F&F baby ürünleri güzel. Penyeleri yumuşacık. Desenleri de çok hoş. Sık sık %50 indirime giriyor ürünlerin bir kısmı.
Benim bildiğim Armada ve Etlik Forum Outlette var.
kızlar bu bişeler aldığınız kipa ankarada nerede? bilen var mı?
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır nefes almakta güçlük çekiyorum. bir an da nefesim kesiliyor ve ateş basar gibi oluyorum. her zaman değilse de günde bir iki kez oluyor çok daralıyorum. ben son aya kadar çalışırım diyordum ama çalışamıycam galiba...
canım ankarada ikeanın açıldığı yerde biliyormusun natavega alışveriş merkezi diye bir yer var dikimevinin yukarısında mamak da orda çok büyük bir kipa var
kızlar moralim çooook bozuk...Şeker yükleme dün yaptırdım açlık 99 tokluk 185.
Doktor acil diyetisyen dedi.Dedim düşmezse nolcak dedi ki bir hafta sonra tekrar test yapacağız düşmezse hergün insülin vurmak zorunda kalabiliriz.
Çokkkk kötüyüm .Konu hakkında bilgisi olanlardan.diyet yaparak düzeleceğini bilenlerden yardım bekliyorum(((((
ben artık çalısmak ıstemıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmm
Var canım ben oradan aldım birkaç bodyforumdaki kipada varmıdır ki ya şaşırıyorum ben siz yazarken, akşam bi bakalaım bakalım merak ettm.
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır nefes almakta güçlük çekiyorum. bir an da nefesim kesiliyor ve ateş basar gibi oluyorum. her zaman değilse de günde bir iki kez oluyor çok daralıyorum. ben son aya kadar çalışırım diyordum ama çalışamıycam galiba...
biliyorum biliyorum haftasonu da oraya gtcez zaten, ordakinde var mı sen aldın mı canım bişeler?
Ayyy kızlarrr yardım edin bi yaaa :)) İYice karıştı kafam park yatak alsam mı almasam mı?? Kimisi kokuyor diyor kimisi bebek büyüdükçe içindne düşer çok hafif diyor...Ben kraft almayı düşünüyordum hatta yarın gidip alacaktım...Kafam karıştı şimdii(
İçim ezildi resmen.. Benim ailem birkaç saat uzakta avrupa yakasında ben bile özlüyorum, sürekli aklımdalar seni düşünemiyorum..
Allah sabır versin, bebeğin olduktan sonra daha iyi hissedeceksin diye düşünüyorum..
Ailen ne kadar düşünceli.. Azıcık daha sabret birlikte kucaklayacaksınız bebeğini..
Anladım canım ya Belis hakkında fikrimi söylemek istiyorum
Bizzat gittim yerinde inceledim bana çok sağlıksız geldi Belis'in beşikleri
Bide sallanıyordu zaten beşikler sallandı benim başım döndü
Beşikler sallandı benim midem bulandı
Şöyle dokundum sanki kırılacak gibiydi eşim tık tık vurdu resmen samanla doldurulmuş gibydi sanki
Ama bilmiyorum Belki bizim baktığımız Belis mağazasında öyleydi
Ümraniyedekine baktık biz
Uyku setinde hangilerine karar verdin canım daha doğrusu karar veremedin
Tokoyay; canım geçmiş olsun,bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.iyiki eşinde yanındaymış.
beslenme uzmanına gittiğinde ayrıntılı olarak paylaşırmısın listeni canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?