kızlar bende ogle yemegım ıcın ıspanak yedım bol yogurtlu 1 dılım de ekmek
bu seferde elım ayagım tıtrıo aclıktan ya
oglumda ıspanaktan sonra tepınmeye basladı
zamanında bı elım yagda bı elım baldaydı dıo sımdı yokluk var dıo sanırım
zor tutuyorum kendimi aglamamak için aglıcak ne var bu mesajda diyebilirsin ama o son cümlen beni bitirdi:2: zamanında bı elım yagda bı elım baldaydı dıo sımdı yokluk var dıo sanırım
zor tutuyorum kendimi aglamamak için aglıcak ne var bu mesajda diyebilirsin ama o son cümlen beni bitirdi:2: zamanında bı elım yagda bı elım baldaydı dıo sımdı yokluk var dıo sanırım
annişler bebek bakım,beslenme ürünlerini ne marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? emzik,biberon vs. bir sürü şey var çünkü tek markadan takım yapmak istiyorum ama bilemedim..
canım ben aziz bebe ve idil baby ürünlerini çok seviyorum yumuşacık
biberon ve emziklerimiz chicco ve nuk
park yatagımız kraft
bebek arabamız pierre carden
sonra H&M ve C&A nın ürünlerini çok seviyorum hatta girince kendimi kaybediyorum
ve kanzdan birkaç parça kıyafet aldım
bizimki böyle işte
geçmiş olsun canım, inşallah sonuçların güzel çıkar ve bebiş de sağlıkla dünyaya gelir, aman enfeksiyona dikkat sık sık git kontrole[/QUOTE]
sağol canımm çok şükür tahlillerde anormal bir durum yok, enfeksiyon için fitil verdi, sanırım kanım biraz düşmüş onun içinde kan ilacı verdi, normaldir diye düşünüyorum çoğu hamile kan ilacı kullanıyor diye biliyorum...
kan ilacı ben başından beri kullanıyorum ona rağmen yüksek değil kullanmayan hamişler nasıl başa çıkıyor anlamıyorum
çünkü kansızlık pek öyle pekmezle kırmızı etle olacak bir şey değil ilaç şart
daha önce ileri derecede demir eksikliği yaşamış biri olarak söylüyorum aman dikkat
hully alemsinn çok güldüm yazdıklarınaa, özellikle bebişi bu işe alet etme lütfen o seviniyodur bile oleyy annem sonunda yemekten vazgeçtii diye
birdgirl canım ben elekt. süt sağma mak.,süt saklama kabı, biberon takımı, termal çanta ve emzikleri avent aldım.
denizkızı57 cnm seninde tatlandırıcıdan vazgeçmene sevindim. içinde aspartam yok demişsin ama içindekiler kısmını tekrar okursan göreceksin. aspartam olmayan tatlandırıcı neredeyse yokk
kızlar akşam ayrıntılıya gitcez biz, 4 boyutluya :) aslında yaptrdık herşeyimizi de 4 boyutluya grmemiştm çok merak ediyorum bebişimi çok heyecanlıyım, duş filan alıp hazrlancam şmdi cd de alcam, baştan konuştum, 2-3 foto da veriyomuş
kızlar akşam ayrıntılıya gitcez biz, 4 boyutluya :) aslında yaptrdık herşeyimizi de 4 boyutluya grmemiştm çok merak ediyorum bebişimi çok heyecanlıyım, duş filan alıp hazrlancam şmdi cd de alcam, baştan konuştum, 2-3 foto da veriyomuş
Ben de ayrıntılı için çok heyecan yapmıştım. Bakarken çok güzeldi, herşey görünüyordu. Ama cd hayalkırıklığı. Anlaşılmaz şekillerle dolu yaklaşık 1 dakikalık iki görüntü vardı Allahtan bir tanecik düzgün resim alabildim.
kızlar ben ayrıntılı ultrasona girmedim ama doktorum bana her zaman bi 20 dk falan gösteriyo bebeğimi anlatıyo falan
birde cd kaydı yapıyo istersek sonra 4 boyutlu gösteriyo bebeğimizi gerçek ten rengiyle en güzelide o
bizde gerek yok diye düşündük ayrıntılıyo çünkü makinesi gerçekten süper
ayrıca ben çok yorgunum yine bıraksalar şöyle 1 hafta falan uyumak istiyorum
acıkmadan ve tuvalet için uyanmadan
kızlar ben ayrıntılı ultrasona girmedim ama doktorum bana her zaman bi 20 dk falan gösteriyo bebeğimi anlatıyo falan
birde cd kaydı yapıyo istersek sonra 4 boyutlu gösteriyo bebeğimizi gerçek ten rengiyle en güzelide o
bizde gerek yok diye düşündük ayrıntılıyo çünkü makinesi gerçekten süper
ayrıca ben çok yorgunum yine bıraksalar şöyle 1 hafta falan uyumak istiyorum
acıkmadan ve tuvalet için uyanmadan
kızlar alışveriş konusunda bir gözlemimi söyleyeyim (bir çoğunuz zaten biliyordur ya benim gibi geç fark edenler için ) şu minik butiklere fln hiç bakmamak lazım, aynı ürün iki katı fiyatı oluyor. Ya büyük bebek alışveriş mağazaları (ebebek,hellobaby vb. gibi) ya da internetten almak lazım eğer hesaplı alışveriş isteniyorsa. Bir de bazı ürünler marketlerde çok güzel düşebiliyor, misal ben şu chicco tırnak bakım setini kipadan 15tlye aldım ki ortalıkta 30-50tl civarında Eki Görüntüle 649420
aa çok uygun. bana yakın kipa yok ama ya e bebekten saç fırçası tırnak seti bakmıştık. pahalı gelmişti bize. eşimde şaşırdı bunların özelliği neki dio. bilgiğimiz tırnak makası değil mi dio.
keep küveti beyaz sipariş verdim. beyaz geldi ama ben beyazı sevmediğim. beyazıın güzel bi tonu değildi. görerek alsaydım mavi alırdım sanırım. ne olcağı belli olmaz ama ilerde bi bebeğim daha olur cinsiyeti de farklı olursa diye beyaz almak istemiştim