2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben hala kötüyüm şu k.valide-görümce muhabbetimden (evet hala geçemedi o konu ve hayır takmamayı da hala başaramadım). Yine büyüklük bende kalsın, eşim üzülmesin diye aradım k.validemi, gittik aldık bi yere oturup konuştuk..Eşimle ne eski konulara girdiler, işte eşimin yeterince onları arayıp sormaması, yanlış anlaşılmalar fln..Bana gelince, sordum niye bana gelmek istemiyorsun diye, döndü bir surat "ben seninle ne konuşayım" dedi! Sonra bu komşu kızlarının ona sıcak davrandığını, benim kapıdan girince sadece hoş geldin deyip yanağından öptüğümü, öyle onlar gibi sarılmadığımı,beni soğuk bulduğunu bir de 5 sene önce görümcemin benim için yaptığı sandığı beğenmeyip kaldırdığımı (kocaman nişan sandığı, içinde diğer çeyizlerle kilerde duruyor, böyle altın yaldızlı, incik boncuklu, bizim eve hiç bir şekilde uymayacak bir şey) ve son olarak evimde bazen kitaplık vb.eşyaların gözüne battığını kalkıp düzenlemek istediğini söyledi...en son da "Allah var bir saygısızlığını görmedim bunlar yani" dedi,hastalanırsam tabi gelirmiş ama normal zamanda onun da bir sosyal hayatı varmış...Bir de kimse görümcenin lafını açmadığı,imasını etmediği halde 3-4 kere "benim aklıma X giremez, benim düşüncelerim bunlar,X'in değil,X birşey derse ona cevabını verip sizi savunurum ama ben kendim de düşünürüm" deyişi vardı ki komedi dizisi gibiydi...Nihayetinde birbirimizi daha çok görelim dedik ayrıldık sanki tatlıya bağlanmış gibi ama eşim de ben de öyle bir kırıldık ki olmaz artık.. Midem sürekli kasılıyor, kusmalarım arttı doğru düzgün birşey yiyemiyorum..Gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah ağlayarak uyandım..Kadınla sosyopat kızı bir güzel hamilelik depresyonuna soktular beni sanırım

Canım peki makinayı felan bozduğu doğrumu bu granül sabunların
Omo babyde sonuçta kimyasal deterjan ben onu tercih etmem
Ha normal deterjan ha baby olanı inandırıcı gelmedi bana nedense:26:
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için

canım ya hemen en kötüyü düşünme, yaparsın diyetini doktor kontrolünde, şurada kaç ay kaldı zaten hallolur gider..Bebişin için ne gerekiyorsa onu yapar öyle beslenirsin bak ne güzel ne olduğu da anlaşılmış önlemi de alınacak,çaresi de var nazar:) İnşallah sağlıkla kavuşursun bebişine

Kuzum yaa sen kendi kendini depresyona sokuyorsun bırak Allah aşkına ne halleri varsa görsünler
Yani onalr bizim hayatımzın ilk parçaları değilki Sen niye bu kadar taktın kafaya bu görümceyle K.valideyi
Valla ben olsam araya mesafe koymak isterimki koyuyorum zaten elimden geldiğince ama demekki senin için rahat etmiyor
Yeter artık üzme kendini kuzucuğunu düşün yazık günah Yaa
Onlar sana acıyormu bak ne hale geldin.En güzel günlerin şuan mahvolmakta farkındasın değilmi
Ayrıca eşya soğukkanlılık konusuna gelince boşşşverrr sen onun evindeki eşyaların yerine karışıyormusun
Ne hakla oda sana karışabilirki herkesin özle bi hayatı bi yaşam alanı var.bende k.valideme göre çok çok soğukkanlıyım
Ama her ne hikmetse sadece ona göre soğukkanlıyım
Ayrıca ortada aman aman bir konu yok ya gerçektende bunlarda sorun mu Allahını seversen yok sandık yok o şunu demiş yok komşu kızı yok kitaplıkk çok basit konular o yüzden canını sıktığına değmeeezzzz

Son düzenleme:

gecmis olsun canim,bu testler zaten bu tarz sorunlari zamaninda farketmek icin var.saglam bir diyetle halledersin insallah.uzman bir diyetisyenden destek al bence.

canım çok teşekkür ederim öncelikle ilgine... gerçektende süper bir diyetmiş biz bunları yersek kilo alırız valla bende öyle 6 ceviz 30 fındık yiyebileceğimi hiç sanmıyorum ekmek miktarı bile bana çok fazla gibi geldi:125: diyetisyen konusuna gelince bende gitmeyi istemiyorum aslında senin listeyi de uygulayabilirim ama eşim biraz pimpirikli bu konu da bizim 7. senemizde oldu bebeiğimiz haliyle çok üstüme düşüyor ben gitmeyelim desemde zorla götürür elim mahkum gidicem randevuyu da aldım zaten bakalım benim diyetisyen neler önerecek yarın paylaşırım...

canım çok geçmiş olsun öncelikle kötü düşünme gebelik şekeri de hipoglisemi de gebelikte belli riskler oluşturuyor tabiki fark edilmez ve takibi yapılmazsa bizde öyle bir durum yok inşallah durumumuza uygun diyetleri uygulayarak ve takip ederek bu dönemi atlatacağız fakat şunu unutmamalıyız stres şekerin yükselmesine yada düşmesine neden olan en büyük etkenlerden biri sakın stres yapma bebeğine hiçbirşey olmayacak sadece beslenmemize dikkat ederek atlatacağız inşallah bu dönemi bunlar basit şeyler allah dermansız dert vermesin hepimizi yavrularına sağlıcakla kavuştursun...

Evet canım baktım, ben ilk linktekini daha çok beğenmiştim ama ikinci de yaz için uygun olabilir..
Ben açtırıp bakmıştım ufak gelmedi bana.. Ama zaten çok büyük olmasını istemediğim için iş görür diye düşünmüştüm..
Ben bu battaniyeleri karyolasında üzerini örtmek için evde kullanırım diye düşünmüştüm..
Dışarısı ve puset için daha basit bir şeyler bakmayı düşünüyorum..
Ama ikisi de çok güzel, kaliteli ve yumuşacık :))

herkese iyi geceler kızlar nasılsınız? bir çoğunuz uyuyodur şimdi tatlı rüyalar olsun onlara da. benim uyku düzeni öyle bozuk ki kızım da doğunca böyle olacak diye korkuyorum.. gece geç saatlere kadar uyuyamıyorum, sabah erkenden eşim işe giderken uyanıyorum, öğlene doğru tekrar uyuyorum böyle saçma sapan bir şey oldum çıktım .

bazı arkadaşların şeker konusunda sıkıntıları çıkmış. çok geçmiş olsun hepsine allah beterinden korusun.

kızlar ben size utanarak da olsa bir şey sormak istiyorum. eşlerinizle ilişki durumlarınız ne alemde?. bizim haftada bir kere sadece. çoğu yerde hamilelik döneminde libidoda artış oluyor diye okumuştum ama bende hiç öyle değil valla.kocaman bir karınla ve aman bişey olur mu korkusuyla anca bu kadar oluyor . sizde durumlar nasıl?

bir de bugün banyodan sonra giyinirken aynada kendime bir baktım basenlerimde ufak ikişer tane çatlak . hayatımda bir tane bile çatlağım olmadı benim bundan sonra da olmaz diyordum hatta hala yok zannediyordum meğerse aynaya dikkatli bakmamışım:26:. şok geçirdim resmen ne biçim bir şeymiş sinir oldum geçer mi bunlar sizce yoksa bu çatlaklar kalıcı mı?? zaten vücudumun yeni şekline alışamadım bir de çatlaklar çıktı başıma... popom top gibi karnım top gibi memelerim de ikişer top ooh :26:. eşim de niye dert ediyorsun verirsin diyor kolaydı sanki ona hava hoş tabi.

çok uzattım kızlar kusura bakmayın ne zamandır yazamayınca içimdekiler birikmiş döküldüm bir anda. öpüyorum hepinizi ve göbişlerinizi.

İyi geceler canım.Aynen bende senin şu uyku konusunda anlattığın durumdayım
Uyku düzenim daha doğrusu bir düzenimde yok.Sinir oluyorum bu duruma uyuyamıyorum
Sabah oldumuda kalkamıyorum ve bir yerde okumuştum hamileliği böyle geçirenlerin
Bebekleride geç uyuyormuş diye mantıklı buldum çünkü bizimki düzensiz uyku
İlişki konusuna gelince sanırım 7 ay oldu bizde o iş yok hala
korkuyoruz bebeğe bir şey olacak diye:S
Çatlak konusunada değinecek olursak illaki olur vücudumuz nasıl bir değişim içerisinde hepimiz farkındayız
Eşinde sana ne güzel destek olmul bu günlerin tadını çıkar boşver çatlağı patlağı

doğru söylüyorsun aslında ama elimde değil canım valla iyi güldürdün gece gece 'boşver çatlağı patlağı' cümlen süperdi . gözüme pek çirkin göründüler çizik çizik o ne öyle dedim ama alışıcaz artık napalım.

eşinin sabrına hayran kaldım mervecim valla 7 ay kız dile kolay . benimkine kalsa daha sık da olur ama ben haftada bir yeter diyorum napiyim buna da şükür .

Canım ya ben bir ara sabahları kalktığımda karnımı kontrol ediyordum fosalmış mı diye
O derece hasret kalmıştım ki bir bebek sahibi olamayacağım sanardım hep Allah bize bir mucize gönderdi
Ne kadar şükretsem az o yüzden çatlağı felan inan gördüğüm yok

Arada bir tıngırdıyor ama ne yapalım elimiz mahkum
Hele ben vajınusmus olmaktan korkuyorum
Nedense kendimi cinselliğe yakıştıramıyorum
Belkide Annelik hormonlarım daha ağır basıyor
İnşallah bu durum doğumdan sonra düzelir...

Minikuss canım sen bakmışsındır peki bu triko battaniyenin astarı varmı?
Bende böyle bişey istiyorum minnoşuma
Bebek arabasında kullanmak için inşallah

hayırlı olsun canım :) bebişin şanslı yeni eve geliyor baksana :)
hamileyken yardımcın daha çok olur canım boşver sen :)

Canım, teşekkür ederim.. Onun kısmeti zaten ama çok dua ettim.. Bebeğimiz kısmetiyle geliyor inşallah..

Hiç öyle değil merak etme hatta indirim zamanlarında daha da uygun internet sitesinde de indirim bölümü var ona da bak istersen ve ben ürünlerini beğeniyorum çok kaliteli.. Ben uyku seti beğendim bebek karyolası için tek tek satılıyor parçaları ama çok güzeldi..
Keşif gezisine çıktığım için almadım, alışverişe çıkınca silkelerim English Home'u :)

Evet canım asılıyor ama istersen arparatla karyolanın başına da takabilirsin de çok güzel durmuyor onlar..
İkeanın kini ben beğenmiştim ama sanırım renkleri uymayacak.. O yüzden bunu alabilirim..

Bence karar verdiğini almalısın çünkü sen neyden vazgeçip almadan geri döndüysen aklında kalıyor pişman oluyorsun :)

Şeker için geçmiş olsun, benim de ikinci yükleme yapılacak ve sanırım şekerim çıkacak :S
Canım teşekkür ederim, Mayısı mecbur bekliyoruz çünkü ev henüz tamamlanmadı, bugün eşim sözleşme yaptı ama kredi için bile başvuramıyoruz daha iskan alınmamış bekliyoruz kısmetse olacak.. Annem temizliğe ve yerleştirmeye yardımcı olacak birini getirecek.. Görümceler ve kayınvalide bizde yardımcı oluruz dediler bakalım ben sanırım uzaktan kumanda görevi görücem çünkü şimdi bile hareketlerim kısıtlı hemen belime ağrı giriyor çabuk yoruluyorum zor nefes alıyorum..
Canım ben de aynı saatlerde Koçtaş taydım ve sepet bölümünde de vakit geçirdim :)) Belki de karşılaştık Tanışmak lazım demek ki :)

e

Geçmiş olsun canım, çok stres yapma çünkü zararlı.. Ne kadar düşük çıktı? Örneğin benim kan şekerim 142 çıktı sınır 140 doktor sadece dikkat et dedi.. Senin sınırın çok mu altın da?? Sadece yediklerine dikkat ederek çok rahat kilo verebilirsin.. Doktorun yemen gerekenleri söylediyse dışına çıkma lütfen ve dikkatli ol senin sağlığın için de önemli..
Umarım sorunsuz atlatacaksın..

Keep kayınvalidenin saydığı sebepler hakkaten incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler.. Ama bir gelin olarak seni çok azimli gördüm :)) Ev düzenleme işi değil canım bunlar.. Bence bu kadar üzerine düşme bazı insanlar bu tavırlardan haz duyuyorlar..
Gerçi sen işin içindesin, en iyi sen tartabilirsin.. Ama bu tavıra sahip birisi sana gelip gitse de sorun çıkaracaktır, sürekli müdahale etmeye çalışıp sen izin vermediğinde de çocuk gibi mızıkçılık yapabilir :)) Yakın olması daha ciddi sorunlar yaşatmaz mı ki sen bu kadar üzülüp kafana takıyorsun??

Gerçekten samimi, iyi niyetli, sıcakkanlı birinin sana sırtını dönmesiyle, gönlü olmayan birinin araya ucuz sebeplerle mesafe koyup dikkat çekmeye çalışması aynı şey değil diye düşünüyorum.. İlkinin peşinden gitmeye ve düzeltmeye değer, emek harcanır.. Ama senin bahsettiğin profil için aynı şey geçerli değil diye düşünüyorum..

Minikuss canım sen bakmışsındır peki bu triko battaniyenin astarı varmı?
Bende böyle bişey istiyorum minnoşuma
Bebek arabasında kullanmak için inşallah

Yok canım, benim baktıklarımda yoktu en azından.. Ama çok kolay dikilebilir bence..
Ben bebek arabasına kundak tarzı olanlardan almayı düşünüyorum tabi serin havalar için..

ranana; Nerelerdesin.. kuzucuk nasıl.. minnak kalbinde gelişme var mı bir şeyler konuşmuşsunuz ama tam okuyamadım..
Umarım iyisindir kaybolma böyle :)

bu arada hsumeyye görünmüyor ne zamandır hayırlara vesile olsun rüyamda gördüm :) Umarım iyidir..

anlıyorum canım hepimiz için bebeklerimiz çok kıymetli ama zor kavuşulan bebekler illa ki daha farklıdır haliyle sen de o konuda tedirgin olmakta ve uzak durmakta haklısın. allah sağlıkla kucağında görmeyi de nasip eder inşallah .

vajinismus konusuna gelince bence şu an zor kavuştuğun bir bebeğin var ve bütün dikkatin onda olduğundan başka konulara yoğunlaşmaman çok normal. doğumdan hemen sonra olmasa da bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum ben. en kötü ihtimalle düzelmesen bile tedavi olabilirsin sonuçta senin durumunda olan bir çok insan var ve tedavisi mümkün olan bir rahatsızlık bu. allah dermansız dert vermesin yeter ki .

Yok canım, benim baktıklarımda yoktu en azından.. Ama çok kolay dikilebilir bence..
Ben bebek arabasına kundak tarzı olanlardan almayı düşünüyorum tabi serin havalar için..
Bende serin havalar için bu battaniyeyi düşündüm artık astarıda annem dikiverir elinde iki dakikada çok beğendim
pufidik pufidik gözüküyor inşallah pembe rengide vardır

Canım ranana başka doktorada gitmiş sorun yok geçici bişey denmiş
Doğunca kalbine bakılacakmış ama bebeğin

Hsumeyyede annesi buradaymış bir aydır yeni gitmiş o yüzden girememiş

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için sanırım biraz abartıyorum
Çünkü seninde dediğin gibi bütün odak noktam o olmuş
Yani nasıl desem hep aklımda bebeğim var markete giriyorum
Acaba buradan bebeğime ne alabilirim diye bakınıyorum
Yada dışarı çıkıyoruz illa bebek mağazasına uğramak istiyorum
Aman gezeyimde kendime bişeyler alayım düşüncesi tamamen silindi bende abartıyormuyum bilemedim
Hani görmeyenin bi oğlu olmuş çekmiş ç.künü koparmış misali
Cinsellik konusuna gelice eşimi sadece baba olarak görüyorum yada bir arkadaş ama bu durum geçici biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…