığımı,beni soğuk bulduğunu bir de 5 sene önce görümcemin benim için yaptığı sandığı beğenmeyip kaldırdığımı (kocaman nişan sandığı, içinde diğer çeyizlerle kilerde duruyor, böyle altın yaldızlı, incik boncuklu, bizim eve hiç bir şekilde uymayacak bir şey) ve son olarak evimde bazen kitaplık vb.eşyaların gözüne battığını kalkıp düzenlemek istediğini söyledi...en son da "Allah var bir saygısızlığını görmedim bunlar yani" dedi,hastalanırsam tabi gelirmiş ama normal zamanda onun da bir sosyal hayatı varmış...Bir de kimse görümcenin lafını açmadığı,imasını etmediği halde 3-4 kere "benim aklıma X giremez, benim düşüncelerim bunlar,X'in değil,X birşey derse ona cevabını verip sizi savunurum ama ben kendim de düşünürüm" deyişi vardı ki komedi dizisi gibiydi...Nihayetinde birbirimizi daha çok görelim dedik ayrıldık sanki tatlıya bağlanmış gibi ama eşim de ben de öyle bir kırıldık ki olmaz artık.. Midem sürekli kasılıyor, kusmalarım arttı doğru düzgün birşey yiyemiyorum..Gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah ağlayarak uyandım..Kadınla sosyopat kızı bir güzel hamilelik depresyonuna soktular beni sanırım
gunaydın kızlr
ya bana dr ole soledı
ısın cıddıyetını anlaman ıcın soluorm anne karnında olume sebep olabılır dedı ve senın hayatın boyunca dıkkatlı beslenmen lazım dedı
seker yuklemesıne ragmen 60 sanırım cıktı degerımın bır tanesı
sımdı hemen dıyete basladım ben bugun
2 dılım ekmek domates zeytın omlet ve peynır yıcem
bebek 700 gr 31 cm olmus
dun cok uzgundm ama bugun ıyıyım
canım sen yine dikkat et ama doktor seni azıcık fazla korkutmuş, bak bebeğin gelişimi çok güzelgunaydın kızlr
ya bana dr ole soledı
ısın cıddıyetını anlaman ıcın soluorm anne karnında olume sebep olabılır dedı ve senın hayatın boyunca dıkkatlı beslenmen lazım dedı
seker yuklemesıne ragmen 60 sanırım cıktı degerımın bır tanesı
sımdı hemen dıyete basladım ben bugun
2 dılım ekmek domates zeytın omlet ve peynır yıcem
bebek 700 gr 31 cm olmus
dun cok uzgundm ama bugun ıyıyım
ah kıyamam ya, sen tek mi kalacaksın çağır bir arkadaşını yanında kalmaya..Gaz beni de çok zorluyor, yediklerime dikkat etmezsem günüm gecem rezil oluyor, sen de dikkat et canım yediklerine, daha rahat edersin..Bebiş de şimdi eziyet ediyor ama maşallah biliyorsun ki kıpırdıyor ve sağlıklı, biz bir gün kıpırdamadı diye soluğu acilde almıştık, ah ne ağlamıştım (biraz abartmışız tabiBen iki gündür depresyondayım sanırım. İki gün tatilden sonra işe başlamak zor geldi bana. Durup durup ağlayasım var. Geçen hafta oğluşum sol tarafımı resmen çürütmüştü. bu hafta o kadar acı yok ama hala aynı yere dayanmakta ısrar ediyor miniğim. Gazım da olunca kalbim sıkışıyor. Yaramaz bir de geriniyor içerde. Bir sağdan bir soldan vuruyor, taklalar atıp yer değiştiriyor. Dün canımın acısından bir sürü ağladım.
Yetmezmiş gibi eşim 10 gün şehirdışında olacak
Üzülecek bir durum yok. Herkesin bünyesi farklı. Bebeğin sağlıklı olsunda karnının büyüklüğü falan önemli değil. BEn de büyüyor diye geriliyorum, sen özeniyorsun koca göbeklereiyi dimi kızlar, iyi ya çok şükür, doktor zaten 140 altysa hiç gelmene gerek yok dedi, gtmicem. Çok korkuyordm canım çok tatlı istiyodu, neyseki iyi atlattık saate aldırmaksızın bi nutella çılgınlığı yapıcam, herşey bebişim içinbebişim de 675 gr olmuş, 24+2 yiz. Ben çok üzgündüm çünkü doktorda beklerken kızlar 26+3 lük bi bayan daha vardı görseniz beni üçe katlar, bebişi de kocamandıı çok kıskandık beklerken bi moralim bozuldu, ben zayf hamile kaldığım için öle koskocaman bi karnım yok, hiç 6 aylık gibi durmuyorum ama çok şükür herşeyi yolıunda dedi doktor, sen aldırış etme dedi, herkesin bünyesi farklı dedi sevindik, o zaamaaannn nutelllaaaa
Dalinde çok kimyasal mı varmışKızlar gerçektende bu dalinin sıvı deterjanında çok mu kimyasal madde var bende onu almayı düşünüyordum
Granül sabunda makinayı tıkıyormuş bozuyormuş galiba sizler neyi tercih edeceksiniz bu deterjan konusunda:26:
Hemen aklına en kötü ihtimali getirme. Diyetine uyarak bu süreci sorunsuz atlatabilirsin. Az bir zaman kaldı zaten, birazcık dişini sıkcaksın. Bu süreçte çok şey atlatıyor insan sanırımKızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
Neler yapıyorum bir bilsen. Sağa yatıyorum sağdan vuruyor, sola dönüyorum soldan vuruyor. Tam dönmeden sırtıstü yatar gibi ama yan pozisyonda yatacakmışımah kıyamam ya, sen tek mi kalacaksın çağır bir arkadaşını yanında kalmaya..Gaz beni de çok zorluyor, yediklerime dikkat etmezsem günüm gecem rezil oluyor, sen de dikkat et canım yediklerine, daha rahat edersin..Bebiş de şimdi eziyet ediyor ama maşallah biliyorsun ki kıpırdıyor ve sağlıklı, biz bir gün kıpırdamadı diye soluğu acilde almıştık, ah ne ağlamıştım (biraz abartmışız tabi)eşim hala her gün soruyor kıpırdıyor mu diye..bir de sola yatmayı dene canım, sanırım öyle yapınca sola dayanmıyor bebek ve rahat ediyorsun daha az ağrı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?