2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benim bildiğim sepet beşiklerde en fazla 3 aya kadar yatırırsın, 6 aylık bebek sepete olur mu?

ay evet canım mutlu oldum ama ipin ucunu kaçırmamak lazım

bu tablo bana hiç uymuyor ama ben hamile kalır kalmaz 2 ay içinde 7 kg verdim ve miğde bulantılarım 2 ay önce bitti ben toplamda 3 kilo aldım ama kaybettiğim kendi kilomu aldım. henüz daha üstüne ekleyemedim...

canım neden kan sulandırıcı kullanıyosun peki? doktroun mu vermişti? tabi o yüzden durmamıştır kanın muhtemelen.

canım ben hiç almaya niyetlenmedim ama gördüğüm kadarıyla küçük oluyor beşikler ve bebişler çok kısa süre yatabiliyor..mesela benim minik kuzen bir ay zor yattı çünkü hareketliydi ve çok çabuk büyüyolar yani altı ay kadar dayanması zor olabilir... emniyet açısından karyolaların küçüklerini görmüştüm Ankarada bir mağazada belki öyle birşey düşünebilirsin..en azından daha derin olur..

annişler bebek bakım,beslenme ürünlerini ne marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? emzik,biberon vs. bir sürü şey var çünkü tek markadan takım yapmak istiyorum ama bilemedim..

bu tablo bana hiç uymuyor ama ben hamile kalır kalmaz 2 ay içinde 7 kg verdim ve miğde bulantılarım 2 ay önce bitti ben toplamda 3 kilo aldım ama kaybettiğim kendi kilomu aldım. henüz daha üstüne ekleyemedim...

canım beslenmene dikkat ediyor musun? önemli olan o bence, ben canım istemese de sevmesem de bir kase yoğurt yiyorum mesela burnumu tıkaya tıkaya, yada ceviz, hiç bi yere sıkıştıramamışsam gün içerisinde akşam yiyorum çok tok olsam da yiyorum. Sen de yedklerine dikkat ettiğin sürece kilonun çok da önemi yok bence, bide bazı hamileler ilk aylarda hiç almayıp son 3 ayda alıyorlar.

Sen nerelerden alıyorsun canım
Ben netten bildiği markalar indirime girince almıştım: Funnababy, bebessi, bebitof, mini damla gibi. Ama genelde mağazalardan penye kalitesine bakarak aldım. Kıyafet işini bitirdim. Şimdi de gözüm kot bahçıvanlarda. Ama bebek büyüyünce alıcam inşallah

canım ben glikometre aldım 3 gündür ölçüm yapıyorum kadın doğumcum bana sabah aç ve kahvaltı,öğle yemeği, akşam yemeğinden 2 saat sonra demişti fakat gittiğim dahiliye uzmanı (doçent) sabah aç kahvaltı öğle ve akşam yemeğinden 1 saat sonra ölçmemin daha iyi olacağını söyledi ben de öyle yapıyorum.haftada bir gün de 7 kez ölçüm yapacağım sabah aç, yemeklerden önce ve bir saat sonra ve gece 23.00 da.....

canım neden kan sulandırıcı kullanıyosun peki? doktroun mu vermişti? tabi o yüzden durmamıştır kanın muhtemelen.
evet cnm doktor verdi, ayrıntılıda rahimde bebeğe giden damarlarımın daha genişlememiş olduğunu gördü o sebeple vermişti.

Ben ortasını buldum 1 buçuk saat sonra ölçtüm 117 çıktı.

kızlar demir hapını aç karnına mümkünse sabah almanızda ve en azından 1 saat kadar süt çay yogurt kahve yememenizi öneririm hatta mümkünse 1 saat hiç bi şey yemeyin yoksa ilacımız boşa gidiyo. diger demir içeren yiyeceklerdede bu böyle mesela etle yogurt yerseniz etin demirinin hiç bi faydası olmuyomuş.. ben toplamda 13 kg aldım ama zaten 9 10 kiloyu ilk 3 ay almıştım hatırlarsanız sigarayı bıraktıgım için sanırım neyse sonu güzel olsun kilolar hayattaki en sın dert Allah başka dert vermesin

canım alt sınır 12 diye biliyorum senin değer biraz az gibi sanki ilac kullanmakta zolanıyorssan dut pekmezini ve kuru dut'u denemeni tavsiye ederim iyi geliyor kansızlığa tabiki şekerin yüksek değilse...

Sağolasın cnm dut pekmezi aldık onu içmeye çalışıcam inşallah daha da düşmez

kızlar bende ogle yemegım ıcın ıspanak yedım bol yogurtlu 1 dılım de ekmek
bu seferde elım ayagım tıtrıo aclıktan ya
oglumda ıspanaktan sonra tepınmeye basladı
zamanında bı elım yagda bı elım baldaydı dıo sımdı yokluk var dıo sanırım

bugün 3 çocuklu ama şuan kilosu 55-58 arası seyreden bir arkadaşımla konuştuk da kızlar, üç gebeliiğinde de 28 kilo almış nasıl şaşırdım, sonrasında dikkat ettm ama diyor, spor yapmış vermiş hepsinde de. Aslında vücudu da baya müsait kiloya, şuan da yine yürüyüşümü yapıyorm diyor, herşey de yiyor , ne güzel hiç korkmayalm o yüzden ya dikkat de edelim tabi de moraller bozulmasın kesnlkle.

canım şekerin düşmüş olabilir mi meyve felanda mı yasak en azından bi elma felan benimde şekerim düşünce elim ayagım titrer

tatlım bence sen 60x120 karyolanı al. yatak odanda yatırmak istiyorsan şifonyerini bi süre çıkar odandan karyolayı koy. zamanı gelincede karyolayla beraber sepetlersin bebişi en azından diger odaya geçince yatagınıda yadırgamamış olur

ben odasında yatırmayı düşünüyorum ama baktım olmuyor karyolayı alıcam şifonyeri çıkarıcam. zaten benim yatak odamda komidin falan da yok onun için rahat rahat sığar

canım kuru incir, kayısı yada üzüm yesen bir avuç çerezle? fındık yada cevizle, iyi gelicektir. Bunlar fazla diyosan leblebi, yada bir paket balık kraker de güzel alternatfler. Galeta, yada iki tanecik kadar beypazarı kurusu...elinin altında bulunsun bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…