kızlar benim yatak odamda fazla yer yok o nedenle sepet beşik alıp daha sonrada oğluşumu odasında karyolasında yatırmayı istiyorum. şöyle en az 6 ay yatabileceği bir sepet olmalı araştıran var mı izmirdeyim ben biraz kısıtlı burda seçenekler ama gördüğünüz yada araştırdığınız hoşunuza giden sepet varsa yazabilir msisiniz bende bir bakayım.
Canım aziz bebe'nin hepsi
ay evet canım mutlu oldum ama ipin ucunu kaçırmamak lazım
Yok cnm birbuçuk ay önce ölçtürdüğümde 11e düşmüştü ve doktorum sen buzamana kadar kan ilaçsız iyi idare ettin ama artık kan ilacına başlaman lazım demiştiama ben başlamadım verdiği ilaç evde duruyo ama artık başlayacam çünkü çok halsiz hissediyorum ve çok üşüyorum sanırım kanım düştü o yüzden de bi baktırmak istedim tekrar. he bide kan sulandırıcı kullanıyorum bir aydır ondan durmadı kanım bence
kızlar benim yatak odamda fazla yer yok o nedenle sepet beşik alıp daha sonrada oğluşumu odasında karyolasında yatırmayı istiyorum. şöyle en az 6 ay yatabileceği bir sepet olmalı araştıran var mı izmirdeyim ben biraz kısıtlı burda seçenekler ama gördüğünüz yada araştırdığınız hoşunuza giden sepet varsa yazabilir msisiniz bende bir bakayım.
bu tablo bana hiç uymuyor amaben hamile kalır kalmaz 2 ay içinde 7 kg verdim ve miğde bulantılarım 2 ay önce bitti ben toplamda 3 kilo aldım ama kaybettiğim kendi kilomu aldım. henüz daha üstüne ekleyemedim...
Aziz bebe biraz daha pahalı. Normaldir o zaman.
slm kızlar,
size birşey sormak istiyorum bende 1 ay önce falan bir kasık ağrısı başlamıştı doktora gittim bişey yok dedi zamanla geçti haftasonu yine başladı. hafif hafif oldu ama pazar gecesi tuvaletimi biraz fazla tutmuşum uyandım tuvalete gittim sonra bi 3-4 dk sağlam sancı girdi korktum ama geçti çabuk. şimdi de azar azar var yani kötü şeyler düşünmüyorum aslında hamileliğimin başından beri zaman zaman yaşıyorum ama yine de canımı sıkıyor. benim gibi kasık ağrısı yaşayan yada etrafından duyan varmı acaba?[/QU
canım ben en çok idrar yaptıktan sonra yaşıyorum o agrıları zaten hep tutuyorum idrarımı idrar testi yaptırdım kum döküyomuşum
Ben netten bildiği markalar indirime girince almıştım: Funnababy, bebessi, bebitof, mini damla gibi. Ama genelde mağazalardan penye kalitesine bakarak aldım. Kıyafet işini bitirdim. Şimdi de gözüm kot bahçıvanlarda. Ama bebek büyüyünce alıcam inşallahSen nerelerden alıyorsun canım
Benimde o haftalarda yapılan şeker yüklemem çok iyi çıkmıştı ama bu sefer ki tokluk 170 çıktı. Dün eltimde ölçtüm yemekten 2 saat sonra 84 çıktı. Bu sabah da kahvaltıdan önce ölçtük 72 çıktı. Az sonra yine ölçücez bakalım tokluk kaç çıkacak. Şu an kahvaltı yapalı 1 saat oldu. Şimdi mi ölçmeliyim yoksa 2 saat olmasını mı bekleyeyim?
evet cnm doktor verdi, ayrıntılıda rahimde bebeğe giden damarlarımın daha genişlememiş olduğunu gördü o sebeple vermişti.canım neden kan sulandırıcı kullanıyosun peki? doktroun mu vermişti? tabi o yüzden durmamıştır kanın muhtemelen.
canım ben glikometre aldım 3 gündür ölçüm yapıyorum kadın doğumcum bana sabah aç ve kahvaltı,öğle yemeği, akşam yemeğinden 2 saat sonra demişti fakat gittiğim dahiliye uzmanı (doçent) sabah aç kahvaltı öğle ve akşam yemeğinden 1 saat sonra ölçmemin daha iyi olacağını söyledi ben de öyle yapıyorum.haftada bir gün de 7 kez ölçüm yapacağım sabah aç, yemeklerden önce ve bir saat sonra ve gece 23.00 da.....
canım alt sınır 12 diye biliyorum senin değer biraz az gibi sanki ilac kullanmakta zolanıyorssan dut pekmezini ve kuru dut'u denemeni tavsiye ederim iyi geliyor kansızlığa tabiki şekerin yüksek değilse...
kızlar demir hapını aç karnına mümkünse sabah almanızda ve en azından 1 saat kadar süt çay yogurt kahve yememenizi öneririm hatta mümkünse 1 saat hiç bi şey yemeyinyoksa ilacımız boşa gidiyo. diger demir içeren yiyeceklerdede bu böyle mesela etle yogurt yerseniz etin demirinin hiç bi faydası olmuyomuş.. ben toplamda 13 kg aldım ama zaten 9 10 kiloyu ilk 3 ay almıştım hatırlarsanız sigarayı bıraktıgım için sanırım neyse sonu güzel olsun kilolar hayattaki en sın dert Allah başka dert vermesin
kızlar bende ogle yemegım ıcın ıspanak yedım bol yogurtlu 1 dılım de ekmek
bu seferde elım ayagım tıtrıo aclıktan ya
oglumda ıspanaktan sonra tepınmeye basladı
zamanında bı elım yagda bı elım baldaydı dıo sımdı yokluk var dıo sanırım
kızlar bende ogle yemegım ıcın ıspanak yedım bol yogurtlu 1 dılım de ekmek
bu seferde elım ayagım tıtrıo aclıktan ya
oglumda ıspanaktan sonra tepınmeye basladı
zamanında bı elım yagda bı elım baldaydı dıo sımdı yokluk var dıo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?