2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bu ara cümle içinde geçen şeyleri bile canım çekior ya.

mesela bi konuya yazmışlar onların ekmeğine yağ sürmeyin diye. canım yağlı ekmek çekti. bi yerde de hakaret olarak hıyar kelimesi geçti. canım salatalık çekti :(

ya facebook da da bol bol yemek paylaşıyorlar sinir oluyorum. canım çekiyor yiyemiyorum.

işyerinde de çalışanlar kendi aralarında doğum günü yapmışlar. ben mutfağa gittiğimde kendi tabaklarından vermek istediler. bende öle yiyemiyorum. başkasının çatalı değmiş şeyleri. yemedim, az da bozuldum ayrı tabakta ayırmadılar diye. sadece gördüm diye öle teklif ettiler. yemedim ama canım çekti. bir tanesi benim yapmayı beceremediğim bişi. onu haftasonu anneme yaptırcam. :(

keşke az daha yakın olsaydık annemle ya. ve çalışmasaydı.

ne düsüncesiz is arkadaslarin varmis senin hamile olduugunu bilmiyorlarmiymiski sana ayirlamislar valla cok üzüldüm ve onlarada cok kizdim:47: yazik sana umarim yiyebilirsin sende o gördüklerini. bende ne duysam ne görsem cnm cekiyor ama kendimi tuttmak zorunda kaliyoum bazi seyler icin sekerim yükselmesin diye dikkat etmek zorunda kaliyorum :43:

canınız çekmesin diye söylemedim ama aynen benimde bardağı 20 liraymış hayır görsem o da değil yine de alıcam

benimdeeeeee canim cekiyor hemde hamileligim basindan beri erige as eriyorum ya offf bulamiyorumki burdada bullsam fiyati ne olursa olsun allcam birde erige benzeyen iki meyve daha var baharda cikar onlarda birisini bir iki sonra bulsamda digerini burda hic bulamam :50::43:

Maşallah güzel kızına :nazar:
Sanki oyuncak ayısına sarılmış uyuyor minik :)

saol cnm benim. aynen dedigin gibi cnm oyuncak ayisina sarilir gibi sarilmis kolunun birisi altinda digeride yuzunde ellerine ve kollarina asik sanirim benim kizcem:52::53:

sende bebisine park yatagi almisin güle güle kullansin insallah rahat rahat uyusun icinde bebisin

saol cnm benim. aynen dedigin gibi cnm oyuncak ayisina sarilir gibi sarilmis kolunun birisi altinda digeride yuzunde ellerine ve kollarina asik sanirim benim kizcem:52::53:

sende bebisine park yatagi almisin güle güle kullansin insallah rahat rahat uyusun icinde bebisin

Teşekkür ederim canım, valla sağolsun annem her şeyi düşünüp hazırlamaya çalışıyor.. Ben uygun fiyata bulunca o da hemen almak istedi..Daha ne aldığını görmedi :)) Hafta sonu gelince görecek kısmetse;)

Hepimizin bebekleri en güzellerine sahip olur inşallah..

Çok güzelmiş pembiş pembiş çok beğendim güle güle sağlıcakla giyinsin prenses
Kaç tane h. çıkışı almayı düşünüyorsun bi tane alsak yetmezmi?

canım ben bir tane aldım bir tane de annanemiz aldı 2 si de 10lu set yeter gibi geliyor bana bunun dışında tek tulumlar ve 2 li takımlar aldım ben..

ysmc canım güle güle kullan beşiğini:)dolabını şifonyerini nerden alıcaksın? yada alıcak mısın?

zeynoo canım akşam yemeği yok mu?beslenme programını doktor mu verdi?yoksa sen mi kendine göre ayarladın ?

melinnazcanım benim memleketime gitmişsiniz :) bende ilk defa bu yaz gittim erzincana.meğersem hamileymişim:52::nazar:

Tokoyay canım sana 50 lik yükleme yapıldığı ve 1. saatte alınan kan örneğinde sıkıntı çıktığı için sen 1. saat tokluğa bakıcaksın.bunun içinde yemeğe başladığın ilk lokmadan itibaren 1 saat sayıcaksın.yemeği bitirdikten sonra değil.belki biliyorsundur ama ben yinede söylim dedim:52:

Canım ne güzel erzincanlımısın bizde 1.5 yıldır buradayız sevdik erzincanı rahat bir yer sana uğur getirmiş bize de öyle erzincanda geldi bebeğimiz...:16:

Mesela 1 pijama takımı (yenidoğan) , 5'li set (yenidoğan), 2'li takım (0-3 ay) , Salopet (0-3 ay) , 1 tane badi aldım bugün netten ve 93 tuttu normal mi :D ilk alışverişimizi yaptık da biz daha :D
aziz bebeye fiyatlar normal de aynı kalitede daha uygun markaları outlet veya internette bulmak mümkün işte denk gelmesi lasım:31:

kızlar benim yatak odamda fazla yer yok o nedenle sepet beşik alıp daha sonrada oğluşumu odasında karyolasında yatırmayı istiyorum. şöyle en az 6 ay yatabileceği bir sepet olmalı araştıran var mı izmirdeyim ben biraz kısıtlı burda seçenekler ama gördüğünüz yada araştırdığınız hoşunuza giden sepet varsa yazabilir msisiniz bende bir bakayım.
bornova forum mothercare'de gördüm ben güzel bi tane, bi tane de çiğli e-bebekte..kız bebekse mothercare'in epey uygun fiyata kız bebek sepeti var minik bir model

kızlar bu ara cümle içinde geçen şeyleri bile canım çekior ya.

mesela bi konuya yazmışlar onların ekmeğine yağ sürmeyin diye. canım yağlı ekmek çekti. bi yerde de hakaret olarak hıyar kelimesi geçti. canım salatalık çekti :(

ya facebook da da bol bol yemek paylaşıyorlar sinir oluyorum. canım çekiyor yiyemiyorum.

işyerinde de çalışanlar kendi aralarında doğum günü yapmışlar. ben mutfağa gittiğimde kendi tabaklarından vermek istediler. bende öle yiyemiyorum. başkasının çatalı değmiş şeyleri. yemedim, az da bozuldum ayrı tabakta ayırmadılar diye. sadece gördüm diye öle teklif ettiler. yemedim ama canım çekti. bir tanesi benim yapmayı beceremediğim bişi. onu haftasonu anneme yaptırcam. :(

keşke az daha yakın olsaydık annemle ya. ve çalışmasaydı.
senin iş yerindekiler de az öküz değiller biliyorsun di mi canım:19:

daha önceden bizim aylarımızdaki hamilelerden şöyle bişi duymuştum. hiç doğmasın istiorum, içimde bu haraketleriyle kalsın gibi sözler duymuştum. bi kaç kişiden. hareketleri gerçekten çok güzel ama ben öyle düşünmedim henüz. biran önce zaman geçsinde doğsun istiyorum. çok merak ediorum ve özlüyorum
aaa o ne öyle yaa:53:, bazen oğluş tekme atıyor ben "az kaldı evladım, sen de kurtulcan ben de kurtulcam" diye seviyorum:1:

eşim yazdıklarınızın birazını okudu da siz burda hiç siyaset konuşmuyo musunuz diyo :9: erkekleeerr
konuşuyoruz ya şekerim, misal şu 6 aylık süt iznini konuşuyoruz bu ara benim gündemimdeki siyaset konusu o:1:

NURGU, ben biraz sabırsız ve araştırmacı bir arkadaş olduğumdan 0-3ay alışverişini, bebek-anne alışverişini ve 3-6 ayın büyük bir kısmını bitirdim canım(bi eczaneden gazlı bez fln alınacak ve bi de küvet ve emzirme yastığı kaldı, markalar belli,gidip alıcam)hangi birini koyayım:37:

kızlar yaa imdat! evlilik yüzüğüm parmağıma olmuyor artık, ne yapsam Frodo gibi boynuma mı taksam:53: var mı aynı durum başına gelen, siz naaptınız? keşke "büyüyünce de takar" mantığı ile az genişinden alsaymışız:1:

kızlar yaa imdat! evlilik yüzüğüm parmağıma olmuyor artık, ne yapsam Frodo gibi boynuma mı taksam:53: var mı aynı durum başına gelen, siz naaptınız? keşke "büyüyünce de takar" mantığı ile az genişinden alsaymışız:1:

ben ara ara takıorum. benimki oluyor aslında. alırken bilerek nasıl olduysa biraz büyük almışım. normalde de çoğu zaman unuttuğum için takmıordum. bu arada gözüme ilişmedi 2 haftadır falan takmıyorum

günaydın kızlar. dün çok uykum vardı gene de geç saatlere kadar pc başında kaldım. şu an uykusuzluktan ölüyorum. çok ama çok uykum var :(

gecede iki kez kabus gördüm.

ilkinde çok korktum. hastanedeymişim doğum yapcakmışım. tek başımayım. eşime ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. annemi aramak istemiorum doğum hemen olmazsa boşa gelmesin diye. açılmam 4 santimmiş. eyvah diorum meryem ana otu içeçektim, çörek otu yiyecektim. o kadar araştırma yaptım diorum. çok heyecanla doğumu bekliordum. korku ve heyecan. eşime ulaştım. telefonu patronu açtı. o ara eşimde geldi. teli kapattım. eşim çok kötü bi haldeydi. kendi kendine söyleniyordu. ne oldu dedim. ağlamaya başladı. ama acı dolu. işten çıkardılar dimi dedim. bende sarıldım ona ağladım, hiç beni dinlemiosun dedim. çok acı dolu bi ağlayıştı ikimizinkide. o ara uyandım. çok korkmuştum. kalbim çarpıodu.

tekrar uyuduğumda da londraymışız. hastaneye gidelim diorum anneme. yok dio evde doğum yaparsın. sonra bende düşünüorum, sigortamız yok pahalı olur diyorum. londradaki ev kızkardeşiminmiş. annem kirletmeyelim kızın evini bi köşede ben doğurturum dio. bende banyoya geçmeyi teklif ediodum. doğurmadan uyandım ama uğraştım baya

haziran a kadar daha kaç kez doğurcam rüyalarımda bakalım

günaydın kızlar. dün çok uykum vardı gene de geç saatlere kadar pc başında kaldım. şu an uykusuzluktan ölüyorum. çok ama çok uykum var :(

gecede iki kez kabus gördüm.

ilkinde çok korktum. hastanedeymişim doğum yapcakmışım. tek başımayım. eşime ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. annemi aramak istemiorum doğum hemen olmazsa boşa gelmesin diye. açılmam 4 santimmiş. eyvah diorum meryem ana otu içeçektim, çörek otu yiyecektim. o kadar araştırma yaptım diorum. çok heyecanla doğumu bekliordum. korku ve heyecan. eşime ulaştım. telefonu patronu açtı. o ara eşimde geldi. teli kapattım. eşim çok kötü bi haldeydi. kendi kendine söyleniyordu. ne oldu dedim. ağlamaya başladı. ama acı dolu. işten çıkardılar dimi dedim. bende sarıldım ona ağladım, hiç beni dinlemiosun dedim. çok acı dolu bi ağlayıştı ikimizinkide. o ara uyandım. çok korkmuştum. kalbim çarpıodu.

tekrar uyuduğumda da londraymışız. hastaneye gidelim diorum anneme. yok dio evde doğum yaparsın. sonra bende düşünüorum, sigortamız yok pahalı olur diyorum. londradaki ev kızkardeşiminmiş. annem kirletmeyelim kızın evini bi köşede ben doğurturum dio. bende banyoya geçmeyi teklif ediodum. doğurmadan uyandım ama uğraştım baya

haziran a kadar daha kaç kez doğurcam rüyalarımda bakalım

Gunaydin cnm hayir olsun ruyan hayirlara ciksin insallah. Ruya ruya degil sanki filim filim:))) masallahhhh
Sen cokmu kafana takiyorsun acaba dogum nasil olcak diye. Onceleri birkac kez bende gordum ama simdi uzun suredir
Gormuyorum hic hatta buara ruyada gormuyorum sanirjm.

Günaydın canlarım kardeşlerim gözümü açar açmaz aklıma düşüyorsunuz hava çok güzel bugün Ankara da okula gitmek istemiyorum çıksam gezsem bebeğüime alışveriş yapsam onların hayalini kursam :)) Neyse bugünümüze şükürler olsun. Sağlığımız yerimizde çalışıyoruz Allahın izniyle:))) Kızlar şu reklamlarda gösterilen burun bantları var ya.. Allah onu çıkarandan razı olsun. Dün gece ilk kez rahat bir uyku uyudum:)) Tavsiye ederimmmmm:)))

Günaydın güzel anneler göbişi bebişliler

bende bu aralar uyku seti telaşındayım karar vermekte zorluk çekiyorum englısh home'dan bi takımı çok beğendim üstünde kurabiye adamlar var sanırım onu alıcam ama biraz daha araştırayım diyorum funnybaby de kaliteli ama desenleri hep çiçek böcek ben daha değişik bişeyler istiyorum sanırım o yüzden beğenemiyorum

hastane çıkışınıda almadım henüz onun içinde disney'in mini'li takımını 10 lu olan varya onu istiyorum çok hoşuma gitti o hem lisanslı ürün hem çok tatlı
siz ne düşünürsünüz disney için kaliteli geldi bana alan var mıdır onlardan :44:

Günaydın canlarım kardeşlerim gözümü açar açmaz aklıma düşüyorsunuz hava çok güzel bugün Ankara da okula gitmek istemiyorum çıksam gezsem bebeğüime alışveriş yapsam onların hayalini kursam :)) Neyse bugünümüze şükürler olsun. Sağlığımız yerimizde çalışıyoruz Allahın izniyle:))) Kızlar şu reklamlarda gösterilen burun bantları var ya.. Allah onu çıkarandan razı olsun. Dün gece ilk kez rahat bir uyku uyudum:)) Tavsiye ederimmmmm:)))

Canim benimde alasim var o bantlardan. Burun tukanikligi arti feci bogaz agrisi kurumasi horlamasi ne istersen ver anlican. Bant bir ise yarar mi acaba bende de. Breath right mi aldin?

günaydınnnnnnn guzel annelerrrrrrrrrr
bugun dıyetımın 3. gunu bıraz kılo verıorm sanırım cok sevındım ,
sabah 74.3 fln cıktım ac karnına
ınsallah ay sonu 70 kılo olurum

gerçekten miii hamileliğim boyunca tıkalı bi burunla yaşıyorum işe yarıyor mu hemen alıyım nefes alamamak çok kötüüü :5:

Canim benimde alasim var o bantlardan. Burun tukanikligi arti feci bogaz agrisi kurumasi horlamasi ne istersen ver anlican. Bant bir ise yarar mi acaba bende de. Breath right mi aldin?

Evet hayatım o bantlardan kesinlikle işe yarıyor ben haftalardır ölüyorum resmen. Okyanus suyu aldım 1 saat idare ediyor sonrası yine felaket. Nefes alamamak berbat bir şey. Dün aldım gece yatarken taktım. Ohhh dünya varmış. Hemen bugün al hayatım:)) Sen de bebeişinde oksijene doysun:))

gerçekten miii hamileliğim boyunca tıkalı bi burunla yaşıyorum işe yarıyor mu hemen alıyım nefes alamamak çok kötüüü :5:

Bende aynı durumdaydım hayatım hemen bugün al dua edersin bana:))) Sabah eşim görmesin diye o kalkmadan çıkardım zaten şiş göbek şiş göbek dolanıyoruz bir de o bantla görmesin dedim aman işte ne bileyim. Şimdi diyorum keşke çıkarmasaydım. Okula gidinceye kadar dursaydı:)))

Canım benim çok sevindim senin adına ben de dün şeker yüklemesi yaptırdım 122 çıktı doktorum gayet normal dedi. Ama ben de çok kilo aldım 15 kilo ne demek . Listeni paylaşsan da bende mi uygulasam azıcık veririm belki:((

Günaydın canım çok güzel hava gerçekten gel şekerim ben evdeyim zaten,çıkarız bebişlerimize alışveriş yaparız :49:

Back
X