2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
umarım becerebilmişimdir :) evet yüklemeyi başardım :) bu da benim miniğimmm

Eklentiler

• $2013-03-06 11.56.21.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
kanın mı düşük acaba canım ya? bende de son 1 aydr enerji patlaması var güneşi gördkçe heyecanlanıyorum gezesim geliyo oturmalara gidesim

son gittiğimde düşüktü canım hatta haftasonu randevum var bakıcaz tekrar
ösledimmm enerjimi çok ösledim gelsin artık

sahra_89201
nası tatlı bir bebiş böleee kaç haftalık burda
elleri yumuk yumuk

sahra_89201
nası tatlı bir bebiş böleee kaç haftalık burda
elleri yumuk yumuk

24 haftalık, daha dün çekildi 4 boyutlu, eli hep yüzündeydi doktorda boksör olacak galiba dedi ellerini hiç çekmedi yüzünden :)

Son düzenleme:

ya canım şu küvet konusuna çok da kafanı takma.zaten taş çatlasa 3 ay yıkanır onun içinde. e birde banyo da kullandığın bişey beyaz olsa ne olur mavi olsa ne olur. mesela benimde bebeğim erkek olacak ama ben eltimin ikizleri var 4 yaşına geldiler ikisi de kız ve küvetleri pembe ama onların tekini alıcam.aman boşver be kuzum sonuçta banyoda kullanacaksın nolucak takma kafana

teşekkürler canım nuk ürünlerini duymuştum bakarım mutlaka:) diğerlerini ben de kendimi kaybederekten aldım çoktan sağlıkla kullansın,giyinsin inşallah bebişin

ayy ben on santim yatak aldım ikeanıniçine. seninki yüksek geldi bana. benimki iyice yüksek olur o zaman ya

Bu fotoğrafta yüksek ayarda daha sonra alçaltabiliyorsun hatta bende çok alçak olduğunu düşünüyorum bebek büyüdüğünde kendi inip çıkabilecek gibi diye içime daha bir sindi..Fotoğrafta öyle görünüyor olabilir ama şu haliyle bilinçli yaptık çünkü bebek daha çok küçük yatağımın yanına alacağım için karyolayı, benimde yatağım yüksekte o yüzden daha rahat olacak..

Kızlar şu akşama ne yemek yapsam düşüncesinden bıktım yaa öff yine ne yapsam diye kara kara düşünüyorum düşüne düşüne akşam oldu Ben tek olsam umursamıycam bi kase yoğurt ekmeke geçiştiricem ama erkek kardeşimde bizle yaşıyo o var eşim var akşam yemek yapmadan olmuyo

al benden de o kadar. valla hergün düşünmekten kafayı yicek gibi oluyorum. aslında dün market alışverişi yaptım mesela karnıbahar yada patlıcan falan yapabilirim ama canım yemek yapmak istemiyo ( eşime bir gün kahvaltı yapalım desem ikinci gün de kahvaltı hazırlayınca kızıyo. ben sulu yemek istiyorum diyo offf aman bee ne zormuş hem ev hanımı hem eş hem anne hem de iş kadını olmak.

oooo cicleri almış tamamlamış bide yıkamış hatuna bak ya:) şimdiden niye yıkadın kokusu geçer onların ya
benim bahsettiğim deterjan bu ama makine
bozduğu konusunda hiç fikir sahibi değilim doğrusu:26:
ama koku sıfır hiç bişi kokmuyor bebiş kokuyoor sadece
ilk bi kaç ay bişi olmaz makineye ,bunu kullanıp sonra omo nun bebişler için olanını alıcam inşalahh..
hadi gözün aydın diyelim o zman dr. un ii foto vermiş bu aylarda ablama foto vermiyodu dr.u korkuç görünürler bu aylarda diyomuş:))
bebişimiz canımız ciğerimiz niye korkunç gelsinn yafff:))

Eki Görüntüle 649311 Eki Görüntüle 649310
Msnroz; canım beşiğimiz bu, boyutunu anlaman için anakucağınıda içine koydum...
oooo kocamanmış ewlenene kadar yatar annesi çok güzelmiş güle güle kullanın..

Benim oğlum sürekli sol tarafıma çalışıyo.Kızımsa sağa tekme atardı.Bende merak ettim.sizin bebişlerin takıldıkları bi yön varmı diye :))
bizimki karışık çalışıyooooo
neresi olursa yuvarlanıp duruyo dermişim

ne aldığına bağlı canım, kışlıklar biraz daha pahalı evet, ama ben bi bodye 20-25 tl yi çok nadir verdim genel olarak tanesi 7-8'e gelir şekilde paketlerden aldım
aldıklarınızı bizede gösteriiinn yaaa

annişler bebek bakım,beslenme ürünlerini ne marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? emzik,biberon vs. bir sürü şey var çünkü tek markadan takım yapmak istiyorum ama bilemedim..
awent veya nuk en iyi markalar zaten ikisinede güvenebilirsin... ama ilk seferde hepsini yenidoğan almayı unutma
bazı bebekler kullanmıyor sewmiyor takım alma yani 5li 6lı biberonlar falan oluyo ya yazık olmasın
1tane al öncelikli olarak, baktınki bebişin kullanıyor yine alırsın veya slikon uçları büyük numaralardan alırsın

benim normalde kansızlık problemim yoktur çok şükür hamileliktede sorun olmadı ebemzi ne olursa olsun kullanman lazım dedi ,dr.sordum değerlere baktı gerek yok gayet ii dedi maşallahh

Son düzenleme:
Selamlar güzel bebişler güzel annişler:)) Şeker yüklemesi yapıldı bugün vallahi onu içemedik diyenler neden içemedi anlamadım ben bir hamlede yuttum hepsini hatta 1 bardak daha verselerdi onu da içerdim:))) Neyse sonuç 122 çıktı doktorum gayet iyi bir problem yok dedi ama kan değerlerim inanılmaz düşmüş kendi doktorum inatla demir hapı vermiyordu elevitin içinde hepsi var diye. Bu demir ilacı versi. Kızımın pıpısını da gösterdi yiyim pıpısını:)) 670 gr olmuşuz bu arada MAŞALLAH SÜBHANALLAH:))

Selam kızlar,ilk bebişimiz,oğluşumuz olacakmış nasipse
28 yaşındayım;Edirne'de yaşıyorum...Aranıza katılmaya geldim

canım sen bebek bakım ürünü olarak sanırım set gibi bişey almıştın bübchen di galiba. nereden almıştın set ise kaça aldın? :)

canım sen bebek bakım ürünü olarak sanırım set gibi bişey almıştın bübchen di galiba. nereden almıştın set ise kaça aldın? :)
Set değil canım tek tek aldım. E-bebekten indirime girince yıkama jeli, pişik kremi ve bebek sütü aldım. Jel 25, krem 15, süt 12 tl.

ben değil de dedesi almış sağolsun :) kundak battaniyesine kadar yıkadım valla napıyım öyle kaldırmak sinmedi içime :) ütüleyip kaldırırım yerine bizim bebişlerin ne zaman geleceği belli değil ki canım ya hazır olsun her şey istedim. h.hanede giyeceğim pijamalarımı bile yıkadım deli miyim neyim bilmem

Son düzenleme:
Set değil canım tek tek aldım. E-bebekten indirime girince yıkama jeli, pişik kremi ve bebek sütü aldım. Jel 25, krem 15, süt 12 tl.

şimdiki araştırmalarım bu yönde de o nedenle sordum pericim. biraz pahalı ama iyi bir ürün sanırım.

Selam kızlar,ilk bebişimiz,oğluşumuz olacakmış nasipse
28 yaşındayım;Edirne'de yaşıyorum...Aranıza katılmaya geldim

Hooşgeldin canım güzel vakit geçirmen dileğiyle oğluşuna oğluşumla bir selaam gönderiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…