2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Arsen ve Yaman benim çok beğendiğim isimler, eşim Sadi'den vazgeçmiş olsa bunlardan birini koyardım mutlaka

Yarın kipa'ya gidicem F&F'in zıbınları badilerine bakıcam güzelse bi kaç alıcam bi de mothercare'i övüyorlar...Direkt içlerine giyecekelr ya yumuşacık pamuklu olsun istiyorum var mı tavsiyeniz kızçeler?

Ben evlilik hazırlığımda bu kadar incelemedim bir şeyi...Ama söz konusu bebeğim oluncaaa...Yerim ben onuu

İçim ezildi resmen.. Benim ailem birkaç saat uzakta avrupa yakasında ben bile özlüyorum, sürekli aklımdalar seni düşünemiyorum..
Allah sabır versin, bebeğin olduktan sonra daha iyi hissedeceksin diye düşünüyorum..
Ailen ne kadar düşünceli.. Azıcık daha sabret birlikte kucaklayacaksınız bebeğini..

Tokoyay; canım geçmiş olsun,bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.iyiki eşinde yanındaymış.
beslenme uzmanına gittiğinde ayrıntılı olarak paylaşırmısın listeni canım?

Anne çantası aldınız mı kızlar model marka söyleyin ben napcam bilemedim

sırt cantası almıştım onu kullansam olurmuki?:26:

bana da 75 lik yapıldı direk
a.lık : 99
1. saat 185
2. saat 135

değerlerimiz nerdeyse aynı canım
sen şekerini ölçücekmisin parmaktan?

slm kızlar sizdede yatakta sağa sola dönerken zorlanma oluyor mu ben çok zorlanıyorum

Ben de dönemiyorum ağrıdan, özellikle de o gün azıcık bile olsa temizlik falan yaptıysam hiç uyuyamıyorum bile..

Göğsümün altıdan başlayan kaburga ağrısı da cabası özellikle de yemekten sonra mahvoluyorum :S

Kalçam, belim, kaburgalarım sanki hepsi kırılıp yeniden kaynıyor öyle bir acı ve ağrı var.. Kaburgamdaki yatmadan geçmiyor, yatıncada diğer ağrılar başlıyor.. Bir an önce bitsin istiyorum bazen..
Birde bebeğimin hareketleri çok kuvvetli canımı yakıyor, mesanemin üzerinde zıplıyor bir damla için bile olsa koşa koşa tuvalete gidiyorum..

Böyle saymaya başlayınca vücudumu geri istiyorum diye bağırasım geldi :S

F&F baby ürünleri güzel. Penyeleri yumuşacık. Desenleri de çok hoş. Sık sık %50 indirime giriyor ürünlerin bir kısmı.
kızlar bu bişeler aldığınız kipa ankarada nerede? bilen var mı?
Benim bildiğim Armada ve Etlik Forum Outlette var.

Canım, kriz geçirecek kadar yıpratma kendini bebeğine de sana da zararlı biliyorsun..
Söylediğin doğru erkekler çocuk gibi ve yapma dediğin şeyler konusunda çokca ısrarcı olabiliyorlar..
İlgi alanındaki işlerde başarılı olamıyor anladığım kadarıyla ya da çalıştığı yerler hep sorunlu..
Bence kızgınlıkla üstüne gitmen hiçbir fayda sağlamayacak, alttan alttan işlemen lazım..
Fevri davranma ve en kötüsünü düşünme.. umarım her şey yoluna girecektir..

Şöyle ben 2 tane doktora birden gidiyorum.Biri prof.(kızımı da doğuran) diğeri de sigortamın geçtiği hastane olan acıbadem..Acıbadem deki doktora hiç güvenmiyorum.Oğluma bile 5 aya kadar kız deyip durmuştu diğer doktor farketti.Sonra zaten 4 boyutluda çıktı erkek olduğu..ona niye gidiyosun peki hala dersen tamamen maddi.Doğumu da hatalı yapmaz diye düşünüyorum...Çünkü diğerinde en az 5000 tl vermemvimden çıkar ki bu da benim için yüksek bir rakam.En azından gelişimini takip etmesi benim için önemli.
Bir arkadaşıma istanbulda bi doktor çocuğun kafa yapısı anormal acil bebeği almalıyız demişti bende prof olan doktoruma yönlendirmiştim.Adam direk sen hiç aynada kendi kafa yapına baktınmı? seninde kafan yamuk bebeğin sana benzemiş dedi.VEEEE alınacak olan o bebek şuan ilkokul 1 e gidiyor ve ve sapasağlam...
Ona çok güveniyorum anlayacağın...acıbademdeki parmaktan almalısın dedi.Diğeri 1 hafta diyetisyen neticesine göre karar veririz şuanda gerek yok dedi.

Peki kızlar bu alttan çıtçıtlı bodyleri 0 3 ay mı alıcaz??

Biz mothercare'den yeni doğan da aldık, 0-3, 3-6, 6-9 ay da aldık. ama aklında olsun, eğer mothercare alırsan düz beyazların kalıpları biraz daha küçük. Renkli biyeliler, desenlilerin kalıpları daha büyük.

kızlar ben yaklaşık 1 haftadır nefes almakta güçlük çekiyorum. bir an da nefesim kesiliyor ve ateş basar gibi oluyorum. her zaman değilse de günde bir iki kez oluyor çok daralıyorum. ben son aya kadar çalışırım diyordum ama çalışamıycam galiba...

2013 Haziran Annelerinin fotoğraf topikleri:

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...eleri-bebislerinin-cicileri.html#post28480819

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.html[/QUOTE]

Geçmişe bakmadan önce bu listeye göz attıp ve minik kızımla olmadığımızı farkettim. 27 yaşındayım ve il bebişim. Mümkünse kızımla bizde eklenmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…