geridönüşüm msg gözümden kaçmış canım, geç cevap yazıyorum: Kaygılarında ve kızgınlığında haklısın tatlım ya, hadi insan gençken yapar da evli çocuklu bir adam için eşinin yaptığı şımarıklık canım ya bişi soracağım, kendi alanında çalışsa (hani hep başka alanda çalışmış ya ondan) iş bulabilecek mi ya da kazanabilecek mi eşinhep bu sevdiği iş belasından dikiş tutrumaması. kendi mezuniyeti ve mesleğiyle ilgili uğraşmıo.
diğer alanda zaten tutarsız, artı o konuda mezuniyeti yok. böle saçma sapan ara durumlar yaşıo işte.
önceden dstek veriodum sevdiği işi yapmasına ama artık yasak. hiçbişekilde desteğim olmayacak. o iş alanı varsa ben yokum. artık çocuğumuz oluyor başka bakması lazım olaya. hergünde geç saatlere kadar çalışıo. ben evde yalnız kalıorum. ne için . saçma sapan bi iş için.
ah şu akşamları yaşadığım sıkıntılar: yemek yiyorum, içim yanıyor su içiyorum ne kadar su içsem de geçmiyor su içtikçe karnım şişiyor ama daha fazla su içmek istiyorum ama aslında istemiyorum daanlatabildim mi ki şöyle su değil de sakız reklamlarındaki gibi bir fresh sıvı alayım ve bütün iç yanmam geçsin istiyorum ama yok öyle birşey su içmekten midem bulanmış karnım şişmiş ve hala içim yanar halde duruyorum uykusuz uykusuz
Kızlarr ya Kraftın samba diye bi park yatak modeli var 319 lira ama 100 lirası hediye çeki olarak kullanılcaka alayım mı sizce ne dersiniz??
kızlar günaydın herkese, kadınlar gününüz kutlu olsunsizin deee:124:
canım inşallah doğumun güzel ve rahat bir zamanda olur ama ben o gelinmesi gereken haftayı 27 diye biliyorum acaba çoğul gebelikte farklı mı oluyor ki? ben de 27ye geldim diye bi rahatlamıştım
kızlar moralim çooook bozuk...Şeker yükleme dün yaptırdım açlık 99 tokluk 185.
Doktor acil diyetisyen dedi.Dedim düşmezse nolcak dedi ki bir hafta sonra tekrar test yapacağız düşmezse hergün insülin vurmak zorunda kalabiliriz.
Çokkkk kötüyüm .Konu hakkında bilgisi olanlardan.diyet yaparak düzeleceğini bilenlerden yardım bekliyorum(((((
canım burda çok yaptıran ve şekeri çıkanlar oldu çok bi bilgim yok ama bu kadar moral bozacak bi durum söz konusu olmadı sanki diğer kızlarda.onlarda diyet uyguluyolar.sen doktorunu dinle ne gerekiyosa o şekilde beslen canını sıkma bu kadaarr
Kızlar cuma vakti duaların kabul olduğu vakitlerden..hadi birbirimize dua edelim miniklerimiz ve her türlü sıkıntılarımız için
öğleden sonra kontrolümüz var bu arada.son muayenemiz biraz sıkıntılıydı inş güzel haberlerle döneriz
Doktor acil diyetisyen dedi.Dedim düşmezse nolcak dedi ki bir hafta sonra tekrar test yapacağız düşmezse hergün insülin vurmak zorunda kalabiliriz.
Çokkkk kötüyüm .Konu hakkında bilgisi olanlardan.diyet yaparak düzeleceğini bilenlerden yardım bekliyorum(((((
aynı çatırdama bendede var demek ki hamilelikten
saatde geç oldu. odamı toplayıp yarın işen sonra annemlere gitcektim. sinir krizinden odam kaldı . çok dağınık ya. aniden bişi olsa, doğum falan olsa misal rezil oldum yani. annemlere de cumadan gitmek istiodum çok vakit geçirmek içinneyse daha da geç olmadan ben yatayım. sabah belki erken kalkıp kabasını toplarım.
desteğiniz için teşekkür ederim. dualarınızı bekliorum. takip ettiğim bi dua topiği var. oraya yazdım burayada yazayım. tefiricyeye başlıcam eşimin iş durumu için. destek olmak isteyen olursa memnun olurum
iyi geceler herkese.....
yok hayatım kaynım bu beşiği üretici fabrikasından almış.yatak olmuyormuş onlarda illaki vardır ama ben koçtaşa falan baktım orada yoktu.
geçen hamileliğimde tansiyonum yüksekti sürekli...Çok zor geçmişti...Şimdi de şeker çıktı...İnan üstüste zor hamilelikler moralimi bozdu.
Bide hamile hamile diyet yapmak zorunda kalmakta epey can sıkıcı
canım sert sünger kestirebilirsin içine,onuda kaplarsın kumaşla.yada pamuk şilte yaptırabilirsin.ama çok yumuşak olmaması gerek.
canım endişe edicek bişey yok,ben dahil bi iki arkadaştada çıktı.bende 2 haftadır dikkat ediyorum.diyet dediğin şey de çok kısıtlı değil.herşeyden yiyorum hatta listemdekiler bile bana fazla geliyor.çoğunu tamamlıyamıyorum bile.sadece şeker ve hamurişiden uzak durucaz.diyetle olmazsa bile insülinin bebeğe hiç bir zararı yok.kullanmmamız onu daha büyük sıkıntıya sokar Allah korusun.geçmiş sayfalarda diyetimi paylaşmıştım.bakarsın istersen.sende git mutlaka.üzülmene hiç gerek yok.ben seviniyorum hatta,çünkü bu sayede daha az kilo alarak kapatıcam inşallah
senin kide zor hully...Allah hepimizin yardımcısı olsunda .kucaklarımıza sağlıkla alalım bebişlerimizi :)sen gelde bana sor o dıyet yapmak ne demek
ama
alısıosn korkmanı gerektrcek bısey yok ama kesınlıkle dıkkat etmek sartmıs
benım de sekerım cok dusuk oldugu ıcın dıyet verdı
4 gundur yapıorm alıstım artık
saatde geç oldu. odamı toplayıp yarın işen sonra annemlere gitcektim. sinir krizinden odam kaldı . çok dağınık ya. aniden bişi olsa, doğum falan olsa misal rezil oldum yani. annemlere de cumadan gitmek istiodum çok vakit geçirmek içinneyse daha da geç olmadan ben yatayım. sabah belki erken kalkıp kabasını toplarım.
desteğiniz için teşekkür ederim. dualarınızı bekliorum. takip ettiğim bi dua topiği var. oraya yazdım burayada yazayım. tefiricyeye başlıcam eşimin iş durumu için. destek olmak isteyen olursa memnun olurum
iyi geceler herkese.....
oncelikle annecigine allahtan rahmet diliyorum,esinin tavrinida kutluyorum.benim esimde bebek olayindan oncede duserdi uzerime ama bu kadar degildi.simdi coraplarimi bile giydiriyorGünaydın arkadaşlar iş yoğunlu nedeni ile pek giremiyorum, arada bir girip geçmişi okuyorum ama cevap yazmaya fırsat kalmıyor... Hem anneler hemde bebekler iyidir umarım...
Bizim adam içimde tek başına maç yapıyor top olarak da beni kullanıyor :))) ama onula ilgili her his o kadar güzel ki :)
Eşimde o kadar destek ki ona olan sevgim içimde ki bebeğimle büyüyor :))) Gece defalarca kalkıp beni kontrol ediyor, üstümü örtüyor, ufacık bir ahh etsem yanıma koşup ne yapıyorsam bıraktırıp kendisi tamamlıyor, hamilelikten öncede hep destek olurdu ev işlerinde ama şimdi bıraksam her işi o yapmak istiyor :)) Sen bana tarif et ben hallederim lafı ağzından hiç düşmüyor...
O kadar şanslı hissediyorum ki kendi mi, rahmetli anneciğimin duaları üzerim de sanırım ....
15 Mart'a şeker testi 22 Mart'a kontrolüm var... O zamana kadar oğluma özlemim devam edecek...
4d ultrasonla ilgili fiyat bilgisi sormuş arkadaşımız fiyat daha çok 4d ultrasona göre değilde, doktora göre değişiyor, benim doktorumun her zaman muayenelerde kullandığı ultrason 4d ama ben onun için bir fark ödemiyorum, her muayenede aynı ücreti alıyor 280 TL. Kendisi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olduğu gibi, perinatoloji uzmanı da yani detaylı ultrason ve riskli gebelik konusunda da uzman bir doktor ve kesinlikle tavsiye ederim ... Ama sadece bebeğini 4 boyutla görmek istiyorsan da sana videolarını bile cd kaydedip verir çok tatlı bir doktordur ... Kendisi Anadolu yakasında da bir hastanede haftanın belli günleri 220 TL muayene yapıyor ama orada ki cihazlarını bilmiyorum ... Prof. Dr. Kılıç Aydınlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?