kızlar bu ara cümle içinde geçen şeyleri bile canım çekior ya.
mesela bi konuya yazmışlar onların ekmeğine yağ sürmeyin diye. canım yağlı ekmek çekti. bi yerde de hakaret olarak hıyar kelimesi geçti. canım salatalık çekti
ya facebook da da bol bol yemek paylaşıyorlar sinir oluyorum. canım çekiyor yiyemiyorum.
işyerinde de çalışanlar kendi aralarında doğum günü yapmışlar. ben mutfağa gittiğimde kendi tabaklarından vermek istediler. bende öle yiyemiyorum. başkasının çatalı değmiş şeyleri. yemedim, az da bozuldum ayrı tabakta ayırmadılar diye. sadece gördüm diye öle teklif ettiler. yemedim ama canım çekti. bir tanesi benim yapmayı beceremediğim bişi. onu haftasonu anneme yaptırcam.
keşke az daha yakın olsaydık annemle ya. ve çalışmasaydı.
ne düsüncesiz is arkadaslarin varmis senin hamile olduugunu bilmiyorlarmiymiski sana ayirlamislar valla cok üzüldüm ve onlarada cok kizdim

canınız çekmesin diye söylemedim ama aynen benimde bardağı 20 liraymış hayır görsem o da değil yine de alıcam
benimdeeeeee canim cekiyor hemde hamileligim basindan beri erige as eriyorum ya offf bulamiyorumki burdada bullsam fiyati ne olursa olsun allcam birde erige benzeyen iki meyve daha var baharda cikar onlarda birisini bir iki sonra bulsamda digerini burda hic bulamam