ben de sabun aldım hacışakirin ama ilk kıyafetlerini yaıkıycam sadece ondan sonra omo baby aldım onunla yıkarım diye düşünüyorum
arkadasım sabunlar ve sıvı deterjanlar hiç leke çıkarmıyor demişti gercektende doğru kusmuk lekesini bile çıkarmıyor
canım ya hemen en kötüyü düşünme, yaparsın diyetini doktor kontrolünde, şurada kaç ay kaldı zaten hallolur gider..Bebişin için ne gerekiyorsa onu yapar öyle beslenirsin bak ne güzel ne olduğu da anlaşılmış önlemi de alınacak,çaresi de varKızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
çok kilo aldım ya ben hani hepimiz sekerr den suphendik
tam tersi bende şeker çok düşük çıktı.hipoglisemi var ve şeker
olmasından çok daha kötü.kan şekerim sürekli düştüğü için çok yokusu
ve geçici olarak şekeri duzeltiomusum buda kilo almam sebep olurmus
Bebeğin anne karnında olmesine sebep oluomus ne yazık ki.
Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm
için .ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuorm.çok çok üzüldüm.
5 kilo vermem lazım ama kan şekerinin de hiç düşmemesi lazım bilmiorm ya
iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben hala kötüyüm şu k.valide-görümce muhabbetimden (evet hala geçemedi o konu ve hayır takmamayı da hala başaramadım). Yine büyüklük bende kalsın, eşim üzülmesin diye aradım k.validemi, gittik aldık bi yere oturup konuştuk..Eşimle ne eski konulara girdiler, işte eşimin yeterince onları arayıp sormaması, yanlış anlaşılmalar fln..Bana gelince, sordum niye bana gelmek istemiyorsun diye, döndü bir surat "ben seninle ne konuşayım" dedi! Sonra bu komşu kızlarının ona sıcak davrandığını, benim kapıdan girince sadece hoş geldin deyip yanağından öptüğümü, öyle onlar gibi sarılmadığımı,beni soğuk bulduğunu bir de 5 sene önce görümcemin benim için yaptığı sandığı beğenmeyip kaldırdığımı (kocaman nişan sandığı, içinde diğer çeyizlerle kilerde duruyor, böyle altın yaldızlı, incik boncuklu, bizim eve hiç bir şekilde uymayacak bir şey) ve son olarak evimde bazen kitaplık vb.eşyaların gözüne battığını kalkıp düzenlemek istediğini söyledi...en son da "Allah var bir saygısızlığını görmedim bunlar yani" dedi,hastalanırsam tabi gelirmiş ama normal zamanda onun da bir sosyal hayatı varmış...Bir de kimse görümcenin lafını açmadığı,imasını etmediği halde 3-4 kere "benim aklıma X giremez, benim düşüncelerim bunlar,X'in değil,X birşey derse ona cevabını verip sizi savunurum ama ben kendim de düşünürüm" deyişi vardı ki komedi dizisi gibiydi...Nihayetinde birbirimizi daha çok görelim dedik ayrıldık sanki tatlıya bağlanmış gibi ama eşim de ben de öyle bir kırıldık ki olmaz artık.. Midem sürekli kasılıyor, kusmalarım arttı doğru düzgün birşey yiyemiyorum..Gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah ağlayarak uyandım..Kadınla sosyopat kızı bir güzel hamilelik depresyonuna soktular beni sanırım
Kızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm
canım sanada geçmiş olsun.diyet katı değil fazla bile,bazı ara öğünleri eksik yedim hatta bugün.hamile olduğumuzdan dolayı herşey bol bol ama şeker ve hamurişi yok.
sabah kalkar kalkmaz ılık su
sabah=peynir,4 zeytin,katı yumurta,2 dilim tam bugday ekmek,süt,ve söğüş sebze
ara= 6 ceviz (bana çok geldi yiyemedim)
öğlen=3 köfte kadar et,tavuk yada balık,salata az yağlı,2 dilim tam bugday ekmek,yoğurt
ara=peynirli tost
akşam=sebze yemeği,salata,yoğurt,2 dilim tam buğday ekmeği
ara=30 fındık (ben okadar yiyemedim)
hergün yarım saat yürüyüş,2 L su,ve istediğin bir öğünde 1 tane meyve,haftada 2 öğün kurubaklagil.1 dilim ekmek yerine 1 kepçe çorba yada 2 kaşık bulgur pilavı yiyebilirsin.valla ayrıntısına kadar hepsini yazdım sana ve ilgilenen diğer arkadaşlara.boşuna para vermegerçekten işin uzmanına gittim ben,haftaya da kontrolüm var.
Kızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
MİNİKKUŞ
cnm engilish home da bebek battaniyelerine bakma fırsatın oldu mu?
BABY POMPOM TRİKO BEBE BATTANİYE 90X90 MAVİ
POLO NORD BASKILI BEBE BATTANIYE BİYELİ 90X65
şu iki battaniyeyi almak istiyorum ama ebatları konusunda kararsız kaldım, acaba çok mu küçüktür bakmış olabilirsin :26:
Eki Görüntüle 647433 Eki Görüntüle 647433
kıslar,oğluşum benim:)
900 gram, 33.5 cm..
fakat daha randevumuza olmasına rağmen sabah itibari ile kanama yaşayınca doktorumuza gittik..
Ilaç verdi fitil, kullanıcam geçmez ise cuma ya da cumartesi tekrar gidicem..
herkese iyi geceler kızlar nasılsınız? bir çoğunuz uyuyodur şimdi tatlı rüyalar olsun onlara da. benim uyku düzeni öyle bozuk ki kızım da doğunca böyle olacak diye korkuyorum.. gece geç saatlere kadar uyuyamıyorum, sabah erkenden eşim işe giderken uyanıyorum, öğlene doğru tekrar uyuyorum böyle saçma sapan bir şey oldum çıktım .
bazı arkadaşların şeker konusunda sıkıntıları çıkmış. çok geçmiş olsun hepsine allah beterinden korusun.
kızlar ben size utanarak da olsa bir şey sormak istiyorum. eşlerinizle ilişki durumlarınız ne alemde?. bizim haftada bir kere sadece. çoğu yerde hamilelik döneminde libidoda artış oluyor diye okumuştum ama bende hiç öyle değil valla .kocaman bir karınla ve aman bişey olur mu korkusuyla anca bu kadar oluyor . sizde durumlar nasıl?
bir de bugün banyodan sonra giyinirken aynada kendime bir baktım basenlerimde ufak ikişer tane çatlak. hayatımda bir tane bile çatlağım olmadı benim bundan sonra da olmaz diyordum hatta hala yok zannediyordum meğerse aynaya dikkatli bakmamışım:26:. şok geçirdim resmen ne biçim bir şeymiş sinir oldum geçer mi bunlar sizce yoksa bu çatlaklar kalıcı mı?? zaten vücudumun yeni şekline alışamadım bir de çatlaklar çıktı başıma... popom top gibi karnım top gibi memelerim de ikişer top ooh :26:. eşim de niye dert ediyorsun verirsin diyor kolaydı sanki ona hava hoş tabi.
çok uzattım kızlar kusura bakmayın ne zamandır yazamayınca içimdekiler birikmiş döküldüm bir anda. öpüyorum hepinizi ve göbişlerinizi .
doğru söylüyorsun aslında ama elimde değil canım valla iyi güldürdün gece gece 'boşver çatlağı patlağı' cümlen süperdi. gözüme pek çirkin göründüler çizik çizik o ne öyle dedim ama alışıcaz artık napalım.
eşinin sabrına hayran kaldım mervecim valla 7 ay kız dile kolay. benimkine kalsa daha sık da olur ama ben haftada bir yeter diyorum napiyim buna da şükür .
Evet canım baktım, ben ilk linktekini daha çok beğenmiştim ama ikinci de yaz için uygun olabilir..
Ben açtırıp bakmıştım ufak gelmedi bana.. Ama zaten çok büyük olmasını istemediğim için iş görür diye düşünmüştüm..
Ben bu battaniyeleri karyolasında üzerini örtmek için evde kullanırım diye düşünmüştüm..
Dışarısı ve puset için daha basit bir şeyler bakmayı düşünüyorum..
Ama ikisi de çok güzel, kaliteli ve yumuşacık :))
hayırlı olsun canım :) bebişin şanslı yeni eve geliyor baksana :)
hamileyken yardımcın daha çok olur canım boşver sen :)
ya ben bu english home çok kazık bir yer sanıyordum annemlere çok yakın bir yerde de var kapısından bile uğramıyorum pahalı diye. şimdi baktım da 39,90 a nevresim tk var bebek için şaşırdım... gittiğimde bakayım bari bu kez :)
aa fiyatı iyiymiş çok. ben ikeadaki cibinliği begenmedim almadım. bu tavana mı asılıyor. tavanı delmek mi gerekecek.
bu arada banyo süngeri için mothercare de 11 tl demişti keep. ben baktım ama o an gözüme küçük geldi almadım. sonrada pişman oldum. onu alım dimi.
geçmişi oku oku ancak bitirebildimşükür yetiştim size hafta sonu diyetisyene gittim listemi aldım,bugün diyete başladım sonunda aslında dikkat ediyordum bi haftadır fakat bugünden itibaren artık parmağımı delmeye de başladım kan şekerimi ölçmek için.korkuyordum ama alıştım sanırım bir günde.inşallah diyetle düşer değerlerim...
cumartesi modokoya gittik.niye gittiysem hepsi içimde kaldıssadece karyola bakıcaktık ama oda takımlarını görünce dibim düştü.ama neyazıkki evde müsait odam yok istesemde yapamıcam sırf buyüzden taşınsak mı acaba diye düşünmeye bile başladım
minikkuş canım eviniz hayırlı olsun,sağlıcakla oturun inşallah.ama neden mayıs geç değil mi?iyice ağırlaşırsın ozamanlara...
dün bende kartal koçtaştaydım 2 ile 5 arası.bizde sepet aldık dolap içi için.bebeğe oda yapamıcam için kendi gardolabımızı bebiş için düzenlemeye çalışıcaz artık nekadar yeterse.kendi eşyalarımız bile zor sığarken
buluşma işi güzel fikir,ben zaten doğma büyüme küçükyalılıyım.şuan tuzlada oturuyorum.çok uzak olmadığı sürece orta merkezi biyere gelebilirim.kadıköy bence olabilir.bana kalsa pinhan mükemmel fikir ama avrupa yakasındaki arkadaşlar için orta nokta olması gerek.
MMM41 canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.oğluşunda çok tatlı çıkmış.maşallah Nazar
eKızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben hala kötüyüm şu k.valide-görümce muhabbetimden (evet hala geçemedi o konu ve hayır takmamayı da hala başaramadım). Yine büyüklük bende kalsın, eşim üzülmesin diye aradım k.validemi, gittik aldık bi yere oturup konuştuk..Eşimle ne eski konulara girdiler, işte eşimin yeterince onları arayıp sormaması, yanlış anlaşılmalar fln..Bana gelince, sordum niye bana gelmek istemiyorsun diye, döndü bir surat "ben seninle ne konuşayım" dedi! Sonra bu komşu kızlarının ona sıcak davrandığını, benim kapıdan girince sadece hoş geldin deyip yanağından öptüğümü, öyle onlar gibi sarılmadığımı,beni soğuk bulduğunu bir de 5 sene önce görümcemin benim için yaptığı sandığı beğenmeyip kaldırdığımı (kocaman nişan sandığı, içinde diğer çeyizlerle kilerde duruyor, böyle altın yaldızlı, incik boncuklu, bizim eve hiç bir şekilde uymayacak bir şey) ve son olarak evimde bazen kitaplık vb.eşyaların gözüne battığını kalkıp düzenlemek istediğini söyledi...en son da "Allah var bir saygısızlığını görmedim bunlar yani" dedi,hastalanırsam tabi gelirmiş ama normal zamanda onun da bir sosyal hayatı varmış...Bir de kimse görümcenin lafını açmadığı,imasını etmediği halde 3-4 kere "benim aklıma X giremez, benim düşüncelerim bunlar,X'in değil,X birşey derse ona cevabını verip sizi savunurum ama ben kendim de düşünürüm" deyişi vardı ki komedi dizisi gibiydi...Nihayetinde birbirimizi daha çok görelim dedik ayrıldık sanki tatlıya bağlanmış gibi ama eşim de ben de öyle bir kırıldık ki olmaz artık.. Midem sürekli kasılıyor, kusmalarım arttı doğru düzgün birşey yiyemiyorum..Gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah ağlayarak uyandım..Kadınla sosyopat kızı bir güzel hamilelik depresyonuna soktular beni sanırım
Minikuss canım sen bakmışsındır peki bu triko battaniyenin astarı varmı?
Bende böyle bişey istiyorum minnoşuma
Bebek arabasında kullanmak için inşallah
Bende serin havalar için bu battaniyeyi düşündüm artık astarıda annem dikiverir elinde iki dakikada çok beğendimYok canım, benim baktıklarımda yoktu en azından.. Ama çok kolay dikilebilir bence..
Ben bebek arabasına kundak tarzı olanlardan almayı düşünüyorum tabi serin havalar için..
ranana; Nerelerdesin.. kuzucuk nasıl.. minnak kalbinde gelişme var mı bir şeyler konuşmuşsunuz ama tam okuyamadım..
Umarım iyisindir kaybolma böyle :)
bu arada hsumeyye görünmüyor ne zamandır hayırlara vesile olsun rüyamda gördüm :) Umarım iyidir..
anlıyorum canım hepimiz için bebeklerimiz çok kıymetli ama zor kavuşulan bebekler illa ki daha farklıdır haliyle sen de o konuda tedirgin olmakta ve uzak durmakta haklısın. allah sağlıkla kucağında görmeyi de nasip eder inşallah.
vajinismus konusuna gelince bence şu an zor kavuştuğun bir bebeğin var ve bütün dikkatin onda olduğundan başka konulara yoğunlaşmaman çok normal. doğumdan hemen sonra olmasa da bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum ben. en kötü ihtimalle düzelmesen bile tedavi olabilirsin sonuçta senin durumunda olan bir çok insan var ve tedavisi mümkün olan bir rahatsızlık bu. allah dermansız dert vermesin yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?