2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mrb hanımlar nasılsınız ben iyiyim uzun zamandır yazamıyorum arada gelip bakıyorum okuyabildiğim kadar okuyorum.inş hepiniz iyisinizdir.
Bizlerde iyiyiz çok şükür canım arada gel kendini özletme ama:16:
aynen dediğin reflü canım.mide asiti kaçak yapıyor.özellikle simit poğaça gibi yiyecekler yakar.kızartmalar,baharatlı yiyecekler,çay kahve hepsi dokunur.ben geçen hafta gidicektim hadi biraz daha geçsin bari dedim.sonra dayanamadım.ssnırım gidicem bu hafta sonu:46:aynen bende haftasını tahmin etmeye çalışıyuorum hamilelerin karnına bakarak.haziran annesi mi yoksa k.k da var mı:1:

ben bildim dışı siyah içi pamuk gibi marşmelov mu deniyor ondan.kağıdınıda düzleştirip defter kitap arasında saklardık.

yok. çikolata kaplı marsmalow olan

Hehe:9: Öyle bir soru sorsak ne olur acaba çantayı kafama yerim herhalde:1:
Anaa çay kahvede mi dokunur bende bazen kaçamak yapıyorum Türk kahvesi içiyorum:17:
Canım Martta yazlıklar gelecek diyorlardı bide iyi olur aslında bu ayda gittiğimiz

Eveettt eveeettt hatırladımm kızlar ayyy duygulandımmmm:5: Çokomellll:16:

eşim yazdıklarınızın birazını okudu da siz burda hiç siyaset konuşmuyo musunuz diyo :9: erkekleeerr

Bizlerde iyiyiz çok şükür canım arada gel kendini özletme ama:16:

Hehe:9: Öyle bir soru sorsak ne olur acaba çantayı kafama yerim herhalde:1:
Anaa çay kahvede mi dokunur bende bazen kaçamak yapıyorum Türk kahvesi içiyorum:17:
Canım Martta yazlıklar gelecek diyorlardı bide iyi olur aslında bu ayda gittiğimiz

Eveettt eveeettt hatırladımm kızlar ayyy duygulandımmmm:5: Çokomellll:16:

arada sırada yiyip içersin canım bişey olmaz.çok abartmamak lazım sadece.neyse şunun şurasında 3-4 ay kaldı sıkıntıların bitmesine.
iyi iyi ben tam gaza geldim.gitmişken anne çantası,uyku seti, lohusa geceliği falan aradan çıkarıyım diyorum.bebek ihtiyaçlarını halletmiştim zaten.
bak benimde sırtım ağrıyor şuan.ama fazla bilgisayar başında oturmaktan.ben kaçıyorum.herkese iyi geceler.

Canım fiyatı ne kadar 270 tl felandır olsa olsa diye tahmin ediyorum:26:
ama çok şık belli zaten duruşundan
Aynen valla Rabbim isteyen herkese nasip eylesin:16:

ebebek te 274 tl canım ben yakından da gördüm çok kaliteli gerçekten.

taç sonradan benim içimede sinmedi.funnababy 290-300 civar çok pahalı bak biraz önce merve dedi.kidboo diye bir marka.o biraz daha ucuz.benim içime sindi.birde yakından görmek lazım.linensin bebek ürünüymüş bu marka.onada bak istersen.

kidboda da güzel modeller var ama benim yakından görme şansım yok maalesef sizler görürseniz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Canım parmağınla vajinanın derin yerine ittir ondan sonra hiç kalkma yerinden bacaklarını havada 5 dakika tutarsan iyi
İllaki gelir canım zaten o lazım olanını alır içeri fazlası parça parça erimiş halde iç çamaşırına dökülür sabah kalktığında

hmm çok teşekkürler canım ben de ben yanlış yapıyorum sandım aynı şekil devam edeyim o zaman :49:

Çok güzelmiş güle güle kullanın, çok beğendim ama fiyatı ikea beşiklerinden fazla sanırım di mi?

Fiyati 420, %30 indirim yapiliyor ve o indirimi hediye ceki olarak veriyor.en fazla 60 yada 70 lira daha pahali ikeadan ama cok daha buyuk ve saglam boyu 140 rahat rahat yatsin icinde.

canım ben de funnababy bakıyorum, bahsettiğin gibi liste fiyatı 300leri buluyor fakat unnado ve butikbebe'de indirime girince 230 civarına düşürebilirsin. ayrıca kirli çamaşır torbası, cibinlik, perde vs. de var aynı desenlerde, tabi ekstra masraf yapmak gerekiyor ama gerçekten çok hoşlar...

canım keşke öyle bir indirim yakalayabilsek ne iyi olurdu gerçekten çok güzeller ben cibinliğini ve tavan aydınlatmasını almayı düşünüyorum takım çok güzel olurrrrr artık babişler biraz kesenin ağzını açsınlar dimi ama:16: böyle indirimler görürsek burada haber verelim olur mu?

eşim yazdıklarınızın birazını okudu da siz burda hiç siyaset konuşmuyo musunuz diyo :9: erkekleeerr

Hehee:9::9: Aman zaten bıkmışız günlük sıkıntılardan dertlerden
İki tatlı sohbet edelimde neşemizi bulalım şurda demi ama:9::16:

canım keşke öyle bir indirim yakalayabilsek ne iyi olurdu gerçekten çok güzeller ben cibinliğini ve tavan aydınlatmasını almayı düşünüyorum takım çok güzel olurrrrr artık babişler biraz kesenin ağzını açsınlar dimi ama:16: böyle indirimler görürsek burada haber verelim olur mu?

Canım ben sürekli takip ediyorum daha geçen hafta indirmdeydi bunlar yanlış hatırlamıyorsam
Ama sıkı sık butik bebeye unnadoya geliyor zaten bu ürün ben sana haber veririm merak etme:38:

Canım ben sürekli takip ediyorum daha geçen hafta indirmdeydi bunlar yanlış hatırlamıyorsam
Ama sıkı sık butik bebeye unnadoya geliyor zaten bu ürün ben sana haber veririm merak etme:38:[/QUOTE

canım çok sevinirim ben bir kez denk geldim unnado da 230 a düşmüştü ama benim bebişin cinsiyeti belli olmadığı için alamamıştım bir daha da denk gelmedi

Fiyati 420, %30 indirim yapiliyor ve o indirimi hediye ceki olarak veriyor.en fazla 60 yada 70 lira daha pahali ikeadan ama cok daha buyuk ve saglam boyu 140 rahat rahat yatsin icinde.

Canım güle güle kullansın bebeğin bu geçici beşiği değil demi yani odasına aldın demi şimdi
Ikeadakiler 60*120 evet keşke 70*130 olsaydı.:31:

Aslında bana da mantıklı ve güzel geldi ama taşınacağımız evde ki bebek odası küçük sığar mı diye düşündüm.. Bir de fiyat yükseldikçe benim bütçe geriliyor maalesef :)
Eğer dedesi alacak olursa beşiğini ve ölçüde uyarsa bu olabilir ben çok beğendim.. Minik nazlı kızın rahat rahat uyusun içinde..

canım çok sevinirim ben bir kez denk geldim unnado da 230 a düşmüştü ama benim bebişin cinsiyeti belli olmadığı için alamamıştım bir daha da denk gelmedi

Benim eşim internetten alışveriş yapmayı sevmiyor fazla özellikle bebek alışverişi
Hani kıyafet felan aldım butik bebeden ama bu büyük bişey ya izin vermedi almama
Görerek dokunarak alsak daha iyi dedi.bende ısrar etmedim
Tamam canım haber veririm ben

Ama sıkı sık butik bebeye unnadoya geliyor zaten bu ürün ben sana haber veririm merak etme:38:

Canım unnadoda funnababy nin bebek kıyafetleri de indirime giriyor ben hastane çıkışını aldım yaklaşık 1 ay önce gerçekten çok kaliteliler eğer ihtiyacınız varsa tavsiye ederim

$20670_220113_7194.webp
benim aldığım bu fiyatı da 49 du sanırım 99 dan düşmüş kutusunda 99 yazıyor..

Ben de bugün Hauck marka park yatak aldım Joker'de indirimdeydi 99,90 TL..
Gerçi park yatağı annem istedi, kendi evinde bebeğimiz için kullanacak, gelinde rahat rahat yatsın torunum dedi.. ayrıca ilk zamanlar yanımda yatırırsam diye bende kalacak, seyahatlerde falan da kullanabilicem...
aldığımız park yatak sallanmıyor, tentenesi yok, dönence falan da yok ama çoğuna göre çok kaliteli, ara katıyla beraber aldım..
Gelince evde açıp kurmayı denedik, kurması da toplaması da çok pratik.. Kenarından hafif ittirince sallanma etkisi yaratıyor :)
Rengi siyah-krem bana şık geldi gayet kullanışlı ve sağlam görünüyor..

Canım unnadoda funnababy nin bebek kıyafetleri de indirime giriyor ben hastane çıkışını aldım yaklaşık 1 ay önce gerçekten çok kaliteliler eğer ihtiyacınız varsa tavsiye ederim

Eki Görüntüle 650103
benim aldığım bu fiyatı da 49 du sanırım 99 dan düşmüş kutusunda 99 yazıyor..
Çok güzelmiş pembiş pembiş çok beğendim güle güle sağlıcakla giyinsin prenses
Kaç tane h. çıkışı almayı düşünüyorsun bi tane alsak yetmezmi?

Ben de bugün Hauck marka park yatak aldım Joker'de indirimdeydi 99,90 TL..
Gerçi park yatağı annem istedi, kendi evinde bebeğimiz için kullanacak, gelinde rahat rahat yatsın torunum dedi.. ayrıca ilk zamanlar yanımda yatırırsam diye bende kalacak, seyahatlerde falan da kullanabilicem...
aldığımız park yatak sallanmıyor, tentenesi yok, dönence falan da yok ama çoğuna göre çok kaliteli, ara katıyla beraber aldım..
Gelince evde açıp kurmayı denedik, kurması da toplaması da çok pratik.. Kenarından hafif ittirince sallanma etkisi yaratıyor :)
Rengi siyah-krem bana şık geldi gayet kullanışlı ve sağlam görünüyor..

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla yatsın bebeğin içinde:16::16:

ysmc canım güle güle kullan beşiğini:)dolabını şifonyerini nerden alıcaksın? yada alıcak mısın?

zeynoo canım akşam yemeği yok mu?beslenme programını doktor mu verdi?yoksa sen mi kendine göre ayarladın ?

melinnazcanım benim memleketime gitmişsiniz :) bende ilk defa bu yaz gittim erzincana.meğersem hamileymişim:52::nazar:

Tokoyay canım sana 50 lik yükleme yapıldığı ve 1. saatte alınan kan örneğinde sıkıntı çıktığı için sen 1. saat tokluğa bakıcaksın.bunun içinde yemeğe başladığın ilk lokmadan itibaren 1 saat sayıcaksın.yemeği bitirdikten sonra değil.belki biliyorsundur ama ben yinede söylim dedim:52:

Back
X