- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
kanın mı düşük acaba canım ya? bende de son 1 aydr enerji patlaması var güneşi gördkçe heyecanlanıyorum gezesim geliyo oturmalara gidesim
canım teşekkür ederim inş ama daha çoook alınacak var
sahra_89201
nası tatlı bir bebiş böleee kaç haftalık burda
elleri yumuk yumuk
aa çok uygun. bana yakın kipa yok ama yae bebekten saç fırçası tırnak seti bakmıştık. pahalı gelmişti bize. eşimde şaşırdı bunların özelliği neki dio. bilgiğimiz tırnak makası değil mi dio.
keep küveti beyaz sipariş verdim. beyaz geldi ama ben beyazı sevmediğim. beyazıın güzel bi tonu değildi. görerek alsaydım mavi alırdım sanırım. ne olcağı belli olmaz ama ilerde bi bebeğim daha olur cinsiyeti de farklı olursa diye beyaz almak istemiştim
canım ben aziz bebe ve idil baby ürünlerini çok seviyorum yumuşacık
biberon ve emziklerimiz chicco ve nuk
park yatagımız kraft
bebek arabamız pierre carden
sonra H&M ve C&A nın ürünlerini çok seviyorum hatta girince kendimi kaybediyorum
ve kanzdan birkaç parça kıyafet aldım
bizimki böyle işte
ayy ben on santim yatak aldım ikeanıniçine. seninki yüksek geldi bana. benimki iyice yüksek olur o zaman ya
ayy ben on santim yatak aldım ikeanıniçine. seninki yüksek geldi bana. benimki iyice yüksek olur o zaman ya
Kızlar şu akşama ne yemek yapsam düşüncesinden bıktım yaa öffyine ne yapsam diye kara kara düşünüyorum düşüne düşüne akşam oldu Ben tek olsam umursamıycam bi kase yoğurt ekmeke geçiştiricem ama erkek kardeşimde bizle yaşıyo o var eşim var akşam yemek yapmadan olmuyo
sabun daha iyidir mutlaka ama makinayı bozuyor dediler... evet çok güzel kokuyor bugün yıkadım 2 parti zaten :)
çok sevindim bunu duyduğuma :) tabi sana geçmiş olsun... kendi çamaşırlarında da kullanıyorsun demek... çok pahalıya gelmiyor mu tüm çamaşırlarda? ben sadece bebek için düşünüyorum...
hadi gözün aydın diyelim o zman dr. un ii foto vermiş bu aylarda ablama foto vermiyodu dr.u korkuç görünürler bu aylarda diyomuş:))Slmm kizlar bugun kontrolumuz vardi kizim gordum bugun cok sukur ama bizimki uykucu olmus bugun uyanmadiElleri herzaman yuzunde uyuyor kizim iyimis cok sukur bir sorun yok cinsiyetimzde degismemis ayni duruyor Korktugum olmadi cok sukurki.bende mantar cikti bir krem bide fitil verdi. Zaten grip oldugum icin iltihap var suan bendeDolayisla mantara da neden olmustur.Buda kizimin yeni resmi boxser kizim beni hic bozmadi yumruklarini.
oooo kocamanmış ewlenene kadar yatar annesi çok güzelmiş güle güle kullanın..Eki Görüntüle 649311 Eki Görüntüle 649310
Msnroz; canım beşiğimiz bu, boyutunu anlaman için anakucağınıda içine koydum...
bizimki karışık çalışıyoooooBenim oğlum sürekli sol tarafıma çalışıyo.Kızımsa sağa tekme atardı.Bende merak ettim.sizin bebişlerin takıldıkları bi yön varmı diye :))
aldıklarınızı bizede gösteriiinn yaaane aldığına bağlı canım, kışlıklar biraz daha pahalı evet, ama ben bi bodye 20-25 tl yi çok nadir verdim genel olarak tanesi 7-8'e gelir şekilde paketlerden aldım
awent veya nuk en iyi markalar zaten ikisinede güvenebilirsin... ama ilk seferde hepsini yenidoğan almayı unutmaannişler bebek bakım,beslenme ürünlerini ne marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? emzik,biberon vs. bir sürü şey var çünkü tek markadan takım yapmak istiyorum ama bilemedim..
benim normalde kansızlık problemim yoktur çok şükür hamileliktede sorun olmadı ebemzi ne olursa olsun kullanman lazım dedi ,dr.sordum değerlere baktı gerek yok gayet ii dedi maşallahhkan ilacı ben başından beri kullanıyorum ona rağmen yüksek değil kullanmayan hamişler nasıl başa çıkıyor anlamıyorum
çünkü kansızlık pek öyle pekmezle kırmızı etle olacak bir şey değil ilaç şart
daha önce ileri derecede demir eksikliği yaşamış biri olarak söylüyorum aman dikkat
Ay ben yanlış mı anladım seni?Sen içindeki yataktan mı bahsediyorsun eğer öylese o karyola mothercare , ikea değil...
Set değil canım tek tek aldım. E-bebekten indirime girince yıkama jeli, pişik kremi ve bebek sütü aldım. Jel 25, krem 15, süt 12 tl.canım sen bebek bakım ürünü olarak sanırım set gibi bişey almıştın bübchen di galiba. nereden almıştın set ise kaça aldın? :)
oooo cicleri almış tamamlamış bide yıkamış hatuna bak ya:) şimdiden niye yıkadın kokusu geçer onların ya
benim bahsettiğim deterjan bu ama makine bozduğu konusunda hiç fikir sahibi değilim doğrusu:26:
ama koku sıfır hiç bişi kokmuyor bebiş kokuyoor sadece
ilk bi kaç ay bişi olmaz makineye ,bunu kullanıp sonra omo nun bebişler için olanını alıcam inşalahh..
Set değil canım tek tek aldım. E-bebekten indirime girince yıkama jeli, pişik kremi ve bebek sütü aldım. Jel 25, krem 15, süt 12 tl.
Selam kızlar,ilk bebişimiz,oğluşumuz olacakmış nasipse
28 yaşındayım;Edirne'de yaşıyorum...Aranıza katılmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?